- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
Allah affetsin benimde aklima bu geldiBaşınız sağolsun öncelikle.
Günahını almak gibi olmasın ama daha önceden mi vardı acaba (sadece fikir)
Ne bu acele, yası bitmeden.
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben ve ailem işin içinden çıkamadık bu yüzden size danışmak istedim.
Abim 5-6 ay önce erken yaşta vefat etti. Şu an eşiyle birlikte yaşayan iki tane çocuğu var. Geçenlerde eşinin biriyle konuştuğunu ve evlenmek istediğini öğrendik. Şunu söyleyeyim maddi açıdan çok problemi yok hem biz yardım ediyoruz hem de kendi ailesi yardım ediyor. Çocuklara bile bakıyorlar. Sorun zaten evlenmek istemesi değil, evlenebilir ileride. Sorun, abim vefat edeli daha 6 ay geçmemişken biriyle görüşüyor olması. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bana doğru gelmiyor bu durum. Eşi daha bizim öğrendiğimizi bilmiyor. Karşımıza alıp henüz erken olduğunu söylemek istedik ama kararsız da kaldık aynı zamanda.
Siz olsaydınız ne düşünürdünüz? Ne yapardınız?
Başınız sağolsun öncelikle.
Günahını almak gibi olmasın ama daha önceden mi vardı acaba (sadece fikir)
Ne bu acele, yası bitmeden.
Ben katılıyorum.
Cenazeydi başsağlığı derken kimi ne zaman bulsun.
Eski sevgilisidir ya da daha önceden tanıdığı biridir.
Ben katılıyorum.
Cenazeydi başsağlığı derken kimi ne zaman bulsun.
Eski sevgilisidir ya da daha önceden tanıdığı biridir.
Çocuklar için deniyor da ne mana yani çocuklar baba diye hemen benimseyecek mi çok mantıksız.Allah affetsin benimde aklima bu geldi
Evet evlenmek isteyebilir gayet dogal ama dusununce biriyke gorusmek icin bile erken fiye dusunurken evlilik karari alacak kadar yol katettiklerini dusunujce insanin mantigini zorluyor dogrusu
Gayet makul karşılarımArkadaşlar öncelikle merhaba. Ben ve ailem işin içinden çıkamadık bu yüzden size danışmak istedim.
Abim 5-6 ay önce erken yaşta vefat etti. Şu an eşiyle birlikte yaşayan iki tane çocuğu var. Geçenlerde eşinin biriyle konuştuğunu ve evlenmek istediğini öğrendik. Şunu söyleyeyim maddi açıdan çok problemi yok hem biz yardım ediyoruz hem de kendi ailesi yardım ediyor. Çocuklara bile bakıyorlar. Sorun zaten evlenmek istemesi değil, evlenebilir ileride. Sorun, abim vefat edeli daha 6 ay geçmemişken biriyle görüşüyor olması. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bana doğru gelmiyor bu durum. Eşi daha bizim öğrendiğimizi bilmiyor. Karşımıza alıp henüz erken olduğunu söylemek istedik ama kararsız da kaldık aynı zamanda.
Siz olsaydınız ne düşünürdünüz? Ne yapardınız?
Çocuklar için deniyor da ne mana yani çocuklar baba diye hemen benimseyecek mi çok mantıksız.
Hani dizilerde olur ya kocayı aradan çıkarmak için tövbe est insanın aklına neler geliyor.
Adam gençmiş çocuklar en fazla 10 yaşındadır. Ne olursa olsun çok erken. Dediğim gibi öncesi vardır bu olayın. Eş de vurdumduymaz sanırım. Tepki veriliyor neden yenge demiyorsun diye ama bağrına mı basacaktı yas bile tutmayan kadını.Çocuklar için kısmı saçma olur zaten.
Çocuklar biraz büyüklerse ve babalarını çok kısa bir süre
önce kaybetmişken
Annelerinin hemen bir başkasıyla evlenmesi olumsuz anlamda da etkileyebilir.
Aradan biraz zaman geçmeliydi şahsi fikrim bu.
ömür kısa diye diye tüm degerlerimizi yoka sayamayızBazı insanlar acısını hafifletmek için dayanak arar. Belki bunalımdadır. Hem siz neden karışacaksınız ki? Kadının çocukları varmış o çocuklara bakabiliyorsa kendi kararlarını da gayet iyi verebilir. Bırakın da bari mutlu olsun. Ömür çok kısa ve 6 ay kısa bir zaman değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?