abim ve kuzenim tecavüz etti ?

Nasıl gerçek olamaz Biz burdan yardım edemeyiz en yakın karakol .
Forum da polis varsa IP numarasından yerin tespit edilebilir . Ordan da sana ulaşılabilir.

Bence böyle bir çirkin korkunç bir olay yaşayan seninde başına gelsin diye beddua da bulunmaz ne yaşarsa yaşasın hiç kimsenin başına böyle kötülük dilenmez konu fake bence bunu yazan konu sahibi ister şaka yapmak için konu açtın yazdın ister gerçek düşünün ya gerçekten senin ailenin başına gelirse bilirsin beddua tutmazsa geri sahibine dönermiş

Kardeş mi aman Allah korusun...zira sizde akrabalık ilişkileri hiç iyi durumda değil.
Konu sahte bile olsa yazdığınız yorum çok itici. Gerçekten bu olayları yaşayanların olduğunu bile bile...

Konu sahte bile olsa yazdığınız yorum çok itici. Gerçekten bu olayları yaşayanların olduğunu bile bile...
Gerçek kişi ve olay olsa böyle bi yorum yapılabilir mi inanarak mı yazdınız bunu...
Fake konular çarpık ilişkileri malzeme yapıyorsa bana itici gelir itici yorum yaparım.size nasıl geliyorsa öyle yorum yaparsınız.

Hemen yalan konu falan demek istemiyorum insan inanmak istemiyor böyle iğrenç şeylere ama ne yazıkki hayatta böyle korkunç şeyler yaşayanlarda var.anlamadıgım neden sustugun neden şikayet etmiyorsun sana bunu yaşatan pislik abini kuzenini sen neden koruyorsun.varsa böyle bi durum yanlarına kalmamalı

Eğer gerçekse, şikayette bulunun!
Yok eğer değil ise, nasıl böyle dalga malzemesi yapabiliyorsunuz bu durumu? Aklım almıyor!

Bende farklı bir şey söylemiyorum, konu sahte de olsa gerçek hayatta korkunç bir durum olan bir konuda konu sahibiyle dalga geçmek uğruna konuyu malzeme yapabiliyor olmanız diyorum.

Boyle bir sey yasayip nasil iki kötü yorum yapti diye aynisini sen yasa, kizin yasasin diyebiliyorsunuz? Bu kadar kötü olmayi nasil beceriyorsunuz? Gercek olamayacak kadar kötüsünüz.
Başımıza gelen en acı birşeyi "Allah düşmanıma yaşatmasın" derken. Düşmanına bile dua eden bir milletken bu kişi bizden değildir. Gerçek değildir. İnsan olan ve gerçekten yaşayan birisi bunu söyleyemez.

Bende farklı bir şey söylemiyorum, konu sahte de olsa gerçek hayatta korkunç bir durum olan bir konuda konu sahibiyle dalga geçmek uğruna konuyu malzeme yapabiliyor olmanız diyorum.
Siz bana sataşmayın da varsa bi fikriniz, yorumunuz onu yapın.kimin ne yorum yaptığı kendisini ilgilendirir size bu kadar dert olmasın.

Evet bence de. Su bedduayla ben de fake olduguna kanaat getirmiştim ama insan fake bile olsa sakadan bile olsa boyle seyleri agzina almamali. Bazi şeylerin sınırı olmali. Gerçekten insanlik dışı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…