- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.001
Gunaydinn kizlarr.emreye ulasamadim telide kapaliydi merak ettim karakolu aradim.goreve cikti dediler.bgn gorev gunu degildi haber veriyodu cikmadan.arac agrizalandi tunceliye gitti falan dediler.insallah ters bi durum yoktur.gelince aratcaklar.
Gunaydinn kizlarr.emreye ulasamadim telide kapaliydi merak ettim karakolu aradim.goreve cikti dediler.bgn gorev gunu degildi haber veriyodu cikmadan.arac agrizalandi tunceliye gitti falan dediler.insallah ters bi durum yoktur.gelince aratcaklar.
14 gün kaldı
Yılbaşı planın var mı Handesorduguna göre vardır diye düşündüm nedense
, o gün finaller var, finallerden çıkıp eve gidip saat 00.00 olmadan uyurum herhalde[/SIZE][/COLOR][/B]
Aceleyle cıktılarsa haber verememştir belki.Sıkma canını gelince haber verr mutlaka ztn hem aramış söylemşsnde seni bilgilendirmşler ne güzel içini ferah tutmaya çalış
muhtemelen bişey yoktur acilen gittiği için haber verememiştir. içini ferah tut..
yok yahu, o gün finaller var, finallerden çıkıp eve gidip saat 00.00 olmadan uyurum herhalde
Gelince mutlaka acar telefonunu.ayrintilari ogrenirm.bosa mrklaniyorum belkide ama napiym icim icimi yiyo.saol
Minnos haber vercem ortaya ciktignda .
selamlar kızlar nasılsınız hayırlı günler hepinize
Günaydınnnnnnnnnnn
Yılbaşı geliyor, planlarınız var mı?
Aynen haber ver bizedeCok uzun sürüyo mu peki görev.Akşama geliyodur sanırm :26:
Ben iyi olmaya çalışıyorum gülicim sen nasılsın
aynen herkesin ugrası var demekkiAynen yahu bu ne sessizlik böyle
aynen herkesin ugrası var demekki
benimde yazılım var ama sıkıntıdan kafamı verip
calısamıyom cagla ondan zaman öldüruyorum bos bos
Sana da serooooş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?