93/3 asker yolu bekleyenler

Gözünüz aydın canım ya belli olmş en azından onun stresinden kurtuldnz :26:
Kars cok soguk olur dikkat etsin :26:

teşkkrler cnm evt sterstn krtldk artk açklnck bişy klmdı en azndn bunada şükr :) yün ne bulrsk koycaz artık yanına. Allah iyi insnlr çıkrsn karsna tek isteğim bu

ttlm üzlme yaaa tedvisi fln vrdr dur baklm net felkt tellalı gbi bnde hmn arstryrm ama en kötü şeylr bile ckyo sn doktrna gt bklm o ne dcek

Hemen ümitsizlige kapılma canım ya özel doktorunada git daha iyi ilgilenir hem senle daha iyi bilgi verir ne yenilikler cıktı ayrıca dogal yollarla olmazsa baska yolları var cocuk sahbi olmanın :26:

Tabii öyle hayatım korktum ama ya doktorum ne dicek bakalım yarini iple cekiyorum

Nasıl bir muayeneyle koydular tatlım bu teşhisi ?

Caglacimm hormon testi yapması gerekmezmiydi benden kan testi istedi ve ultrasonla baktı bakarkende yumurtaliklarinda tembellik var dedi gynelle die bi ilac verdi doğum kontrol hapı. Ne bu yaa dedim icimden hemen randevu alldim kendi doktorumdan

Son düzenleme:

Tatlım ben yeni geçtiğim için o evreden bilakis sordum ne muayenesi yaptığını.
Ultrasonla yumurtalıkların durumunu görmüş kist var mı yok mu onu kontrol etmiş , oradan bir sonuç çıkaramayınca hormon testine yönelmesi lazım bekar bayanlarda. Ki öyle de yapmış. Hormon testi de kan tahliliyle oluyor zaten hayatım, regl döneminin 3. veya 4, günü gidiyorsun, bildiğin kolundan kan alıyorlar yani başka özelliği yok.
Benim doktorum ki çok memnunum kendisinden, ultrasonumda da hormon testimde de ters bir durum çıkmayınca ve başka şekilde de muayene şansı olmadığı için ilaç verdi bana da. Fakat kesinlikle doğum kontrol hapı değil benim kullandığım, 4 ay kullanacağım ama her ayın 10 günü kullanıyorum sadece ve ilaç bittikten sonra en geç 5 gün içerisinde regl oluyorum. Ben de merak edip sorduğumda doktoruma doğum kontrol hapı olup olmadığını kati bir şekilde hayııır ben bekar hastalarıma hele ki 19 yaşındaki bir hastama asla vermem doğum kontrol hapı diye de üstüne basa basa söylemişti.
Sanırım bekarlarda kullanımı sakıncalı fakat o doktor niye işin kolayına kaçıp direk doğum kontrol yazmış bilemedim
Ayrıca benim de şikayetim geç gelişiydi bana böyle bir şeyden bahsetmedi doktorum :26:

poliskistik over gibi rahatsızlıklara da dayıyorlar doğum kontrol hapını, reglini düzenler gerçekten de, ama sentetik hormon sonuçta. yani illaki bir kötü yanı da vardır her ilaç gibi.
sen testlerinle beraber bi doktora daha git. bişey olmaz hiç merak etme.

Evett benimde 3.gunuydu gittiğimde o yüzden bugün gelmen iyi olmuş dedi hayatım hapı icince duzene girdimi peki

Evett benimde 3.gunuydu gittiğimde o yüzden bugün gelmen iyi olmuş dedi hayatım hapı icince duzene girdimi peki

Hayatım yazayım hatta sana son 3 ayın adet tarihlerimi
25 Eylül, 26 Ekim ve 24 Kasım. Şuanda da kullanıyorum ilacı, yarın bitecek ve en geç 5 güne dediğim gibi gelir ki belirtileri de başladı yani şişkinlik, göğüslerde hassasiyet gibi. Bana çok iyi geldi ilaçlar. Fakat önümüzdeki ay son, asıl o zaman belli olacak iyi gelip gelmediği. Şuan tıbbi yollarla bu kadar düzenli geliyor yani :26:

Son düzenleme:

Anladım canım bakalım yarın bende bi gidiyim kendi doktorum ne dicek moralimi bozmamaya çalışıyorum

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 18 . ARALIK. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 121

... ezgisaygin ... 130

... yuppisi ... 139

... Snt55 ... 159

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 219

... KUBB88 ... 219

... zeytinagaci ... 222

... Kanaryam35 ... 238

... KorEc ... 239

... blss ... 239

... mystery123 ... 240

... yunay ... 240

... ARAZIM ... 242

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... hilal1108 ... 320

... tuqbaCadi ... 320

... dilanumut ... 324

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Ya herkeste olabilen birsey gec hastalanma olayi.bi doktora bagli kalma.caninida hic uzme.her gec hastalanin cocugu olmycak diye birsey olrmu hic.ayrica netteki haberlerede bakma.her onune gelen yaziyo.sn kndi doktoruna gt mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…