- 30 Ocak 2017
- 130
- 72
- 13
- 31
benim söylediğim doğru.toplulumumuzda 6 ay gercekten kisa kabul edilecek bir ay...ama yengeniziin neler yasadini hissettini bilemeyiz ...ama su da olabilir..yenge abiyi ya pek sevmiyormus yas tutmamis cok yeni bence ya da bu kisi zaten onceden vardi..
Burada bazı kadın arkadaşlar biz ömür boyu evlenmesin diyormuşuz gibi yazmış. Öncelikle, ilk başta belirttim evlenmesin demiyoruz diye. Evde iki tane çocuk var ve biri babasını hatırlayacak yaşta. Sırf kendisi istiyor diye çocuğa bunu yapmamalı. İleride evlenebilir tabii ki. İkincisi, bazılarınız süreyi gayet normal bulmuş ama bu olayı siz yaşasaydınız aynı şekilde düşünmezdiniz. Herkes linç etmeden önce elini vicdanına koyup öyle cevap versin lütfen.
Tabiki kimsenin acısını yada yaşadıklarını bilemeyiz ama her ne olursa olsun 6 ay tekrar evlenmeyi düşünmek için biraz kısa .kadınlar daha duygusal olur bunun için söylüyorum . Bazı üyeler tek başına çocuklarla hayatını devam ettirmesinin zorluğundan ,evliliği kurtuluş gibi görmüş olabileceğinden bahsediyor . Katılmıyorum bu düşüncelere .boşanan insanlar bile hemen evlenemiyor, bir süre bunalım yaşıyor yada olanları sindirmek için zamana ihtiyaç duyuyor .konu sahibinin sağlık yönünden bir engeli yoksa çalışıp kendine çok da güzel bir hayat kurabilir ,bir dönem çocuklarıyla vakit geçirebilir, onları babalarının yokluğuna alistirabilirdi. Kendini dinleyip daha doğru adımlar atabilirdi. Bu sebeple bahsi geçen yenge hakkında üyeler farklı düşüncelere sevk ediyor kendilerini .illa bir yola girecekse evvela çocuklarım diyecek, çalışacak ,ayaklarının üstüne bastığı vakit tamam şimdi vaktidir diyecek .ben bana göre olanını yazdım .evlilik aklımın ucundan bile geçmezdi .tabiki yengenin ağzından dinlemedik olayları o yüzden farklı tezler atmayacağım ortaya .Konu sahibesi sorulan sorulara cevap vermedi ki.
Kimi insan yasini 3 gun yasar ama bir omur gibidir.
Kimse de diyemez ki benden daha cok uzulmedi, sidik yaristirir gibi dert, aci yaristirilmaz.
Yengesinin acisini olcemeyiz, her seyden once cocuklarinin babasiydi.
Saglikli ya da sagliksiz bu karari verecek kisi o. Ayrica daha kendi agzindan bir karar oldugunu bile duymamislar.
Birkac yorumda sanki onceden hazirda bekleyen bir adam varmis imasi var, cok cirkin buldum acikcasi.
24 saat icinde evlenenler var, zamanin uzun, kisa olusu herkesin algisina gore degisir.
Umariz yengesi ve cocuklari icin guzel adimlar atilir.
Yuh ya yuhhh ne zaman acisi yası bitmiste sevgili bulmus kendine. Abinizin vefat etmesinimi bekliyormus. Elalem ne der 2 cocukla olurmu demek yokmu. Yaziklar olsun boyle kadina. Insan en azindan 1 yil gecmesini bekler..Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben ve ailem işin içinden çıkamadık bu yüzden size danışmak istedim.
Abim 5-6 ay önce erken yaşta vefat etti. Şu an eşiyle birlikte yaşayan iki tane çocuğu var. Geçenlerde eşinin biriyle konuştuğunu ve evlenmek istediğini öğrendik. Şunu söyleyeyim maddi açıdan çok problemi yok hem biz yardım ediyoruz hem de kendi ailesi yardım ediyor. Çocuklara bile bakıyorlar. Sorun zaten evlenmek istemesi değil, evlenebilir ileride. Sorun, abim vefat edeli daha 6 ay geçmemişken biriyle görüşüyor olması. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bana doğru gelmiyor bu durum. Eşi daha bizim öğrendiğimizi bilmiyor. Karşımıza alıp henüz erken olduğunu söylemek istedik ama kararsız da kaldık aynı zamanda.
Siz olsaydınız ne düşünürdünüz? Ne yapardınız?
Şurdaki çoğu kadın kendi kocası ölse, güçsüz ruhları yüzünden hemen birini bulmak isteyecekleri için ölümüne yengeyi savunup, boş feminizm kasıyor, yok erkekler beklemiyormuş da yok karışmaya hakkı yokmuş da bla bla. Bal gibi de var, 6 ayda duygusal boşluktayken bulduğu adam ya sonra o çocuklara tecavüz etse, ya bir sapıksa ve kadın boşluktan fark edemiyorsa. Bu çocuklar abisinin mirası onlara, bu çocukların evine yabancı bir erkek girecekse onları koruyup kollamak adına tabiki de müdahele edecek.
Aynen ya saçmalıklara gel bi de bunu feminizm ayağına yapıyorlar, erkekler beklemiyormuş nedir ya, erkeksiz yaşamak hem bu kadar korkutucu geliyor gözlerine hem de feministcilik oynuyorlar.Erkeksiz yaşamayı ögrenseniz böyle linç edilmez gayri meşru kadıncıklar.
Herkes burda kendini o kadının yerine koyup yorum yapıyor. Erkekler beklemiyor diyip kadınların da tabiki hakkı= feminizm. Bu tamamen boş bir feminizm. Erkeksiz yaşayamamak bu güçsüz bir ruh işte ve bunu feminizm üzerinden temellendirmeye çalışıyorlar, o kadar zıt iki şeyi bir bünyede toplamaya çalışıyorlar.Bunun güçsüz ruhla boş feminizmle alakası nedir? Kadın 6 ayda aşık olabilir. Kocasına aşık olmamış olabilir. Adamla evlilikleri nedir de değildir bilinmeden asıl bu yazılanlar saçma.
Çocuklar abisinin mirası evet ve çocuklarla ilgilenmek düşünmek hakları ancak kadına sadece kadın isterse tavsiye verebilirler, karışmaya hakları yok kabul etmek istemeseniz de.
İnsanların yaşadıklarını bilmeden ahkam kesmek hoş değil.
Eee ben erkeklerin yaptıkları evliliklere müdahele edilmesin mi yazmışım?Çocuklu kadının evlendiği kişi sapık çıkabilir denmiş
Ya erkeğin evlendiği şizofren hasta kadınlara ne demeli çocuklara işkence yaptıkları eziyetler ???
Hem erkek hem kadın çocukları kendilerini kurtarana kadar evlenmemeli
Böyle örneklere girersek üvey baba şunu yapar üvey anne bunu yapar uzaar gider
Kesinlikle kişi kendinden bilir işi. en çok şaşırdığım nokta da evliliğe bu kadar az anlam yükleyen insanların evliliğe bu kadar meraklı olması. Eş kaybedilmiş, ölmüş daha 6 ay olmamış, insanın kafası midesi almaz kusura bakmasın kimse, müdahale edilsin demiyorum ama insan irrite oluyor.Şurdaki çoğu kadın kendi kocası ölse, güçsüz ruhları yüzünden hemen birini bulmak isteyecekleri için ölümüne yengeyi savunup, boş feminizm kasıyor, yok erkekler beklemiyormuş da yok karışmaya hakkı yokmuş da bla bla. Bal gibi de var, 6 ayda duygusal boşluktayken bulduğu adam ya sonra o çocuklara tecavüz etse, ya bir sapıksa ve kadın boşluktan fark edemiyorsa. Bu çocuklar abisinin mirası onlara, bu çocukların evine yabancı bir erkek girecekse onları koruyup kollamak adına tabiki de müdahele edecek.
Herkes burda kendini o kadının yerine koyup yorum yapıyor. Erkekler beklemiyor diyip kadınların da tabiki hakkı= feminizm. Bu tamamen boş bir feminizm. Erkeksiz yaşayamamak bu güçsüz bir ruh işte ve bunu feminzm üzerinden temellendirmeye çalışıyorlar, o kadar zıt iki şeyi bir bünyede toplamaya çalışıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?