benim böyle bir abim olsaydı ve bana şiddet uygulasaydı herhalde çoktan öldürmütüm onu.paşa paşa yatıp çıkmıştım.allahtan abim veya erkek kardeşim yok.abilerin kendi kızkardeşlerine yaptıklarını görünce tahammül edemiyorum inanın.allah sabır versin ne diyeyim.eğer ilerde oğlum olursa ve kendi kardeşine böyle yaparsa bir anne olarak resti çekerim ve evlatlıktan reddederim.hiç çekemem böyle şeyleri.kızların,kadınların bu kadar ezilmesine,şiddet görmesine çok karşıyım.babanız yapmıyorsa anneniz korusun sizi ama anlaşılan evde herkes abinizden çekiniyor.
Hic cekemem deyip öldürelim mi yoruma bakar misin.senin o şiddet gösteren abiden ne farkin var ki?
Konu sahibi,
Bence abine eğer bir daha boyle yaparsa gidip darp raporu
alacagini söyle. Ayrıca olay ne zaman oldu bilmiyorum ama tepkini koy, konuşma. Eğer konuşmak falan isterse de güzellikle anlat.bir daha olursa affetmeyecegini söyle.
Babam bile vurmamisken senin vurman zoruma gitti su yaşimda falan de. Allah YARDIMCINIZ olsun.
Ayrıca evlilik falan düşünme bu yüzden lütfen.çok küçüksun.evlilik bir şeylerden kacis kurtuluş değildir.
o zaman bırakalımda kadınlarımızı kızlarımızı dövmeye,yumruk atmaya devam etsinler "erkeklerimiz".
polisten korkmuyorlar,babadan korkmuyorlar,anneden korkmuyorlar,toplumda kadına saygı yok.peki bu kadınları kim korusun soruyorum size.
kendimizi korumakta bir yere kadar.herkes güzel dille anlatıyor bu arkadaşımız gibi."yapma,etme,babam beni dövmüyor sende kim oluyorsun falan filan diye"dinleniliyor mu abisi tarafından hayır.
hem bu benim şahsi yorumum.gidipte arkadaşımıza yol göstermiyorum "gidin abinizi öldürün diye"neler neler çıkarıyorsunuz herşeyden.
dikkat ederseniz "benim böyle bir abim"olsaydı diye yazmışım.tekrar ediyorum durupta "pınarask arkadaşım git abini öldür"demedim.
her zaman kadınlarımıza şiddet olsun yumruk atılsın dayak yesin ama sesimizi çıkarmayalım.bu yüzden değil mi kadının ezikliği,acizliği.hep sesini çıkarmamasından,korkmasından.darp raporu aldı diyelim bu arkadaşımız abisi gelip ona kızıp "sen beni nasıl polise verirsin"diye tekrar yumruk atmayacak mı?
ben öylesine söyledim zaten öldürürüm diye.korkmayın aranızda seri katil yok.lafın gelişi herşey ama ölüm olmasa bile şiddete şiddetle karşılık verirdim orası kesin.yoksa öbür türlü anlayamıyor zamane erkekleri.
merhaba herkese 2 kardeşiz bi ben birde benden 4 yaş büyük abim var ben 21 abim 25 artık bıktım onun baskılarından konuya nerden başlıcağımı bilmiyorum bu gün sofrayı toplarken ekmek sepeti kalmış farketmedim bana bağırarak ekmek sepetini götür dedi bende o sırada yerleri gırgırlıyodum sen götürüversene dedim sen bana nasıl cevap veriyosun diye üstüme yürüdü babam geldi o sırada kızdı abime ben bu yaşa kadar dokunmadım size sende vuramazsın gibisine konuştu abim babam beni koruyunca daha bi delirdi neyse babam gitti oturuyoruz aynı odada annem geldi şunun suratını gördükçe gebertesim geliyo diyo bana yan koltukta oturuyodum tekme atmaya çalıştı sonra bende dayanamadım ne yaptım ben bi ekmek sepetini götür diyemi bunlar diye sonra kalktı ayağa ve yumrukladı beni annem durdurmaya çalıştı annemde bu arada bana bağırıyo cevap verme abine diye dayanamıyorum artık ben bu yaşta dayak yemek gururumu kırıyo canımı acıtıyo ağlayarak yazıyorum buraya. babam dan aldığım paraya kadar herşeye karışan bi abiye sahibim artık nefret ediyorum ondan bana bunları yaşattığı için. bunun öncesinde de onu kızdırcak hiç bişey yapmadım. sadece bu olay değil erkek arkadaşımı öğrendiğinde onu bıçaklamaya bile gitmişti çok şeyler yaşattı ama artık bu gün dövmesi canımı çok acıttı babam dan görmediğim şiddeti abimden görüyorum hiç kimseye anlatamıyorum erkek arkadaşıma bile utanıyorum. çok canım acıyo ne yapmalıyım
En azindan Baban seni ezdirmiyo ordayken..
Sende babanla konus , Baban konussun sakin bir sekilde Abinle
Hayir boyle devam ederse , bir sure sonra abi kardes iliskisniz zedelenir...
Seni anliyorum , cok üzüldum Allah yardimcin olsun
canım benim oğlumda küçüklükten beri kız kardeşini ezmeye çalışır ,evde her zaman yanınızda olan anneniz babanız rastlama olaydan haberi bile olmaz sizi koruyamazdı belkide ,muhtemelen abiniz daha çok annenizden güç almış şimdiye kadar,çünkü küçük yaşta bu konulara mudahele edilmezse anında ,kendinde hak bulabiliyorlar sizdeki gibi baştan sona yanlış bir durum ,aynı sorunları anında bastıran bir anne olarak evdeki denge sağlanmış olmalıydı şimdiye kadar,çok üzülmeyin utanacak bir şeyde yok bu sizin bir ayıbınız değil ,umarım kısa zamanda abiniz de hatasını anlar ,babanızdan çok annenizle konuşmanız gerekir gibi sanki yanlış tutum sergileyen anneniz gibi ,sevgiler........
Hic cekemem deyip öldürelim mi yoruma bakar misin.senin o şiddet gösteren abiden ne farkin var ki?
Konu sahibi,
Bence abine eğer bir daha boyle yaparsa gidip darp raporu
alacagini söyle. Ayrıca olay ne zaman oldu bilmiyorum ama tepkini koy, konuşma. Eğer konuşmak falan isterse de güzellikle anlat.bir daha olursa affetmeyecegini söyle.
Babam bile vurmamisken senin vurman zoruma gitti su yaşimda falan de. Allah YARDIMCINIZ olsun.
Ayrıca evlilik falan düşünme bu yüzden lütfen.çok küçüksun.evlilik bir şeylerden kacis kurtuluş değildir.
benim böyle bir abim olsaydı ve bana şiddet uygulasaydı herhalde çoktan öldürmütüm onu.paşa paşa yatıp çıkmıştım.allahtan abim veya erkek kardeşim yok.abilerin kendi kızkardeşlerine yaptıklarını görünce tahammül edemiyorum inanın.allah sabır versin ne diyeyim.eğer ilerde oğlum olursa ve kendi kardeşine böyle yaparsa bir anne olarak resti çekerim ve evlatlıktan reddederim.hiç çekemem böyle şeyleri.kızların,kadınların bu kadar ezilmesine,şiddet görmesine çok karşıyım.babanız yapmıyorsa anneniz korusun sizi ama anlaşılan evde herkes abinizden çekiniyor.
Abin seni sürekli dövmek için bahane arıyorsa psikolojik tedaviye ihtiyaçı vardır.
Yada seni kıskanıyordur. Bugün bende kardeşimi dövdüm beni çileden çıkarttı. Kulaklarını çektim morarmış çok pişman oldum çok üzüldüm başıma ağrılar giriyor
. İlk okul 3 sınıfa gidiyor ama okula gitmek istemiyor. Ağlıyor küfür ediyor karşılık veriyor dayanamadım bidaha dokunmam içim yandı
git şikayet et bu adamı(!)merhaba herkese 2 kardeşiz bi ben birde benden 4 yaş büyük abim var ben 21 abim 25 artık bıktım onun baskılarından konuya nerden başlıcağımı bilmiyorum bu gün sofrayı toplarken ekmek sepeti kalmış farketmedim bana bağırarak ekmek sepetini götür dedi bende o sırada yerleri gırgırlıyodum sen götürüversene dedim sen bana nasıl cevap veriyosun diye üstüme yürüdü babam geldi o sırada kızdı abime ben bu yaşa kadar dokunmadım size sende vuramazsın gibisine konuştu abim babam beni koruyunca daha bi delirdi neyse babam gitti oturuyoruz aynı odada annem geldi şunun suratını gördükçe gebertesim geliyo diyo bana yan koltukta oturuyodum tekme atmaya çalıştı sonra bende dayanamadım ne yaptım ben bi ekmek sepetini götür diyemi bunlar diye sonra kalktı ayağa ve yumrukladı beni annem durdurmaya çalıştı annemde bu arada bana bağırıyo cevap verme abine diye dayanamıyorum artık ben bu yaşta dayak yemek gururumu kırıyo canımı acıtıyo ağlayarak yazıyorum buraya. Babam dan aldığım paraya kadar herşeye karışan bi abiye sahibim artık nefret ediyorum ondan bana bunları yaşattığı için. Bunun öncesinde de onu kızdırcak hiç bişey yapmadım. Sadece bu olay değil erkek arkadaşımı öğrendiğinde onu bıçaklamaya bile gitmişti çok şeyler yaşattı ama artık bu gün dövmesi canımı çok acıttı babam dan görmediğim şiddeti abimden görüyorum hiç kimseye anlatamıyorum erkek arkadaşıma bile utanıyorum. çok canım acıyo ne yapmalıyım
2 tane abim var benimde biri 7 yaş biri 12 yaş büyük bekarken zaman zman bizimde tabii sorunlarımız oluyordu büyük abim normalde çok kıskançtır ama öyle şiddet falan hiç görmedim karışmazdı bana küçük abimde sinirlidir onunla ev içinde çok kovalamaca oynamışızdır ama asla dövmedi ama tabak fırlattığı olmuştur bizimkiler asla nefret olmadı aramızda şuan bile tatlı bir tebessümle anarım ama şu varki babanın senin yanında olması çok güzel abilerde biraz ego var sanırım ben abiyim sen küçüksün benim dedğim olacak diye benim küçük abim biraz öyleydi hep onu yap getir götür yapmam diyincede kızardı ama asla banada kıyamazdı küçükken iş yerinde öğlen ne yediyse yarısını bana getirirdi hatırlarım senin abin hep şiddetmi var böyle babana resti çeksin abine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?