%99 .9 Aldatılıyorum...

Senın yasadıklarını ıkı hafta once kuzenım yasadı... Hatta yıne sevın kocan asla o kadına senı kotulememıs aralarındada bedensel bır munasebet olmamıs. Kuzenımın ınternette telefonda okuduklarını bır gorsen ıcıne yuregıne su repılır benden beterı varmıs dıye. Ama aldatılmanın ızahı yoktur tabı senın de kendınce sebeplerın var omrunu vermıssın ıkı cocuk vermıssın karsılıgı kanını donduruyor. Bırdaha hıcbır sey eskısı gıbı olmaz bılıyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun

Arkadasm, herkesn dedgi gbi bende snn duruşuna hayran kaldim. İnan bastan bu yana okuyorum. Allahm sna sabirlar versin. Eşinle enkisa zzamanda halledrsnz umarm.

Arkadaşlar güzel yorumlarınız ve destekleriniz karşısında o kadar mutlu oluyorum ki . Bugün sevinç gözyaşları döktüm sayenizde.
Onur verici duygular bunlar. Inanılmaz haz duyuyorum yazdiklariniz karşısında.
Iyiki sizlerle paylaştım bu sıkıntımı ve hiç pişman olmadım. Görmesemde sizleri yakın bir dostum ile dertlesmis gibi hissetim kendimi.
Aileme anlatamam . Bunları paylsabileceğim dostum da yok. Güvenimde yok. Kimse beni mutsuz bilsin istemedim. Hep mutlu anne mutlu eş rolü oynayan polyana olmayı tercih ettim. Bu yüzden çok mutluyum sizleri tanımaktan. Keşke böyle güzel yürekler sahip insanlar ile reelde bile görüşebilsem diye düşünüyorum. Kendinize iyi bakın . Yüzünüz hiç solmasın. Yaşamayın böyle acı tecrübeler. Insan gölgesinden bile korkuyor inanın

canım zaman herşeyin ilacı.. inşallah daha iyi de olacaksın :)
ailene fazla anlatmamakla iyi yapmışsın.. boşver güçlü kuvvetli kadınsın.. herşey hallolur Allah' ın izniyle
eşin milyonkez pişman olmuştur.. daha da olacaktır.. zamanla herşey düzelecek inş. ve sen ve çocukların mutlu olacaksınız inşallah..

Noldu son durum ?

Son durum yine aynı tatlım. Arıyor mesaj atıyor . çocuklara karşı inanılmaz ilgili bağları hiç koparmıyor.
Oyuncak yağmuruna tutuyor.
Bugün akşam çocukları aldım dışarda yedik. Oğlum diyor ki; anne babam da fazla değişiklik var ayrı olmanıza üzülemiyorum
Ne yaptın babama böyle diyo. Birşey yapmadım oğlum biraz ayrı kalalım istiyoruz dedim.
Bencede biraz daha kalın istiyorsan ama çok uzatmasa olurmu. Görüşüyorum ama özlüyorum babamı.
Ne olursa olsun sanki ev boş diyor.
Tamam sen yanımızdasın ama biz beraber olmak istiyoruz dedi.
Sonra baktı ben sustum bu bilmiş konuşmalar karşısında , diyorki; sen en iyisini bilirsin anne karışmıyorum tamam size dedi.
Çok akıllı bir çocuktur oğlum. Ondan ve bu yüzen çok destek aldım. Belkide depresyona girseydi bu olayı taksaydı kafaya yapamazdım.
Üzülmemesi için. Ama şimdi burun sürtmeye devam.
Bende bugün öğlen bir avukat arkdaşım ile beraberdim. Aldatildim demedim ama ayrılık kararı aldık. Biraz üzülmeli ayrı kalalım dedim. Eşimle ilgili birşey sordu bilmiyorum deyince anladı. Sorun mu var dedi evet dedim. Gel onu biraz korkutalım dedi. Aradı .
oda tanıyor eşimi hal hatır sordu önce ve sonra aybuke dava açmak istiyor ikna edemedim davayı benim almamı istedi. Ben senide tanıyorum. Eğer olmuyorsa uzatmayın ben taraf olmak istemem sizin aranızda. Sende istiyorsan karşılıklı bir dilekçe yazayım bitsin dedi. Ve bunun gibi bir sürü
Şey söyledi. Bu tâbi bağırıp çağrıyo sen böyle mı arkadaşsın ikna etsene falan diyo. Inanılmaz gerildi kapadı telefonu başladı beni aramaya mesaj atmaya
Tabi cevap vermedim. Iyice deli oldu. Kafandan sil ayrılığı. Bunu o kafana sok diye yazmış az önce
Çekeceği var haberi yok. Daha yeni başladık.

Eger hemen ayrılırsan ona ders vermemıs olursun. Böyle süreklı bırseylerden korkut ha yaptım ha yapacagım mısali ne cok uzaklas ne de yanas. Bu tavrın cok iyi katıyen muhattap olma atsın dursun mesaj bıraz ne oldugunu yaptıgının ne tur bır yalnıs oldugunu anlasın boyle burnunu sürt. Eger bır sure sonra aynı evde kalma gıbı karar alırsanız en azından cocuklar ıcın haddımı asmak ıstemem ama gıt cocuklarının yanında yat veyahut cocuklarını al odada yat dokundurtma kendıne sankı evde bır yabancı gıbı hıssetsın senı bır ara karısı dedıgı kadının sımdı bır yabancı oldugunu anlasın. Keşke ayrılsaydın dedirt ona. İnan hemen ayrılmaktan daha iyi bu. Akıl vermek değil iyiliğinizi istiyorum. Keskin tavrınızı devam ettırın herkes bu tutumu yakalayamaz cunku .

Kesinlikle yazdıklarınızı ukalalık veya akıl veriyor gibi algılamıyorum.
Aksine akıl akıldan üstündür.
Zaten bu yüzden açtım bu konuyu
Destek değil köstek olunca insan motive olamıyor
Her zaman açığım böyle akıl vermeler ve yararlı eleştirilere

aybükecim son yazdıklarını okuyunca dayanamadım yine yazmak istedim.. şu zamana kadar yaşadığın herşeyde yaptıklarına saygı duydum ve hep seni destekledim.. ama artık yanlışa gidiyorsun gibi geldi bana.. evet eşin büyük bir hata yaptı sana karşı.. ama hatasını çok çabuk anlayıp düzeltmek için elinden geleni yaptı.. seni kimseye karşı rezil etmedi... seni kazanmak için hala elinden gelini yapıyor.. eğer seni ve çocuklarını ortada bırakıp kendi sefasını düşünseydi kesinlikle arkana bile bakmadan ayrıl yeni hayatını kur derdim ama senin durumun çok farklı.. Allah bile hata yapan her kulunu tövbe ettiği takdirde bağışlıyor... senin eşinde pişman olup seni kazanmak için elinden geleni yapıyor.. kesinlikle bir şans daha verilmeyi hak ediyor eşin.. sen şuan yaptıklarınla onu yeterince zorladın yaptığı hatayı anlamasını sağladın zaten daha fazla bu şekilde ayrı kalıp çileden çıkarıp birbirinize saygısınızı yitirmeyin...

sen şimdi ayrı kaldıkça kafanda kurup kurup ona daha çok sinir oluyosun.. ama inan bu sana bi fayda sağlamaz.. al eşini karşına konuşun güzelce.. yaşadıklarını hissettiklerini anlat iyice.. üzüntünü görünce daha çok azap çeker hem.. sonrada ona son bi şans ver.. en azından çocukların için yapmalısın bunu.. böyle bi durum için çocuklarını babasız büyütme.. büyüdüklerinde seni haksız bulabilirler ve daima seni suçlarlar..

çocuklarınızın hatırına biran önce birleşin ve birlikte bu sıkıntıları atlatmaya çalışın... bu seferlik kin duygunu bir kenara bırak ve tekrar eskisi gibi mutlu olun.. intikam senin içini kemirmekten seni yıpratmaktan başka bişeye yaramaz.. eşinin pişmanlığının tadını çıkar.. zaman herşeyin ilacıdır.. birlikte yaşamaya bi başlayın sonra herşey zamanla düzelecektir...

bi tane keylogger yükle bilgisayara
istersen ben sana yardımcı olabiliri.bütün izleri sileriz, anlamaz pc de böyle birşeyin yüklü olduğunu

işte o kişi benim

bi sürü insan keyloggerla alakalı yardım istedi.neden konu sahibesi hiçbirini kabul etmedi? ben olsaydım hemen kurdururdum.
bu çok dikkat çekici bence.ayrıca eş iş görüşmesine şehirdışına çıkıyor ve bilgisayarını yanına almıyor.

Arkdaşım heralde sonuna kadar okumaya üşendin .
Ben zaten program kurdum ve yakaladım. Buraları geçtik biz.
Herşey çıktı ortaya .

canım arkdaşım çok haklisin. inan çok haklisin. Ama yemin ederim elimde değil. Inanılmaz acı çekiyorum.
Çok zoruma gidiyo. Ben ona bir daha nasıl aşkla şehvetle sarılayım. Mesaj atıp ariyo , cevap vereyim diyorum olmuyo yazamıyorum.
Belkide yazsam haykırsam üzüntümü, belki hesap sorsam, belki ağlayıp zırlasam konuşsam düzelir miyim, yada biraz olsun yüküm hafifler mi bilmiyorum daraldım iyice bende. Millet sıkıştırıyor iyice . Ailem kızıyor. Annem hele çok üzülüyor. Herşeyi ve herkesi düşünüyorum.
Ben peki. Ben ne olacağım içim acıyor. Eriyorum günden güne yemek yemeyi unuttum. Düzenim mahvoldu. 175 boyum var. 52 kilo olmuşum . Halim veriliyor ki evde yürümeye. Öyle bitkin düştüm. Bünye çok sağlıksız düştü çünkü. Bileemiyorum şaşırdım kaldım. Birşeyler yapmalıyım artık olumlu veya olumsuz.

geçecektir. lütfen kendinize eziyet etmeyiniz. çok üzüldüm. toparlanın. çocuklarınız için bunu yapın. erkek değil mi yahu! oklavayla kovalamak lazım.

Medoskop adli arkadasa tamamen katiliyorum bence de bu kadar yeter, daha fazla uzatmak size yarar saglamaz oturup konusun birlesin tekrar. bunun da bi daha konusu acilmasin.

geçecektir. lütfen kendinize eziyet etmeyiniz. çok üzüldüm. toparlanın. çocuklarınız için bunu yapın. erkek değil mi yahu! oklavayla kovalamak lazım.

Inşallah canım. Çünkü inanın gün geçtikçe ve ben kafam kurdukça dolduruyorum olmuyo. Boşaltıyorum olmuyo. Daha çok efkar veriyo.

Medoskop adli arkadasa tamamen katiliyorum bence de bu kadar yeter, daha fazla uzatmak size yarar saglamaz oturup konusun birlesin tekrar. bunun da bi daha konusu acilmasin.

Bunu denemeye çalışacağım yarından itibaren. Belki bir mesaja cevap vererek başlayabilirim. Çünkü konuşmaya ve yüzyüze gelmeye hazır değilim sanırım

Inşallah canım. Çünkü inanın gün geçtikçe ve ben kafam kurdukça dolduruyorum olmuyo. Boşaltıyorum olmuyo. Daha çok efkar veriyo.

geçmiş yazılarını okudum gözlerim doldu yemin ediyorum. kalbim kırıldı. erkek türüne kırıldım. kıyısından köşesinden bazen en derininden biz bayanlar yaşıyoruz bunu çok geçmiş olsun. mutluluk dolu yazılarınızı okumak istiyorum.

Tesekur ederim inşllah. Yine doldum yemin ederim. Kalbim hızlı hızli çarpıyor . Dağıttı beni resmen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…