Canım başından beri üzülerek okuyorum gidişatı. Ben daha olumsuz bir şey düşünüyordum. Neyse ki öyle değilmiş. Dışarıdan bakıldığında "bir anlık hata" Büyük konuşmamak lazım aslında, hiç yapmam diyecek birinin bile yapabileceği bir hata. Çünkü olayın büyük çoğunluğu ondan kurtulma çabası olmuş. Görüşme yok, cinsel içerikli konuşma yok. Öğrendiğinizde size karşı saygısızlık yok. Bence size karşı sevgisi ve daha da önemlisi saygısı var. Bunlar önemli şeyler. Daha önce huzurlu ve mutlu bir yuvanız varsa, başka ciddi problemleriniz yoksa affedilebilir. Ama öyle hiçbir şey olmamış gibi değil. Sürünecek tabii biraz, sürünmeyi de bilecek. Siz de o da bu yuvada eksik olan şeyleri daha iyi öğreneceksiniz. Daha çok konuşacak, paylaşacak, daha verimli vakit geçireceksiniz. Belki eskisinden daha sağlam bir ilişki için fırsat bu olay.Ben sizi bunu başaracak kadar güçlü ve sevgili buluyorum.
Allah yardımcınız olsun.
Offfff hiç uğraşamayacağım yaaa,herkes istediği yerden çekip duruyor sözleri.Lütfen benim yorumuma alıntı yazıp,bana kendi kafanıza kendi anladığınız şekle göre sanki o kadar yazılanların sebebi çirkef lafıyorum yazıp durmayın.Biz birbirimize söyleyeceğimizi söylemiş,son olarak tekrar gerginlik çıkarmanın anlamı YOK.Kapanmış gitmiş,
kımsenın hıc bıryere bısey cektıgı yok konu sahıbını cok yanlıs anladınız sonrada aranızda atısma oldu
sız ısrarla arkadasın sıze laf soktugunu sandınız aranızdada gergınlık oldugu ıcın dısardan bır göz olarak bende yanlıs anladıgınızı soylemek ıstedım nevar bunda? ufffffff ugrasmayacagım falan bunlar yanlıs seyler
ben konuyu dun gece okudum ve yazmak ıstedım ama pardon sız herseyın altında bışey arıyodunuz demı unutmusum...
Hanımefendi siz kendi yorumunuzu ve anlayış biçiminizi lütfen kendinize saklayın.Son yorum yazılmış kendi aramızda kapatmışız konu sahibiyle..Polemik başlatmanın alemi yok.Size göre oyle bana göre boyle.Siz buraya boyle yazınca da değişen birşey olmaz.O sizin kendi anlayış tarzınız.Siz hakem değilsiniz.Herkesin yorumu kendine.
"Herşeyin altında birşey arıyordunuz" bu nedemek.Böyle bir suçlamayı siz bana nasıl yaparsınız.Siz benle ne zaman ne tartıştınız.bU LAFTAN SONRA HAFTALAR SONRA KALKIP BURAYA BENİ SUÇLAR DERECEDE YORUM YAZILMASINI ÇOK MANİDAR BULDUM.Lütfen GEREKSİZ TARTIŞMA YAPMAYIN
biraz sizden uzak kalsın her ikiniz de kendinizi dinleyin sonrasında dönmesine izin ver affetmek büyüklüktür, affet dertlerini ruhuna yük etme, yaşamayan bilmez paramparça bir ailede büyümek çok zor ..
nerdeyse tüm sayfaları, gelişmeleri okudum canım
helal olsun sana ne kadar güçlü kuvvetli aklı başında kadınsın
bende küçüksün valla imrenmedim desem yalan olur
eşinle bir dönem ayrı kalın, inş. herşeyin hayırlısı ne ise o olur zamanla :)
bize yazarsın gün gün gelişmeler oldukça.. sevgiler
benzer sekilde aldatildim hic unutamiyorum tam 8 ay oldu hic aklimdan cikmiyor. bir hastalik gibi kanser gibi aklimdan bedenimden dusuncelerimden cikmiyor. kalbim cok kirgin yuregim yarali hayallerim umutlarim hayata dair tum hislerim yok oldu. geceleri uyuyamiyorum uyusam ruyalardan uyaniyorum korkularim gelecege dair kaygilarim pesimi hic birakmiyor. kisaca ben benlikten ciktim. cok zordur cok iyi anliyorum durumunu ....okudukca yaralarim tazelendi hic iyilesmeyen yaralarim ....allah seninde yardimcin olsun
konuyu okuyanlar herseyı anlamıstır zaten saygılar
Arkdaslar gelişmelerden kısaca bahsedeceğim yine.
Bugün işe başladım ve azıcık da olsa daha iyiyim.
Saat 11 gibi bir demet kırmızı gül geldi.
Millet tabii oooo bu neyin nesi diyor.
Arkadaşlarıma tanışma yıldönümü dedim.
Önceden de arada birde olsa doğum günlerimde böyle jestler yapardı.
Ne komik değil mi insanlar allah bozmasın ne güzel falan derken.
Ben beni affet diyerek başlayan çiçeğin içerisindeki zarfı okuyorum.
Ne yazmış dedi arkadaşım.
Dedim diyorki seni seviyorum. Nice birlikte senelere yazmış dedim.
Halbuki destan var orda. Yalvarıyor resmen ama umrumda bile olmadi .
Traji komedi resmen ;-)
canım kendını bukadar uzme beterın beterı var yenı ısın hayırlı ugurlu olsun cok ıyı yapmıssın ıse baslayarak
esın bır esseklık etmıs nıyetı bozmus ama bır sekılde olmamıs buda ona ders olmustur umarım ama sakın kolay yumusama
Sağol canım . Zaten hayırlısını istemekten başka birşey yapmıyorum.
Işim yeni değil canım. 8 senelik işim . Sağlıkciyim ben. izindeydim. Baya uzun oldu. Hepsini almıştım. Bir türlü çalışamıyordum çünkü adapte olamıyordum.
Ama bitti zaten ve başladım. Biraz daha vardı ama onu kullanmadım . Işe başlayıp kafayı dağıtmam lazımdı. Iyide oldu.
Her aşkın sonsuza kadar süreceğini kim söyledi ki... Aşk gelip geçici sevgi bakidir.. İnternette bu kadar uzun kalmasını engellemeliydiniz. Hoş bi insanı ne kadar kontrol altına alabilirsiniz ki içinde olan insan her türlü yapar. İnsanın 12 yıllık hayat arkadaşına hiçmi saygısı olmaz..Diyelim aldatıldınız ki Allah göstermesin ne yapmayı düşünüyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?