Alla alla . Psikolojik sorunlarimi var acaba. Uzak dur tersine gitme mesafeni koru.. Siz bi ailesiniz yahu.. Kardes kardesin nasil canini aciymaya kalkar
Benden dört yas büyük bi abide benim basimda o da çok agrasif eskiden daha da beterdi ama halen bagirmaya laf etmeye devam eder abiniz madde bagimlisi olabilir dikkatli olmalisiniz
Madde bağımlısı olduğunu tahmin etmiyorum ama bilemem tabi keşke bagırsa sadece vurduğu yerler değilde içim acıyo yediremiyorum kendime bunları tesekkür ederim cevabınız icin
Emin olun anlayamazsiniz ama mesela kendiniz kontrol edin ornegin uyku problemi varsa ani şeyler yapiyosa birden saçma sebeplerden bu durum gibi boyle tepkiler veriyorsa o uyurken gizlice telefonunu kontrol edebilirsiniz arkadaslariyla konuşurken dinleyin ise yaricaktir
merhaba herkese 2 kardeşiz bi ben birde benden 4 yaş büyük abim var ben 21 abim 25 artık bıktım onun baskılarından konuya nerden başlıcağımı bilmiyorum bu gün sofrayı toplarken ekmek sepeti kalmış farketmedim bana bağırarak ekmek sepetini götür dedi bende o sırada yerleri gırgırlıyodum sen götürüversene dedim sen bana nasıl cevap veriyosun diye üstüme yürüdü babam geldi o sırada kızdı abime ben bu yaşa kadar dokunmadım size sende vuramazsın gibisine konuştu abim babam beni koruyunca daha bi delirdi neyse babam gitti oturuyoruz aynı odada annem geldi şunun suratını gördükçe gebertesim geliyo diyo bana yan koltukta oturuyodum tekme atmaya çalıştı sonra bende dayanamadım ne yaptım ben bi ekmek sepetini götür diyemi bunlar diye sonra kalktı ayağa ve yumrukladı beni annem durdurmaya çalıştı annemde bu arada bana bağırıyo cevap verme abine diye dayanamıyorum artık ben bu yaşta dayak yemek gururumu kırıyo canımı acıtıyo ağlayarak yazıyorum buraya. babam dan aldığım paraya kadar herşeye karışan bi abiye sahibim artık nefret ediyorum ondan bana bunları yaşattığı için. bunun öncesinde de onu kızdırcak hiç bişey yapmadım. sadece bu olay değil erkek arkadaşımı öğrendiğinde onu bıçaklamaya bile gitmişti çok şeyler yaşattı ama artık bu gün dövmesi canımı çok acıttı babam dan görmediğim şiddeti abimden görüyorum hiç kimseye anlatamıyorum erkek arkadaşıma bile utanıyorum. çok canım acıyo ne yapmalıyım
Rica ederim umarim düşündüğüm gibi değildir ama ihtimali çok yuksek deneyimle sabit.
Abiniz çalışıyor mu? Ya da siz çalışıyor ve ya okuyor musunuz? Sürekli aynı ortamda oldukça daha çok birbirinizin gözüne batarsınız bence biraz uzaklaşmaya çalışın
kendince yaşının gerektirdiği şeyleri yaşayamadığını düşünebilir ekonomik özgürlük, evlilik bunların başında gelir çalışmıyorsa çevresi geniş değilse ve kendini yetersiz görüyorsa bu şekilde agresif davranışlarla dışa vuruyor olabilir...:26:
Baban ne dedi canım ?
Babanın abine ciddi bir ayar vermesi lazım.
Hem okuyorum hem çalışıyorum ben abimde kpssye hazırlanıyor calısmıyor uzak olmaya calıscam elimden geldiğince tesekkür ederim cevabınız icin
Kızdı baya abime vurmaya hakkın yok falan diye ama babam gidince yaptı yapacağını küçük insan değil ki babam yönetemiyo onu bildiğini okur zaten canım nefret ettirdi artık kendinden
Çalışmadığı için bunalmış olabilir mi?
Bu kesinlikle bir sebep değil. Ama sanırım biraz asosyal de bir yapısı var. Kpss ye çalışsa bile 25 yaşında bir erkek evde oturmaz normal şartlarda. Gece hayatı olması onun sosyal olduğunu göstermez. Saçma sapan 2 adamla takılıyodur bilemezsin.
bunun evleneceği kıza yazık ya :/ Hep okuduğumuz konulardaki kötü canın baba evi halini anlatmışsın resmen.
E sonra dövdükten sonra babanın bundan haberi olmadı mı canım ?
Haklısın nefret etmekte.
Az önce konuştum babamla ben konuscam onunla merak etme dedi canım konussada bisey degisceğini sanmıyorum babama tamam der sinirlenince yine aynısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?