Kadını neden mahkemeye veriyorsun hakaret ettiği için mi hayır yani kocanda kadın kadar suçlu o bakımdan soruyorum.
Arkdaşım heralde sonuna kadar okumaya üşendin .
Ben zaten program kurdum ve yakaladım. Buraları geçtik biz.
Herşey çıktı ortaya .
üşenmedim okudum. biliyorum tüklediğini
ama nasıl sabredebildin
arkadaşlar yardım edelim dedikçe yok eşim anlar, çakaldır falan dedi.
dikkatimi çekti.
sonra konu uzayınca gittin program yüklettin.
ben olsaydım senin yerinde biri teklif ettimi 2 dkk durmaz hemen uygulardım.
bi sürü insan keyloggerla alakalı yardım istedi.neden konu sahibesi hiçbirini kabul etmedi? ben olsaydım hemen kurdururdum.
bu çok dikkat çekici bence.ayrıca eş iş görüşmesine şehirdışına çıkıyor ve bilgisayarını yanına almıyor.
canım arkdaşım çok haklisin. inan çok haklisin. Ama yemin ederim elimde değil. Inanılmaz acı çekiyorum.
Çok zoruma gidiyo. Ben ona bir daha nasıl aşkla şehvetle sarılayım. Mesaj atıp ariyo , cevap vereyim diyorum olmuyo yazamıyorum.
Belkide yazsam haykırsam üzüntümü, belki hesap sorsam, belki ağlayıp zırlasam konuşsam düzelir miyim, yada biraz olsun yüküm hafifler mi bilmiyorum daraldım iyice bende. Millet sıkıştırıyor iyice . Ailem kızıyor. Annem hele çok üzülüyor. Herşeyi ve herkesi düşünüyorum.
Ben peki. Ben ne olacağım içim acıyor. Eriyorum günden güne yemek yemeyi unuttum. Düzenim mahvoldu. 175 boyum var. 52 kilo olmuşum . Halim veriliyor ki evde yürümeye. Öyle bitkin düştüm. Bünye çok sağlıksız düştü çünkü. Bileemiyorum şaşırdım kaldım. Birşeyler yapmalıyım artık olumlu veya olumsuz.
çok iddialoldu biliyorum çünkü eminim.
Bana çok saçma geliyor bu kadar net ile uğraşmak
Bende giriyorum nete ama dozunda
Ama benim ne yaptığım aleni ortada , sizinde öyledir.
Tabiki bu aldatma anlamına gelmez. Ama bu suyunu çıkarıyor.
Kadınlar anlar bence azıcık zeki ve kocasını tanıyorsa
O ise saklıyor
Ben içeri girdiğimde ekranı kapıyo hemen haber falan acıyo
Facebookda biseyler yapıyor biliyorum.
Benim face yok. Saçma geliyo o yüzden açmadım.
Oda anlıyor pc işinden . Çok çakal yani ama seleyi suya vermeye başladı.
Aslında it gibi de korkyo
ama yapıyo
üzüntünü sıkıntını çok iyi anlıyorum... yaşadığın şok hiç ama hiç kolay bişey değil.. yaşamadan da bilinmez...
sana çok kısa kendimden örnek vereyim.. tamamen senin durumunu anlatmıyor belki ama yinede sana yardımcı olacak bir olay olduğunu düşündüğüm için yazıcam.. eşimle liseden beri beraberiz.. sevgililik dönemimizde benim ünv. sınavım nedeniyle bir dönem çok sık görüşemedik.. neyse daha sonra herşey normale döndü.. ama her zaman ciddi bi ilişkimiz vardı.. öyle laylaylom bir beraberlik değildi yani.. sonra ben bigün arabasında bir ajanda gördüm öylesine elime alıp bakayım dedim.. işle ilgili notlar tutar genelde.. ama allah tarafından nasıl olduysa koca ajanda da özel bi not gördüm..
bizim çok görüşemediğimiz bir dönemde bi kızı sinemaya davet etmiş ama buluşmamışlar.. bu kızıda daha önceden duymuştum.. sevgilimden yani şimdiki eşimden hoşlanıyordu bir dönem.. sevgilimde bunu bana anlatmıştı zaten.. ama üzerinde durmadım çok fazla.. herkesin başına gelebilir ne de olsa.. ama işte nasıl olduysa çok görüşemediğimiz bir dönemde (biraz sorunluyduk o dönemde sınav stresi falan) eşimde boşlukta kalıp onu sinemaya davet etmiş.. ve bunu ben ajanda da okudum tabi..4-5 ay önce olmuş bi olaydı.. dünyam başıma yıkıldı önce.. okuttum notu açıklamaya çalıştı hemen.. bir anlık bi boşlukta yaptım zaten hiç buluşmadık sonrada bidaha görüşmedim zaten dedi.. çok pişmanlık duyduğunu söyledi yalvardı yakardı.. tamda eve gitmek için kalkmak üzereydim o sırada.. hiç bişey söylemedim.. arabadan çıkmak istedim bırakmadı yeminler etti kapıları kilitledi bu sorunu çözmeden ölsem bırakmam seni diye.. sadece eve bırak beni dedim.. ağzımı açmadım bi daha..
neyse o zamanlar babamlar ilişkimizi bilmediği için eve geç kalmayayım diye mecburen eve bıraktı beni.. ama yol boyunca ne diller döktü yalvardı resmen.. ama hiç birşey demedim yinede.. arabadan inerken daha önce hediye ettiği yüzüğü çıkarıp eline verdim.. yalvardı yine yapma diye ama dinlemedim tabi.. o gün bi dernek kutlaması vardı.. ona gidecektik ailecek.. geç kaldığım için direk kutlamaya gittim.. bu tabi sürekli telden arıyor.. dedim arama boşuna eğlencedeyim şuan hem de annemler yanımda konuşamam zaten konuşmak da istemiyorum.. bu tabi durmuyo sürekli mesaj atıyo hiç cevap vermiyorum.. yalvarıyor eve gidince haber ver arayayım diye..
neyse eve gidince yine aradı tabi.. saat gece 12 buçukta açtım telefonunu.. sabah saat 5 e kadar yalvardı resmen.. bir anlık bi hataydı.. bende boşluktaydım çok pişmanım diyor sürekli.. ilk defa ağladı o gece.. bu gece bu konuyu halletmeden kapatmam telefonu diye yeminler ediyor sürekli.. o kadar geçmişimiz vardı yalan söyleyip söylemediğini ne kadar samimi olduğunu az çok biliyordum artık.. ilk defa onu bu kadar kötü gördüm..
sadece son bi şans istedi.. en ufak bi yanlışımda hiç durma bırak git ağzımı açmam dedi.. hem dediklerinin doğruluğunu tam olarak anlamak için hem de bu kadar yalvarmasına karşılık son bir şans verdim.. ve allah ondan sonra tek bir yanlışı olmadı.. şuan 10 senedir beraberiz.. ağzımın içine bakar resmen.. hatasını çok iyi anladı.. şuan herkesin gıptayla baktığı bi ilişkimiz var.. inan annem babamdan daha fazla düşünür beni.. bensiz hiç bir yere gitmez..
şuan geriye baktığımda iyiki de o şansı vermişim diyorum.. o zaman ayrılsaydım şimdi beni bu kadar seven bu kadar düşünen bir kocam olmayacaktı belki..
bizim bu kadar çabuk atlatmamızın nedeni hiç ayrı kalmadan hemen o gün hallettik konuyu.. eğer eşim bana zaman tanısaydı ben de senin gibi kafamda kurar kurar ona karşı kin duyardım eminim.. o nedenle görüşmeme inadından vazgeç.. bian önce oturun konuşun.. karşında (sözüm meclisten dışarı) köpek gibi pişman olmuş bi adam var.. seni hala seviyor ve birleştiğinizde sana eskisinden daha büyük bir sevgi ve saygıyla bağlanacak.. ama bu senin elinde... birbirinize saygınızı yitirmeden aradaki soğukluk iyice artmadan biran önce çözüm bulmak için konuşmalısınız.. kendiniz için değilse bile çocukların için bunu biran önce yapmalısın..
kimsenin olmadığı ıssız biryere gidip konuşun.. ona ne hissettiğini nasıl acı çektiğini ister ağlaya ağlaya ister bağıra bağıra anlat... kinini kus.. ama böyle sessiz sessiz bekleme.. böyle içine attıkça daha kötü olacaksın.. herşeye rağmen sen onu o da seni hala seviyor bunu unutma.. sevginizin hatırına bir şans vermeyi daha hak ediyor evliliğiniz.. yüzyüze konuşmaya hazır değilim demişsin ama inan daha iyi olacak yüzyüze konuşmanız..
sende hata yapabilirsin.. o zaman sende bi şans istemezmiydin.. ilerde sinirin geçtiğinde acaba bi şans verseydim nasıl olurdu dememek için şimdi o şansı vermen lazım..
yüzyüze konuşun.. birlikte yaşamaya başlayın biran önce.. sonra biraz birbirinize alışınca.. birlikte bir tatile çıkın.. eğlenceli bir ikinci balayı yaşayıp kafanızı iyice dağıtın.. sonra mutlu mesut hayatınıza devam edin..
uzun yazdım kusura bakma.. durumunu anlayıp gerçekten üzüldüğüm ve ayrılmanıza gönlüm razı olmadığı için yazıyorum bu kadar.. daha da yazacak çok şey var aklımda ama daha fazla kafanı bulandırmayayım..
rabbim yar ve yardımcın olsun.. hayırlısıyla içindeki sıkıntıları atman ve eşinle tekrar eskisi hatta eskisinden çok daha mutlu mesut yaşaman için allaha bol bol dua et.. ben burdan bütün kalbimle dua ettim sana..
♥gözyaşı♥;32145551 .!.:Baştan sona okudum..
Evli bir bayan olarak yerine koydum kendimi..
Canım yandı..
Ama şükür ki eşşek kafalı eşin eşşekler gibi pişman olmuş..
Ne adamlar var bir de üste çıkan..
Eşlerini insan yerine koymayan..
Sen onlardan biraz daha şanslıymışsın..
Düşünüyorum da benim eşim yapsa böyle bir şeyi hak ettin der asla pişman olmazdı..
Öyle bir yapısı var çünkü..
Ben senin kadar iradeli olamaz kendimi rezil ederdim..
Çok erdemli davranmışsın..
Yürekten tebrik ediyorum seni..
Yaşadıklarını unutman zor ama mevlam yardımcın olsun..
Kimseye ve sana bir daha böyle bir olay yaşatmasın..
Umarım güzel olur her şey sen ve çocukların için..
Eşine gelince sanırım bir şans daha hak ediyor uzaktan bakınca,
Ama senin içinde ki yangınları bilemem..
Umarım yangının söner kül olur, yuvan büyür gül olur..
Kafiyeli oldu biraz ama umarım çok mutlu olursun...
Çokteşekkür ederim arkdaşım bu kadar özenli değerli yazıların için. Huzurun hiç kaçmasın. Evinde yüreğin gibi güzel olsun daima. Bütün mutluluğunhakeden kadınlar ve anneler için dileğim budur. Yüzünüz hiç solmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?