Eşinle büyük sorun olur kuzenimin eşi yapmıştı ve bu durum yüzünden boşandılarmerhaba arkadaşlar.
sorun şu Abim..
yaza düğün olacak kısmetse... fakat bende maddi yardim istiyor. araba alacakken eşimden habersiz ev için benden kredi çekmemi ve o krediyi ödeyecegini söledi KABUL ETMEDİM. çünkü arabaya ihtiyacim vardi eşimden de habersiz iş de yapmadim...
halada bana sölüyor çok gücüme gitti.. ev alacaksan sen bana yardim etmedin düğün için de yardim et bari diyor dile kolay.
ev kredisi ödüyor aylik 1000 hemde 4 yıl...
yine düğün kredisi çekecekmiş..düğünü için acele ediyor. bizi de dinlemiyor işde
hele benden yardim istedi malum borçlar var Allahın izinyle bebegimiz olucak.. hele ki muayene parasini biriktirmeye çalışıyorum. bana diyo ki sende benim için kredi çek ödersin para yok iki maaşla gül gibisin diyo.
ne bilim güvenemedim abime.. güvensem abim için eşimden habersiz kredi çeksem geç öderse içim bu sefer vicdanim rahat etmiycek..
siz olsaydin ne yapardiniz ne düşünürdün?? yorumlariniz bekliyorum.
Kocaman adam , evlenmeye kalkışıyorsa bir zahmet kendi yapsın gerekenleri. Sizden niye birşeyler bekliyor, mecbur musunuz da ısrar ediyor bir de ne kadar ayıp.merhaba arkadaşlar.
sorun şu Abim..
yaza düğün olacak kısmetse... fakat bende maddi yardim istiyor. araba alacakken eşimden habersiz ev için benden kredi çekmemi ve o krediyi ödeyecegini söledi KABUL ETMEDİM. çünkü arabaya ihtiyacim vardi eşimden de habersiz iş de yapmadim...
halada bana sölüyor çok gücüme gitti.. ev alacaksan sen bana yardim etmedin düğün için de yardim et bari diyor dile kolay.
yine düğün kredisi çekecekmiş..düğünü için acele ediyor. bizi de dinlemiyor işde
hele benden yardim istedi malum borçlar var Allahın izinyle bebegimiz olucak.. hele ki muayene parasini biriktirmeye çalışıyorum. bana diyo ki sende benim için kredi çek ödersin para yok iki maaşla gül gibisin diyo.
ne bilim güvenemedim abime.. güvensem abim için eşimden habersiz kredi çeksem geç öderse içim bu sefer vicdanim rahat etmiycek..
vallahi ben bilgisayar alacam kırk defa düşünüyorum2017 de ekonomi olarak zorlanacağımız günler gelebilir
bu yüzden kendinizin olmayan bir borcun altına girmeyin
hastalık olur vs onu anlarım da
düğün yani bu ayagını yorganına gore uzatsın herkes
ne münasebet? o sizin evinizimi ödedide öyle bir beklentisi var? ayrica kocandan gizli cek ne demek yahu? kendi esi ilerde bunu yapsa aceba ne yaparValla aileme güveniyor Abim bize güveniyor ondan yapiyor düğünü.. Yoksa yapmiycakti.. Kizin ailesi hemen olsun istiyor ikisinin yaşi geçiyor. Biz karisamayiz zaten öteki abimde karismiyor kendiniz yapin diyor hakli yani. İşde hala soluyo eve yardim etmedin gibisinden.. Ben mi aliyorum evi alla alla yani
Sakin sakin boyle bisi yapma. Seninde evladin olacakmis. Boyle bir sebepten kotu olacaksa seninle varsin olsun..merhaba arkadaşlar.
sorun şu Abim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?