Öyle deme nerde kaldı gelinliğimiz, nerde kaldı aile terbiyemiz, nerde kaldı edep adap bilmemiz.Yanlış anlamayın konu sahibi, konudan bağımsız olarak söylüyorum, "gelin" dediğimiz kişiler bize yardım etmek zorunda değil. Nasıl ki damatlardan yardım beklemiyorsak gelinlerden de beklememeliyiz.
universite cahilligi aliyor, eseklik baki kaliyor. keske cozum olsa.. alakasi bile yok.Öyle deme nerde kaldı gelinliğimiz, nerde kaldı aile terbiyemiz, nerde kaldı edep adap bilmemiz.
Beklerler beklerler.
Bu devran değişmesi için kaç neslin adam gibi üni okuması gerekiyor.
Çok haklısınız... Nefret ediyorum bu durumdan. Yahu erkek neden yapmıyor, erkeğin anne babası değil mi? Yok alttan al, yok hizmet et, yok telefonla ara konuş, yok iyi davran, yok yaşlanınca bak. Çok sinirim bozuluyor. Neden partnerimizin ailesine kölelik yapıyoruz anlamıyorum.Öyle deme nerde kaldı gelinliğimiz, nerde kaldı aile terbiyemiz, nerde kaldı edep adap bilmemiz.
Beklerler beklerler.
Bu devran değişmesi için kaç neslin adam gibi üni okuması gerekiyor.
Kız kalkıp işe koşsa buldumcuk derler bu sefer. Daha gelin bile olmamış.Çok haklısınız... Nefret ediyorum bu durumdan. Yahu erkek neden yapmıyor, erkeğin anne babası değil mi? Yok alttan al, yok hizmet et, yok telefonla ara konuş, yok iyi davran, yok yaşlanınca bak. Çok sinirim bozuluyor. Neden partnerimizin ailesine kölelik yapıyoruz anlamıyorum.
Kaç nesil dedim. Tolstoy amcamla.universite cahilligi aliyor, eseklik baki kaliyor. keske cozum olsa.. alakasi bile yok.
ya ben bir seyi anlamadim siz ailenizlemi yasiyorsunuz, yoksa evli falanmisiniz yada tekmi yasiyorsunuz, evdeki diger kisilerden ogrenirim nasilsa diye dusunmus yazinca kafam karistiEvdeki diger kisilerden nasilsa ogrenirim nisani diye soylememis. Cocugu olacagini da ayni sekilde. Ben tipki annemi diger kardesimi aradigi gibi beni de aramasini istiyordum
Haklısın.Çok haklısınız... Nefret ediyorum bu durumdan. Yahu erkek neden yapmıyor, erkeğin anne babası değil mi? Yok alttan al, yok hizmet et, yok telefonla ara konuş, yok iyi davran, yok yaşlanınca bak. Çok sinirim bozuluyor. Neden partnerimizin ailesine kölelik yapıyoruz anlamıyorum.
Meraktan olucemmKimse farketmedi mi catlicam surda ama söylesem mi soylemesem mi karar veremedim
Kendini köle gören misafir çağırmasın o zaman evime yeni gelmiş insanın benim mutfağımda ne işi var önlerine iki tabak koyamayacak kadar acizsem evimde kimseyi ağırlamam üstelik öküz diye de hakaret etmem üslubunuz çok iticiKütük gibi oturmak mı uygun olanmış misafiriz ama insanız da zaten bütün gün yemekti tatlıydı uğraşan ev sahibine sofra kurulurken yardım edilmez mi ki restoran değil sonuçta önünden boşlar kalksın kahven gelsin sende seyret
Ne bileyim yardıma ihtiyaç var mı diye de insan sormaz mı? Meyve tabağı taşımayla hizmetçi mi olunuyor eee o zaman ev sahibi köle filan herhalde
Bu bildiğin öküzlük
ben misafirim otururum ben ev sahibiyim mutfağıma almam her işi yaparım bana çok ilkel ve bencilce geliyor yardımlaşma varken bu kadar kasıntı olmak niyeKendini köle gören misafir çağırmasın o zaman evime yeni gelmiş insanın benim mutfağımda ne işi var önlerine iki tabak koyamayacak kadar acizsem evimde kimseyi ağırlamam üstelik öküz diye de hakaret etmem üslubunuz çok itici
Bana da tam tersi hem oğlum abim gelsin aman içli dışlı olalım yemeğe çağıralım ama yemeği ikramı geline yaptıralım kafası çok ilkelce geliyor dediğiniz gibi adı üstünde YARDIM.. Yani içten gelen bir şey bir mecburiyet söz konusu değil. Hem evime misafir alayım sonrada yardım etmedi diye dedikodu edeyim bu mudur ileri görüş... Eğer öyleyse evet ben ilkelimben misafirim otururum ben ev sahibiyim mutfağıma almam her işi yaparım bana çok ilkel ve bencilce geliyor yardımlaşma varken bu kadar kasıntı olmak niye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?