93/3 asker yolu bekleyenler

Sonuç olarak hepsini zaten sayyıyoruz kafayı yemiş gibiyiz
Benim de bisürü şafak kartım va renk renk desen desen nasıl ararsan var
İyi fikirmiş bende öyle yapiyim ya hafta hafta ya 10ar 10ar o bile fark ettiriyor ama dimi bak dün gözüme çok gelliyodu şimdi az geliyo şafağım

Aynen daha az gözüksün gözümüze diye ne yapacağımızı şaşırdık
Tabi canım çok fark ediyor , 10 günü beklemekle 100 küsur günü beklemek

Ayy ne biliyim moralim bozuk bi kac gündür ama akşama toparlarm tmm Polyannalık bnde

Geçsin bencede bizim polyannamız sensiiin
Aynen daha az gözüksün gözümüze diye ne yapacağımızı şaşırdık
Tabi canım çok fark ediyor , 10 günü beklemekle 100 küsur günü beklemek

Ee yani sıradak hedef 50ler

Ya kızlaaar artık endişelenmeye başladıııııııımm:44:
Yine çıkmadı çarşıya ailesi beni arıyo aradı mı diye ben onları

Kesin bir şey vaaar beni aramadı küs diye düşünüyorum hep ama annesini flan da aramamış hiç nerde bu çocuuuk şimdi de arayamıyorum uyuduğu için ah ah akşam olsada arasaaaam çok merak ediyorum

Ya bnce sen ara en azından birisinden bilgi alırsın belki hastalandı fln belli mi olur :26:

Ya bnce sen ara en azından birisinden bilgi alırsın belki hastalandı fln belli mi olur :26:

Valla bişey olduğu kesin arıyorum da o telefonu kimse açmıyo annesi aradı şimdi yine aramadı mı diyo çok merak etmiş herkesss ben ısrarla aramaya devam ediyorum illaki biri açacak

Valla bişey olduğu kesin arıyorum da o telefonu kimse açmıyo annesi aradı şimdi yine aramadı mı diyo çok merak etmiş herkesss ben ısrarla aramaya devam ediyorum illaki biri açacak

Aynen illaki biri acar :26:

Uyku falan boşver canım ara sen şuan haber almanızdan daha önemli değil bence hiç bir şey

hehe oh bak gördün mü ağlıyodun bi de

askerlikte aramama inadımı olur yahu burda olsa yapında yapmayın yani orda öyle şeyler... ara bakalım akşam bizede haber ver canımm söyle ayrıca neyin inadını bu askerdesin uzağız zaten diye . aramamazlık yapmayın yani ne olursa olsun küsseniz bile uyuz uyuz konuşun ama konuşun :)

İyi bari uyuyorsa mesele değil

GEceci olduğu için gündüz hep uyuyo zaten canım evet en azından bir sorun yok iyi onu öğrenmiş oldum

Ya bazen olmuyo işte be ezgi hafta içi annesi kaç kere ara dedi aramadım o arasın dedim ama yok kendisi de teşrif etmedi ama artık dayanamadım aradım gördüğün gibi bakalım arayacak mı uaynınca

Kaldırsalardı bnce ya 1 haftadır yeter uyudugu 5dk konusurdunz en azından :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…