- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.041
Kızllaaar
Haberlerde görmüşsünüzdür Ankarada Eğitim helikopteri düşmüş ve 4 asker şehit olmuş..Şaka gibi ama biri okuldan arkadaşımın abisi
Haberi gördüm içim bir cız etti aramızdan tanıyan varmış bir kat daha üzüldüm şimdi, Allah ailesine sevenlerine sabır versin
off sorma ben haberi sabah görmüştüm ama içeriğine bakmadım arkadaşm geçiş yapmıştı şuan izmir de ama görünce çok kötü oldum ya allah sabır versin gerçekten bide yeni evlenmiştiler..
Ayy tüylerim ürperdi ya bir de Ankara üstelik
Hastaydım tatlım yaa, grip + mide + tansiyon üçlüsüyle savaşıyorum 2-3 gündür, bir de üstüne sevdiceğimle cumartesi günü biraz bozulmamız eklenince benim de pek uğrayasım gelmedi buralara
Neyse ki düzelttik ama arayı
Hastalığım da geçti hemen hemen
Çorba olayını çok sevdim ben yaa durun bu gece bende sorayım da sevdiceğime gece nöbetinde sıcak su imkanı oluyorsa haftaya yollayacağım kargoya ben de koyayım içi ısınsın, gerçi bizim kazan bir hayli sıcak oluyor ama olsun
Kızllaaar
Haberlerde görmüşsünüzdür Ankarada Eğitim helikopteri düşmüş ve 4 asker şehit olmuş..Şaka gibi ama biri okuldan arkadaşımın abisi
Kızllaaar
Cnm cok gcmis olsun.bnde yeni yeni toparliyorumm .Allahtan hastaligin basindan dondum sayilir ilerlemeden:)
Bn haber vermeden yolladim corbayi.gece nobetinde yemek az ckiyo en azindan ici ısınsın idare etsn diye yolladm.hosuna gtms bayag.bi dahaki ay daha fazla yollycam.bide bjk oldugu icn bjk kupasi alip yolladm bn.o cok hosuna gtms:)
Siz baya baya yerleşmişsiniz oraya yaa kupa falan
Kızlar iyi akşamlar moralim coookk bozuk agliyorumm 1 saattir
Kızlar iyi akşamlar moralim coookk bozuk agliyorumm 1 saattir
Ay deme oyleeee:)kupayi corbasini icsin nescafesini icsin diye yolladim:)kendine ait bi kupasi olsun ddm:)
hilal noldu??????????
Nolduuu kotu biseymiii
Hayırdır hilal noldu
Afedersiniz gec hastalanıyorum diye doktoraa gittim yumurta tembelligi varmış netten araştırdım cogu kisinin bu yuzden çocuğu olmuuorhemen yarin sabah ozel doktoruma gidicem bugun gittigim yer kamu sağlığıydi kucuk biyer kizlar cokkk korkuyorum
Afedersiniz gec hastalanıyorum diye doktoraa gittim yumurta tembelligi varmış netten araştırdım cogu kisinin bu yuzden çocuğu olmuuorhemen yarin sabah ozel doktoruma gidicem bugun gittigim yer kamu sağlığıydi kucuk biyer kizlar cokkk korkuyorum
Tuğba hayırlı olsun.. Biraz üsüyecek sanırım sevgilin, ama rahat olsun da şurada aralığı yariladik kış da bitecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?