- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben ve ailem işin içinden çıkamadık bu yüzden size danışmak istedim.
Abim 5-6 ay önce erken yaşta vefat etti. Şu an eşiyle birlikte yaşayan iki tane çocuğu var. Geçenlerde eşinin biriyle konuştuğunu ve evlenmek istediğini öğrendik. Şunu söyleyeyim maddi açıdan çok problemi yok hem biz yardım ediyoruz hem de kendi ailesi yardım ediyor. Çocuklara bile bakıyorlar. Sorun zaten evlenmek istemesi değil, evlenebilir ileride. Sorun, abim vefat edeli daha 6 ay geçmemişken biriyle görüşüyor olması. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bana doğru gelmiyor bu durum. Eşi daha bizim öğrendiğimizi bilmiyor. Karşımıza alıp henüz erken olduğunu söylemek istedik ama kararsız da kaldık aynı zamanda.
Siz olsaydınız ne düşünürdünüz? Ne yapardınız?
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben ve ailem işin içinden çıkamadık bu yüzden size danışmak istedim.
Abim 5-6 ay önce erken yaşta vefat etti. Şu an eşiyle birlikte yaşayan iki tane çocuğu var. Geçenlerde eşinin biriyle konuştuğunu ve evlenmek istediğini öğrendik. Şunu söyleyeyim maddi açıdan çok problemi yok hem biz yardım ediyoruz hem de kendi ailesi yardım ediyor. Çocuklara bile bakıyorlar. Sorun zaten evlenmek istemesi değil, evlenebilir ileride. Sorun, abim vefat edeli daha 6 ay geçmemişken biriyle görüşüyor olması. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bana doğru gelmiyor bu durum. Eşi daha bizim öğrendiğimizi bilmiyor. Karşımıza alıp henüz erken olduğunu söylemek istedik ama kararsız da kaldık aynı zamanda.
Siz olsaydınız ne düşünürdünüz? Ne yapardınız?
Ağzına sağlıkValla bende bu forumda ki tutarsızlığı bir türlü çözemiyorum.
Şurada biri gelip 6 önce biriyle tanıştık evleniyoruz dese
herkes bu ne acele, biraz tanıyın, bu kararı almak için çok erken der
geçer..
Böyle bir durumda 6 ay kısa bir süre değil oldu, ilginç..
Neyse.
Valla bende bu forumda ki tutarsızlığı bir türlü çözemiyorum.
Şurada biri gelip 6 önce biriyle tanıştık evleniyoruz dese
herkes bu ne acele, biraz tanıyın, bu kararı almak için çok erken der
geçer..
Böyle bir durumda 6 ay kısa bir süre değil oldu, ilginç..
Neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?