abim ve kuzenim tecavüz etti ?

Inan mak istemiyorum ama bu durumu yaşayan bi arkadaşım vardi lisedeyken babası ve ağabeyi tecavüz etmişti kız okuldan ayrılıp bir ay sonra intihar etmişti Allah kaderinize yardım etsin inşaallah fake konudur

Siz bana sataşmayın da varsa bi fikriniz, yorumunuz onu yapın.kimin ne yorum yaptığı kendisini ilgilendirir size bu kadar dert olmasın.
Siz bir ağzınızı toplayın, sataşmak matasmak konuşmayın

Yorumlara çok çok sinirlendim.
Kizlar ablalar arkadaşlar nolur size böyle?
Burda birisi belki gerçek bir olay anlatiyor ve siz alay geciyorsunuz.
Sanki bizim Türkiyedr her gün yaşanan olaylar değil gibi.
Asil siz çok ayip ediyorsunuz.Burda gizli olarak kimseye anlatamadiği için yaziyor.
Sizde inanmasaniz kim inanacak.Polis bile dalga gecer .Birde ben geleyim der kiza.Anneside işte inanmamiş.
Yok sayiyorsunuz böyle olaylari.
Lütfen bi konulata daha ciddiye alalim .
Yardimci şekilde yorum yapalim.
Gecem yine biri dedini anlatmişdi ve sizler vay yeni üye vay bu nasil birşey ..
Girgir üzeri girgir...
Siz anca kv kp elti dedikodusuna yorum yaparsiniz.
Bu nasil bdv.....

Dünyada böyle şeyler olduğunu inkar mı ettim ben? Sadece diyorum ki bunu yaşamış olan bir insan üstünden 4 yıl geçtikten sonra gelip kadınlar kulubunde konu açmaktansa ilk yaşandığında şikayet ederdi. İlk olduğunda hadi korktu yapamadı diyelim iki yıl sonra tekrar oldu diyor. Hadi diyelim konu gerçek, biz ne yapabiliriz burada? Allah aşkına egm mi burası ya.

Inşallah bu tür konular normellsmez, offf ne igrenc şeyler ))ALLAH 'im uzak etsin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…