- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
g
Bence önce sen millete uslub ve konuşma dersi vermeyi bırak.
Iyi oku.alınganlığı bırakmalıysın. Bir kaç konu da daha bazı kişilere yine böyle küçük atismalari oldu senin. Oralarda da uslub dersi veriyorsun.
Yaşın kaç bilmem ama ben senin şu an gittiğin yoldan gittim geri dönüyorum.
Bana yazma bu konu kapanmaz emin ol.
canım bende şuan boşanma sürecindeym maalesef ama bnmki çok baska bir konu öncelikle sana Allahtan sabır diliyorum ismini bilsem bol bol dua ederm sana. benzer olay bir komşumda oldu. Erkekler heycan aramaya kalkışıyorlar. Bu biraz ileri yaş sendromu. Tanıdıgım ailedeki adamın eşi de dünya güzei alımlı 10 numara bir kadındı ama eşi saygısız bencil küstah umursamazdi. Kadıncağız terapistlere danışmanlara götrmek istedi gitmedi adam. Taaa ki kadın da biriyle görüşmeye başlayana kadar. Adamla birebir sohbetimizi anlatıyorum. 'Canancım ben karımı çok seviyorm ama sogumustm sıkılmaya başlamıştım hayatta hersey aynı çocuklar is ev değişik şeyler yapmak istemedm ama bilmiyorm bana ne oldu.Boşanmak istedm Dilana da söyledim. Ta ki bir aksam ustu Dilan'ı bi adamla yemek yerken görene kadar. çok güzel giyinmişti ve çok neşeliydi. '
sana tavsiyem heycan arıyorsa heycanlandır. 2 güzel evladın var. Şeytana uyma. Ama biri varmış gbi davanabilirsn. Sende özgürlüğünn tadını çıkarıyormus gibi davran. Tabi her erkek de bir değil bnm tavsiyem önce aile terapistine gitmen. İkna edemzsen çocukların bi sorunu varmış da ailece konusulacakmış gibi ayarlat. :) Allah tez zamanda kocanın aklını başına getirsin insallah. Bunlar maalesef hep dönemlik şeyler. Burda kadının dirayeti çok önemli. Yuvayı dişi kuş yapar. merak etme Allah ne eylerse güzel eyler. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Senin gibi ne dediğini bilmeyene üslup dersi bile verilmez.Böyle car car car konuşursun.Gocundun çünkü.Yorumum tek bir kelime ağır geldi.Sen necisin ne iş yaparsın ne gördünde benim gittiğim yollardan geri dönmüşsün.Ya yazdıkların artık komiğime gidiyor.Senin gibi işi gücü olmayanlar oturur benim yazdıklarımı inceler.Bir de beni suçlu göstermek için ucuz bir yolla bilmem kaç kişiye üslup dersi vermişim gibi burda göstermeye kalkma.Bana takılan edepsizlik yapan herkesi üsluba davet ederim.Benim yorumlarımda belli beğenilerimde.Kendine güvenemiyorsan buraya konu açmayacaksın.Ben sana son yazımda yine kibarlık gösteriyorum.Ayy gerçekten senle uğraşamayacağım.Senin derdin neyse git o derdinle uğraş.Saygısızlığın lü
zzumu yok.Sana şu ana kadar tenezzül ettim,sana cevap vererek primini arttıtmayacağım.Hee bu arada yorumlarımı okumaya devam et belki birşeyler öğrenirsin.Sana söylenecek çok şey var da,şu an ki içinde bulunduğun duruma üzüldüğümden kalbini kırmak istemiyorum.Beni zorlama.Aç bir insanlara verdiğin cevapları tekrar gözden geçir.Özellikle benimkilere.Haydı kolay gelsin.
bana bak çok iyi biri olmakta çok kötü biri olmakta bir anlık gaflettir ve bu konuyu biraz daha uzatıp çeneni kapatmazsan uzar gider bu iş.. bir daha hadsizlik yapıp bana cevap verme. sana da kolay gelsin bayan ÜSLUB... işine bak ....bu sayfadan ayrıl ... uzatırsan kırıcı olmak nasıl olur göreceksin.
........................................................ :)
aferim işte böyle ol sessiz sedasız defol .
Sana da ........................
terbiyeni takın.defol ne demek yaa.defol ne demek.sen veya ben veya burda bir başkası böyle seviyesiz bir kelime kullanmaya ne hakkı olabilir.defol ne demek.
Kötü söz kişini aynasıdır.
terbiyeni takın.defol ne demek yaa.defol ne demek.sen veya ben veya burda bir başkası böyle seviyesiz bir kelime kullanmaya ne hakkı olabilir.defol ne demek.
Kötü söz kişini aynasıdır.
bak burda 10 larca kişi yazdı bende cevap vermişim görüyorsun değilmi
hiç sorum yok
eleştirenlerde olmuş cevabımıda vermişim
teşekkürde etmişim
sen sivrildin önce ve sinir uçlarıma dokundun adeta
sen zannediyorum takıntılı alçaklık kompleksi olan sorunlu birisin ..
Büyük harfla yazmanın saygısızlık olduğunu savunan ..
Sürekli uslub dersi verme çabasında olan birisisin
kapat bu konuyu girme konuma arkadaşım okey....
Bak Aybüke,işine bak yazmışsın okudum cevap vermedim kapattım.Yetinmemiş bir mesaj daha yazmışsın.Ne yazsam yazdıklarıma cevap değil de,kendine göre başka şeyler yazıyorsun..Bu sefer hakarette sınır tanımamış takıntılı alçaklık kompleksli olan....şusun busun diye devam etmişsin.Bir bak bakalım tek bir hakaret içeren cümlem var mı.Sadece bana hoş gelmeyen tarafıma yapılan bir uslup görürsem uyarırım.Sen de uyarırsın,bir başkası da.Sana ağır bir cümlem olmadığı halde defol yazacak kadar işi büyütmüşsün.Bence sen benim sana yazdığım ilk yorumu ve devamındaki yazışmalarımızı oku.Samimiyetle iyi niyetle söylüyorum bunu.Ya da okuma kapat gitsin.Ama lütfen beni tahrik edici ağır kelimeler,suçlayıcı yazılar yazma.Çok alakasız konulardaki yorumlarımdan dem vurup beni suçlama.Tamam sen haklı ol,ben yanlış olayım.En son cevabı sen yapıştır ama lütfen insanın kişiliğine saygısızlık olmasın.
Ben konunu okudum,tüm içtenliğimle yorum yaptım sana.Şu an içinde bulunduğun psikolojiyi anlamaya çalışıyorum fakat sert bir dil kullanıyorsun.Haliyle insan kızıyor.Normal şartlarda herhangi bir konuya yorum yapan biri olsan da atışsak umursamazsım bile.Ama bak sıkıntın var.Gereksiz yanlış anlaşılmalar yüzünden ne sen kırıl ne ben kırılayım.Çünkü herkes kendi yaşadığını kendi bilir.Ama içinde bulunduğun durumu tahmin ederek yazıyorum arkadaşım.Bak ben geri adım atıyorum.Sadece sana şunu söylemek istiyorum,burda kızıp öfkene yeni bir öfke ekleyip,acısını başka bir yerden çıkarır,kendini daha çok üzersin.Annesin.Duygların,hayal kırıklıkların yoğundur.Ama burda sen bana kızsan,ben sana kızsam böyle devam etsek senin derdine derman olabilir miyiz?Daha çok üzülürsün.O yüzden gel kapatalım gitsin.
teşekkür edrim arkadaşlar ilginiz içinn...
evet çok zor durumdayım.yediremiyorum kendime . zaman geçtikçe daha bir efkar veriyor bana sanki.
ama dik durmalıyım.. benim daha önemli sorumluluklarım var.
çocuklarım olmadan asla...
şu an ben kayın validem ve istanbuldaki görümcem biliyor.
yarın istanbula gidiyorum.
10 gün kadar gezelim kafa dağıtalım okullar açılıp oğlum başlamadan önce diyorum.
değişiklik olur görümcemin yanına gidiyorum.
kimsem yok anlatıp konuşabileceğimm.
ailemem anlatamam zaten asla bırakmazlar beni..
annem düzeltmek için uğraşır ama babam asla..
aile olarak çok iyi anlaşıyoruz 2 tarafta ..bozulsun istemiyorum ailelerin arası...
çocuklar babasını izmire gitti biliyorlar ...
arayınca onlara veriyorum günde bir kez... konuşuyorlar uzun uzun....
zaten belki 50 kere arıyor günde mesajları takip edemiyorum bile.
okumadan siliyorum bazılarını dayanamayıp cevap veririm diye .
çünkü evden çıktı çıkalı hiç yazmadım olumlu veya olumsuz birşeyler
hiçbir mesaja karşılık vermedim .. daha çok çıldırıyor eminim..
Arkadaşlar herşeyi öğrendim.
Kurduğum programda şifre falan öğrenemedim ama herşeyi yazılı belgeli ve görüntülü olarak çıkarttı.
Eşim de tabiki döküldü herşeyi.
Kızın birisi ile face de okeyde tanışıyor konuşmalar başlıyor.
Önce okey arkadaşı gibi sonra ciddiye alınıyor.
Face yazışmasına kadar şifreyi aldım okudum
Bütün msn face adreslerini aldım.
geçmişe kadar tek tek okudum.
Kıza önce pas vermiş sonra da kurtulamıyor.
Yapışmış adeta.
Koskoca adamı tehdit ediyor eşini arayacağım.
Yazışmalar var. Ben sana aşık oldum. Çocuklarına da bakarım.
Kadın dul bir oğlu var 3 yaşında.
Bugün gidip onu savcılığa verdim.
Ne var o kârı da o...... Falan diyor eşimde küfür ediyor.
Sen kimsin çocuklarımın annesi diyor.
Ben ona ilk günkü gibi aşığım. Bir halt ettik. Dalga geçtim özur dilerim diyo.
Tabi hatun bu laftan sonra azmış. Telefonda taciz ediyor sürekli mesaj atıyor.
Gel benimle ol çocuklarımız ile mutlu olalım.
Aptal, hadsiz kadın... Ellerim titriyor hâlâ.
Ama rahatladım az da olsa çünkü belirsizlik ölümden zor.
Kısacası yanılmadım yine.
Ama biri ile olmadığı belli oldu şuanda.
ayrılmayacağım ama keşke ayrılsaydın diyecek.
dünden beri evde değil ve gelemez
sürünecek.........daha coook hemde....
Sevineyim mi üzüleyim mi bimiyorum...
Deli gibi ağlamak istiyorum....çocuklarım var yüzlerine bakıyorum sus kızım görmesinler diyorum.
Özetle çok çok kısaca anlatmaya çalıştım.
Çok teşekkür ederim.
Merakınıza bile sevindim.
Acil yılık izin yazdırdım cuma öğlenden sınra istanbuldayim.
Kafa dağıtacağım.
Yarın evin kilidi değişiyor.
Görümceme gidiyodum 15 gün yaklaşık kalacağım.
Dik durmalıyım çocuklarım anlamamalı.
Ağlamayacağım....
Çıkmalıyim bu yüzden evden.telefonum susmuyor.
Ağlıyor mesajlar 1000 tane oldu.
Tek cevap yazmadım.
Yüreğini yaracağım...
Ben sana üzülüp,yılanın başı evde koynunda beslediğin olmasın sakın diye ,dikkatini eşine çekmeye çalıştığım,asıl sana yılanlık yapanın o olduğunu ifade etmeye çalıştığım için özürdilerim.Yazdığım için,dikkate alıp yorum yaptığım için.Bunun için bana daha güzel ifade edip düşüncelerini yumuşak kibar bir dille yazmak yerine çirkefliğin alemi yok ......sert üsluplarını benim yerimde başkası olsa doğru anlardı ben yanlış anladım çok haklısın.Bunu okumayada vkit harcama ben byyyeeee demiyorum,diğer yorumumda dediğim gibi Allah yardımcın olsun.
telefonunu alıp neden kurcalamıyosunuz ki...
Kendiniz diyosunuz şöyle yapıyo böyle yapıyo diye...
Ben ilk telefonda mesajlaşmaları arttığında gider bakardım talefonu elinden alıp..
Hadi alamadım gece uyumasını beklerdim, gene alır o telefonu kurcalardım..
Sonra yakalayınca bir mesajını görünce de ukusundan uyandırır hesabını sorardım..
Yani bu kadar gözünün önünde bişey oluyo ve sen bu kadar pasif kalıyosun hayret edilecek şey doğrusu...
Mesela benim eşimde oyun hastasıdır. Gece yarılarına kadar oyun oynar oynanası gerektiğini defalarca söyledim ama gene oynar gece 3 e dörde kadar bazen... Valla bende onla uyumuyorum. Geçerim arkasına sırf bu yüzden laptop aldırttım hatta diğer pc yi satmayacaktı zorla ikna edip sattırdım oturma odasında gece bi saatten sonra o oyun oynar ben de oturur onla arada tv ye arada pc jye bakarım benim göz hizamda durur... Yatağa yatarız gene oyun telefondan oynar ama ben gene bakarım hiç olmadı her sbah öylesinede olsa kurcalarım telefonu... Her an denetlemek lazım bence...
arkadasım konu sahıbı arkadaş sıze cırkef demıyor yanlıs anlıyorsunuz!
cırkeflık yapmanın alemı yok dıye kendıne dıyor
yanı sımdı esıme kotu konusurum kotu davranırım sonra barısırım sacma olur dıyor
bencede haklı öfkeyle kalkan zararla oturur.
sımdı kadın kavga gurultu cıkarsa herkezın herseyden haberı olsa hadı dıyelım barıstılar adama demezler mı madem bosamıcaktın nedıye kendını rezıl ettınarkadas tam anlamıyla bunu anlatmaya calısıyor ama sız ısrarla banamı cırfef dedınız dıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?