Abimin benden maddi beklentisi..

Ne munasebet cnm sen evli olmasan tmmm diyecegimde e evlisin yani esinle aran acilir diye hic mi dusunmez abin sakin yaklasma abin kendini dusunuyorsa ki bencillik bu yaptigi sende bencil ol kendinizi dusunun.ertelesin o halde evliligi abiniz de bir zahmet.Size mi guveniyordu kolaya kacarak.

Allah kolaylık versin canım. Söylesin dursun artık. Yaşı geçiyorsa sade bir nikah yapsınlar hemen onlarda yardım etsin ev esyalarına.

Cevabini Kendin vermissin zaten güvenmiyorum diyerek....guvenmiyorsan çekme kredi bide gizli istemesi tuaf

Belliki abiniz o parayı Size geri ödemeyecek ve Size kalacak çok zor durumda kalacaksıniz belkide eşiniz ile araniz acilacak.ayrıca eşiniz sizden gizli böyle bişi yapsa ne yapardiniz.. ayrıca parası yoksa düğünü erteleyebilir gelin kacmiyorsa tabi

Yani abinle olan iliskinize bağlı. Birbirinize cok bagimli her iyi/zor gününde yaninda olan yediği içtiği ayri gitmeyen ve geri odeyecegine guveniyorsaniz yardim edin derim. Maddi gücünüz olmasa araba almaya niyetlenmezdiniz. Varsın abimin/kardeşimin de yuvası olsun. Tabi esinden gizli iş cevirme asla onunda bilgisi olmali ortak karar alin.

Hamile hamile hiç üzme bence kendini canım. Hadi acil bi sağlık problemi olsa ortada Allah korusun tamam ama düğün dernegini kardeşini sıkıntıya sokup yapacak hiç yapmasın. Bence de ödemez başka kredi de çekmiş 1 ay 2 ay öder sonra sen ödemek zorunda kalirsin eşinle aran bozulur üzülür diye de çekinme hiç tereddütte etme bence senin evladın olacak ne kadar para biriktirirsen o kadar iyi ailen için sonuçta bebişinin bir ihtiyacını karşılarsın. Hiç sıkma canını

Eşinle büyük sorun olur kuzenimin eşi yapmıştı ve bu durum yüzünden boşandılar

Kocaman adam , evlenmeye kalkışıyorsa bir zahmet kendi yapsın gerekenleri. Sizden niye birşeyler bekliyor, mecbur musunuz da ısrar ediyor bir de ne kadar ayıp.

Kesinlikle eşinizden gizli iş yapmayın hele ki böyle bir konuda aman aman. Eşiniz ailesi için sizden habersiz kredi çekse nasıl bir ruh haline gireceğinizi düşünüp öyle davranın. Bu sebepten boşananı çok gördüm.

Uygun bir dille geri çevirin. Abiniz olabilir de siz de onun için çalışmıyorsunuz. Bakın bir de bebeğiniz olacakmış. Kimseye güvenmesin kendi ne yapıyorsa yapsın siz de hiç vicdan yapmayın.

bizim bir komşumuzun başına geldi damatları bunları kefil göstermiş kadın da kızım var diye kabul etmiş kadının oturduğu ev gitti elinin altından
kızı da zeytinyağı gibi üste çıktı ne var tek benim kocam harcamadı ya bana da harcattı
bunun için boşanamam ya kocamdan dedi
ben de senin gibi evde mi kalayım dedi kız kardeşine
kadıncağız ağlaya ağlaya taşındı evden
bir kız annesine bunu yaparsa diğerleri neler yapmaz
gözden çıkarılacak bir paran varsa ancak borç veririm kimseye kredi çekemem

İyi de sen daha birkaç ay için muayene parasını kara kara düşünürken onun bunun düğünü için neden kredi çekesin

Gelin hanım çeksin düğün yapmasın vs vs

Evleri varmış işte ona göre hareket etsin ayarlasınlar

Sakin çekme. Ayarlamadan maddiyatini Evlenecekse kendi düşünsün . Kız tarafı sıkıştıryorsa destek olsunlar.

Evlenecegi hanımı düğünden sonra işe girsin ödesinler. Senin de yuvan var eşin var.kendine güveniyorsa evlensin.

Niye illa kocandan habersiz çek diyor. . Sen sor ona müstakbel karın ilerde senden habersiz ailesine kredi çekse naparsın?

ne münasebet? o sizin evinizimi ödedide öyle bir beklentisi var? ayrica kocandan gizli cek ne demek yahu? kendi esi ilerde bunu yapsa aceba ne yapar

Sakin sakin boyle bisi yapma. Seninde evladin olacakmis. Boyle bir sebepten kotu olacaksa seninle varsin olsun..

Eşiniz sizden habersiz böyle bir şey yapsın istemezsiniz.
birikiminiz olsa ordan verseniz bir derece.
Ama ailenizi bir borca sokacaksınız kredi çekerek.
Ben olsam yapmazdım.

Evli olduğum halde, işim gücüm olmasına rağmen, hesabıma 'sen doğum yaptın lazım olur' diye harçlık yollayan abim var.

Ama yerinde olsam, seninki gibi bir abim olsa çekmezdim!

Kendi abim istese saniye düşünmez, çekerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…