- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi huzunlubirkimse
-
abim ve kuzenim tecavüz etti. 4 yil önce uyurken gece abim tecavüz etti. öz abimdi. 2 yil önce kuzenim tecavüz etti. gerçekten artik dayanamiyorum korkuyorum birşey yaparlar diye gerçekten artık tahammül edemiyorum intihar etmek istiyorum dayanamiyorum. yardim edin canım cok aciyor
Konu sahte bile olsa yazdığınız yorum çok itici. Gerçekten bu olayları yaşayanların olduğunu bile bile...Kardeş mi aman Allah korusun...zira sizde akrabalık ilişkileri hiç iyi durumda değil.
Çok tatlısın denizin yosun kokusu :)Teog puanın kaçtı canım senin,gönlüne göre bir okula yerleşebildin mi
İlgi alanına giren bir şey sorayım dedimdi,Çok tatlısın denizin yosun kokusu :)
Gerçek kişi ve olay olsa böyle bi yorum yapılabilir mi inanarak mı yazdınız bunu...Konu sahte bile olsa yazdığınız yorum çok itici. Gerçekten bu olayları yaşayanların olduğunu bile bile...
Bende farklı bir şey söylemiyorum, konu sahte de olsa gerçek hayatta korkunç bir durum olan bir konuda konu sahibiyle dalga geçmek uğruna konuyu malzeme yapabiliyor olmanız diyorum.Gerçek kişi ve olay olsa böyle bi yorum yapılabilir mi inanarak mı yazdınız bunu...
Fake konular çarpık ilişkileri malzeme yapıyorsa bana itici gelir itici yorum yaparım.size nasıl geliyorsa öyle yorum yaparsınız.
Başımıza gelen en acı birşeyi "Allah düşmanıma yaşatmasın" derken. Düşmanına bile dua eden bir milletken bu kişi bizden değildir. Gerçek değildir. İnsan olan ve gerçekten yaşayan birisi bunu söyleyemez.Boyle bir sey yasayip nasil iki kötü yorum yapti diye aynisini sen yasa, kizin yasasin diyebiliyorsunuz? Bu kadar kötü olmayi nasil beceriyorsunuz? Gercek olamayacak kadar kötüsünüz.
Siz bana sataşmayın da varsa bi fikriniz, yorumunuz onu yapın.kimin ne yorum yaptığı kendisini ilgilendirir size bu kadar dert olmasın.Bende farklı bir şey söylemiyorum, konu sahte de olsa gerçek hayatta korkunç bir durum olan bir konuda konu sahibiyle dalga geçmek uğruna konuyu malzeme yapabiliyor olmanız diyorum.
Başımıza gelen en acı birşeyi "Allah düşmanıma yaşatmasın" derken. Düşmanına bile dua eden bir milletken bu kişi bizden değildir. Gerçek değildir. İnsan olan ve gerçekten yaşayan birisi bunu söyleyemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?