abi şiddeti..

En azindan Baban seni ezdirmiyo ordayken..
Sende babanla konus , Baban konussun sakin bir sekilde Abinle
Hayir boyle devam ederse , bir sure sonra abi kardes iliskisniz zedelenir...
Seni anliyorum , cok üzüldum Allah yardimcin olsun

canım benim oğlumda küçüklükten beri kız kardeşini ezmeye çalışır ,evde her zaman yanınızda olan anneniz babanız rastlama olaydan haberi bile olmaz sizi koruyamazdı belkide ,muhtemelen abiniz daha çok annenizden güç almış şimdiye kadar,çünkü küçük yaşta bu konulara mudahele edilmezse anında ,kendinde hak bulabiliyorlar sizdeki gibi baştan sona yanlış bir durum ,aynı sorunları anında bastıran bir anne olarak evdeki denge sağlanmış olmalıydı şimdiye kadar,çok üzülmeyin utanacak bir şeyde yok bu sizin bir ayıbınız değil ,umarım kısa zamanda abiniz de hatasını anlar ,babanızdan çok annenizle konuşmanız gerekir gibi sanki yanlış tutum sergileyen anneniz gibi ,sevgiler........

Hic cekemem deyip öldürelim mi yoruma bakar misin. senin o şiddet gösteren abiden ne farkin var ki?

Konu sahibi,
Bence abine eğer bir daha boyle yaparsa gidip darp raporu
alacagini söyle. Ayrıca olay ne zaman oldu bilmiyorum ama tepkini koy, konuşma. Eğer konuşmak falan isterse de güzellikle anlat.bir daha olursa affetmeyecegini söyle.
Babam bile vurmamisken senin vurman zoruma gitti su yaşimda falan de. Allah YARDIMCINIZ olsun.
Ayrıca evlilik falan düşünme bu yüzden lütfen.çok küçüksun.evlilik bir şeylerden kacis kurtuluş değildir.

Son düzenleme:

o zaman bırakalımda kadınlarımızı kızlarımızı dövmeye,yumruk atmaya devam etsinler "erkeklerimiz".
polisten korkmuyorlar,babadan korkmuyorlar,anneden korkmuyorlar,toplumda kadına saygı yok.peki bu kadınları kim korusun soruyorum size.
kendimizi korumakta bir yere kadar.herkes güzel dille anlatıyor bu arkadaşımız gibi."yapma,etme,babam beni dövmüyor sende kim oluyorsun falan filan diye"dinleniliyor mu abisi tarafından hayır.
hem bu benim şahsi yorumum.gidipte arkadaşımıza yol göstermiyorum "gidin abinizi öldürün diye"neler neler çıkarıyorsunuz herşeyden.
dikkat ederseniz "benim böyle bir abim"olsaydı diye yazmışım.tekrar ediyorum durupta "pınarask arkadaşım git abini öldür"demedim.
her zaman kadınlarımıza şiddet olsun yumruk atılsın dayak yesin ama sesimizi çıkarmayalım.bu yüzden değil mi kadının ezikliği,acizliği.hep sesini çıkarmamasından,korkmasından.darp raporu aldı diyelim bu arkadaşımız abisi gelip ona kızıp "sen beni nasıl polise verirsin"diye tekrar yumruk atmayacak mı?
ben öylesine söyledim zaten öldürürüm diye.korkmayın aranızda seri katil yok.lafın gelişi herşey ama ölüm olmasa bile şiddete şiddetle karşılık verirdim orası kesin.yoksa öbür türlü anlayamıyor zamane erkekleri.

Son düzenleme:
Abin seni sürekli dövmek için bahane arıyorsa psikolojik tedaviye ihtiyaçı vardır.
Yada seni kıskanıyordur. Bugün bende kardeşimi dövdüm beni çileden çıkarttı. Kulaklarını çektim morarmış çok pişman oldum çok üzüldüm başıma ağrılar giriyor
. İlk okul 3 sınıfa gidiyor ama okula gitmek istemiyor. Ağlıyor küfür ediyor karşılık veriyor dayanamadım bidaha dokunmam içim yandı

2 tane abim var benimde biri 7 yaş biri 12 yaş büyük bekarken zaman zman bizimde tabii sorunlarımız oluyordu büyük abim normalde çok kıskançtır ama öyle şiddet falan hiç görmedim karışmazdı bana küçük abimde sinirlidir onunla ev içinde çok kovalamaca oynamışızdır ama asla dövmedi ama tabak fırlattığı olmuştur bizimkiler asla nefret olmadı aramızda şuan bile tatlı bir tebessümle anarım ama şu varki babanın senin yanında olması çok güzel abilerde biraz ego var sanırım ben abiyim sen küçüksün benim dedğim olacak diye benim küçük abim biraz öyleydi hep onu yap getir götür yapmam diyincede kızardı ama asla banada kıyamazdı küçükken iş yerinde öğlen ne yediyse yarısını bana getirirdi hatırlarım senin abin hep şiddetmi var böyle babana resti çeksin abine

Abim olsaydi öldürürdm içerde de yatardim gibi bi yorumu tabii ki abiniz olmadigi için yaparsiniz zaten..
Maalesef adaletsizliğe ve şiddete tahammülum yok ama şiddet hic bi zaman çözüm değil.
Karsinizdaki size vursun, siz ona vurun o daha çok vursun.kisir döngüye girin siz bilirsiniz tabii ki.

Boyle bir siddet vakası oldugunda polisi aramakla tehdit et, inanmazsa ara. Ekipler geldiginde abin icin korkutucu olur. Ben sikayetci olman taraftarıyım ama kıyamazsan sikayetci olmazsın. Polis caydırıcı olur.

Bekara koca boşamak kolay derler ya bazı kişiler böyle tip abileri olmadığı için çok rahat yorumlar yapmış.
Bende de var bundan bir tane,küçüklükte beni çok ezmiştir babam koruyordu aynı senin baban gibi ama o babama yalan söyler,bana iftira atardı.
Durup dururken sataşırdı,uyandığında odama dalar bilgisayarımı kullanırdı,benim titizlik hastalığım olduğu için daha çok bunalırdım.

Annem beni hiç korumazdı,babama söyletmezdi sanki ezilen ben değil de abimmiş gibi onu korurdu.
İnsanın aklından öldürmek düşüncesi geçiyor yalan yok,çok beddua ettim.
Şimdi evli,saygısız bir oğlu var,asarım keserim derdi eşi ona karşı ağzına geleni söylüyor hiçbir şey yapamıyor
Çünkü eşinin maaşını alıyor ona,bana davrandığı gibi davranamaz

Halbuki ben annemden okuldan gelince bir tabak yemek istedim diye kaşıklar fırlatırdı,şimdi gelmeden arayıp anne biz geliyoruz yemeği hazırla der
Ben onu uykudan istemeden uyandırdığımda kumanda fırlatırdı,şimdi ben uyurken uyandırıp git içerde uyu oğlumun alanı burası uyuyamazsın o hoplayıp zıplar diyor.
Çok da yüzsüz babam kaç defa kovar ama menfaati olduğu için gitmez,eşi kaç kere maaş kartını istemiş ağır abiyim diye geçinen adam vermiyor kadına,üstüne birde kadınları aşağılıyor,ben tek başıma imparatorum diyor ama aslında içten içe çok ezik olduğunu gözlerinden okuyorum
Çünkü insanların içinde fazla kalamıyor,dışarı çıkmayı sevmiyor dışardaki insanlara hükmedemeyeceğini bildiği için.

Neyse kusura bakma kendimden çok dolu olduğum için bu kadar anlattım daha önce konu açmıştım bu meselelerle ilgili ama işte çaresizlik,atsan atılmıyor,polisi arasan rezillik sonra bir daha nasıl yüz yüze bakacağız,mecburuz aileyiz sonuçta
İnsanlar bilmeden atıp tutuyor ama başa gelen çekiliyor.

Son düzenleme:
babalar ve ogullar arasında ne kadar sıkı ilişki olmaıs gerektigi savunulsa da ben bunun bilinaltımızdaki nedenlerden oturu olmayacagını dusunuyorum, cocuklar sevse de ister istemez mesafeli oluyorlar...

o yuzden babanızın abinizin uzerine yurumesi cozum olmaz. aksine aralarındaki zıtlasma artar.
annenizin konusması, dertlesmesi daha etkili olur bence. anneniz sizi susturmaya calısması kavga buyumesin diye ama abinize de iki laf edebilmeliydi. evde bunaldı kpssye calısıyor sorunları var oglumun diyip el ustunde tutmaya calıstıgı surece sorununuz devam eder...

O sizin ustunuze yururken anneniz sizi susturursa olacagi bu. Siz bir iki yil uzak durun. Gerekirse konusmayin ayni evde bile olsa. Elbette kurtulacaksiniz. Ben asil abiknize ve onu yetistiren o anneye acidm. Alkah islah etsin...

öncelikle geçmiş olsun.abinin normal olduğunu düşündürmedi anlattıkların bundan kaçış elbetteki evlenmek değil o da bir gerçek .yorumları okuduğumda bazı arkadaşların darp raporu alıp şikayetçi olman gerektiğini önerdiğini gördüm . evet aslında yapılması gerekn bu. ama bunu yapabilmekde elbetteki çok kolay birşey değil birde abinin kpss ye hazırlandığını söylemişsin mezuniyeti nbedir? umarım öğretmen filan olmayacaktır bu kişi

bak canım eğer gücün yetiyor ve göze alabiliyorsan evet bu işin çözümü idari yollara başvurmak ancak memur olacak biri için bu durum hayatını etkileyecek bir sorun oluşturur. bunu yapamayacaksan da uzak dur ayrı bir odan vardır sanırım mümkünse odanda vakit geçirmeye çalış abin evdeyken

En azindan Baban seni ezdirmiyo ordayken..
Sende babanla konus , Baban konussun sakin bir sekilde Abinle
Hayir boyle devam ederse , bir sure sonra abi kardes iliskisniz zedelenir...
Seni anliyorum , cok üzüldum Allah yardimcin olsun

amin işteyim akşam olup eve gidesim yok artık teşekkür ederim cevabınız için

evet annem sürekli onu koruyo dün konuşmayı denedim sende cevap vermeseydin diyo onun için hep abim haklı gerçekten yoruldum artık uğraşmaktan eve gidesim yok yüzlerini göresim yok bu gün önemli bi toplantıma gözlerim ağlamaktan şişmiş bi halde gittim bana bunları yaşattığı için hiç affetmicem onu teşekkür ederim cevabınız için

darp raporunuda düşündüm ama küçük bi yerde yaşıyoruz millete rezil olduğumuzla kalcaz. eminim zaten bu gün özür dilicek ama affetmicem bu sefer onu ilk değil çünkü teşekkür ederim cevabınız için

çekinme değil onu hep el üstünde tutuyorlar özellikle annem babamın bağırmasına bile kıyamıyo ama benim dayak yememe ses çıkartmıyo ne yapcam artık bende bilmiyorum çok doldum teşekkür ederim cevabınız için

keşke bende yaptığım bi yanlış yüzünden dayak yeseydim içim bu kadar acımazdı. dediğiniz gibi çok kıskanç giydiğime kadar hereşeyime karışır teşekkür ederim cevabınız için

git şikayet et bu adamı(!)
alsın cezasını
bu devirde dayak ne ya+
kimden olursa olsun yanlışş
erkekmi sanıyor kendini...

ne güzelmiş abinizle olan ilişkiniz evet ego var onda ben abinim ne istersem o olcak havasında sinirlenince hep böyle ilk olay değil bu inşallah düzelir artık eve gidesim gelmiyo artık teşekkür ederim cevabınız için

yazılanların hepsini okudum ne diyeceğimi bilemedim çok zor bir durum polise şikayet etsen ne olucak ki polis hiç bişey yapmıyo sonra sen bizi rezil ettin nasıl polise şikayet edersin diye daha büyük sorun çıkar abinle bir süre konuşma hatta ayrı bir odan varsa orda dur abinle yüz yüze gelmemeye çalış belki o zaman bişeyleri anlar. abinle konuşamıyosan derdini anlatamıyosan ona bişeyler yaz ve kağıdı yastığının üzerine bırak mutlaka okur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…