Abimin benden maddi beklentisi..

Asla çekme.hele de habersiz.abin çok dusuncesizmis evli olan kız kardeşinden para istiyor bir de esinden habersiz olmasını söylüyor.cok ayıp etmis

Aman aman sakın ha... Müstakbel eşi cekiversin. Çok uyaniklar..

Önce kendi annenle konuş
Abim böyle böyle diyo de
Eşine söyşeme diyo anne çok zor duruma sokuyo beni de. Eşin duyarsa güvenini sarsarsın bence. Madem çok evlenmek istiyo. Gitsin evlenmek istedigi kişi kimse ona çektirsin krediyi

Eşim benden gizli birsey yapsin istemem dolayisiyla bende yapmam. En iyi sizde sorunuzun cevabini empati yaparak bulabilirsiniz bence..

Eşinize danışın kimseyi suçlamadan, eşiniz ne derse ona göre hareket edin. Ben böyle yapardım yani.

Eşinden habersiz hiçbirşey yapmamanı öneririm.
Onunla konuş bilgisi olsun, yol göstersin sana.
Fakat bebeğin için muayene parası biriktiren biri için kredi altına girmek çok tehlikeli. Üzgün olduğunu, durumunun el vermediğinden bahset..

Asla esinden gizli is yapma esine bahset durumdan

Ödeyecek olan sizde 2 maaş var gül gibi geciniyorsunuz demez zaten..
Esin istemiyor sen de öyle.. kesin bir dille Hayır diyin.. Muayene parası biriktiren kardeşe kredi çek diyorsa zaten sizi düşünmüyor.. siz de düşünmeyin..

''bana diyo ki sende benim için kredi çek ödersin para yok iki maaşla gül gibisin diyo.''

Karaktersizlik.

sakın verme ödemez...ben abıme cektım salak gibi her ay ara msj at delırttı beni.ablamlar ödeyiver nolcak dedi paracı dediler,karısı cekmedı kredı ben cektım.ödemiyorlar abıde olsa kız kardeste olsa kefil olma istisnalar var tabı.

abının yapacagı evlenmek ıcın bıraz beklemek 2 yıl kadar.sız esınızle çok fazla mı maas alıyorsunuz kı.alıyorsan da bıraz yardım edebılırsın kredı degıl de hedıye gıbı ama çok zorlanacak gibi abınız maddı yonden bence beklemelı

Annem biliyor zaten.. Ev kredisi için beni zorladiydi Abim.. Bizde araba alcaktik o parayi araba için kredi cekmisim. İste Abim o krediyi vermemi istedi bende vermedim. Arabaya ihtiyacım vardi. Eşimden de gizli yapmami istedi. Bende dinlemedim. Esimde razi gelmedi. Araba aldik laf sokuyor bana hala.. Eve yardim etmedin gibisinden beni ezmeye calisiyor. Halada soluyor sikildi. Düğün geldi şimdi ona yardim et diyor bende para yok çocuğum olucak abi dedim muayene parasini biriktirmeye calisiyorum hele de doğum parasi da lazim çocuğa masrafim olucak dedim öyle deyince birşey demedi. Parasi var diye düşünup kullandirtmam kendimi. İste o kendini düşünüyor. Düğünü kredi çekecek oduycek mecburen ailemden bekledi. Ailem de kendiniz yapin dedi. Kiza mi soleyemedi haberi varmi hic bilmiyorum. Acele etmeyin diyorum anlamiyor yaşim geciyor Eee zamanında birikseydi harcamasaydin banane yani.

Kusura bakmada iyi sabır var sendede. Ne yüzsüzmüş oda.

Borç oduyoruz zaten kalani çocuğa birktiriyorum. Bi anda birşey cikiveriyo belli bile değil..

biz kendimiz düşünüyoruz evlenmisim artik kocamla konuşup ne yapacagiz ne edeceğiz beraber karar veriyoruz. O benden habersiz is yapmaz bende ondan.. Gizli mizli hic yok aramizda. Olsaydi güven gitmiştir... Evlilikte esler güven çok önemli.. Birbirnizden saklamamali.. Adam saklarsa kadin güvenmez kadin saklarsa adam güvenmez... Öyle degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…