abi şiddeti..

Annen böyle alıştırmış gibi geldi bana. Hani o abidir, yapar eder diye diye büyütmüş olmalı. Yoksa bu kadar değişik bir psikoloji zor.

Okurken cok üzüldüm, o Kadar yakin yastayken cok iyi anlasip birlikte biseylere gülebilmeniz gerekirken bunlari sana yasatmasi hic de hos degil ve büyük huzursuzluk sebebi. Bence bi süre üzerine varma yine de o da dinsin, bi cinnet halinde belliki. Psikologa falan gitmez üstüne yarin birgün evlenmeye de kalkisir. Bu "enerjisi" tükenecektir, sen ona karsilik verme.Annen seni suclar baban abini, bu genellikle öyledir. biraz da barismanizi saglamak icindir. Yarin birgün evlenirsin falan bu sorunlar senin acindan kalmaz ama sana tavsiyem kardesin oldugu icin hep iyi kalmaya Calis, Zaman geliyor insan kardesligin önemini daha iyi anliyor. Abinin olgunlasmaya ihtiyaci var, spor yapiyordur umarim, futbol, box, dans herhangi bi aktivite onun düzelmesine cok yardimci olur. Genellikle araniz iyiyse ona bi firsat ver, birlikte bisey yapin, bana ...(ufak bisey, kumpir, Bowling, profiterol,...) borclusun biliyorsun dimi incittin beni diye kardes nazini kullan.tabi eger durum buna müsaitse. bazen tek bir etkinlikle ona kirildigini söylersin ve güzel bir sekilde anlamasini saglarsin.

evet kardeş, aile kavramı benim içinde çok önemli birbirmize bişey olsa ikimizde dayanamayız ne kadar nefret ettirsede kendinden kıyamıyorum yinede ben ona yazdıklarınızı denicem çok teşekkür ederim cevabınız için

Annen böyle alıştırmış gibi geldi bana. Hani o abidir, yapar eder diye diye büyütmüş olmalı. Yoksa bu kadar değişik bir psikoloji zor.

evet annemden de kaynaklanıyor çok el üstünde tutuyor ona bişey denmesine kıyamıyor hiç teşekkür ederim cevabınız için

Tabiki dönem dönem insan kardeşleriyle tersleşsede bu çok farklı bir bağ, kıyamaz insan ciddi durumlarda etle tırnak gibi olunur. Umarım işe yarar ve güzel şeyler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…