- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.261
Ben küçük hedefler koyuyorum tatlım zaten kendime, yeni bir aya girdik mi ilk hedefim ayın 13 leri (13 Ağustosta terhis olacağı için ) , daha sonra 23 leri sonra da hadi bu ay da bitsin diye bakıyorum , hemen hemen 10 gün işte. Fena da olmuyor yani onca günü toptan beklemektense
Bugün Polyannalıgı sana devrediyorm ozamn ztn hiç iyimserlik havamda deglm
Kıyamam yaa nedeeen.
Olmaz o görev sendeCanlan o zaman hadiii
Sonuç olarak hepsini zaten sayyıyoruz kafayı yemiş gibiyiz
Benim de bisürü şafak kartım va renk renk desen desen nasıl ararsan var
İyi fikirmiş bende öyle yapiyim ya hafta hafta ya 10ar 10ar o bile fark ettiriyor ama dimi bak dün gözüme çok gelliyodu şimdi az geliyo şafağım
Ayy ne biliyim moralim bozuk bi kac gündür ama akşama toparlarm tmm Polyannalık bnde
Aynen daha az gözüksün gözümüze diye ne yapacağımızı şaşırdık
Tabi canım çok fark ediyor , 10 günü beklemekle 100 küsur günü beklemek
Geçsin bencede bizim polyannamız sensiiin
Ee yani sıradak hedef 50ler
Ya kızlaaar artık endişelenmeye başladıııııııımm:44:
Yine çıkmadı çarşıya ailesi beni arıyo aradı mı diye ben onları
Kesin bir şey vaaar beni aramadı küs diye düşünüyorum hep ama annesini flan da aramamış hiç nerde bu çocuuuk şimdi de arayamıyorum uyuduğu için ah ah akşam olsada arasaaaam çok merak ediyorum
Ya bnce sen ara en azından birisinden bilgi alırsın belki hastalandı fln belli mi olur :26:
Valla bişey olduğu kesin arıyorum da o telefonu kimse açmıyo annesi aradı şimdi yine aramadı mı diyo çok merak etmiş herkesss ben ısrarla aramaya devam ediyorum illaki biri açacak
Valla bişey olduğu kesin arıyorum da o telefonu kimse açmıyo annesi aradı şimdi yine aramadı mı diyo çok merak etmiş herkesss ben ısrarla aramaya devam ediyorum illaki biri açacak
Kesin bir şey vaaar beni aramadı küs diye düşünüyorum hep ama annesini flan da aramamış hiç nerde bu çocuuuk şimdi de arayamıyorum uyuduğu için ah ah akşam olsada arasaaaam çok merak ediyorum
Aynen illaki biri acar :26:
Günaydın canlaarrrBugün cookkk mutluyum Okan içeri telefon sokmuş konusuyoruz 93/3 arkadasi emanetciden alip getirmiş hic devrecilik yok yemekleri süper o kadar rahat kiii sanki özellikle seçip göndermişler diyor siiizzz nasılsınız
Şurda 4 ay yazdığını da göreyim de öyleee azalıyoo dicemBu hafta hızlı geçti gibi geldi dimi ya
Uyku falan boşver canım ara sen şuan haber almanızdan daha önemli değil bence hiç bir şey
Açtı biri de uyandırma dedim şimdi sölesin o arasın akşama bakalım 7 8 e kadar aramazsa sölemedi demektir ben ararım tekrardan..
İyi bari uyuyorsa mesele değil
askerlikte aramama inadımı olur yahu burda olsa yapında yapmayın yani orda öyle şeyler... ara bakalım akşam bizede haber ver canımm söyle ayrıca neyin inadını bu askerdesin uzağız zaten diye . aramamazlık yapmayın yani ne olursa olsun küsseniz bile uyuz uyuz konuşun ama konuşun :)
Nihayeeet biri açtı çok da nazik biriydi sordum işte hııı yatıyo o şimdi uyandırıyım mı dedi yok aramasını söyleyin acil olarak dedim tamam dedi bakalım unutr da sölemezsee eğer akşam tekrar arycam :26:
Kaldırsalardı bnce ya 1 haftadır yeter uyudugu 5dk konusurdunz en azından :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?