- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.241
İyigeceler kizlarr brz gec geldimm.bgn ceyiz icin borcam alişverisiyaptim:))emreye yolliycaklarimin bi kismini aldm ve aksamda konsere gttm.safagimda olmus 229.200altlarina dusmeye son 29.
Herkese günaydın
Bir haftayı daha bitirdik bakalımDarısı önümüzdeki haftaya olsun
Günaydın canlaarrrBugün cookkk mutluyum Okan içeri telefon sokmuş konusuyoruz 93/3 arkadasi emanetciden alip getirmiş hic devrecilik yok yemekleri süper o kadar rahat kiii sanki özellikle seçip göndermişler diyor siiizzz nasılsınız
Günaydın kızlarrrrr
Şafaak 169 olmuşşşOhhh bu haftada bitsiinnn
Günaydınlar Hazalııım,
Bitti bitti bir şeycik kalmadı artık bu haftadan, bu arada evet şafağın git gide göz kamaştırıyor
Günaydın canlaarrrBugün cookkk mutluyum Okan içeri telefon sokmuş konusuyoruz 93/3 arkadasi emanetciden alip getirmiş hic devrecilik yok yemekleri süper o kadar rahat kiii sanki özellikle seçip göndermişler diyor siiizzz nasılsınız
Günaydın kızlarrrrr
Şafaak 169 olmuşşşOhhh bu haftada bitsiinnn
Gözün aydın canım rahat olması ikiniz açısındanda güzel olmşRahat bi askerlik sizi bekliyo
Hoşgeldin Hazalcım
Şafağın baya bi güzelleşti maşallh
Senin adına sevindim canım
Bizler de iç güveysinden hallice işte
Şurda 4 ay yazdığını da göreyim de öyleee azalıyoo dicemBu hafta hızlı geçti gibi geldi dimi ya
Hepmiznkii öyle hayatım düşüyo yavaş yavaşş kış gelsin gelsin diyoduk cidden de geçiyomuş
Bugün böyle konusuyorum yarın yinee zırlamaya baslarımm
Senindemi Çarşın yok bugun canimm
Ayın başları genelde öyle çabuk geçiyor ya zaten, dayan Hazalım 18 güncük kalmış yazmasına, o kadar geçen günün yanında nedir ki bu kadarı
Aynen düşüyo da işte daha ay sonuna gelmedik hazalım
Ayın 20 sinden snra başlarız toplu zırlamaya bunalıma
Öyle tabii kuzumm valla bak 70ler bitti ona bile sevindim artık 10ar 10ar mı saysak ki çağla böyle çok mutlu oluyorum ben
:
AhahaBenim için fark etmiyo bebeğim biliyosun ayın başı ortası sonu Ama girmeyelim bu ay bak bitiriyoruz yavaş yavaş
Bugün bir tuhaflık var sanırım ya çok pozitifimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?