abi şiddeti..

anlıyorum cnm benm de her buraya gtcem dedgmde ne ışı var gtmesn otrsn hemen dıey car car atlıyodu. onceden cvp verrdm trtşma çıkardı şmdı muhatap dahı almıyorum sende annenle babanla aranda hallet abın bışey derse de cddıye alıp cvap verme. ne dıyım zor yanı anılarım depreştı benmde kendı drdın yetmıyomş gbı ınsann evde de huzuru kalmıyo sureklı ağlıyodum bnde geçıyo cnm skma kendını

canim cok uzuldum bende ayniydim hic anlasamiyoduk her gun kavga yeri gelir dayak cok zoruma gdiyodu bnmde intahar bile etdim sen sen ol cvp verme dualar oku cik ordan yninda drma cvp verdkce delirir sen allhdan hyrlisini dile ve kesinlikle cvp verme zararli cikan sen oluyon cok uzuldum cok grur kirici bliyorum(

babana söylesen yine haddini bildirsin...

Canım en ıyısı onunla selamı sabahı kes. Evde o yokmuş gıbı davran. Onunla aynı sofrada yemek yeme. Sohbet etme. Onunla aynı odada oturma. iki yabancı olun birbirinize. Hiçbir dediğini yapma. Ve annene söyle erkek arkadaşım her seyı bılıyr tek bir hamlesınde onun gırtlağına cokcek dıye. Ozaman bısey yapamaz. Tecrubeyle sabittir :)

annenin yetistirme tarzindan kaynaklaniyor, dayak atana vurma diyecegi yerde yiyene cevap verme dedigine gore . kizkismi ses cikarmaz erkek yumrgu vurur oturtur kafasiyla buyutmus oglunu.

benim abim de seninki kadar olmasa da boyleydi. simdi evlendim uzaktayim artik niye benden uzak diyormus anneme, kolay unutulmuyor malesef.

evdeki huzur çok önemli cidden canım muhattap olmuyorum artık aynı sofraya bile oturmadım dün o yokmuş gibi davrancam seninde dediğin gibi hemen yıllar geçerde kurtulurum inşallah ondan teşekkür ederim cevabın için

evet cevap verdikçe dahada kötüye gidiyo herşey ama işte insan tutamıyor kendini dediğiniz gibi cevap vermemek en iyisi denicem bunu çok kötü hissediyorum hala aklıma gelince anlatamıyorumda kimseye burayada yazmasaydım daha kötü olcaktım teşekkür ederim cevabınız için

her tartışmanızda bunu yapıyor mu cnm.hep şiddet mi uyguluyo yoksa bagırmakla yetinıyoduyduda bıkeremı oldu mesela.üzüldüm sneın adına.abınınle hıç konuşmayı denedın mı bu konuyu

zaten korkuttum annemin gözünü canım bir gün dönmücem bu eve akşam olunca diye anlamıştır inşallah konuşur abimle dediğiniz gibi yapıyorum o yokmuş gibi davranıyorum odamdan çıkmıyorum teşekkür ederim cevabınız için

bence uzme kendini bak sabir etdim evlendim cok cok mutluyum rabbim duz yola cikariyo sabir canim ama dedimi yap cevap verme daha kotu oluyo dayak yedikce kendi piskolojini bozarsin kendin icin cevap verme rabbim hayirlara cikarsin kuzum

aynen dediğiniz gibi abimi öyle büyüttü annem bundan böyle oluyor zaten ezilen olmak istemiyorum artık. bizim sonumuzda sizin gibi olcak zaten canım unutamam bana yaşatıklarını teşekkür ederim cevabınız için

her tartışmanızda bunu yapıyor mu cnm.hep şiddet mi uyguluyo yoksa bagırmakla yetinıyoduyduda bıkeremı oldu mesela.üzüldüm sneın adına.abınınle hıç konuşmayı denedın mı bu konuyu

evet her tartışmada böyle şiddet. ama bu olay hepsinden daha fazlaydı bazen kavgadan sonra geliyo özür diliyo vurduğu için ama değişen bişey yok yine aynı şeyleri yaşatıyo sonradan teşekkür ederim canım cevabın için

bence uzme kendini bak sabir etdim evlendim cok cok mutluyum rabbim duz yola cikariyo sabir canim ama dedimi yap cevap verme daha kotu oluyo dayak yedikce kendi piskolojini bozarsin kendin icin cevap verme rabbim hayirlara cikarsin kuzum

dediğiniz gibi sabır herşey rahat ettiğim günleri bende görürüm inşallah Allah seninde mutluluğunu bozmasın canım

dediğiniz gibi sabır herşey rahat ettiğim günleri bende görürüm inşallah Allah seninde mutluluğunu bozmasın canım
amin canım sende iyi olcan ailen desdek gerisi kolay ben aileme borçluyum ya onlar da aynı olsaydı ıyı yonlerinide düşün

Anne ve babanla konus. Uzuldugum nokta abinin ileride evlenecek olmasi ve sana yaptiklarinin aynisini karisina yapmasi. Cok utopik ama abini mutlaka bir psikologa yonlendirin.

amin canım sende iyi olcan ailen desdek gerisi kolay ben aileme borçluyum ya onlar da aynı olsaydı ıyı yonlerinide düşün

haklısın canım şükür ki onlar arkamda teşekkür ederim cevabın için canım

abının sorunları var sanırım cnm
abınle bu konuyu hıç konuştun mu konuşabılıyor musunuz daha doğrusu

abının sorunları var sanırım cnm
abınle bu konuyu hıç konuştun mu konuşabılıyor musunuz daha doğrusu

Konuşuruz normalde ama biseyini anlatmaz ama sorununu olduğunu düşünmüyorum sinirlenince yada biseye kızınca benden çıkartıyor sinirini teşekkür ederim cevabın için canım

Anne ve babanla konus. Uzuldugum nokta abinin ileride evlenecek olmasi ve sana yaptiklarinin aynisini karisina yapmasi. Cok utopik ama abini mutlaka bir psikologa yonlendirin.

Gitmiceğini biliyorum psikoloğa. aynen ilerde karısına bana yasattıklarını yasatmaz inşallah teşekkür ederim cevabınız için

Anne ve babanla konuşacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…