abim ve kuzenim tecavüz etti ?

huzunlubirkimse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
6
0
1
27
abim ve kuzenim tecavüz etti. 4 yil önce uyurken gece abim tecavüz etti. öz abimdi. 2 yil önce kuzenim tecavüz etti. gerçekten artik dayanamiyorum korkuyorum birşey yaparlar diye gerçekten artık tahammül edemiyorum intihar etmek istiyorum dayanamiyorum. yardim edin canım cok aciyor

Yazdığın şey suç içerikli, burada da gerçekse moderatörler sana ulaşıp yetkili merciilere ulaşmanı sağlarlar. Ama gerçek değilse o zaman ciddi sorun olur senin için. Gerçekten böyle bir durum varsa hemen Alo 183'ü arayıp yardım istemelisin. Yoksa da moderatörlere bildirdim konunu, gerekeni yaparlar.

Kardeş mi aman Allah korusun...zira sizde akrabalık ilişkileri hiç iyi durumda değil.
KO NU YU TERK ET DE DİM SA NA AP TAL HE RIF TERK ET TERK ET DEF OL GİT UMARIM EĞER BAYANSAN BAŞINA GELIR AYNISI DEGILSEN BACINA KIZINA GELSIN AYNI DURUM HADI SG.
Kardeş mi aman Allah korusun...zira sizde akrabalık ilişkileri hiç iyi durumda değil.

İnsan kınadığını yaşamadan ölmez-miş. Böyle konularda da çok hassas yorum yapmak gerekir. Konu sahibi yalan söylüyor olsa dahi gerçek gibi düşünüp yazmalıyız. Yalansa o kişinin kendi vicdanı ve kötü karakteriyle alakalı bir durumdur. Ki sahte olduğunu düşünenlerde bence kendini yorup yazıp sinirlenmesinler.

Konuya gelince; öncelikle Allah yardımcın olsun. Çok ama çok kötü bir durum. Ailene neden bu durumu açıklamadın ki ya da neden şikayetçi olmadın? Bundan daha kötüsü ne olabilir? Korkman için hiçbir sebep yok. Şikayet et ki bu pislikler çeksin cezasını. Leş insanlar. Lütfen artık sessiz kalma.

anneme anlattım inanmadı sanırım..

Kişinin profilini inceleyin önce. 19 yaşında yüksek lisans mezunu göstermiş kendini. Mantık?
Liseli biri bizimle ıyi dalga geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…