Benada o kelimeyi kullanıyo hep bi insan kardeşine o kelimeyi nasıl yakıstırıyo anlamış değilim zaten canım gücüme gidiyo cok benim bir haftada harcadığım parayı o bir günde yiyiyor ama bisey olsun annemlere siz buna cok yüz veriyonuz carsıya yollamayın gezmek icin diyo o sözleri duyunca delircek gibi oluyorum cocuk var sanki karsısında bereket babam onun doldurusuna gelmiyo Allah yardım etsin sanada canım yasayan bilir cok zor bende konusmucam artık zaten öyleyiz su anda iki yabancı gibi teşekkür ederim cevabın için
canim cok uzuldum bende ayniydim hic anlasamiyoduk her gun kavga yeri gelir dayak cok zoruma gdiyodu bnmde intahar bile etdim sen sen ol cvp verme dualar oku cik ordan yninda drma cvp verdkce delirir sen allhdan hyrlisini dile ve kesinlikle cvp verme zararli cikan sen oluyon cok uzuldum cok grur kirici bliyorumAslında normalde iyi anlasırız ama bazen gözü öyle dönüyoki tanıyamıyorum onu gerçi o bir gün normalse 3 gün böyle sinirli çok kötü hissediyorum kendimi artık bıktm bana yasattıklarından teşekkür ederim cevabınız için
merhaba herkese 2 kardeşiz bi ben birde benden 4 yaş büyük abim var ben 21 abim 25 artık bıktım onun baskılarından konuya nerden başlıcağımı bilmiyorum bu gün sofrayı toplarken ekmek sepeti kalmış farketmedim bana bağırarak ekmek sepetini götür dedi bende o sırada yerleri gırgırlıyodum sen götürüversene dedim sen bana nasıl cevap veriyosun diye üstüme yürüdü babam geldi o sırada kızdı abime ben bu yaşa kadar dokunmadım size sende vuramazsın gibisine konuştu abim babam beni koruyunca daha bi delirdi neyse babam gitti oturuyoruz aynı odada annem geldi şunun suratını gördükçe gebertesim geliyo diyo bana yan koltukta oturuyodum tekme atmaya çalıştı sonra bende dayanamadım ne yaptım ben bi ekmek sepetini götür diyemi bunlar diye sonra kalktı ayağa ve yumrukladı beni annem durdurmaya çalıştı annemde bu arada bana bağırıyo cevap verme abine diye dayanamıyorum artık ben bu yaşta dayak yemek gururumu kırıyo canımı acıtıyo ağlayarak yazıyorum buraya. babam dan aldığım paraya kadar herşeye karışan bi abiye sahibim artık nefret ediyorum ondan bana bunları yaşattığı için. bunun öncesinde de onu kızdırcak hiç bişey yapmadım. sadece bu olay değil erkek arkadaşımı öğrendiğinde onu bıçaklamaya bile gitmişti çok şeyler yaşattı ama artık bu gün dövmesi canımı çok acıttı babam dan görmediğim şiddeti abimden görüyorum hiç kimseye anlatamıyorum erkek arkadaşıma bile utanıyorum. çok canım acıyo ne yapmalıyım
anlıyorum cnm benm de her buraya gtcem dedgmde ne ışı var gtmesn otrsn hemen dıey car car atlıyodu. onceden cvp verrdm trtşma çıkardı şmdı muhatap dahı almıyorum sende annenle babanla aranda hallet abın bışey derse de cddıye alıp cvap verme. ne dıyım zor yanı anılarım depreştı benmde kendı drdın yetmıyomş gbı ınsann evde de huzuru kalmıyo sureklı ağlıyodum bnde geçıyo cnm skma kendını
canim cok uzuldum bende ayniydim hic anlasamiyoduk her gun kavga yeri gelir dayak cok zoruma gdiyodu bnmde intahar bile etdim sen sen ol cvp verme dualar oku cik ordan yninda drma cvp verdkce delirir sen allhdan hyrlisini dile ve kesinlikle cvp verme zararli cikan sen oluyon cok uzuldum cok grur kirici bliyorum(
Canım en ıyısı onunla selamı sabahı kes. Evde o yokmuş gıbı davran. Onunla aynı sofrada yemek yeme. Sohbet etme. Onunla aynı odada oturma. iki yabancı olun birbirinize. Hiçbir dediğini yapma. Ve annene söyle erkek arkadaşım her seyı bılıyr tek bir hamlesınde onun gırtlağına cokcek dıye. Ozaman bısey yapamaz. Tecrubeyle sabittir :)
bence uzme kendini bak sabir etdim evlendim cok cok mutluyum rabbim duz yola cikariyo sabir canim ama dedimi yap cevap verme daha kotu oluyo dayak yedikce kendi piskolojini bozarsin kendin icin cevap verme rabbim hayirlara cikarsin kuzumevet cevap verdikçe dahada kötüye gidiyo herşey ama işte insan tutamıyor kendini dediğiniz gibi cevap vermemek en iyisi denicem bunu çok kötü hissediyorum hala aklıma gelince anlatamıyorumda kimseye burayada yazmasaydım daha kötü olcaktım teşekkür ederim cevabınız için
annenin yetistirme tarzindan kaynaklaniyor, dayak atana vurma diyecegi yerde yiyene cevap verme dedigine gore . kizkismi ses cikarmaz erkek yumrgu vurur oturtur kafasiyla buyutmus oglunu.
benim abim de seninki kadar olmasa da boyleydi. simdi evlendim uzaktayim artik niye benden uzak diyormus anneme, kolay unutulmuyor malesef.
her tartışmanızda bunu yapıyor mu cnm.hep şiddet mi uyguluyo yoksa bagırmakla yetinıyoduyduda bıkeremı oldu mesela.üzüldüm sneın adına.abınınle hıç konuşmayı denedın mı bu konuyu
bence uzme kendini bak sabir etdim evlendim cok cok mutluyum rabbim duz yola cikariyo sabir canim ama dedimi yap cevap verme daha kotu oluyo dayak yedikce kendi piskolojini bozarsin kendin icin cevap verme rabbim hayirlara cikarsin kuzum
amin canım sende iyi olcan ailen desdek gerisi kolay ben aileme borçluyum ya onlar da aynı olsaydı ıyı yonlerinide düşündediğiniz gibi sabır herşey rahat ettiğim günleri bende görürüm inşallah Allah seninde mutluluğunu bozmasın canım
merhaba herkese 2 kardeşiz bi ben birde benden 4 yaş büyük abim var ben 21 abim 25 artık bıktım onun baskılarından konuya nerden başlıcağımı bilmiyorum bu gün sofrayı toplarken ekmek sepeti kalmış farketmedim bana bağırarak ekmek sepetini götür dedi bende o sırada yerleri gırgırlıyodum sen götürüversene dedim sen bana nasıl cevap veriyosun diye üstüme yürüdü babam geldi o sırada kızdı abime ben bu yaşa kadar dokunmadım size sende vuramazsın gibisine konuştu abim babam beni koruyunca daha bi delirdi neyse babam gitti oturuyoruz aynı odada annem geldi şunun suratını gördükçe gebertesim geliyo diyo bana yan koltukta oturuyodum tekme atmaya çalıştı sonra bende dayanamadım ne yaptım ben bi ekmek sepetini götür diyemi bunlar diye sonra kalktı ayağa ve yumrukladı beni annem durdurmaya çalıştı annemde bu arada bana bağırıyo cevap verme abine diye dayanamıyorum artık ben bu yaşta dayak yemek gururumu kırıyo canımı acıtıyo ağlayarak yazıyorum buraya. babam dan aldığım paraya kadar herşeye karışan bi abiye sahibim artık nefret ediyorum ondan bana bunları yaşattığı için. bunun öncesinde de onu kızdırcak hiç bişey yapmadım. sadece bu olay değil erkek arkadaşımı öğrendiğinde onu bıçaklamaya bile gitmişti çok şeyler yaşattı ama artık bu gün dövmesi canımı çok acıttı babam dan görmediğim şiddeti abimden görüyorum hiç kimseye anlatamıyorum erkek arkadaşıma bile utanıyorum. çok canım acıyo ne yapmalıyım
amin canım sende iyi olcan ailen desdek gerisi kolay ben aileme borçluyum ya onlar da aynı olsaydı ıyı yonlerinide düşün
abının sorunları var sanırım cnm
abınle bu konuyu hıç konuştun mu konuşabılıyor musunuz daha doğrusu
Anne ve babanla konus. Uzuldugum nokta abinin ileride evlenecek olmasi ve sana yaptiklarinin aynisini karisina yapmasi. Cok utopik ama abini mutlaka bir psikologa yonlendirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?