Abim vefat etti eşi başkasıyla evlenmek istiyor

Başınız sağolsun öncelikle.
Günahını almak gibi olmasın ama daha önceden mi vardı acaba (sadece fikir)
Ne bu acele, yası bitmeden.
Allah affetsin benimde aklima bu geldi

Evet evlenmek isteyebilir gayet dogal ama dusununce biriyke gorusmek icin bile erken fiye dusunurken evlilik karari alacak kadar yol katettiklerini dusunujce insanin mantigini zorluyor dogrusu

Haklısınız aslında ama yinede kendi kararı yani bu sebeple düşman olmayın sakın. O iş ayrı öbürü ayrı herkes hayatını kurmak zorunda..

Başınız sağolsun öncelikle.
Günahını almak gibi olmasın ama daha önceden mi vardı acaba (sadece fikir)
Ne bu acele, yası bitmeden.

Ben katılıyorum.
Cenazeydi başsağlığı derken kimi ne zaman bulsun.
Eski sevgilisidir ya da daha önceden tanıdığı biridir.

Ölüm sebebi neydi abinizin? Aklıma kötü şeyler geliyor. Yasak aşkına kavuşmak için eşinin ölümüne herhangi bir şekilde sebep olanlar var.

Ben katılıyorum.

günahı taş olsun yerinde kalsın lakin aklın yolu da bir bi yerde, 2 evladının babası 6 ayda unutulur mu yaa, 2 çocuğu varken bu kadar acele evlenme kararı alması değişik zaten, adamı ne ara tanıdın önceden tanımıyosan, ortalık sapık dolu hemen nasıl güvendin derler adama

Ben katılıyorum.
Hay ağzın bal yiye M e g g 'm bende dicektimde nasıl desem diyodum

Allah affetsin benimde aklima bu geldi

Evet evlenmek isteyebilir gayet dogal ama dusununce biriyke gorusmek icin bile erken fiye dusunurken evlilik karari alacak kadar yol katettiklerini dusunujce insanin mantigini zorluyor dogrusu
Çocuklar için deniyor da ne mana yani çocuklar baba diye hemen benimseyecek mi çok mantıksız.
Hani dizilerde olur ya kocayı aradan çıkarmak için tövbe est insanın aklına neler geliyor.

Gayet makul karşılarım
Herkesin ölün karşısında tepkileri bir değil
Sizler ve ailesi ne kadar yardımcı olsanız da kendisini muhtaç hissediyor olabilir
Yalnız hissediyor olabilir, tek başına mücadeleden korkuyor olabilir
İnsani bir şeydir bu davranışı, ağabeyinize Allah'tan rahmet dilerim ama eşine de kızma hakkınız yok, herkesin kendi hayatı
Akrabalık bağına dayanarak bu süreci doğru yönetebilmesi için yardımcı olmalısınız bence

Bende bir çok arkadaş gibi çok erken olduğunu düşünüyorum tabikide evlenmek hakkı ama 6 ay gibi çok kısa biz sürede olmamalı herşeyden önce 6 ayda nasıl hemen tanıdı da evlilik kararı aldı çok zor bir durum sizin için allah yardımcınız olsun abinizin mekanı cennet olsun.

bencede cok yanlıs abinizle yengeniz arası nasıldı
iyi bir estiyse insan unutmak ne kelime yılarca evlenmez
belki ölene kadar
ama iyi bir evlilik yoktu ise yengeniz acaba birazda ben mutlu olayım diye kurtulus olarakmı görüyor hemen cıkan kısmeti
ve ne arada ne derede bu işlere kafa yrmus bulmus sasırmamak mümkün degil
cok tuhaf bir durum mutlaka cıkar ama kokusu bunu bilin

ayrıca iki yegeniniz var hala sizin akrabanız canınız
bence hayatını basına buyruk yasayamaz
burdan hayatına baksın gibi yazanlarda pek rahat insanlar pesssss
biraz empati yapsınlar allah korusun abileri vefat etse yegenleri olsa hemen yengesi evlense buna müsade ederlermi biri cevap yazın su karısmasın diyenler
çok MERAK ediyorum

Bazı insanlar acısını hafifletmek için dayanak arar. Belki bunalımdadır. Hem siz neden karışacaksınız ki? Kadının çocukları varmış o çocuklara bakabiliyorsa kendi kararlarını da gayet iyi verebilir. Bırakın da bari mutlu olsun. Ömür çok kısa ve 6 ay kısa bir zaman değil.

Çocuklar için deniyor da ne mana yani çocuklar baba diye hemen benimseyecek mi çok mantıksız.
Hani dizilerde olur ya kocayı aradan çıkarmak için tövbe est insanın aklına neler geliyor.

Çocuklar için kısmı saçma olur zaten.
Çocuklar biraz büyüklerse ve babalarını çok kısa bir süre
önce kaybetmişken
Annelerinin hemen bir başkasıyla evlenmesi olumsuz anlamda da etkileyebilir.

Aradan biraz zaman geçmeliydi şahsi fikrim bu.

Adam gençmiş çocuklar en fazla 10 yaşındadır. Ne olursa olsun çok erken. Dediğim gibi öncesi vardır bu olayın. Eş de vurdumduymaz sanırım. Tepki veriliyor neden yenge demiyorsun diye ama bağrına mı basacaktı yas bile tutmayan kadını.

Banada çok erken geldi.normalde acısı taze olmalıydı daha.ama o kararını vermiş yapcak bişey yok.başınız sağolsun bu arada.

Başınız sağolsun. Yengenizin kararına müdahale etmek yada eleştiri yapma hakkınız yok tabiki.Ama yinede üzülmekte haklısınız. 6 ay çok kısa bir süre. Üzüntüsünü üstünden atabilmis olması çok ilginç. Belki de depresyona girmiş olabilir.
Siz o konuyu açmadan birşey söylemeyin ama konuşmak istersen doğru insan olduğundan eminmisin gibi bir soru sorabilirsiniz belki..yada sormayın valla kafam karıştı gerçekten.

ömür kısa diye diye tüm degerlerimizi yoka sayamayız
tamam kısa ve yaradana dönecegiz
ee her işin bir oluru var bir insan hemen 6 ay içinde evlenirmi yahu ayıp diye bişey var
hayat kısa aman bosver sunu yapalım hayat kısa bunu edelim herseyimizi yitirelim
oldu

İyi ki konu açmışsınız, günahını ala ala günah kalmamış kadında.

Kimin ne yaşadığını bilemeyiz. Koskoca iki çocuk sahibi kadın sanıyorum ki kendi kararlarını verebilir. Abiniz hasta olduğu için vefat ettiyse hasta ile ilgilenmekten kadın olduğunu unutmuş, şimdi karşısına kendini kadın gibi hissetiren biri çıkmışsa bir ilişki yaşamaya karar vermiş olabilir. Belki abinizle çok kötü bir evliliği vardı, gönül bağı kalmadığı için yas tutmadı. Belki çocuklar henüz küçükken bir evlilik yapmak istiyor. Hemen tü kaka demeye, senaryolar yazmaya gerek gerek yok. Hiç kimsenin duygu durumu, yaşadıkları, hissettikleri bir değil.

Başınız sağolsun.

6 ayda tanıyıp evlendiği adamla yigenlerimin aynı evde kalması beni korkuturdu

yengeniz abinizle boşanmış olsaydı evlenmesi normal karşılanabilirdi
ancak abiniz daha yeni vefat etmiş, büyük konuşmamak lazım ancak bana da erken geldi
bazı insanlar yalnız yaşayamazlar, belki oda bu tür insanlardandır, bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…