abim ve kuzenim tecavüz etti ?

KO NU YU TERK ET DE DİM SA NA AP TAL HE RIF TERK ET TERK ET DEF OL GİT UMARIM EĞER BAYANSAN BAŞINA GELIR AYNISI DEGILSEN BACINA KIZINA GELSIN AYNI DURUM HADI SG.

Boyle bir sey yasayip nasil iki kötü yorum yapti diye aynisini sen yasa, kizin yasasin diyebiliyorsunuz? Bu kadar kötü olmayi nasil beceriyorsunuz? Gercek olamayacak kadar kötüsünüz.

Kişinin profilini inceleyin önce. 19 yaşında yüksek lisans mezunu göstermiş kendini. Mantık?
Liseli biri bizimle ıyi dalga geçiyor.
Hem dalga geçiyor hem küfür ediyor. Mantıklı değil zaten olayın biri 4 diğeri 2 yıl önce olmuş ama taze gibi gecenin 3 ünde burda konu açıyor

Buranın halden anlayan kadınları sana gereken cevabı verirler. Bu travma mı seni bu kadar terbiyesiz bi insana çevirdi yoksa erkek üye misin ?
Tecavüzü bu kadar ucuz bişeymiş gibi insanların önüne bir hikaye malzemesi yapıp sunamazsın! Dediğin her kötü söz yerini bulur unutma

Canım senin ki konun gerçek mi değil mi bilemem tanıdığım bir kızın başına geldi öz amcası tecavüz etti ..Kiz çocuk düşürdü mahkeme karakol gezdi kız öyle şeyler yaşadı ki baba kıza şikayet bile zorla aldırdı kız annesi per perişan kızı aradı çünküolaydan sonra kız evi de terk etti Allahin ne zor şey kimseye yasatmasin ....O yüzden gerçek olarak değerlendiriyorum annen inanmiyorsa inanmasin ara polisi durumu hiza et ila yardımcı olacaklardır uzme kendini Allah büyük o aileden kurtulmaya bak

KO NU YU TERK ET DE DİM SA NA AP TAL HE RIF TERK ET TERK ET DEF OL GİT UMARIM EĞER BAYANSAN BAŞINA GELIR AYNISI DEGILSEN BACINA KIZINA GELSIN AYNI DURUM HADI SG.
Bence erkeksin yoksa ne diye hemen karsindakini kendin gibi goresin ki

Tuylerim diken diken oldu hemen savcılığa şikayete bulunun ailenizin yanından ayrılıp devlet korumasına geçin en önemlisi psikolojik destek alin

Konunun gercek olmadigi asikar.
Beni asıl ürperten insanların bunu dalga geçme, sahte konu açma amacıyla kullanmasi.
Normallessiyor korkarım ki gittikçe normallesiyor.
Tecavüz gibi bir olayı geçtim bunu ensestle birleştirip burada konu acmak... Nasıl kafalar bunlar? Niye hassas olunması gereken konular böyle ağızlara sakız oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…