%99 .9 Aldatılıyorum...

Senin gibi ne dediğini bilmeyene üslup dersi bile verilmez.Böyle car car car konuşursun.Gocundun çünkü.Yorumum tek bir kelime ağır geldi.Sen necisin ne iş yaparsın ne gördünde benim gittiğim yollardan geri dönmüşsün.Ya yazdıkların artık komiğime gidiyor.Senin gibi işi gücü olmayanlar oturur benim yazdıklarımı inceler.Bir de beni suçlu göstermek için ucuz bir yolla bilmem kaç kişiye üslup dersi vermişim gibi burda göstermeye kalkma.Bana takılan edepsizlik yapan herkesi üsluba davet ederim.Benim yorumlarımda belli beğenilerimde.Kendine güvenemiyorsan buraya konu açmayacaksın.Ben sana son yazımda yine kibarlık gösteriyorum.Ayy gerçekten senle uğraşamayacağım.Senin derdin neyse git o derdinle uğraş.Saygısızlığın lü
zzumu yok.Sana şu ana kadar tenezzül ettim,sana cevap vererek primini arttıtmayacağım.Hee bu arada yorumlarımı okumaya devam et belki birşeyler öğrenirsin.Sana söylenecek çok şey var da,şu an ki içinde bulunduğun duruma üzüldüğümden kalbini kırmak istemiyorum.Beni zorlama.Aç bir insanlara verdiğin cevapları tekrar gözden geçir.Özellikle benimkilere.Haydı kolay gelsin.

teşekkür edrim arkadaşlar ilginiz içinn...
evet çok zor durumdayım.yediremiyorum kendime . zaman geçtikçe daha bir efkar veriyor bana sanki.
ama dik durmalıyım.. benim daha önemli sorumluluklarım var.
çocuklarım olmadan asla...
şu an ben kayın validem ve istanbuldaki görümcem biliyor.
yarın istanbula gidiyorum.
10 gün kadar gezelim kafa dağıtalım okullar açılıp oğlum başlamadan önce diyorum.
değişiklik olur görümcemin yanına gidiyorum.
kimsem yok anlatıp konuşabileceğimm.
ailemem anlatamam zaten asla bırakmazlar beni..
annem düzeltmek için uğraşır ama babam asla..
aile olarak çok iyi anlaşıyoruz 2 tarafta ..bozulsun istemiyorum ailelerin arası...
çocuklar babasını izmire gitti biliyorlar ...
arayınca onlara veriyorum günde bir kez... konuşuyorlar uzun uzun....
zaten belki 50 kere arıyor günde mesajları takip edemiyorum bile.
okumadan siliyorum bazılarını dayanamayıp cevap veririm diye .
çünkü evden çıktı çıkalı hiç yazmadım olumlu veya olumsuz birşeyler
hiçbir mesaja karşılık vermedim .. daha çok çıldırıyor eminim..

bana bak çok iyi biri olmakta çok kötü biri olmakta bir anlık gaflettir ve bu konuyu biraz daha uzatıp çeneni kapatmazsan uzar gider bu iş.. bir daha hadsizlik yapıp bana cevap verme. sana da kolay gelsin bayan ÜSLUB... işine bak ....bu sayfadan ayrıl ... uzatırsan kırıcı olmak nasıl olur göreceksin.

........................................................ :)

aferim işte böyle ol sessiz sedasız defol .
Sana da ........................

terbiyeni takın.defol ne demek yaa.defol ne demek.sen veya ben veya burda bir başkası böyle seviyesiz bir kelime kullanmaya ne hakkı olabilir.defol ne demek.
Kötü söz kişini aynasıdır.

terbiyeni takın.defol ne demek yaa.defol ne demek.sen veya ben veya burda bir başkası böyle seviyesiz bir kelime kullanmaya ne hakkı olabilir.defol ne demek.

işine bak işine ....
Takıl kafana göre yorma kendini üzmeyeyim şimdi seni..

bak burda 10 larca kişi yazdı bende cevap vermişim görüyorsun değilmi
hiç sorum yok
eleştirenlerde olmuş cevabımıda vermişim
teşekkürde etmişim
sen sivrildin önce ve sinir uçlarıma dokundun adeta
sen zannediyorum takıntılı alçaklık kompleksi olan sorunlu birisin ..
Büyük harfla yazmanın saygısızlık olduğunu savunan ..
Sürekli uslub dersi verme çabasında olan birisisin
kapat bu konuyu girme konuma arkadaşım okey....

Bak Aybüke,işine bak yazmışsın okudum cevap vermedim kapattım.Yetinmemiş bir mesaj daha yazmışsın.Ne yazsam yazdıklarıma cevap değil de,kendine göre başka şeyler yazıyorsun..Bu sefer hakarette sınır tanımamış takıntılı alçaklık kompleksli olan....şusun busun diye devam etmişsin.Bir bak bakalım tek bir hakaret içeren cümlem var mı.Sadece bana hoş gelmeyen tarafıma yapılan bir uslup görürsem uyarırım.Sen de uyarırsın,bir başkası da.Sana ağır bir cümlem olmadığı halde defol yazacak kadar işi büyütmüşsün.Bence sen benim sana yazdığım ilk yorumu ve devamındaki yazışmalarımızı oku.Samimiyetle iyi niyetle söylüyorum bunu.Ya da okuma kapat gitsin.Ama lütfen beni tahrik edici ağır kelimeler,suçlayıcı yazılar yazma.Çok alakasız konulardaki yorumlarımdan dem vurup beni suçlama.Tamam sen haklı ol,ben yanlış olayım.En son cevabı sen yapıştır ama lütfen insanın kişiliğine saygısızlık olmasın.

Ben konunu okudum,tüm içtenliğimle yorum yaptım sana.Şu an içinde bulunduğun psikolojiyi anlamaya çalışıyorum fakat sert bir dil kullanıyorsun.Haliyle insan kızıyor.Normal şartlarda herhangi bir konuya yorum yapan biri olsan da atışsak umursamazsım bile.Ama bak sıkıntın var.Gereksiz yanlış anlaşılmalar yüzünden ne sen kırıl ne ben kırılayım.Çünkü herkes kendi yaşadığını kendi bilir.Ama içinde bulunduğun durumu tahmin ederek yazıyorum arkadaşım.Bak ben geri adım atıyorum.Sadece sana şunu söylemek istiyorum,burda kızıp öfkene yeni bir öfke ekleyip,acısını başka bir yerden çıkarır,kendini daha çok üzersin.Annesin.Duygların,hayal kırıklıkların yoğundur.Ama burda sen bana kızsan,ben sana kızsam böyle devam etsek senin derdine derman olabilir miyiz?Daha çok üzülürsün.O yüzden gel kapatalım gitsin.

tamam arkadaşım kapansın bu konu .
gerçekten üzülüyorum.
saçma sapan yerlere gidiyor konu uzadıkça .
duşuncelerine saygı duyaraktan teşekkür ediyorum .
kolay gelsin iyi günler.

Ailene soylemekle çok iyi yaapmışsın. Benim eşim de aynı şeyi yaptı ama o görüşmedi kadınla. Sadece facebooktan aratıp durmuş. Kadın beni senin kocan aradı dediğinde inanmadım tabi. Ama facebooktan aratınca kafam karıstı. Ama bn aileme soymek gibi bir hata yaptım. Eşimle çok şiddetli kavga ettim ve çok kötü şeyler soyledim. Benm kayınvalidem ve görümcelerim senn kkadar muhteşem insanlar değil. Hemen eşime boşan o kadından. Ortada bişey yokken sadece bi kadını arattın diye bu kadr şey söyleyen bir gelin istemeyiz dediler. Düşün. Hem kandırılan benm hem kötü gelin benim.. Eşimle konuşup halledebileceğimiz biraz burnu surtse düzelecek bir mesele şuan aileleren şeref meselesi yaptığı bir hal aldı. Bizde suan ayrılık kararı verdi hakim. 3 aylık. Boşanma olmadı sadece ayrılık dedi. Sana tavsiyem kesnlikle öfkeyle karar verme. Sinirle knusma. Ailenleri bu durumdan uzak tut canım. Sen benim ablam saylırsın. Keske bende senin yaşnda olsaydım belki aaynı olgunlıkta karar verirdim. Ama birini ne kadar çook seversen o kadar çok kırılırsın o kadar byuk tepkiler veririsin. Lütfen çocuklarına hiç birşeyi belli etme. Halalarında olmaları iyi olmuş. Allah sana dayanma gücü vversin. İnsallah adamlarımız akıllanır ve yuvalarımız kurtulur. Çünkü dönemlik yapılan seyler bir ömür etkilenir. ben senin gibi hissetmemiştim de hiç bişey biderden surprz bi şeklde karşılastm. Ben daha çok şoka girmiştim. Ama it iyi it olsa bu kurdun kapıda ne işi var... Allah yardımcın olsn. O kocanı da ıslah etsin. İİnşallah ayaklarına kapanır sürünür

Geçmiş olsun. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. hangi programla çıkardın konuşmaları? bende na!!! aynı senin gibi oldum hoş geldin yalnızlık

Acil son durum bilgisi pleasee...felaket gerildim konuyu okumaya başlayınca, heyecanla ne çıktı acaba ne yakaladı falan diye takip ediyordum..:):)karakterleri gözümde canlandırıyorum.
.Bu yaşananlar bizim gibi gençlerede yol gösterici oluyor.Hakkınızda hayırlısı olsun..

Arkadaşlar sizi haberdar edemedim özür dilerim. Tatildeydik pazar günü döndük. Oğlumun okulunu degistirdim. 6. Sınıf oldu. Onunla ilgilendim.
Işe pazartesi gideceğim. Tatil bana çok birşey katmasa da çocuklar için süper oldu.
Onları öyle gördükçe de beni ölüyorum mutluluktan.
Eşime gelince yine aynı . Ne araması duruyor nede mesajı bitiyor.
Tabi ben istikrarımı bozmadan hiç cevap vermiyorum.
pazar günü aradı mesaj attı eve dönmek isityorum sizi çok özledim dedi.
Sonra akşam aradığında oğlum açtı. Yarın okuluna bende geleceğim falan demiş ve geldi.
Konuşmadım hiç. Cok kötü durumdaydı fakat ben görünce deli oldum.
Dişlerimi sıktım durdum vallahi.
Dün ilk kez oğlum dediki anne babamla bir sorun var onu anladım ama merak ediyorum artık çok mu büyük dedi.
Yavrum hiç belli etmedi ama olgunluğu beni mutlu etti.
Evet var tabi oğlum dedim. Ama dert etme sen böyle olması lazım. Bana güven üzülecek birşey yok dedim.
Halledilecek bir sorun sen düşünme sakin dedim.
Tamam anne sen nasıl istersen öyle yap dedi.
Babam gelmeyecek sanırım artık dedi.
Böylede mutluyuz biz oğlum dedim ama zaman herşeyin ilacı falan diyerekten oğlumla bu konuda biraz muhabbetimiz oldu.
Bana sen ne istiyorsun derseniz bilmiyorum derim inanın bana çok zor bir durum.
Inanın çocuklar olmasaydı ve ben kendim dışında herkesi bu kadar düşünmeseydim çoktan kararım belliydi. Hatta bitmişti bile.
Çok soğudum. Ama öyle değişik bir duygu ki çocukların yüzüne bakınca göz yaşlarıma engel olamıyorum kaçıyorum.
yanlız kaldığımda nefretim büyüyor. Ben bunu haketmedim diyorum .
Evet hiç haketmedim.
Çok karışiğim . Onun ailesi biliyor ama kavga ettik biliyorlar.
Görümcem biliyor ve kayın validem biliyor. Annemde biliyor ama tartıştık dedim bir süre uzak kalacağız dedim.
Buda nerden cıktı dedi ağladı bana kızdı. Beni suçluyor neden uzatın sorun ne eve gelmek istiyormuş neden almıyorsun ben konuştum.
Eve gelsin çözün diyor.
anlatamıyorsun ki derdini . bende biraz sert çıkınca karışmıyorum tamam dedi.
Işte böyle kızlar sıkıntı bitmiyor. Ama ne olursa olsun rahatım öğrendim çünkü yoksa ölecektim .

Canım başından beri üzülerek okuyorum gidişatı. Ben daha olumsuz bir şey düşünüyordum. Neyse ki öyle değilmiş. Dışarıdan bakıldığında "bir anlık hata" Büyük konuşmamak lazım aslında, hiç yapmam diyecek birinin bile yapabileceği bir hata. Çünkü olayın büyük çoğunluğu ondan kurtulma çabası olmuş. Görüşme yok, cinsel içerikli konuşma yok. Öğrendiğinizde size karşı saygısızlık yok. Bence size karşı sevgisi ve daha da önemlisi saygısı var. Bunlar önemli şeyler. Daha önce huzurlu ve mutlu bir yuvanız varsa, başka ciddi problemleriniz yoksa affedilebilir. Ama öyle hiçbir şey olmamış gibi değil. Sürünecek tabii biraz, sürünmeyi de bilecek. Siz de o da bu yuvada eksik olan şeyleri daha iyi öğreneceksiniz. Daha çok konuşacak, paylaşacak, daha verimli vakit geçireceksiniz. Belki eskisinden daha sağlam bir ilişki için fırsat bu olay.Ben sizi bunu başaracak kadar güçlü ve sevgili buluyorum.
Allah yardımcınız olsun.

canım benim öncelikle rabbim kolaylıklar versin çok zor bir durumun içindesin.. karar vermek gerçekten kolay değildir bu durumlarda... başına gelmeden bilinmez bu durumlar.. böyle durumlarda karı koca arasına girmek çok doğru değildir aslında.. ama anlattıklarından yola çıkarak naçizane tavsiyede bulunmak istiyorum sadece..

eşin bi hata yapmış evet bunu kesinlikle kimse savunamaz.. ama günahın cazibesi diye birşey vardır ve eşinde buna kapılmış.. eşinde biranlık gaflet anında böyle birşey yapmış belli ki.. muhtemelen sonuçlarının buraya varacağını düşünemedi.. zaten abuk sabuk bir niyeti olsaydı en başından pişman olup o kadınla konuşmasını kesmeye çalışmazdı... o kişiye seni bu kadar savunmazdı.. belli ki eşin seni çok seviyor... hatasını çok çabuk anladığından belli zaten.. anlattığınız kadarıyla eşiniz çok pişman birdaha kimseye yan gözle bile bakmaz bence...

çocuklarınızın hatırına ben bir şans daha vermenizden yanayım.. çünkü eşiniz bir anlık bir hataya düşüp hatasını çok çabuk anlayıp telafi etmeye çalışmış.. kadın bu kadar çirkef çıkmasaydı olay bu kadar büyümezdi zaten.. ama eşinize iyi bir ders olmuş böyle olması.. sakın bu dediklerimden erkektir yapar gibi birşey söylüyorum anlaşılmasın.. sadece çocuklarınızın ve eşinizin çok çabuk pişman olmasının hatırına bir şans daha verin... yuva kolay kurulmuyor malum.. mutluda bir evliliğiniz varmış.. kin gütmeyi bırakıp birkere daha deneyin bence...

rabbim yar ve yardımcınız olsun.. en kısa zamanda allahın izniyle herşey düzene girer inşallah.. güzel haberlerinizi bekliyoruz..

arkadasım konu sahıbı arkadaş sıze cırkef demıyor yanlıs anlıyorsunuz!
cırkeflık yapmanın alemı yok dıye kendıne dıyor
yanı sımdı esıme kotu konusurum kotu davranırım sonra barısırım sacma olur dıyor
bencede haklı öfkeyle kalkan zararla oturur.
sımdı kadın kavga gurultu cıkarsa herkezın herseyden haberı olsa hadı dıyelım barıstılar adama demezler mı madem bosamıcaktın nedıye kendını rezıl ettınarkadas tam anlamıyla bunu anlatmaya calısıyor ama sız ısrarla banamı cırfef dedınız dıyorsunuz

helalin var en iyisini yapıyon herkes senin gibi olsa
keşke

Offfff hiç uğraşamayacağım yaaa,herkes istediği yerden çekip duruyor sözleri.Lütfen benim yorumuma alıntı yazıp,bana kendi kafanıza kendi anladığınız şekle göre sanki o kadar yazılanların sebebi çirkef lafıyorum yazıp durmayın.Biz birbirimize söyleyeceğimizi söylemiş,son olarak tekrar gerginlik çıkarmanın anlamı YOK.Kapanmış gitmiş,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…