- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.601
Ya askerlik psikolojisinden oluyo hep bnce :26: Brz alttan almaya çalış askerlik bitene kadar olmazsada tavrını koyarsnAma sacmalamş gercekten...
Ömür törpüsü bunlar diye boşuna demiyorum Kübi, saçmalamakta sınır tanımıyolar gerçekten. Ben de alttan almaya çalışıyorum ki agresif biriyimdir bana baya ağır gelen bir şey bu ( haklı olduğum yere alttan almak yani ) başka da şans yok zaten sanırım
kübicim biz dışarıdayız diye akılları kalıyor ve saçmalıyorlar
eşim Malta'ya gitmeme destek oldu,
izmire yarın kuzenimin nikahına gitmeyeceksin gidersen çok büyük olay çıkar dedi yani anlamış değilim.. :44:
geçmiş olsun
umarım telefon yüzünden ceza verip askerliği uzatmazlar
Yok alttan aldikca tepeme cikiyo.sacmalamari cnmi skiyo.kafasinda sacma sapan kuruyo kiskancligina asiri derecede yenik dusuyo.knsmuyorm yani onla.kendine gelsin bi
Hakliyken banada alttan almak agir geliyo.snra kendi kendime napiyorm bn niye bu kdr aciklama yapip kendimi ispatlamaya calisiyorm diye dusunuyorm.huyunu biliyorm kiskancligina yenik dustugunu sacmalamayi abarttigini biliyorm.ama haddini bilsin bi akli basina gelsin.
Çok şaşırdım gerçekten
askerliğiniz bedelliden bile kısa sürdü
Teyzemin kiziyla caddede yemek yiyp kahve ictik.bnden buyuk ayrica abla diyorm.snra emrenin yakin arkadasi aradi ugra yanimiza emrenin amcasi gelcek falan ddi.ugramycaktimm ama karsilastik gorduler bni ugrama durumunda kaldim.15dk oturdum ayip olmasin diye sonra kalktik ablamla.eve birakti ablam bni.emreyle tartismaya basladik bn asker bekliyoms gbi davranmiyomusum kafama gore takiliyomusum.ya duydugum
Laflar o kdr agrima gttiki anlatiyorm
Bnu
yaa gercekten 12 günhızlandırılmış asker diye cok dalga geçtim 12 gün bana 12 ay gibi geldi bana dio utanmadan biz kavuştuk aşkımla darısı sizin başınızza hayırlı tezkereler
Ne düşünüyolarda böyle konuşuyolar hiç anlamıyorum bazen hak veriyorum bazende giden biz olsaydık onlar normal hayatlarından fedakarlık etmezlerdi devam ederlerdi aynı şekilde diyorum. Olay aynı olmasada bizimkide benzeri şekilde söyledi bekleyemiceksen söyle diye. İnsanı gerçekten kırıyolar. Geçen gün arkadaşım geldi başka bir şehirde üni. okuyor görüşmek maksatlı çıktım mesaj attım bu seferde niye çıkarken atmadın diye kavga çıkardı salak yerine koyduğumu bile söyledi. Her zaman yaptığı gibi(!) yolda kimleri gördüğümü sordu hayatımda hiç muhattap olmadığım bi akrabamı gördüm sadece erkek diye konuşmadığım halde bana trip atıyor. Şu askerlik psikolojisi kafasını bende yaşamak istiyorum yoksa ben anlayamıcam ne yapmak istediğiniKonuna dalmış gibi oldu ama kusura bakma canım...
yaa gercekten 12 günhızlandırılmış asker diye cok dalga geçtim 12 gün bana 12 ay gibi geldi bana dio utanmadan biz kavuştuk aşkımla darısı sizin başınızza hayırlı tezkereler
bu gece pek sessizsiniz......
hahahahhahaahh cok kotu yaaaaa hahahahahabende gelınce anlatırım bankamatiğin önüne işedim bende allah belamı vercek yola çıkıyorum ben bebekkk geldiğimde görüşürüz buralarda ol
ankaraya gidiyorum sevgilimeee 14.ay kutlaması falan filan öptüm çok çokkkk [/Q
ahahahahahah bankamatik demek iyi bnm gbi arabada altına yapmadın koltugu falan batırmıştım hep ahahahahahah bnm askercik geldii ama yine yazarım burayaadün buraya yazarken halbuki sevdiceğim gelmiş istanbuldaymış bi an tlfonum caldı bi açtım bnmki yemekte ne var dio çürük almış ama daha bi ay daha kalır sanıodum hemen yarım saate heyete cıkarmışlar diorum sana orda bile dayanamadılar 12 günde gönderdiler diye dalga geçtim bayaa ikimizede bu hafta sonu aşk dolu geçicek demek iyi yolculuklar canımm geldiğin zaman anlat neler yaptınnız merak ederimm
çaglaaa eceee handee bide bana şanslı dersiniz12 ay 12 gun gibi geçti size demek Depresifshine
çaglaaa eceee handee bide bana şanslı dersiniz12 ay 12 gun gibi geçti size demek Depresifshine
Tarkan bu şarkıyı asker bekleyenlere mi yazmış???
çaresizim mecbur bu veda
kokun üzerimde gidiyorum uzaklara
sığınıp anılara bu hasrete dayanırız elbet
ümidimiz muradına erecek sabret
sabret, sabret inci tanem
bekle beni
döneceğim mutlaka sabret
ağlama ne olur, vazgeçme bekle beni
döneceğim mutlaka sabret
vız gelir dağlar denizler yaban eller
sevmeye engel değil mesafeler
geçici bu ayrılık bir rüya farzet
sonunda zafer bizim olacak, sabret
sabret, sabret inci tanem
bekle beni
döneceğim mutlaka sabret
ağlama ne olur, vazgeçme bekle beni
döneceğim mutlaka sabret
[video=youtube;S18f1tMsTW0]http://www.youtube.com/watch?v=S18f1tMsTW0[/video]
Bu sarki bzm sarkilarimizdan biri biliyomusun(
Erkeklerin kendini bilmesi geç oluyo ztn hiç bilinçli hareket edemiyolarO lafları söylicek ne yaptın ki sen sanki bara konserden konsere mi koşuyosn arada bir dışarı cıkıp nefes almk öncelikle sennde hakkın Bence senn özgürlügünüde kıskanıyo brz hani o orda çarşıya bile vıkamıyo sonucta ama bunda senn bi sucun yok tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?