93/3 asker yolu bekleyenler

ya tabi ama .. ne biliyim bu kadar inat neden yaptı ki sonuçta merak ettiğini bilmiyor mu o da seni merak ediyordur neden böyle ki siz küçük bişeyden bile olsa inattan dolayı askerlikte yıpranırsınız . inat bende aşırı derecede olan bişey çünkü hani inadımdan başıma ne geldiyse gelir . saygında öyle aynı inadından ölsem su vermez o derece olabiliyorduk ama askerlikte olmadığıı anlıyorsun yani . ilk dönemler falan kavga ediyorduk o telefon kapanıyordu ama en geç sabahına arıyordu o yada ben çünkü olmuyo sen burda ne kadar kötüysen o da orda kötü oluyo sonuçta bi desteği bizleriz ondan hadi sen inat ettin o da etti bence konuş bunu şuan aradığında yada akşam aradığında hayatım biz konuştuk ve çözdük o olayı artık böyle bişey yaşanmıyo gerçekten inat aşırı kötü bişeymiş onu anladım :)

Haklısın Ezgicim uzatmaktan yana değilim ama bu sefer uzattım bende işte neden bilmiyorum..inşAllah bir daha yapmayız böyle bişey bakalım arayınca konuşucam dediğin gibi

Haklısın Ezgicim uzatmaktan yana değilim ama bu sefer uzattım bende işte neden bilmiyorum..inşAllah bir daha yapmayız böyle bişey bakalım arayınca konuşucam dediğin gibi

arada geliyorlar insana öyle tabiki de arada kalsın ama hatta bi daha olmasın inşşş

kuzum malum okul yok yurttayım hava buz gibi fena esiyor umut çarşı iznine çıktı bugün sabahtandır onunla konuşuyoruz kamerada falan konuştuk bu arada muğlaya gelmesine son 11 gün kaldı
sendenn nehabeerr ?

İyiyim bende okanla mesajlasiyorum hayatım cuma gunu teslim oldu diye çarşı izni yok doğal olarak haftaya gorucem bende inşallah :)

Final dönemin dağıtım iznine mi denk gelecek tatlım

işte 20sinde gelecek 1 hafta kalacak gidecek benim sınavlara bir kaç gün kalmış oluyor ben şimdiden başladım o yüzden finallere videde öyle oldu gittiği günden sonraki 2 sınavım çok kötü geçti hiç çalışmadım çünkü ama her işte bir hayır vardır bakalım en kötü bütt:18:

Ailesinin yanına gitmeyecek mi yani 1 haftayı orada geçirecekse :26:
Aynen tatlım başla şimdiden çalışmaya ancak yetişir

Ailesinin yanına gitmeyecek mi yani 1 haftayı orada geçirecekse :26:
Aynen tatlım başla şimdiden çalışmaya ancak yetişir

yok canım gitmeyecek hem çok uzak 2 gün yol hem çok pahalı benim yanıma gelmek istiyor o ailesi ile pek arası yok malesef sıkıntılı durumlarda gitse oradan üzgün gider ustaya ama benim yanıma gelse çok moral olur iyi bakıyorum ben aşkımaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…