93/3 asker yolu bekleyenler

İyigeceler kizlarr brz gec geldimm.bgn ceyiz icin borcam alişverisiyaptim:))emreye yolliycaklarimin bi kismini aldm ve aksamda konsere gttm.safagimda olmus 229.200altlarina dusmeye son 29.

İyigeceler kizlarr brz gec geldimm.bgn ceyiz icin borcam alişverisiyaptim:))emreye yolliycaklarimin bi kismini aldm ve aksamda konsere gttm.safagimda olmus 229.200altlarina dusmeye son 29.

eheh herkes uyuyor gordummm konsere gıttıgını nasıl gectıı :)

Herkese günaydın
Bir haftayı daha bitirdik bakalım Darısı önümüzdeki haftaya olsun

Günaydın canlaarrr Bugün cookkk mutluyum Okan içeri telefon sokmuş konusuyoruz 93/3 arkadasi emanetciden alip getirmiş hic devrecilik yok yemekleri süper o kadar rahat kiii sanki özellikle seçip göndermişler diyor siiizzz nasılsınız

Senin adına sevindim canım
Bizler de iç güveysinden hallice işte

Gözün aydın canım rahat olması ikiniz açısındanda güzel olmş Rahat bi askerlik sizi bekliyo

Günaydın kızlarrrrr
Şafaak 169 olmuşşş Ohhh bu haftada bitsiinnn

Hoşgeldin Hazalcım
Şafağın baya bi güzelleşti maşallh

Gözün aydın canım rahat olması ikiniz açısındanda güzel olmş Rahat bi askerlik sizi bekliyo

Hoşgeldin Hazalcım
Şafağın baya bi güzelleşti maşallh

Hepmiznkii öyle hayatım düşüyo yavaş yavaşş kış gelsin gelsin diyoduk cidden de geçiyomuş
Bugün böyle konusuyorum yarın yinee zırlamaya baslarımm

Hepmiznkii öyle hayatım düşüyo yavaş yavaşş kış gelsin gelsin diyoduk cidden de geçiyomuş
Bugün böyle konusuyorum yarın yinee zırlamaya baslarımm

Aynen düşüyo da işte daha ay sonuna gelmedik hazalım
Ayın 20 sinden snra başlarız toplu zırlamaya bunalıma

Ayın başları genelde öyle çabuk geçiyor ya zaten, dayan Hazalım 18 güncük kalmış yazmasına, o kadar geçen günün yanında nedir ki bu kadarı

Öyle tabii kuzumm valla bak 70ler bitti ona bile sevindim artık 10ar 10ar mı saysak ki çağla böyle çok mutlu oluyorum ben

Aynen düşüyo da işte daha ay sonuna gelmedik hazalım
Ayın 20 sinden snra başlarız toplu zırlamaya bunalıma

Ahaha Benim için fark etmiyo bebeğim biliyosun ayın başı ortası sonu Ama girmeyelim bu ay bak bitiriyoruz yavaş yavaş
Bugün bir tuhaflık var sanırım ya çok pozitifimmm

Öyle tabii kuzumm valla bak 70ler bitti ona bile sevindim artık 10ar 10ar mı saysak ki çağla böyle çok mutlu oluyorum ben
:

Ben küçük hedefler koyuyorum tatlım zaten kendime, yeni bir aya girdik mi ilk hedefim ayın 13 leri (13 Ağustosta terhis olacağı için ) , daha sonra 23 leri sonra da hadi bu ay da bitsin diye bakıyorum , hemen hemen 10 gün işte. Fena da olmuyor yani onca günü toptan beklemektense

Ahaha Benim için fark etmiyo bebeğim biliyosun ayın başı ortası sonu Ama girmeyelim bu ay bak bitiriyoruz yavaş yavaş
Bugün bir tuhaflık var sanırım ya çok pozitifimmm

Bugün Polyannalıgı sana devrediyorm ozamn ztn hiç iyimserlik havamda deglm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…