- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #13.081
teşkkrler cnm evt sterstn krtldk artk açklnck bişy klmdı en azndn bunada şükr :) yün ne bulrsk koycaz artık yanına. Allah iyi insnlr çıkrsn karsna tek isteğim bu
Bu topicteki muhabbetleri aynı bizim 92/3-92/4 topiğimizdeki eski muhabbetlere benzetiyorum..Allah muhabbetinizi daha da arttırsın kızlar..Bizimde sabahlara kadar sürerdi muhabbetlerimiz halada whatsapptan iletişim halindeyizdir
günaydınn hande yarıladık sayılır hadi bakalımm hayırlısı olsunngünaydınnnnnnnnnnnn
222 gün kaldı ya çok mutluyum
günaydın sanada canımGünaydınn şekerleeer
ders çalışıyorum giremiyorum pek özledimmm
herkes iyidir umarım
masallah diyelim canım ..sonlarınıda gor hayırlısıylaGunaydinn kizlarrr.Safak 219:)220kusurlerde geride kaldi.200u bozmaya dogru gidiyorummm:))
gercekten askerlerimiz sayesinde tanısıp iyi arkadaslıklar edindikBu topicteki muhabbetleri aynı bizim 92/3-92/4 topiğimizdeki eski muhabbetlere benzetiyorum..Allah muhabbetinizi daha da arttırsın kızlar..Bizimde sabahlara kadar sürerdi muhabbetlerimiz halada whatsapptan iletişim halindeyizdir
günaydın canım iyi dileklerin ins olur gunumuz guzel gecsin cabucakGünaydın herkeseeee
Umarım güzel bi gün olur herkes için
canım çok sağol ben bakınıyorum arada ama diğer devre arkadaşlarım terhis oldu ondan girmiyorlar pek buraya iş güç okul sebebiyle
amin inş hiç bozulmaz böyle memnunuz cünkü
Buarada şafağın muhteşem görünüyo darısı başımıza olsun
Amin cnm inş bozulmaz gerçekten insanı çoık rahatlatıyor burdak arkadaşlıklar bir dert olduğunda falan
sağol canım sizede sıra gelicekkk
Termal iclik kazak falan koyun yanina cnm.erkek arkadasimda tuncelide.orasida ck soguk oluyo.polar iclik falanda aldik.polar eldiven veya kar eldiveni falan.ayakkabi icine kece.slikon ayakkabi ici ısıtıcılarda var.watsoons veya gratis gbi yerlerde bulabilirsiniz.termal corap ta var.
günaydınn hande yarıladık sayılır hadi bakalımm hayırlısı olsunn
destinyeda gözün aydın, 2 haftacık kalmış
Evet şükürler olsun 13 ayımız bitti 2 ay kaldıı darısı hepinize :))
günaydınn hande yarıladık sayılır hadi bakalımm hayırlısı olsunn
günaydın sanada canım
benimde ödevim sınavım var ama kafa verip calısamıyorum
masallah diyelim canım ..sonlarınıda gor hayırlısıyla
gercekten askerlerimiz sayesinde tanısıp iyi arkadaslıklar edindik
yanımızda yakınımıza bile diyemedigimiz dertlerimizi huzunnlerimizi
birbirimizle paylasıp rahatlıyoruz
sizleride hep bekleriz buyru hep gelin sohbet edelim
günaydın canım iyi dileklerin ins olur gunumuz guzel gecsin cabucak
Nasıl bşy ki o ayakkabı içi keçe slikon işe yarıyosa bnde aliyim Koray a ya :26: Haftaya kargo göndercem hem iyi olur :26:
Evet şükürler olsun 13 ayımız bitti 2 ay kaldıı darısı hepinize :))
Bu nöbet gece beni yedi yahu geberiyorum uykusuzluktan
Gece nobeti bnide bitiriyo uykusuz oluyodm.smdi gunduz nobetine gectide erken yatip uykumu aliyorm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?