93/3 asker yolu bekleyenler

Gunaydinn kizlarr.emreye ulasamadim telide kapaliydi merak ettim karakolu aradim.goreve cikti dediler.bgn gorev gunu degildi haber veriyodu cikmadan.arac agrizalandi tunceliye gitti falan dediler.insallah ters bi durum yoktur.gelince aratcaklar.

Aceleyle cıktılarsa haber verememştir belki.Sıkma canını gelince haber verr mutlaka ztn hem aramış söylemşsnde seni bilgilendirmşler ne güzel içini ferah tutmaya çalış

Gunaydinn kizlarr.emreye ulasamadim telide kapaliydi merak ettim karakolu aradim.goreve cikti dediler.bgn gorev gunu degildi haber veriyodu cikmadan.arac agrizalandi tunceliye gitti falan dediler.insallah ters bi durum yoktur.gelince aratcaklar.

muhtemelen bişey yoktur acilen gittiği için haber verememiştir. içini ferah tut..

14 gün kaldı
Yılbaşı planın var mı Hande sorduguna göre vardır diye düşündüm nedense

yok yahu, o gün finaller var, finallerden çıkıp eve gidip saat 00.00 olmadan uyurum herhalde

, o gün finaller var, finallerden çıkıp eve gidip saat 00.00 olmadan uyurum herhalde [/SIZE][/COLOR][/B]

Bnm kardesim saolsun midesine brz düşkün oldugu için annemlere talimat verdi masayı donatcaklarmş Bizim eglencemiz bu olcak sanırım onun dışında bi aktivite yok tv izle pc de takıl öyle gecer Ztn gecelere akıcak degiliz ya

Aceleyle cıktılarsa haber verememştir belki.Sıkma canını gelince haber verr mutlaka ztn hem aramış söylemşsnde seni bilgilendirmşler ne güzel içini ferah tutmaya çalış

Gelince mutlaka acar telefonunu.ayrintilari ogrenirm.bosa mrklaniyorum belkide ama napiym icim icimi yiyo.saol
Minnos haber vercem ortaya ciktignda .

muhtemelen bişey yoktur acilen gittiği için haber verememiştir. içini ferah tut..

yok yahu, o gün finaller var, finallerden çıkıp eve gidip saat 00.00 olmadan uyurum herhalde

Yoktur tabi insallah ama insan meraklaniyo tabi.gelsinde bi msj atsindaogrenirim ayrintilari.telefona cikan asker soylemeyi unutsa bile teli actignda msjlarimi gorur ztn

Gelince mutlaka acar telefonunu.ayrintilari ogrenirm.bosa mrklaniyorum belkide ama napiym icim icimi yiyo.saol
Minnos haber vercem ortaya ciktignda .

Aynen haber ver bizede Cok uzun sürüyo mu peki görev.Akşama geliyodur sanırm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…