abi şiddeti..

benim yaşadıklarımın benzeri şeyler yaşamışsınız sizde Allah sizede yardım etsin aynen dediğiniz gibi polise şikayet etsem rezillik birbirimizin yüzüne bakmaya mecburuz nasıl başa çıkcağımı bilmiyorum artık teşekkür ederim cevabınız için

Boyle bir siddet vakası oldugunda polisi aramakla tehdit et, inanmazsa ara. Ekipler geldiginde abin icin korkutucu olur. Ben sikayetci olman taraftarıyım ama kıyamazsan sikayetci olmazsın. Polis caydırıcı olur.

evet dediğiniz gibi yapmak istiyorum ama ben onun gibi acımasız olamıyorum başına dert gelmesini istemiyorum ne yapcağımıda bilmiyorum artık eve gidesim yok çok ezilmiş hissediyorum kendimi teşekkür ederim cevabınız için

annem bu kavga da değil hep böyle ben küçük olduğum için onun üstüne laf etmemeliymişim içim o kadar doluki yediremiyorum kendime elimden bişey gelmiyo hele annemin o olaydan sonra bile yine beni suçlu bulması anneme dün dayanamadım canı acıyan benim oğlun değil sen hep onu savundun hep ona kıyamadın diye birkaç laf ettim küstü bana bide barışmak için annemle uğraştım dün ne yapcağımı bilmiyorum artık eve gidesim gelmiyo keşke sabaha kadar çalışsam diyorum artık teşekkür ederim cevabınız için

üni mezunu abim öğretmenlik düşünmüyo olmasında zaten. darp raporunu o olaydan sonra sinirle aklıma geldi ama yüz yüze bakıcaz yine hayallerini etkilemek istemiyorum bide küçük bir şehirde yaşıyoruz millete rezil olmakta istemiyorum zaten öyle bişey yapsam bütün aile üstüme gelir bundan da eminim ne yapcağımı bilmiyorum kimseye anlatamıyorum utanıyorum bu yaşadıklarımdan teşekkür ederim cevabınız için

O sizin ustunuze yururken anneniz sizi susturursa olacagi bu. Siz bir iki yil uzak durun. Gerekirse konusmayin ayni evde bile olsa. Elbette kurtulacaksiniz. Ben asil abiknize ve onu yetistiren o anneye acidm. Alkah islah etsin...

evet annemde en çok hata onu bu kadar şımartan el üstünde tutan o. saçma geliyo ama bazen abimi benden daha çok sevdiğini bile düşünüyorum çünkü öyle düşünmemi sağlıyo oğluna bağırılmasına kıyamıyo ama bana vurulmasına sesini çıkarmıyo düşündükçe daha kötü oluyorum etrafa belli etmemeye çalışmaktan yoruldum artık hayvanlara bile vurulmazken onun bana vurmasını kaldıramıyorum hele ki bu yaşta teşekkür ederim cevabınız için

odamda durmayı düşünüyorum artık yüzüne bile bakmak istemiyorum hatta bu gün akşam yemeğini yiyip öyle gitcem eve aynı sofrada bile oturmak istemiyorum onunla. evet dediğiniz gibi şikayet etsem bütün aile üstüme gelcek rezil ettin bizi diye. abimle konuşmayı istemiyorum artık çünkü değişmicek o hiç bi zaman teşekkür ederim cevabınız için

git şikayet et bu adamı(!)
alsın cezasını
bu devirde dayak ne ya+
kimden olursa olsun yanlışş
erkekmi sanıyor kendini...

dediğiniz gibi bu devirde artık hayvanlara bile vurulmazken neden bana bunları yaşatıyo keşke şikayet etmek kolay olsaydı şikayet edersem zaten arkasından daha kötü günler bekliyor olcak beni teşekkür ederim cevabınız için

annenle kavga etmeden sakince derdini anlatmak icin konusacaksın...
acıkcası ben de oyle gordum oyle ogrendim (dogu-yanlıs emin degilim...) buyugun kızsa da sen oturacaksın susacaksın denildi bana. ve ne zaman sesimi cıkarsam annem tarafından suclu ben ilan edilirdim...
fakat simdi neden oyle yaptıgını daha iyi anlıyorum, babamın bana gosterdigi ilgiden kimse faydalanmamıs... o da dengeyi boyle kuracagını sanarak yanılmıs.
sizin aranızda 4yas varmıs, bilmezsiniz ama abiniz cocukken cok ezilmis olabilir anneniz hem kendi ailesinde erkeklerin el ustunde tutulması gerektigini gorerek buyuduyse veya kendi evliliginde abinizin yıprandıgını arada kaldıgını hissettiyse ona kol kanat olayım derken dozu ayarlayamamıs olabilir.
ona bunları anlattıgınızda oturup dusunur sanırım... fakat neden ona kızmıyorsun neden beni susturuyorsun demek yerine benim yanımda demesen de abimle konus demeyi secin. evde mutlu olmadıgınızı vs anlatın...

Her zaman mı böyleydi son zamanlarda mı böyle olmaya başladı.

Eğer her zaman böyle değilse bir sıkıntısı vs. olabilir.

Biraz kendi haline bırak, muhatap olma derim.

abim küçükkende böyleydi her isteği olurdu annem abime düşkün. dediğiniz gibi annemde ailesinde büyüklere cevap verilmez ne olursa olsun küçükler susar. böyle görmüş benden de öyle olmamı istiyor ama bende bi bireyim çocuk değilim ki onca şeye nasıl sessiz kalayım. annemle konuşmayı denicem sakince inşallah anlar beni teşekkür ederim cevabınız için

anne evlatları arasında denge kurması gereken kişidir.
o çok destek oldukları,haksız da olsa korudukları oğulları yüzünden çok çekiyorlar sonrasında ama ittikleri kız evlatları koşuyor yardımlarına.
tamam şikayet etmeyin ama laf arasında sabrınızın sonunda olduğunuzu,bir daha bu tarz bir şey yaşanırsa kesinlikle şikayet edeceğinizi annenize sakince söyleyin.kıymetli oğluna bir şey olacak düşüncesi gözünü açar belki ne diyelim.

Her zaman mı böyleydi son zamanlarda mı böyle olmaya başladı.

Eğer her zaman böyle değilse bir sıkıntısı vs. olabilir.

Biraz kendi haline bırak, muhatap olma derim.

Hep böyle sinirlenince yanına yaklasılmıyo dünde kesin biseye sinir oldu benden cıkardı sinirini tesekkür ederim cevabınız icin

İlerde zaten dediğiniz gibi onun yanında abim değil ben olcam haklısınız gözünü korkutursam belki abimi savunmaktan vazgecer tesekkür ederim cevabınız icin

Biraz burnunu surt, hemen affetme.Cok kirildigini, yaptiginin içine oturduğunu,
babanin bile el kaldirmazken basit bir şey icin boyle yapmasini hazmedemedigini söyle.
Başka care yok gibi madem darp raporu falan karıştırmak istemiyorsunuz olaya.. iinsanlar konusa konusa anlasir,
mesafeli ol bi sure.dilerim gerçekten pişman olur da tekrarlanmaz bu olay.

affedemem zaten hemen istesem de hala gözümün önünden gitmiyo o düştüğüm durum. inşallah tekrarlanmaz teşekkür ederim cevabınız için

sen anneni bana gonder ben bi anlatayim yasadiklarimi da akli basina gelsin...

abin aklıca erkeklik taslamış,seni sindirmek maksadı.kız arkadaşı olsa ona böyle davranmaz incitmez..

abin aklıca erkeklik taslamış,seni sindirmek maksadı.kız arkadaşı olsa ona böyle davranmaz incitmez..

kız arkadaşı var zaten çok farklı ona karşı konuşmalarını duydum birkaç kere çok iyi o kıza karşı. onun bana bütün efeliği teşekkür ederim cevabınız için

cnm senn yaşadklarını bende yaşadım ınan çok ıyı anlıyorum sen abınden yaşamışsın benım 3 yaş kuçuk kardeşm burnmdan gtrdı benım.kendısı sabhlara kadr altında arabas surter bana gelınce dışarı çıkmasın otursun sureklı gezıyo,dediğin gıbı para konusu ,ne desem batıyodu sureklı kufur salak aptal mal bı ara orospu dıyodu ,annem bışey demıyo babam desede takan kım ,o gunlerı duşunmek bıle ıstemyrm sonra dedımkı yeter artık ne derse sustum konuşmadım cevap vermedım asla sonra unıye gttı bu 1 yıl konuşmadım ıkımızde farklı yerlerdeydık ama bayramda falan bıraraya gelnce bıle konşmuyoduk duşun.aynı evdesın tek kelıme laf etmıyosun. o dönem annemle de tartışıyodum sureklı bu yuzden ağlıyodum falan bana orospu dıyo sen nasıl susuyosn falan dye.sonra dedımkı bırak naparlarsa yapsınlar .hala da aynıyım artık uzulmuyorum da kardeşmle konşuyorum ama tartşmaya grmyrm susuyorum.zamanla o da ters gtmeyı bıraktı bana hala söylenıyo bazen ama cevap alamaynca susuyo kapanıyo konu.
o yuzden sana tavsıyem sıkma canını erkekler boyle ben ımrenıyorum kardeşyle abısyle can ciğer olan ınsanlar var ama bızımkıler byle ypcak bışey yok canım.takma kafana susmayı dene bende ışe yaradı sende de yarar belkı

Benada o kelimeyi kullanıyo hep bi insan kardeşine o kelimeyi nasıl yakıstırıyo anlamış değilim zaten canım gücüme gidiyo cok benim bir haftada harcadığım parayı o bir günde yiyiyor ama bisey olsun annemlere siz buna cok yüz veriyonuz carsıya yollamayın gezmek icin diyo o sözleri duyunca delircek gibi oluyorum cocuk var sanki karsısında bereket babam onun doldurusuna gelmiyo Allah yardım etsin sanada canım yasayan bilir cok zor bende konusmucam artık zaten öyleyiz su anda iki yabancı gibi teşekkür ederim cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…