Abim vefat etti eşi başkasıyla evlenmek istiyor

benim kardeşim de 6 ay önce vefat etti...genç bir hanımı ve iki çocuğu geride kaldı....maddi yönden sıkıntı da değil...evi,maaşı var...kendi de çalışıyor...fakat gelinimizin yaşayan ölüden farkı yok...o kadar zayıfladı ki....ona birşey olacak diye kendi acımızı unuttuk...bıraksalar mezarın başından ayrılmıycak...işten vakit bulunca soluğu mezarlıkta alıyor...gelininiz nasıl toparlandı da koca derdine düştü bilemedim...

Bu arada adamın kim olduğunu biliyormusunuz?Hakkında bilginiz var mı?Kimdir, ne iş yapar,onunda çocukları var mı gibi?
Ve o adamı ne kadar süredir tanıyor ve ne şekilde tanışmış?Bunların cevabını almadan durumu değerlendirmek çok zor.

Evet henüz çok erken. Özellikle çocuklar için. Ama bir şey demeye de hakkiniz yok. Ters bir cevap verirse uzulursunuz.

Müsaadelik bir durum yok ama mesele tuhaf

allah yardım etsin acisini azaltsın yasama sevinci versin rabbim
basınız sagolsun buyrun buda gelin

Başınız sağolsun öncelikle. Annem derdi ki eş acısı bazı insanlarda dirsek acısı kadardır ilk önce çok acitir ama sonra geçer derdi. Evlenmek istemesi gayet olabilir bir durum ama bu kadar erken zamanda evlenecegini düşünmek kusura bakmayın ama önceden de bir birlikteliği olduğunu düşünmeme sebep oldu. Hayırlısı olur inşallah

Başınız sağolsun.

Fikrinize saygı duyuyorum ama burada kadın tek başına birey ve evlenme kararı alırken kimseden izin almak zorunda değil. Sadece çocuklarıyla oturup onların fikrini alır o kadar.

Başınız sağolsun öncelikle.
Günahını almak gibi olmasın ama daha önceden mi vardı acaba (sadece fikir)
Ne bu acele, yası bitmeden.
Başınız sağolsun. Nur içinde yatsın.

Benim aklımada bu geldi acaba mı?

kızkardeşimin sevgilisini kaybettik 2 ayı geçti
kardeşimi daha dısarı cıkmaya ıkna edemedik
6 ayda ne zaman atlatmıs da bir başkasıyla evlenecek kadar ilerlemiş
bence anormal
dediğiniz gibi hiç evlnemesin demiosunuz ama bu ne hız

Ozel degilse abinizin vefat sebebi nedir acaba?

Katılıyorum. İnanamadım bazı yorumlara. Bilip bilmeden , görmeden bir kadına nasılda rahatça "eskiden ilişkisi varmis" diyebiliyorlar? Her dedigimizin sorumlulugu üzerimizde bilin. Biraz düşünüp yorum yapalım. Konu Sahibi basınız sağolsun.

basiniz saolsun

benim babamda 6. ayda birini aramaya baslamisti
erkek yapinca daha normal mi karsiliyoz ne
bence sadece yeegenlerinizi dusunun geline karisma hakkiniz yok maalesef

başınız sağolsun,
eğer hemen yarın evlenmeyecekse şu an görüşme aşamasındaysa erken denemez,
hemen evlenecekse de kendi adıma, eski evliliğinden tamamen bağımsız olarak biriyle evlenmeye karar vermek için 6 ayın çok kısa bir süre olduğunu düşünüyorum.

Başınız sağolsun öncelikle.

Bence burda önemli bir şeyi söylememişsiniz. Evliyken abinizle araları nasıldı, vefatı şok etkisi meydana getirdi mi yengenizde, ve en önemlisi birbirini seven bir çift miydi?

Bunlara cevabınız evet ise, bence psikolojik yardım alması gerek. Şok etkisi yaşayan bir kadın boşluğa düşüp böyle bir şey yapabilir ki bu durumda desteğe ihtiyacı vardır.

Yok eğer diğer türlüyse bence yapıcı bir konuşma yapıp çocuklar üzerinden konuşmanız daha mantıklı olur. Çocuklar bu kadar büyük değişimleri kısa sürede kabullenemezler.

belki de abinizle arası zaten iyi değildi? Belki abiniz eski yengenize kötü şeyler yaşattı.
zaten kalbinde bitmiş bir adamdı abiniz belki de.
oyüzden atlatması kolay olmuştur.
ama bunlar hep varsayım. Ne yaşadığını bilemeyiz sonuçta...
bence önyargılı olmayın, o kendini anlatır zaten.

Bencede cok dogru bisey degil daha 6 ay olmus ama baskasinin hayatina karisma hakkinizi yok sadece o cocuklar uzerinde hakkiniz var o kadar yengenize sunu yap bunu yapma gibi bisey soyleyemezsiniz

Başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin .....gelinin yaptığı tuaf uzuntuden dolaymi acaba siginmak istedi birine duygusal çöküsler yaşıyor olabilir konuşun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…