- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.581
Haber vermediğim zaman çok kötü oluyo farkediyorum alışmışım 1.5 senedir nereye gitsem haber vermeye o da öyle ama o yolu 20dkda gelene kadar nefes nefese kalıyorum
valla en toplu toplu atıyorum bisürü şafak kağıdım var 7 gün birden çok zevkklii oluyooo
hıı biliyorum olsun bebeğimm oda iyidirr
of sorma ya büte kaldım ben 1 dersii bekliyorum ayın 27sinde oda
kpss hazırlanıyordun dimi sen
o genel 3 ay hava değişiminden sonrası için geçerli canım askerliğe ekleniyor
Ay aglamak istiyorum gozlerin doluyo tutuyorum kendimi.emreyle tartistik hatta yaptigi kiskanclik bosuna tartisma cikarmasi o kdr agrima gttiki.bn burda beklerken boyle kiskanclik kavgalari kirdi.dusundurdu beni acikcasi
Ay aglamak istiyorum gozlerin doluyo tutuyorum kendimi.emreyle tartistik hatta yaptigi kiskanclik bosuna tartisma cikarmasi o kdr agrima gttiki.bn burda beklerken boyle kiskanclik kavgalari kirdi.dusundurdu beni acikcasi
Ne yaptında kıskandı ki durup durrken
Kübi pazardan beri biz de harala gürele gidiyoruz, o kavgalara takılma , tamamen özlem saçmalaması
slm arkadşlar bnm 93/4 gidicek sevgilm . aslnda 91li ama tecillydi. daha yeri belli bile değil. ama ikimzde çok skntı yapyrz şimdiden nasl olcak faln diye. Allah hepmze yardm etsin giden kadar kalp bekleyenn işide zor. ama sizn en azndn saylı günlere geçlms bzm daha 2 ay snra başlcakof offf
Teyzemin kiziyla caddede yemek yiyp kahve ictik.bnden buyuk ayrica abla diyorm.snra emrenin yakin arkadasi aradi ugra yanimiza emrenin amcasi gelcek falan ddi.ugramycaktimm ama karsilastik gorduler bni ugrama durumunda kaldim.15dk oturdum ayip olmasin diye sonra kalktik ablamla.eve birakti ablam bni.emreyle tartismaya basladik bn asker bekliyoms gbi davranmiyomusum kafama gore takiliyomusum.ya duydugum
Laflar o kdr agrima gttiki anlatiyorm
Bnu
Canım merhaba. benimde sevgilim 91 li tecilliydi 93/4 gitti. acemiliği foçada yaptı usta birliği batman a çıktı komando olarak gitti. gideli 1 hafta oldu telefon kullanabiliyo ama psikolojisi şimdiden bozuldu saçmalayıp duruyo. Seninki nerde ?
Ya dedigi laflar agir geldi.yeter istemiyorm ddm artk haketmiyorm
Bu laflari dedim.ya yaptiginin hcbi mantikli aciklamasi ykk hicbi sekilde hakli bi yani yok.bn surekli hata yapmisim gbi ugrasmak istemiyorm.bu davranislar bni dusunduruyo guvenimi sarsiyo
Aaaa niyeeee ki
kötü haberi az önce aldım:S telefonunu yakalatmış , çarşısıda kitlenmiş faceden yazmış fırsat bulup görüşemicez yazmış çıkmış:S
hahahahhahaahh cok kotu yaaaaa hahahahahabende gelınce anlatırım bankamatiğin önüne işedim bende allah belamı vercek yola çıkıyorum ben bebekkk geldiğimde görüşürüz buralarda ol
ankaraya gidiyorum sevgilimeee 14.ay kutlaması falan filan öptüm çok çokkkk [/Q
ahahahahahah bankamatik demek iyi bnm gbi arabada altına yapmadın koltugu falan batırmıştım hep ahahahahahah bnm askercik geldii ama yine yazarım burayaadün buraya yazarken halbuki sevdiceğim gelmiş istanbuldaymış bi an tlfonum caldı bi açtım bnmki yemekte ne var dio çürük almış ama daha bi ay daha kalır sanıodum hemen yarım saate heyete cıkarmışlar diorum sana orda bile dayanamadılar 12 günde gönderdiler diye dalga geçtim bayaa ikimizede bu hafta sonu aşk dolu geçicek demek iyi yolculuklar canımm geldiğin zaman anlat neler yaptınnız merak ederimm
oo alkol konusunda cok marıfetmıs gıbı anlatıyoruz ama her turlu bı erkekle falan kapısırım ve asla kusmam yanı hyatımda bı ac karınla cok sarap ıcınce kustum o da actım falan oyle nadırdır votka ben sevmıyorum ya vıskı ıcerım genelde ve sarap ıcerım hatta oglenlerı sarapla baslar gece vıskı sonra tekıla ıcerım rakıda cok ıcerım zaten rakı ıcmeye baslayınca bunyen saglamlasıyo onu farkettım ya rakı candır
şarapla viski bende severimde rakıyı bi kere orta okulda bi merak dilimi sürmüştüm aseton koymuşlar bunun içine falan demiştim o gün bugündür daha hiç içmedim ama bi gün denerim madem bünye sağlamlaşıoobnde gnelde kusmamda o ara rejim yapıodum 2 ay aç gezmiştim zayıflıcam diye bünyeminde içine etmişim tabiii kus kus öldüm yaaa o gece 5 kere falan kusmuştumm
ahahahahahah bankamatik demek iyi bnm gbi arabada altına yapmadın koltugu falan batırmıştım hep ahahahahahah bnm askercik geldii ama yine yazarım burayaadün buraya yazarken halbuki sevdiceğim gelmiş istanbuldaymış bi an tlfonum caldı bi açtım bnmki yemekte ne var dio çürük almış ama daha bi ay daha kalır sanıodum hemen yarım saate heyete cıkarmışlar diorum sana orda bile dayanamadılar 12 günde gönderdiler diye dalga geçtim bayaa ikimizede bu hafta sonu aşk dolu geçicek demek iyi yolculuklar canımm geldiğin zaman anlat neler yaptınnız merak ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?