Eşinin telefonunu birşekil eline geçirmeye çalış.evin içinde tel gezdiğine göre sık sık birinle mesajlaşıyor.bence takip et aldatıldığına gözünle emin oldukttan sonra kanıtlarıda eşine gösterdikten sonra kıvarabileceğini zannetmiyorum.kafanda soru işaretlerinle daha çok yıpranırsın.
telefonunu alıp neden kurcalamıyosunuz ki...
kendiniz diyosunuz şöyle yapıyo böyle yapıyo diye...
ben ilk telefonda mesajlaşmaları arttığında gider bakardım talefonu elinden alıp..
hadi alamadım gece uyumasını beklerdim, gene alır o telefonu kurcalardım..
sonra yakalayınca bir mesajını görünce de ukusundan UYANDIRIR hesabını sorardım..
yani bu kadar gözünün önünde bişey oluyo ve sen bu kadar pasif kalıyosun hayret edilecek şey doğrusu...
mesela benim eşimde oyun hastasıdır. gece yarılarına kadar oyun oynar oynanası gerektiğini defalarca söyledim ama gene oynar gece 3 e dörde kadar bazen... valla bende onla uyumuyorum. geçerim arkasına sırf bu yüzden laptop aldırttım hatta diğer pc yi satmayacaktı zorla ikna edip sattırdım oturma odasında gece bi saatten sonra o oyun oynar ben de oturur onla arada tv ye arada pc jye bakarım benim göz hizamda durur... yatağa yatarız gene oyun telefondan oynar ama ben gene bakarım hiç olmadı her sbah öylesinede olsa kurcalarım telefonu... her an denetlemek lazım bence...
Yazdıklarından birşey anlamadım.Çirkeflik derken bana mı birşey diyorsun neyi kastediyorsun anlamadım.Çocuklarımın babası dediğin insana afedersin it diyorsun da ,yılanın başı demek mi ağır geldi anlayamadım.Şu an ki psikolojik durumundan sanırım böyle konuşuyorsun.ben ne yılan besliyorum ne de koynuma alıyorum
atıp tutmanın alemi yok
artık benim kocam olmayabilir belki amam çocuklarımın babası
işi çirkefliğe edepsizliğe dökecek kadar düşmedim
belki klişe bir söz olacak ama bir kadının yuvasını yine farkındaysanız kadın yıkıyor .
tabiki benim kocam gitmese oda yapışmazdı
ama adama yalvarıyor bırak diyor bana gel diyor
çocuklarınıda kabul ediyorum diyor adi kadın
sanki benim sokağa atacak çocuğum varmış gibi.
sen kimsin çocuklarına bakarım diyorsun
benim için bırak o o... bu kadını dersin
tabi söyleyene değil söyletenede bakmak lazım ... o ayrı
ama baktın bu it herif evli uzak dursana be kadın
çeksene kendini çok doğru ayaksan eğer.
Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim hepinize.
Ne olur ne yapayım bilmiyorum ama, çıktı yoksa delirecektim.
Başardım hem sizlerden akıl ve destek alarak.
Hemde çocuklarım dan aldığım destek ve aşkla baktım icabına.
Kadının numarasını aldım bende dünden beri onu taciz ettim.
Özür dileyip yalvarıyor .
Dava açdım hem bu tehdit mesajlarının hemde beni ağzına almanın hesabını verecek.
Avukat tutum.
Uğraşacağım o kadınla.
Yok öyle yağma.
Yılanın başını keseceksin. Başkasını yakmasın.
Yazdıklarından birşey anlamadım.Çirkeflik derken bana mı birşey diyorsun neyi kastediyorsun anlamadım.Çocuklarımın babası dediğin insana afedersin it diyorsun da ,yılanın başı demek mi ağır geldi anlayamadım.Şu an ki psikolojik durumundan sanırım böyle konuşuyorsun.
Sana şunu da söyliyim iki kişinin yuvasını ikisi istemedikten sonra hiçbir kuvvet yıkamaz.O kadın olmaz başkası olur.Ama senin çocuklarına bakmayı isteyecek dereceye sana bilmem ne demesine göz yumana kızacaksın.O raddeye gelene kadar bir gün önce tanışıp bir gün sonra senin çocuklarına bakmak istememiştir sanırım.Dışardakileri terbiye edemeyiz,zaptedemeyiz de,içerde ki yuvamızdakilerden mesulüz.
canım haklısın ben konunu gördüm direk okuyup cevap yazdım..canım bak bu konular cok eskide kaldı ve sanırım okumamışsın bile
defalarca belki 10 yerde yazdım
telefonda şifre var
internet geçmişini siliyor
çaktırmadan öğrenmeliyim diye yazdım zaten
ben bunları biliyorum
akıl edebiliyorum ama sinsi yaklaşmayı denedik ve oldu
adam şifreyi kaldırmadı korkusundan
2 telefonunu kırdım ben onun .
ben 12 yasında oğlu ve 3,5 yasında kızı olan 13 yıllık evli bir kadınım .
senin su eşine uyguladığın şeyler varya onların hepsinde yaptık biz senin zamanındayken
ama çokta gerek duymuyorduk.
telefonlarımızda ortadaydı.
internet bu kadar yağın değildi.
şifrelerini biliyordum oda benim ...
ama başına gelmeyen bilemez
bir anda ne olduysa oldu.
hayatımız alt üst oldu..
işte bu yüzden her yere diyorum ben bilmişlik yapmak istemiyorum
yapamayacağım şeyler için büyük konuşmak istemiyorum diye..
sizlerede diyorum bence büyük konuşmayın
..........................
sana çirkef diyebileceğimi şu sözlerimden nasıl çıkardın anlamadım arkadaşım.
yazdıklarımda gayet net...
yalnız uslüb çok önemlidir.
ben eşimide kadınıda suçluyorum.
destanlar yazıyorum burda sayfa sayfa
siz içinden işinize geleni alıyorsunuz.
neymiş eşimi affetmişim bile...
yılan kadın değil eşimmiş
ben yılanın kim olduğu kavrayabilecek akıla sahibim..
bir hata varsa iki taraflıdır..
en çokta benim kocamdadır ona meyil verdiği için...
1.si üslubuna gerçekten dikkat,çocuk mu azarlıyorsun.Çoğu yorumunda da var.O yüzden üslup konusunda uyarı yapmışsın ya !!!!Sen yılanın başı kadın demişsin.Ben de tek cümleyle,"yılanın başı evinde koynunda beslediğin olmasın sakın" diye yorumumu yazdım.Yorum adı üstünde.Bir cevap yazmışsın maşallah.Ben kimseyi koynuma almıyorum da.....atıp tutmanın alemi yokta....çocuklarımın babası da...işi çirkefliğe edepsizliğe dökmemin anlamı yokta...Şu an kocanla ayrı olabilirsin,ben sana sen şimdi koynuna aldın mı dedim.Lafı nereden çektin anlamadım.Benim bir cümelme nasıl böyle yorumlar yazabildin yine anlamadım ama içinde bulunduğun üzücü duruma verdim.
2.si bana çirkef dedin mi yazdım.Bana mı diyorsun kime diyorsun anlamadım yazdım.Ben seni ne kocanı affetmekle suçladım ne akılsızsın dedim.Dışardaki kadın ne olursa olsun senin de dediğin gibi ona meyil veren eşindir sözünü ben de ifade ettim.Yani bir cümlem nerelere geldi.Yapmayalım o zaman yorum.Açmasın o zaman kimse konu.Neyse arkadaşım.Allah yardımcın olsun,inşallah sıkıntılarını atlatırsın.
SEN DİYORSUN Kİ :
Yılanın başı,senin evinde senin koynunda beslediğin olmasın
BENDE DİYORUM Kİ ;
ben ne yılan besliyorum ne de koynuma alıyorum
atıp tutmanın alemi yok
artık benim kocam olmayabilir belki amam çocuklarımın babası
işi çirkefliğe edepsizliğe dökecek kadar düşmedim
belki klişe bir söz olacak ama bir kadının yuvasını yine farkındaysanız kadın yıkıyor .
Tabiki benim kocam gitmese oda yapışmazdı
ama adama yalvarıyor bırak diyor bana gel diyor
çocuklarınıda kabul ediyorum diyor adi kadın
sanki benim sokağa atacak çocuğum varmış gibi.
sen kimsin çocuklarına bakarım diyorsun
benim için bırak o o... bu kadını dersin
tabi söyleyene değil söyletenede bakmak lazım ... o ayrı
ama baktın bu it herif evli uzak dursana be kadın
çeksene kendini çok doğru ayaksan eğer.
BEN BURDA NE SANA DİYORUM Kİ ATIP TUTMANIN ALEMİ YOK
ATIP TUTMAYI YAPARIM EDERİM BOŞARIM DEYİP SONRADAN BARIŞINDA TÜKÜRDÜĞÜMÜ YALAMAK İSTEMİYORUM O YÜZDEN ATIP TUTMAYI SEVMEM DEDİM .
SİZE ATIP TUTMAYIN DEMEDİM.. HADDİMDE DEĞİL ZATEN ...
AYRICA BURDA KADINI VE EŞİMİ KÖTÜLÜYORUM HER YERDE OLDUĞU GİBİDE YAZMIŞIM .
BENŞM KOCAM MASUM DEĞİL
BENDE ONU AFFETMİŞ DEĞİLİM ..
TABİKİ YILANIN BAŞI BENİM KOCAM..
İŞİ ÇİFKEFLİĞE DÖKECEK HALİM YOK DİYORUM BURDADA NE SANA NE DA BAŞKA BİRİNE LAF GÖNDERMİŞ DEĞİLİM ..
BENİM KONUMLA ALAKASI YOK..
BEN KOCAMLA ÇİRKEFLEŞİP REZİL OLAMAM DİYORUMM..
BELKİ ACIM GEÇMEYECEK AMA ...GEREKİRSE EVİNEDE GELİR ZAMANI GELİNCE ...
KİMSE DUYMAZ BİLMEZ REZİLLİK YAPAMAM YILAN VEYA DEĞİL ...
BEN NE SENİ AZARLIYORUM HADDİM DEĞİL .. NEDE BİR BAKKASINI ..
HAAA ŞUNUDA SÖYLEYEYİM BAZILARI ÇOK UKALA BİLMİŞ BİLMİŞ YORUMLAR YAPIYORLAR ONLARA GE REKEN YERLERDEN YORUMUMU YAPTIM ZATEN ...
ya arkadaşım git napıyorsan ya,yorum yazdım hala aynı şeyler aynı şeyler.büyük harfle yazmak yazışma kurallarında bağırma ifadesidir.bana böyle koca koca harflerle anlamamışım da büyük yazarsan anlıyormuşum gibi tüm cümleleri büyük harflerle yazma.bir de tekl tek açıklıyor.mecazi anlamda yılan demişsin mecazi anlamda yorum yapmışım.allah allah iyilikte yaramıyor ya.herkese bir cevabın var.herkes düşüncesini yazıyor ya.daha da yorum yapmam yaa.nerden nereye geldi.
bencede sen yorum falan yapma anlaşamıyoruz...
Kusura bakma habire it,yılan bilmem ne diye üslup kullanan yazılan bir yorumu başka türlü anlayıp ordaaaaannnnn oraya taşıyan insanların benle anlaşmasının mümkünatı yok.
İnsanların asaleti,teşekkürleriyle ölçülür.
teşekkür edilecek insan vardır haklısın
bence de okursan eğer görürsün kimlerin yorumlarını beğenmişim kimlere teşekkür etmişim .
özelden de yazıştığım çok iyi arkadaşlarım oldu.
ben sana diyorum çirkefliğin alemi yok küçülemem benim eşim yılan veya değil
sen bana diyorsun çirkef kelimesini kime dedin bana mı anlamadım .. ne saçmalıyorsun sen arkadaşım yazma bana...
konuyu ordan oraya sen taşıdın ..
benim senle geçirecek zamanım da yok kafamda yok ..
hadi byeeeeeeee
Konusahibi olayin gercegini ögrendiginden beri esiyle birlikte degil yani yilani koynuna almiyor,haaa bugüne kadar almis ama hangimiz bileniliriz esimizin bigün böyle yapacagini...ayrica kendisi icin cirkeflesmek kelimesini kullanmis,yani kendisi cirkef olup biton olay cikartmak istemiyor...ayrica cogu kadin gibi bosanacam,asacam kesecem diyede ahkem kesmiyor,suan ayriyiz ve net kararimi bilmiyorum diyor,yani evet bosanacam diyip sonra bi sekilde affedip tükürdügümü yalamayim diyor...yorumlari okumadinmi cevap yaziliyor anlamiyorum ki...konusahibi gercekci,ne kendine nede bizlere yalan söylemiyor...büyük ihtimallede,cocuklari ve sevgisi icin yine barisacaktir,ki bunu kimse yargilayamaz kinayamaz...evet esinin bi hatasi var ama daha yakalanmadan önce kendisi yaptiginin yanlis oldugunu anlamis ve kesmek istemis,aaa bu sucsuslugunu göstermiyor,ama cinayet davalarinda bile hafifleten sebepler var allah askina...sonrada kadinin tehdidiyle panige kapilip iyie olay cigrindan cikmis...ne kadinlar var siddet,defalarca aldatma vs yinede eslerini affediyorlar... O yüzden yuva kolay kurulmuyor heleki bide iki evlat varsa,ama hemen herseyide sineye cekmemek lazim tabii...güzel bi sürünsün hatasini iyice anlasin, okey oynamaya bile tövbe etmege gelsinki bidaha tekrarlamasin...
gBen sana üzülüp,yılanın başı evde koynunda beslediğin olmasın sakın diye ,dikkatini eşine çekmeye çalıştığım,asıl sana yılanlık yapanın o olduğunu ifade etmeye çalıştığım için özürdilerim.Yazdığım için,dikkate alıp yorum yaptığım için.Bunun için bana daha güzel ifade edip düşüncelerini yumuşak kibar bir dille yazmak yerine çirkefliğin alemi yok ......sert üsluplarını benim yerimde başkası olsa doğru anlardı ben yanlış anladım çok haklısın.Bunu o
kumayada vkit harcama ben byyyeeee demiyorum,diğer yorumumda dediğim gibi Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?