96-65: 31 kilo verme günlüğüm

cemre73

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
6
5
1
50
Diyetten ziyade dünden beri sağlıklı beslenmeye başladım diyebilirim cok yeni olmasına rağmen kesin kararlı olduğumu belirtmeliyim.
Nasıl mı başladım, bir arkadaşım sayesinde, işyerime geldi ve bu güselliğe bu kilo yakışmıyor acilen kilo ver dedi, cok sevdiğimden midir nedir kendisini, başkası söylese alınırdım. ve ona sös verdim başladım
Dün sabah uyandım, peynir, salatalık, domates ve şekersis cayla kahvaltı yaptım.
Öğlen tavuk ısgara ve bol salata yedim. Aksam iki adet marul arasında iki adet ciğ köfte iki adet incir ve iki adet cevis yedim ve yaklaşık iki litre su tükettim gün boyunca.
Bu sabah bir simit, domates peynir seytin ve sekersis cayla yaptım kahvaltımı. öğlen yine tavuk ısgara ve salata vardı öğünümde. aksam yine iki adet incir, iki adet cevis yedim.
Bugün dünden farklı olarak ablamın tavsiyesiyle buslu su içmeye başladım. 500 mg lık 4 sise suyu derin dondurucuda yaklasik iki saat beklettim, yarı su yarı bus olunca içtim. Bir de pul biber yoğurt ve limon suyunu karıştırıp as önce yedim. 10 günde bir tartılmayı düşünüyorum. Dün sabah tartıldığımda 96,8 di ilk kilom.
Yine dün yaklaşık 2,5 saat yürüdüm, bugünse yaklaşık yarım saat.
İki günlük diyet günlüğüm bu kadar, yarın görüşürüs diyet günlüğüm.

bilgisayar hatası olmus olabilir degilmi canım kafasında toplayıp yazdıgı icin acele acele ondandır

Ayrıca bu onun günlüğü istediği gibi yazar türkçe dersi vermeye kalkışmayın belki de yabancı ülkede yaşıyor ve Türkçesi az ?

Ayrıca bu onun günlüğü istediği gibi yazar türkçe dersi vermeye kalkışmayın belki de yabancı ülkede yaşıyor ve Türkçesi az ?
Yabancı ülkede yaşasa sadece s harfleri hata yapılmaz canım... Ayrıca cümle yapısı düzgün.bütün kelimeler düzgün yazılmışken z leri s yazmak nedir? Sonra sosyal medyada yaygara koparırsınız Türkçe elden gidiyor diye... Eğer düzeltilmezse evet Türkçe başka yerlere gider

Neden Türkçeden bihaber kişiler gelmiş bana burada niye olamaz mı diye söyleniyor. Mune Kazen polemik yaratılmaya çalışılıyor. Boşuna dememişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye.

Madem burası günlüğün; Türkçemize de dikkat edelim... "sös" değil "söz" , "cevis" değil "ceviz", "görüşürüs" değil "görüşürüz"

Valla ben de bunları yazmak için oturum açtım. Bunu destekleyenlere de en az sizin olduğunuz kadar sinir oldum. Başlık sahibi, sen kilodan önce yazım kurallarını öğren, bu güzelliğe yazım hatası yakışmıyor haha :)

bakın siz iyi biliyosunuz diye herkes bilmek zorunda degil herkesin dili farklı olanda var benim gibi , misal belliki ablamızın yasına bakarsak ya tam göremedi yazamadı belki bi sorunu var hersey olabilir hayatta yani belki ilk defa konu actı bi hevesle kimse kimsenin hevesini kıramaz siz o forma tıkladıysanız destek icin tıklamısınırdır yada kusur aramayamı demeliyim

Sizde maşallah kızın veya kişinin topiğinde arıza çıkarmaya bayılıyorsun... İstersen daha fazla kirletmeyelim burayı.. Özelime mesaj atın rahat rahat konuşalım. Ayrıca bir sorunu olması yazım yanlışı yapabilir anlamına gelmiyor sayın @afra123 isminiz gibi de afra tafra peşindesiniz belli ki afra123

kesinlikle bildiniz işte kirlettiniz topigi inanın özelden yazcak kadar muhatap olcagımı sanmıyorum sizinle burası imla kılavuzu yeri degil türkcenizi gelistirmek icin lütfen kurslara yada internetteki yararlı sitelere gidin piinar hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…