- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.281
GEceci olduğu için gündüz hep uyuyo zaten canım evet en azından bir sorun yok iyi onu öğrenmiş oldum
Ya bazen olmuyo işte be ezgi hafta içi annesi kaç kere ara dedi aramadım o arasın dedim ama yok kendisi de teşrif etmedi ama artık dayanamadım aradım gördüğün gibi bakalım arayacak mı uaynınca
selamm şekerlerimmm
bakın bende 10 ay yazıyoorr 30u görmeyin
nasılsınız varmı gelişmeler olaylar
ya tabi ama .. ne biliyim bu kadar inat neden yaptı ki sonuçta merak ettiğini bilmiyor mu o da seni merak ediyordur neden böyle ki siz küçük bişeyden bile olsa inattan dolayı askerlikte yıpranırsınız . inat bende aşırı derecede olan bişey çünkü hani inadımdan başıma ne geldiyse gelir . saygında öyle aynı inadından ölsem su vermez o derece olabiliyorduk ama askerlikte olmadığıı anlıyorsun yani . ilk dönemler falan kavga ediyorduk o telefon kapanıyordu ama en geç sabahına arıyordu o yada ben çünkü olmuyo sen burda ne kadar kötüysen o da orda kötü oluyo sonuçta bi desteği bizleriz ondan hadi sen inat ettin o da etti bence konuş bunu şuan aradığında yada akşam aradığında hayatım biz konuştuk ve çözdük o olayı artık böyle bişey yaşanmıyo gerçekten inat aşırı kötü bişeymiş onu anladım :)
selamm şekerlerimmm
bakın bende 10 ay yazıyoorr 30u görmeyin
nasılsınız varmı gelişmeler olaylar
Haklısın Ezgicim uzatmaktan yana değilim ama bu sefer uzattım bende işte neden bilmiyorum..inşAllah bir daha yapmayız böyle bişey bakalım arayınca konuşucam dediğin gibi
Aleyküm selam bebegim olmazmınasılsın neler yapiosun :)
Selam canııım,
Olsun olsun görmeyiz biz, rakam değişikliği iyidir
valla 1 ay gitti be Çağlam geçiyor günler bakalım sen ne yapıyorsun meslektaşım
kuzum malum okul yok yurttayım hava buz gibi fena esiyor umut çarşı iznine çıktı bugün sabahtandır onunla konuşuyoruz kamerada falan konuştuk bu arada muğlaya gelmesine son 11 gün kaldı
sendenn nehabeerr ?
İyi ya ne yapayım bende, vizeler bitti derken ödev yağmuruna tutulduk onlarla uğraşıyordum işte bende son bir haftadır. Şükür onları da bitirdim dün, rahattayım biraz
benimde makroda ödevlerim oluyor
2sindede finaller var umut gidecek ben finallere girecem
İyiyim bende okanla mesajlasiyorum hayatım cuma gunu teslim oldu diye çarşı izni yok doğal olarak haftaya gorucem bende inşallah :)
Final dönemin dağıtım iznine mi denk gelecek tatlım
işte 20sinde gelecek 1 hafta kalacak gidecek benim sınavlara bir kaç gün kalmış oluyor ben şimdiden başladım o yüzden finallere videde öyle oldu gittiği günden sonraki 2 sınavım çok kötü geçti hiç çalışmadım çünkü ama her işte bir hayır vardır bakalım en kötü bütt:18:
Ailesinin yanına gitmeyecek mi yani 1 haftayı orada geçirecekse :26:
Aynen tatlım başla şimdiden çalışmaya ancak yetişir
okudum canım telefon sokmuş içeri gözün aydın hemen telefonu olmuş çok sevindim adına kuzum bizimkide geçse bir off off neresi olacaaakkkk:18:
yok canım gitmeyecek hem çok uzak 2 gün yol hem çok pahalı benim yanıma gelmek istiyor o ailesi ile pek arası yok malesef sıkıntılı durumlardagitse oradan üzgün gider ustaya ama benim yanıma gelse çok moral olur iyi bakıyorum ben aşkımaa
Ne zaman belli olacak hayatım
bebeğim hiç bilmiyorum ki işte ayın 20sinde bitecek acemi sizinki bitmeden kaç gün önce olmuştu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?