abi şiddeti..

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
merhaba herkese 2 kardeşiz bi ben birde benden 4 yaş büyük abim var ben 21 abim 25 artık bıktım onun baskılarından konuya nerden başlıcağımı bilmiyorum bu gün sofrayı toplarken ekmek sepeti kalmış farketmedim bana bağırarak ekmek sepetini götür dedi bende o sırada yerleri gırgırlıyodum sen götürüversene dedim sen bana nasıl cevap veriyosun diye üstüme yürüdü babam geldi o sırada kızdı abime ben bu yaşa kadar dokunmadım size sende vuramazsın gibisine konuştu abim babam beni koruyunca daha bi delirdi neyse babam gitti oturuyoruz aynı odada annem geldi şunun suratını gördükçe gebertesim geliyo diyo bana yan koltukta oturuyodum tekme atmaya çalıştı sonra bende dayanamadım ne yaptım ben bi ekmek sepetini götür diyemi bunlar diye sonra kalktı ayağa ve yumrukladı beni annem durdurmaya çalıştı annemde bu arada bana bağırıyo cevap verme abine diye dayanamıyorum artık ben bu yaşta dayak yemek gururumu kırıyo canımı acıtıyo ağlayarak yazıyorum buraya. babam dan aldığım paraya kadar herşeye karışan bi abiye sahibim artık nefret ediyorum ondan bana bunları yaşattığı için. bunun öncesinde de onu kızdırcak hiç bişey yapmadım. sadece bu olay değil erkek arkadaşımı öğrendiğinde onu bıçaklamaya bile gitmişti çok şeyler yaşattı ama artık bu gün dövmesi canımı çok acıttı babam dan görmediğim şiddeti abimden görüyorum hiç kimseye anlatamıyorum erkek arkadaşıma bile utanıyorum. çok canım acıyo ne yapmalıyım

Alla alla . Psikolojik sorunlarimi var acaba. Uzak dur tersine gitme mesafeni koru.. Siz bi ailesiniz yahu.. Kardes kardesin nasil canini aciymaya kalkar

Benden dört yas büyük bi abide benim basimda o da çok agrasif eskiden daha da beterdi ama halen bagirmaya laf etmeye devam eder abiniz madde bagimlisi olabilir dikkatli olmalisiniz

Alla alla . Psikolojik sorunlarimi var acaba. Uzak dur tersine gitme mesafeni koru.. Siz bi ailesiniz yahu.. Kardes kardesin nasil canini aciymaya kalkar

Aslında normalde iyi anlasırız ama bazen gözü öyle dönüyoki tanıyamıyorum onu gerçi o bir gün normalse 3 gün böyle sinirli çok kötü hissediyorum kendimi artık bıktm bana yasattıklarından teşekkür ederim cevabınız için

Benden dört yas büyük bi abide benim basimda o da çok agrasif eskiden daha da beterdi ama halen bagirmaya laf etmeye devam eder abiniz madde bagimlisi olabilir dikkatli olmalisiniz

Madde bağımlısı olduğunu tahmin etmiyorum ama bilemem tabi keşke bagırsa sadece vurduğu yerler değilde içim acıyo yediremiyorum kendime bunları tesekkür ederim cevabınız icin

Madde bağımlısı olduğunu tahmin etmiyorum ama bilemem tabi keşke bagırsa sadece vurduğu yerler değilde içim acıyo yediremiyorum kendime bunları tesekkür ederim cevabınız icin

Emin olun anlayamazsiniz ama mesela kendiniz kontrol edin ornegin uyku problemi varsa ani şeyler yapiyosa birden saçma sebeplerden bu durum gibi boyle tepkiler veriyorsa o uyurken gizlice telefonunu kontrol edebilirsiniz arkadaslariyla konuşurken dinleyin ise yaricaktir

Haklısınız denicem bunu çok teşekkür ederim

Rica ederim umarim düşündüğüm gibi değildir ama ihtimali çok yuksek deneyimle sabit.

Abiniz çalışıyor mu? Ya da siz çalışıyor ve ya okuyor musunuz? Sürekli aynı ortamda oldukça daha çok birbirinizin gözüne batarsınız bence biraz uzaklaşmaya çalışın

kendince yaşının gerektirdiği şeyleri yaşayamadığını düşünebilir ekonomik özgürlük, evlilik bunların başında gelir çalışmıyorsa çevresi geniş değilse ve kendini yetersiz görüyorsa bu şekilde agresif davranışlarla dışa vuruyor olabilir...:26:

Rica ederim umarim düşündüğüm gibi değildir ama ihtimali çok yuksek deneyimle sabit.

Abiniz çalışıyor mu? Ya da siz çalışıyor ve ya okuyor musunuz? Sürekli aynı ortamda oldukça daha çok birbirinizin gözüne batarsınız bence biraz uzaklaşmaya çalışın

Hem okuyorum hem çalışıyorum ben abimde kpssye hazırlanıyor calısmıyor uzak olmaya calıscam elimden geldiğince tesekkür ederim cevabınız icin

Baban ne dedi canım ?
Babanın abine ciddi bir ayar vermesi lazım.

Evet aslında haklısınız ama gece hayatı falan vardır babam sıkılmasın diye herseyini tam yapmaya çalışır sevgilisi var ama düsünmüyo evlilik hic cok gücüme gidiyo vurduğu aklıma gelince cekip gidesim geldi o an evden ama anneme babama kıyamadım tesekkür ederim cevabınız icin

Baban ne dedi canım ?
Babanın abine ciddi bir ayar vermesi lazım.

Kızdı baya abime vurmaya hakkın yok falan diye ama babam gidince yaptı yapacağını küçük insan değil ki babam yönetemiyo onu bildiğini okur zaten canım nefret ettirdi artık kendinden

Hem okuyorum hem çalışıyorum ben abimde kpssye hazırlanıyor calısmıyor uzak olmaya calıscam elimden geldiğince tesekkür ederim cevabınız icin

Çalışmadığı için bunalmış olabilir mi?

Bu kesinlikle bir sebep değil. Ama sanırım biraz asosyal de bir yapısı var. Kpss ye çalışsa bile 25 yaşında bir erkek evde oturmaz normal şartlarda. Gece hayatı olması onun sosyal olduğunu göstermez. Saçma sapan 2 adamla takılıyodur bilemezsin.

bunun evleneceği kıza yazık ya :/ Hep okuduğumuz konulardaki kötü kocanın baba evi halini anlatmışsın resmen.

Kızdı baya abime vurmaya hakkın yok falan diye ama babam gidince yaptı yapacağını küçük insan değil ki babam yönetemiyo onu bildiğini okur zaten canım nefret ettirdi artık kendinden

E sonra dövdükten sonra babanın bundan haberi olmadı mı canım ?
Haklısın nefret etmekte.

Bende düşünüyorum bunun evlenceği kızı inşallah bana yasattıklarını karısına yasatmaz babam bize hic bi zaman siddetle yaklasmadı bu huyu nerden geliyo bunun artık delircem erkek arkadasımı öğrenmesin diye zaten cektiklerimi hic acmıyorum ilk öğrendiğinde bıcaklamaya gitmisti Allah tan erkek arkadasım sehir dışındaydı bulamadı bazen de evlenip kurtulmak istiyorum ama cok erken herşey icin onuda biliyorum tesekkür ederim cevabınız icin

E sonra dövdükten sonra babanın bundan haberi olmadı mı canım ?
Haklısın nefret etmekte.

Az önce konuştum babamla ben konuscam onunla merak etme dedi canım konussada bisey degisceğini sanmıyorum babama tamam der sinirlenince yine aynısı

Az önce konuştum babamla ben konuscam onunla merak etme dedi canım konussada bisey degisceğini sanmıyorum babama tamam der sinirlenince yine aynısı

Tövbe Yarabbim. Ne diceğimi bilemedim. Bir daha yapmaya kalkarsa polise gidip darp raporu almakla uyar canım ...

benim böyle bir abim olsaydı ve bana şiddet uygulasaydı herhalde çoktan öldürmütüm onu.paşa paşa yatıp çıkmıştım.allahtan abim veya erkek kardeşim yok.abilerin kendi kızkardeşlerine yaptıklarını görünce tahammül edemiyorum inanın.allah sabır versin ne diyeyim.eğer ilerde oğlum olursa ve kendi kardeşine böyle yaparsa bir anne olarak resti çekerim ve evlatlıktan reddederim.hiç çekemem böyle şeyleri.kızların,kadınların bu kadar ezilmesine,şiddet görmesine çok karşıyım.babanız yapmıyorsa anneniz korusun sizi ama anlaşılan evde herkes abinizden çekiniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…