Evet henüz çok erken. Özellikle çocuklar için. Ama bir şey demeye de hakkiniz yok. Ters bir cevap verirse uzulursunuz.Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben ve ailem işin içinden çıkamadık bu yüzden size danışmak istedim.
Abim 5-6 ay önce erken yaşta vefat etti. Şu an eşiyle birlikte yaşayan iki tane çocuğu var. Geçenlerde eşinin biriyle konuştuğunu ve evlenmek istediğini öğrendik. Şunu söyleyeyim maddi açıdan çok problemi yok hem biz yardım ediyoruz hem de kendi ailesi yardım ediyor. Çocuklara bile bakıyorlar. Sorun zaten evlenmek istemesi değil, evlenebilir ileride. Sorun, abim vefat edeli daha 6 ay geçmemişken biriyle görüşüyor olması. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bana doğru gelmiyor bu durum. Eşi daha bizim öğrendiğimizi bilmiyor. Karşımıza alıp henüz erken olduğunu söylemek istedik ama kararsız da kaldık aynı zamanda.
Siz olsaydınız ne düşünürdünüz? Ne yapardınız?
ayrıca iki yegeniniz var hala sizin akrabanız canınız
bence hayatını basına buyruk yasayamaz
burdan hayatına baksın gibi yazanlarda pek rahat insanlar pesssss
biraz empati yapsınlar allah korusun abileri vefat etse yegenleri olsa hemen yengesi evlense buna müsade ederlermi biri cevap yazın su karısmasın diyenler
çok MERAK ediyorum
allah yardım etsin acisini azaltsın yasama sevinci versin rabbimbenim kardeşim de 6 ay önce vefat etti...genç bir hanımı ve iki çocuğu geride kaldı....maddi yönden sıkıntı da değil...evi,maaşı var...kendi de çalışıyor...fakat gelinimizin yaşayan ölüden farkı yok...o kadar zayıfladı ki....ona birşey olacak diye kendi acımızı unuttuk...bıraksalar mezarın başından ayrılmıycak...işten vakit bulunca soluğu mezarlıkta alıyor...gelininiz nasıl toparlandı da koca derdine düştü bilemedim...
Başınız sağolsun.benim kardeşim de 6 ay önce vefat etti...genç bir hanımı ve iki çocuğu geride kaldı....maddi yönden sıkıntı da değil...evi,maaşı var...kendi de çalışıyor...fakat gelinimizin yaşayan ölüden farkı yok...o kadar zayıfladı ki....ona birşey olacak diye kendi acımızı unuttuk...bıraksalar mezarın başından ayrılmıycak...işten vakit bulunca soluğu mezarlıkta alıyor...gelininiz nasıl toparlandı da koca derdine düştü bilemedim...
ayrıca iki yegeniniz var hala sizin akrabanız canınız
bence hayatını basına buyruk yasayamaz
burdan hayatına baksın gibi yazanlarda pek rahat insanlar pesssss
biraz empati yapsınlar allah korusun abileri vefat etse yegenleri olsa hemen yengesi evlense buna müsade ederlermi biri cevap yazın su karısmasın diyenler
çok MERAK ediyorum
Başınız sağolsun. Nur içinde yatsın.Başınız sağolsun öncelikle.
Günahını almak gibi olmasın ama daha önceden mi vardı acaba (sadece fikir)
Ne bu acele, yası bitmeden.
kızkardeşimin sevgilisini kaybettik 2 ayı geçtiArkadaşlar öncelikle merhaba. Ben ve ailem işin içinden çıkamadık bu yüzden size danışmak istedim.
Abim 5-6 ay önce erken yaşta vefat etti. Şu an eşiyle birlikte yaşayan iki tane çocuğu var. Geçenlerde eşinin biriyle konuştuğunu ve evlenmek istediğini öğrendik. Şunu söyleyeyim maddi açıdan çok problemi yok hem biz yardım ediyoruz hem de kendi ailesi yardım ediyor. Çocuklara bile bakıyorlar. Sorun zaten evlenmek istemesi değil, evlenebilir ileride. Sorun, abim vefat edeli daha 6 ay geçmemişken biriyle görüşüyor olması. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bana doğru gelmiyor bu durum. Eşi daha bizim öğrendiğimizi bilmiyor. Karşımıza alıp henüz erken olduğunu söylemek istedik ama kararsız da kaldık aynı zamanda.
Siz olsaydınız ne düşünürdünüz? Ne yapardınız?
İyi ki konu açmışsınız, günahını ala ala günah kalmamış kadında.
Kimin ne yaşadığını bilemeyiz. Koskoca iki çocuk sahibi kadın sanıyorum ki kendi kararlarını verebilir. Abiniz hasta olduğu için vefat ettiyse hasta ile ilgilenmekten kadın olduğunu unutmuş, şimdi karşısına kendini kadın gibi hissetiren biri çıkmışsa bir ilişki yaşamaya karar vermiş olabilir. Belki abinizle çok kötü bir evliliği vardı, gönül bağı kalmadığı için yas tutmadı. Belki çocuklar henüz küçükken bir evlilik yapmak istiyor. Hemen tü kaka demeye, senaryolar yazmaya gerek gerek yok. Hiç kimsenin duygu durumu, yaşadıkları, hissettikleri bir değil.
Başınız sağolsun.
İyi ki konu açmışsınız, günahını ala ala günah kalmamış kadında.
Kimin ne yaşadığını bilemeyiz. Koskoca iki çocuk sahibi kadın sanıyorum ki kendi kararlarını verebilir. Abiniz hasta olduğu için vefat ettiyse hasta ile ilgilenmekten kadın olduğunu unutmuş, şimdi karşısına kendini kadın gibi hissetiren biri çıkmışsa bir ilişki yaşamaya karar vermiş olabilir. Belki abinizle çok kötü bir evliliği vardı, gönül bağı kalmadığı için yas tutmadı. Belki çocuklar henüz küçükken bir evlilik yapmak istiyor. Hemen tü kaka demeye, senaryolar yazmaya gerek gerek yok. Hiç kimsenin duygu durumu, yaşadıkları, hissettikleri bir değil.
Başınız sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?