Abim vefat etti eşi başkasıyla evlenmek istiyor

O zaman haklıyım b
toplulumumuzda 6 ay gercekten kisa kabul edilecek bir ay...ama yengeniziin neler yasadini hissettini bilemeyiz ...ama su da olabilir..yenge abiyi ya pek sevmiyormus yas tutmamis cok yeni bence ya da bu kisi zaten onceden vardi..
benim söylediğim doğru.

Siz linç edilmediniz hanımefendiciğim, burada hayatı hakkında yazılanlardan haberi bile olmayan yengeniz linç edildi. Kadına söylenmeyen kalmadı.

Asik olmus olabilir. Esinin erken olumuyle psikolojisi bozulmus olabilir. Esinin acisini onun boslugunu bir an once doldurarak unutmak istiyor olabilir. 6 ay cok kisa bir sure de degil. Bence kendi haline birakin.

Yenge ile agabinin ilişkileri nasıldı bu konuyla ilgili konu sahibi birşey yazdımi yoksa ben mi kaçırdım?
Sorulan sorulara cevap yazmoyorsunuz biz nasıl bilelim de yorum yapalım anlamadım??

Ya kadın sonuçta bekar sayılıyor tabiki evlenebilir ama keşke biraz daha beklese, sonuçta 6 ay çok uzun bir süre değil. (Başınız sağolsun, Rabbim mekanını cennet eylesin)

Tabiki kimsenin acısını yada yaşadıklarını bilemeyiz ama her ne olursa olsun 6 ay tekrar evlenmeyi düşünmek için biraz kısa .kadınlar daha duygusal olur bunun için söylüyorum . Bazı üyeler tek başına çocuklarla hayatını devam ettirmesinin zorluğundan ,evliliği kurtuluş gibi görmüş olabileceğinden bahsediyor . Katılmıyorum bu düşüncelere .boşanan insanlar bile hemen evlenemiyor, bir süre bunalım yaşıyor yada olanları sindirmek için zamana ihtiyaç duyuyor .konu sahibinin sağlık yönünden bir engeli yoksa çalışıp kendine çok da güzel bir hayat kurabilir ,bir dönem çocuklarıyla vakit geçirebilir, onları babalarının yokluğuna alistirabilirdi. Kendini dinleyip daha doğru adımlar atabilirdi. Bu sebeple bahsi geçen yenge hakkında üyeler farklı düşüncelere sevk ediyor kendilerini .illa bir yola girecekse evvela çocuklarım diyecek, çalışacak ,ayaklarının üstüne bastığı vakit tamam şimdi vaktidir diyecek .ben bana göre olanını yazdım .evlilik aklımın ucundan bile geçmezdi .tabiki yengenin ağzından dinlemedik olayları o yüzden farklı tezler atmayacağım ortaya .

6 ay erken bencede ama evlilikleri nasildi bilemeyiz yengeniz kararını vermiş. 6 ay degil bir sene sonra evlense ne degisecek Nasil bir diyalogunuz bar bilemem konuşmak ise yarar mi. onu uyaracak kisiler kendi ailesi. Ama ortada cocuklar var. Onlar icin endiselendiginizi soylemeniz normal bence. Cocuklar olmasa kendi ne yapiyorsa yapsin. Ama abinizin emanetleri kiminle birlikte yasayacaklar igrenmeniz gayet normal

Gıyabında nasıl acımadan yazıyorsunuz, başka biri önceden varmış, o ihtimal bana da kuvvetli geldi bilmem ne...

Bayılıyorsunuz değil mi konu hemcinsiniz olduğunda detay istemeden vurmaya?

Erkekle ilgili konularda, tam olarak ne dedi mesele ne inciğine kadar sorgularsınız.

Bu genel bir yazı değildir. Cumburlop diye yersiz yazanlara.

6 ay bana gorede kisa bir süre.ama bana göre..ben ölsem isterimki esim ömür boyu evlenmesin.düsüncesi bile içimi acitti suan.yada ben olsam nasil bir piskolojide olurum dusunmek bile istemiyorum.ama bunlar benim hissettiklerim ve yasadiklarim.herkes boyle bir konuda kendi hayatindan yola cikararak cevap verecektir ki bence saglikli degil..sonucta bilmiyoruz onlarin evliligi nasildi.aralarindaki iliski nasildi.sadece ayni evde yasayan iki yabancimiydilar yillardir.bunlarin hic birini bilmeden karsidakini yargilamak dogru degil..kimse kimsenin ne yasadigini bilemez sizde bilemezsiniz.basiniz sagolsun Allah sabir versin..

Şurdaki çoğu kadın kendi kocası ölse, güçsüz ruhları yüzünden hemen birini bulmak isteyecekleri için ölümüne yengeyi savunup, boş feminizm kasıyor, yok erkekler beklemiyormuş da yok karışmaya hakkı yokmuş da bla bla. Bal gibi de var, 6 ayda duygusal boşluktayken bulduğu adam ya sonra o çocuklara tecavüz etse, ya bir sapıksa ve kadın boşluktan fark edemiyorsa. Bu çocuklar abisinin mirası onlara, bu çocukların evine yabancı bir erkek girecekse onları koruyup kollamak adına tabiki de müdahele edecek.

Erkeksiz yaşamayı ögrenseniz böyle linç edilmez gayri meşru kadıncıklar.

Yuh ya yuhhh ne zaman acisi yası bitmiste sevgili bulmus kendine. Abinizin vefat etmesinimi bekliyormus. Elalem ne der 2 cocukla olurmu demek yokmu. Yaziklar olsun boyle kadina. Insan en azindan 1 yil gecmesini bekler..

Bunun güçsüz ruhla boş feminizmle alakası nedir? Kadın 6 ayda aşık olabilir. Kocasına aşık olmamış olabilir. Adamla evlilikleri nedir de değildir bilinmeden asıl bu yazılanlar saçma.
Çocuklar abisinin mirası evet ve çocuklarla ilgilenmek düşünmek hakları ancak kadına sadece kadın isterse tavsiye verebilirler, karışmaya hakları yok kabul etmek istemeseniz de.
İnsanların yaşadıklarını bilmeden ahkam kesmek hoş değil.

Erkeksiz yaşamayı ögrenseniz böyle linç edilmez gayri meşru kadıncıklar.
Aynen ya saçmalıklara gel bi de bunu feminizm ayağına yapıyorlar, erkekler beklemiyormuş nedir ya, erkeksiz yaşamak hem bu kadar korkutucu geliyor gözlerine hem de feministcilik oynuyorlar.

Çocuklu kadının evlendiği kişi sapık çıkabilir denmiş
Ya erkeğin evlendiği şizofren hasta kadınlara ne demeli çocuklara işkence yaptıkları eziyetler ???

Hem erkek hem kadın çocukları kendilerini kurtarana kadar evlenmemeli

Böyle örneklere girersek üvey baba şunu yapar üvey anne bunu yapar uzaar gider

Herkes burda kendini o kadının yerine koyup yorum yapıyor. Erkekler beklemiyor diyip kadınların da tabiki hakkı= feminizm. Bu tamamen boş bir feminizm. Erkeksiz yaşayamamak bu güçsüz bir ruh işte ve bunu feminizm üzerinden temellendirmeye çalışıyorlar, o kadar zıt iki şeyi bir bünyede toplamaya çalışıyorlar.

Son düzenleme:
Eee ben erkeklerin yaptıkları evliliklere müdahele edilmesin mi yazmışım?

Kesinlikle kişi kendinden bilir işi. en çok şaşırdığım nokta da evliliğe bu kadar az anlam yükleyen insanların evliliğe bu kadar meraklı olması. Eş kaybedilmiş, ölmüş daha 6 ay olmamış, insanın kafası midesi almaz kusura bakmasın kimse, müdahale edilsin demiyorum ama insan irrite oluyor.

Sizin deyiminizle "erkeksiz yaşamayan kadınlar" sadece kendilerini ilgilendirir. Herkes güçlü olmak zorunda değil. Kimi insan yalnız olmayı sever ve mutludur kimisi ise değildir. Bu şekilde insanları yargılamak özür dilerim ama size düşmez.
Bu hayatta her insan aynı olmadığı gibi yaşadıkları da aynı olamaz. Ben erkek evleniyor kadın da evlensin demem ve diyenlerin de kendi görüşüdür.
Bana göre bu "evliliği,eşi, hayatı ve ruh hali" hakkında hiçbir şey bilinmeyen bir kadına böyle genellemeler yaparak saldırmak mantıklı değil.
Konu sahibinin yazdığı bir tek mesaj dışında ne vefat hakkında ne de evlilikleri hakkında konuda açıklama yaptığı da yok. Kendisine gelen tek tük eleştiriye kızıp vicdanlı olun derken yengesine edilen laflara tek kelime ettiği yok.
Bu vurun abalıya değil de nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…