%99 .9 Aldatılıyorum...

Kadını neden mahkemeye veriyorsun hakaret ettiği için mi hayır yani kocanda kadın kadar suçlu o bakımdan soruyorum.

Kadını neden mahkemeye veriyorsun hakaret ettiği için mi hayır yani kocanda kadın kadar suçlu o bakımdan soruyorum.

Evet ettiği hakaretleri duyunca nevrim döndü tabi. Dava başladi. Dosya hazırlıkları vardı ki düşündüm ailem duyarsa ne olacak . Bu kadar olayı sakladım durdum. Elli tane yalan söyledim. Dava işi daha da pis edecekti. Gizli yapılacak bir olay değil. Kadında bu olaylar yaşanırken ben ona dava açacağım
Seni rezil edeceğim ailene çevrene diye tehdit edince yalvardı özür diledi falan ben tabi vazgeçtim. Sinek küçük mide bulandırır. Duyulsun istemedim yoksa benim kocam tabiki masum değil. Her yerde söyledim. hakaretleri ve bir kadının bu kadar aşağılık duruma düşmesine kızdım.
Zaten kocamı aşuk mn asıl affedememe sebebim de bu.
Uç paralık adamlara hakaret ettirdi ve şu durumumuza bak.

Arkdaşım heralde sonuna kadar okumaya üşendin .
Ben zaten program kurdum ve yakaladım. Buraları geçtik biz.
Herşey çıktı ortaya .

üşenmedim okudum. biliyorum tüklediğini
ama nasıl sabredebildin
arkadaşlar yardım edelim dedikçe yok eşim anlar, çakaldır falan dedi.
dikkatimi çekti.
sonra konu uzayınca gittin program yüklettin.
ben olsaydım senin yerinde biri teklif ettimi 2 dkk durmaz hemen uygulardım.

Siz bana neden keylogger yüklemiyorsunuz hâlâ neyi bekliyorsunuz, isteseniz yardımcı olurum dediginiz için ben okumadınız galiba dedim.
pc başından kalkmiyordu .
O zaman olaylar o şekilde ilerliyordu. Zaten çokta uzun sürmedi konuyu açtıktan sonra yakalamam.
Evdeydi genelde ve kendisi bilgisayarcı hemen anlayan birisi.
Benim için o iş toplantısı bir fırsattı ve bende değerlendirdim.
Bende saf bir kadın değilim sonuçta. belkide aceleci ve fevri olsaydım haklıyken haksız duruma düşecektim.
Bir şekilde ört bas edecekti. Ki bence öyle yapardı. Kadın hisseder ve yanılmaz kolay kolay . Ve aynen de öyle oldu.
her kadın eşini iyi tanır. Bende bu doğrultuda ilerledim.

Insanlar resmen öküzün altında buzağı arar olmuş ya.
Su böyle dedi çok ilginç. Bu şöyle yaptı çok enteresan. Değişik algılamayacak ne var benim konumda anlamıyorum.
Herşey kısa , net ve öz. Yardım istedim ve sagolun aldım. Çok büyük destekler aldım. Bu bile yeri bana. Amacım buydu zaten akıldan çok destek.
Yani her iş görüşmesi veya toplantıya laptop gitmesimi lazım.
Yada insanlar program kur dedikce ben kuramam demem de ne gibi anlam aranıyor. Anlamıyorum.
Kurumuş şeyleri ıslatmanın anlamı ne. soru işaretlerinize umarım cevap alırsınız.

üzüntünü sıkıntını çok iyi anlıyorum... yaşadığın şok hiç ama hiç kolay bişey değil.. yaşamadan da bilinmez...

sana çok kısa kendimden örnek vereyim.. tamamen senin durumunu anlatmıyor belki ama yinede sana yardımcı olacak bir olay olduğunu düşündüğüm için yazıcam.. eşimle liseden beri beraberiz.. sevgililik dönemimizde benim ünv. sınavım nedeniyle bir dönem çok sık görüşemedik.. neyse daha sonra herşey normale döndü.. ama her zaman ciddi bi ilişkimiz vardı.. öyle laylaylom bir beraberlik değildi yani.. sonra ben bigün arabasında bir ajanda gördüm öylesine elime alıp bakayım dedim.. işle ilgili notlar tutar genelde.. ama allah tarafından nasıl olduysa koca ajanda da özel bi not gördüm..

bizim çok görüşemediğimiz bir dönemde bi kızı sinemaya davet etmiş ama buluşmamışlar.. bu kızıda daha önceden duymuştum.. sevgilimden yani şimdiki eşimden hoşlanıyordu bir dönem.. sevgilimde bunu bana anlatmıştı zaten.. ama üzerinde durmadım çok fazla.. herkesin başına gelebilir ne de olsa.. ama işte nasıl olduysa çok görüşemediğimiz bir dönemde (biraz sorunluyduk o dönemde sınav stresi falan) eşimde boşlukta kalıp onu sinemaya davet etmiş.. ve bunu ben ajanda da okudum tabi..4-5 ay önce olmuş bi olaydı.. dünyam başıma yıkıldı önce.. okuttum notu açıklamaya çalıştı hemen.. bir anlık bi boşlukta yaptım zaten hiç buluşmadık sonrada bidaha görüşmedim zaten dedi.. çok pişmanlık duyduğunu söyledi yalvardı yakardı.. tamda eve gitmek için kalkmak üzereydim o sırada.. hiç bişey söylemedim.. arabadan çıkmak istedim bırakmadı yeminler etti kapıları kilitledi bu sorunu çözmeden ölsem bırakmam seni diye.. sadece eve bırak beni dedim.. ağzımı açmadım bi daha..

neyse o zamanlar babamlar ilişkimizi bilmediği için eve geç kalmayayım diye mecburen eve bıraktı beni.. ama yol boyunca ne diller döktü yalvardı resmen.. ama hiç birşey demedim yinede.. arabadan inerken daha önce hediye ettiği yüzüğü çıkarıp eline verdim.. yalvardı yine yapma diye ama dinlemedim tabi.. o gün bi dernek kutlaması vardı.. ona gidecektik ailecek.. geç kaldığım için direk kutlamaya gittim.. bu tabi sürekli telden arıyor.. dedim arama boşuna eğlencedeyim şuan hem de annemler yanımda konuşamam zaten konuşmak da istemiyorum.. bu tabi durmuyo sürekli mesaj atıyo hiç cevap vermiyorum.. yalvarıyor eve gidince haber ver arayayım diye..

neyse eve gidince yine aradı tabi.. saat gece 12 buçukta açtım telefonunu.. sabah saat 5 e kadar yalvardı resmen.. bir anlık bi hataydı.. bende boşluktaydım çok pişmanım diyor sürekli.. ilk defa ağladı o gece.. bu gece bu konuyu halletmeden kapatmam telefonu diye yeminler ediyor sürekli.. o kadar geçmişimiz vardı yalan söyleyip söylemediğini ne kadar samimi olduğunu az çok biliyordum artık.. ilk defa onu bu kadar kötü gördüm..

sadece son bi şans istedi.. en ufak bi yanlışımda hiç durma bırak git ağzımı açmam dedi.. hem dediklerinin doğruluğunu tam olarak anlamak için hem de bu kadar yalvarmasına karşılık son bir şans verdim.. ve allah ondan sonra tek bir yanlışı olmadı.. şuan 10 senedir beraberiz.. ağzımın içine bakar resmen.. hatasını çok iyi anladı.. şuan herkesin gıptayla baktığı bi ilişkimiz var.. inan annem babamdan daha fazla düşünür beni.. bensiz hiç bir yere gitmez..

şuan geriye baktığımda iyiki de o şansı vermişim diyorum.. o zaman ayrılsaydım şimdi beni bu kadar seven bu kadar düşünen bir kocam olmayacaktı belki..

bizim bu kadar çabuk atlatmamızın nedeni hiç ayrı kalmadan hemen o gün hallettik konuyu.. eğer eşim bana zaman tanısaydı ben de senin gibi kafamda kurar kurar ona karşı kin duyardım eminim.. o nedenle görüşmeme inadından vazgeç.. bian önce oturun konuşun.. karşında (sözüm meclisten dışarı) köpek gibi pişman olmuş bi adam var.. seni hala seviyor ve birleştiğinizde sana eskisinden daha büyük bir sevgi ve saygıyla bağlanacak.. ama bu senin elinde... birbirinize saygınızı yitirmeden aradaki soğukluk iyice artmadan biran önce çözüm bulmak için konuşmalısınız.. kendiniz için değilse bile çocukların için bunu biran önce yapmalısın..

kimsenin olmadığı ıssız biryere gidip konuşun.. ona ne hissettiğini nasıl acı çektiğini ister ağlaya ağlaya ister bağıra bağıra anlat... kinini kus.. ama böyle sessiz sessiz bekleme.. böyle içine attıkça daha kötü olacaksın.. herşeye rağmen sen onu o da seni hala seviyor bunu unutma.. sevginizin hatırına bir şans vermeyi daha hak ediyor evliliğiniz.. yüzyüze konuşmaya hazır değilim demişsin ama inan daha iyi olacak yüzyüze konuşmanız..

sende hata yapabilirsin.. o zaman sende bi şans istemezmiydin.. ilerde sinirin geçtiğinde acaba bi şans verseydim nasıl olurdu dememek için şimdi o şansı vermen lazım..

yüzyüze konuşun.. birlikte yaşamaya başlayın biran önce.. sonra biraz birbirinize alışınca.. birlikte bir tatile çıkın.. eğlenceli bir ikinci balayı yaşayıp kafanızı iyice dağıtın.. sonra mutlu mesut hayatınıza devam edin..

uzun yazdım kusura bakma.. durumunu anlayıp gerçekten üzüldüğüm ve ayrılmanıza gönlüm razı olmadığı için yazıyorum bu kadar.. daha da yazacak çok şey var aklımda ama daha fazla kafanı bulandırmayayım..

rabbim yar ve yardımcın olsun.. hayırlısıyla içindeki sıkıntıları atman ve eşinle tekrar eskisi hatta eskisinden çok daha mutlu mesut yaşaman için allaha bol bol dua et.. ben burdan bütün kalbimle dua ettim sana..

Çok basit çıkartırsın neler yaptığını internette çok basit yakalarsın . Çok iyi bi bilgisayar programcısı bul güvenilir çevreden çaktırmadan araştır en fazla 50 tl ister senden senin bilgisayarına girip facedeki ve bilgidayarındaki bütün geçmişi bilgisayar kapalı bile olsa çıkartır hemen 5 dakikada . Neler yapmış kimle konuşmuş nerelere girmiş direk öğrenirsin sayfalarca konuşma dökümü bile çıkar . Bence böyle yapmalısın . sonrada önüne fırlatmalısın bütün kağıtları . Ama sanırım zaten son okuduklarıma göre yakalmışsınız . Gerçekten çok acı bir durum ne denir ki insan kendi yerine koyunca bile kahroluyo . Allah yardımcınız olsun umarım biran önce atlatır siz de hayatınıza geri döner ve yeniden çok mutlu olursunuz ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Baştan sona okudum..
Evli bir bayan olarak yerine koydum kendimi..
Canım yandı..
Ama şükür ki eşşek kafalı eşin eşşekler gibi pişman olmuş..
Ne adamlar var bir de üste çıkan..
Eşlerini insan yerine koymayan..
Sen onlardan biraz daha şanslıymışsın..

Düşünüyorum da benim eşim yapsa böyle bir şeyi hak ettin der asla pişman olmazdı..
Öyle bir yapısı var çünkü..
Ben senin kadar iradeli olamaz kendimi rezil ederdim..
Çok erdemli davranmışsın..
Yürekten tebrik ediyorum seni..

Yaşadıklarını unutman zor ama mevlam yardımcın olsun..
Kimseye ve sana bir daha böyle bir olay yaşatmasın..
Umarım güzel olur her şey sen ve çocukların için..
Eşine gelince sanırım bir şans daha hak ediyor uzaktan bakınca,
Ama senin içinde ki yangınları bilemem..
Umarım yangının söner kül olur, yuvan büyür gül olur..
Kafiyeli oldu biraz ama umarım çok mutlu olursun...

Çokteşekkür ederim arkdaşım bu kadar özenli değerli yazıların için. Huzurun hiç kaçmasın. Evinde yüreğin gibi güzel olsun daima. Bütün mutluluğunhakeden kadınlar ve anneler için dileğim budur. Yüzünüz hiç solmasın.

Çok tesekur ederim iyi dilekleriniz için. Allah sizlere yaşatmasın. Çok zor ,kaldırılması zor bir yük ve çok Acı...

Bu sabah telefonum çaldı . Eşimdi yine . Açmadım tabiki.
Peşine mesaj mutlaka ara cok kötüyüm hastanedeyim diye.
Doğal olarak duyarsız kalamdaım ve aradım. Alkol ile alakalı biri değildir aslında. Özel günlerde belki içer çünkü bünyesi kaldırmaz o yüzden hasta oluyor buda açmış günlerdir ve bayağı bir alkol almış. Sonra arkadaşı hastaneye götürüyor . benim olduğum hastaneye değil ama ben rezil olurum diye gelmemiş , iyide yapmış, cok kızardım. Rezilli. Neyse bu zehirleyip neredeymaya giriyor. Mide yıkandı. Serumlar falan iğneler ki derken .
Yatış yaptık. Yatıyor şuan . Ilgilendim elimden geleni yaptım.
Kendime çok şaşırdım. Onun için göz yaşı döktüm.
Anladımki hâlâ seviyorum bu aptalı.
Içim yandı onu öyle görünce. Sarılıp ayrılmamak istedim. Yapamadım. Yüreğim izin vermedi.
Sıktım durdum dişlerimi. Gururum engel oldu.
Seni çok sevmişim be gerizekalı diyemedim.
Iki saat kadar oldu eve geldim. oğlumun dersi , kızım bensiz asla uyumaz geldim.
Çokta şımarsın istemedim. Bu kadarı bile benim için büyük adım oldu.
Ölebilirim gel göreyim birkere yüzünü hakkını helal et dedi. Arkadaşı aldı teli yenge gel hemen dedi.
Nasıl sürdüm arabayı nasıl çıktım bilmiyorum gerisini.
Şuan annesi yanında sabah taburcu olacak . Eve geldim çocuksu götürdüm gördü çocukları sustu. Çok ağladı.
Önceden olsa kızım uyumasa bile kalırdım .ama kalamadım iste.
Benim gitmeme çok sevindi. Elimi tuttu sayısızca öptü.
Seni seviyorum dedi. Geldin ya yeter bana dedi .
Onu görmesemde onla yaşamasamda onsuz olmuyor. Gölgesi yetiyormuş ruhuma.
Çok sevmişim meğer ben hemde ne çok sevmişim ki inanılmaz acılar çekti yüreğim.
Ve bunu çektiren kişiye hâlâ aşık.
Kendine geldi oturdu biraz ve ben geldim.
Başladı mesajlar . Karşılık vermiyorum. Sadece beni affettin demi aşkım diye yazmış demin.
Bende boşver sen dinlen uyu artık iyi geceler yazdım.
Aradı konuştum. Ama hemen samimi olamıyorum.
Beni bırakma ne olur gitme dedi çıkarken hastaneden.
Tamam yat dedim gitmeliyim. Gelecekmisin yarın dedi.
Evet geleceğim. Izin aldım dedim. Çok mutlu oldu.
Tam çıkıyordum aybuke seni seviyorum gel ne olur dedi. Kayınvalidem koptu orda çok ağladı iyice.
Eşim çocuk gibi olmuş değişmiş . Ruh sağlığı iyi değil açıkçası.
Çok zayıflamış oda . Bana dediki hep benim yüzümden yemek yemedin demi dedi. Çok ağladı. Ne oldu sana erimişsin dedi. Çok sinir oldum. Sus dedimdiyet yaptım. Biraz konuştum. Kendine gel konuşuruz dedim.
Hiç susmadı ben gelirken yine ağlıyordu. Engel olamıyor kendine. Akıyo gözyaşı normal konuşuyor annesi ile bir taraftan siliyor.
Şimdide annemleer orda aradım söyledim. Gıda zehirlemesi iyi şuan dedim ama annem durmaz gitti.
Tansiyonu var annemin yeni söyleyebildim .
Bundan sonra ne olur bilmem ama seviyorum hâlâ.
Bir yanım daha olmamalı diyor. Bir yanım göm yüreğine acını diyor.
Ikisinide yapamıyorum.
Allahım bu nasıl imtihan . Dokunmak için can atıyorum. Dokununca da bütün vücuduma sanki ağrı giriyor. Abartmıyorum.
Bugün kaç kere çantamı aldım dışarı çıktım. Arabaya gittim. Nasıl olsa düzeldi diye. Her seferinde geri döndüm.
Hakkımızdan hayırlısı olsun kızlar. Yazacak öyle çok şey varki ama özeti bu ve benim derdim anlatacağım bitmez. Öylesine doluyum ki.
Uzun ve karışık oldu kusura bakmayın. Daldan dala konudan konuya atladım ama çok değişik haldeyim. Hüzün ve mutlulukkarışımı birşey.
Iste burasını tarif edemiyorum çok acı.

Ne olur akıl verin ne yapıyım bundan sonrası için.
Deli olacağım . Oturdukça saçmalıyorum. Keşke gitmeseydim diyorum.
Sonrada birşey olsa ne yapardım diyip ağlıyorum. Ne onla ne onsuz oluyo.
Yarın ne yapıyım şimdi ben. Akıl verin kızlar sizin desteğiniz ile bugün yarın konuşmak icin cesaret topluyordum bende.
Bu olayda inanılmaz bir tesadüf oldu bize sanki.
Herseyde bir hayır var.
Hakkımızda hangisi hayırlı olacaksa onu versin rabbim.

Arkadasim kalbinin sesini dinke. Bence bu kocana iyi bir ders olmustur. Bir daha baska bi kadina yangozle bile bakamaz. Cocuklariniz da varmis. Kolay degil anne babanin ayri olmasi. Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallah

konunuzu takip ediyordum ama msj yazmak bugüne nasipmiş eşinize ve size çok üzüldüm dayanamadım yorum yaptım.. Allah sevenler kavuşturur inşallah..
bence de kalbinizin sesini dinleyin eşiniz çok üzülmüş dersini de almış galiba...
eşinizinde sizinde durumunuza çok üzüldüm..
eşinizle konuşun sonra biz uzmandan yardım alarak evliliğinizi kurtarın..
çocuklarınız da var hem
eşinizde hatasını anlamış
her şey yoluna girer inşallah.. sevgilerle

Son düzenleme:

allah razı olsun tüm güzel duaların için.. rabbim sana çok daha güzellerini yaşatsın bundan sonra.. şu aranızdaki buzu kırabilirseniz en kısa zamanda herşey yoluna girecek inşallah ben inanıyorum.. umutla güzel haberlerini bekliyorum buradan bilmiş ol :)

az önce cevabına alıntı yaptım ama sonradan yazdıklarını görmedim.. tabiki böyle bir gelişmeyi okuyunca dayanamadım yine cevap yazayım dedim..

yaşanan gelişmeleri iyimi desem kötümü desem bilemedim inan.. yaşananların üzücü olması dolayısıyla kötü diyorum.. keşke bunları hiç yaşamasaydınız.. ama barışma ihtimalinizi arttırdığı için çok iyi olmuş diyorum.. bu sana bi işaret olmuş aslında..

hayat bana her şerde bir hayır vardır lafını çok iyi öğretti bu zamana kadar.. şer bildiklerinizde hayır, hayır bildiklerinizde şer vardır... bunu idrak etmeyi başarabilirsen herşeyi çok daha kolay atlatırsın bence..

belki bu olay yaşanmasaydı eşin bu kadar pişman olmasaydı ileride çok daha büyük bir hata yapacaktı ve hiç kurtuluşu olmayacaktı kim bilir.. rabbim illaki birşeyleri daha iyi idrak edebilmeniz için yaşatmıştır böyle bir olayı..

için bu kadar yanarken, onu bu kadar severken kendine daha fazla işkence etme.. bırak gururunu bir kenara.. senden af dilemesi için, hatalarını düzeltmesi için şans ver.. aşkta gurur olmaz derlerya çok doğrudur.. en büyük kavganın ortasında bile seni seviyorum eşşek kafalı diyebilmeli insan.. hep yaptım bunu her zamanda karlı çıktım.. sende büyük bir karla çıkacaksın bu işin içinden emin ol..

yarın git yanına.. baş başa kalın ve dökün birbirinize içinizi.. sende gitmek istiyorsun aslında sadece destek bekliyorsun arkana.. biz hepimiz destekciniz merak etme.. bak herkes uzatma artık şans ver diyor zaten..

bu kadar severken ayrılık olmaz canım benim.. yarın güzel haberlerini bekliyorum..

Bencede esiniz iyice dersini almis...kalbinizi dinleyin...ben artik biraraya gelme vakti geldi derim, bu demek degilki hemen canciger olcaniz, bu sizi korkutmasin...daha uzatirsaniz hepiniz, yani esiniz,siz ve en önemlisi cocuklarinizda daha cok zarar görcek...bence bi karar zamani geldi, oturup konusun yine ayni evde yasayin, ama rica edin sizi size biraksin, yani hemen güllük gülistanlik olcak degil hersey...bi bi araya gelin ve zamana birakin... Umarim yine eski hatta dahada fazla mutlulugu yakalarsiniz ki ben buna inaniyorum...siz cok güclüsünüz bunuda basaracaksiniz...allaha emanet olun...

Son düzenleme:
''elinden telefon düşmüyor'' diyorsunuz ama o sizin eşiniz telefonunu isteyip bakma karıştırma hakkınız var. eğer telefonunu istediğinizde vermek istemiyorsa yada birşeyler saklıyorsa işte o zaman şüphe edin derim ben. inşallah öyle birşey yoktur inş mutlu olursunuz yeniden..

Konunuzu daha yeni okudum.

Daha yorumları okumaya geçmeden affedeceğinizi de biliyordum açıkçası.

Bugün o kadın olur, yarın başkası.

Siz boş yere kendinizi avutuyorsunuz.

Çünkü eşiniz gözünüzün içine baka baka sizi aldatmış.

Bu demek oluyor ki sizi kaybetme korkusu yok, çocuklarını bir daha görememe korkusu yok.

İnşallah ben haksız çıkarım da bir daha böyle bir konu açmak zorunda kalmazsınız..

Bana göre affedeceksin madem (okudugum kadarı ile o niyettesin) bana göre bu çektikleri ona az bile...

Erkekler kadın kadar güçlü değildir..Bu tip olaylar karşısında kurulu düzenleri yer oldugu için afallarlar..Ya alkole vururlar kendilerini ya da ortadan geçici bir süreliğine kaybolurlar.

Affedilmesi için erken bana göre..İki alkol alıp ağlama ile gerçekleri hemen anlar mı sizce ?

Çünkü kurulu düzeni bozuldu beyimizin..Evdeki ona hizmet eden,çamaşırını yıkayıp çocuklarına gönüllü hizmetçilik eden (annelik) kadın gitmiş elinden o ağlamasında prezentable mi ağlasın ?

Gözlerinizin içine baka baka size bunu yaptı bu adam..O zaman zerrei miskal umurunda bile değildiniz..Hatta siz yakalamasaydınız bu duruma devam edecek paşa paşa hem pastam dursun hem karnım doysun felsefesi ile gününü gün edecekti.

Peki madem bu kadar duyarlı bir adamsa sizi aldattıgı için neden kendini alkole vurmamış ? Psikolojisi elbette bozulacak öyle kolay degil enselenmek..

Enselendiği için utanıyor ve ayrıca sizi kaybettigi için de pişman...Çünkü alıştığı bir düzeninin oldugu evinden oldu adamcagız..Çocuklarını da özlüyordur muhakkak..Ama affedilmesi için erken..

Sürünmeli !...

Aklıma ''tülayyy geri dön'' diye kendini yırtan muhsin geldi..Yalçın çakır'ın programında öyle böğürüyor ki sanırsın adamı boğazlıyorlar..Bence hiç bir erkek onun kadar içli ağlayamaz

Ama gel gör ki medarı iftiharımız muhsin milli ablamız seda'nın programında göbek atıyordu

Şunu demeye getiriyorum..İki alkole bir içli içli böğürmeye tav olma derim..Az daha kendine şans ver..Onu da gözlemle..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…