- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
Eşinize danışın kimseyi suçlamadan, eşiniz ne derse ona göre hareket edin. Ben böyle yapardım yani.merhaba arkadaşlar.
sorun şu Abim..
yaza düğün olacak kısmetse... fakat bende maddi yardim istiyor. araba alacakken eşimden habersiz ev için benden kredi çekmemi ve o krediyi ödeyecegini söledi KABUL ETMEDİM. çünkü arabaya ihtiyacim vardi eşimden de habersiz iş de yapmadim...
halada bana sölüyor çok gücüme gitti.. ev alacaksan sen bana yardim etmedin düğün için de yardim et bari diyor dile kolay.
ev kredisi ödüyor aylik 1000 hemde 4 yıl...
yine düğün kredisi çekecekmiş..düğünü için acele ediyor. bizi de dinlemiyor işde
hele benden yardim istedi malum borçlar var Allahın izinyle bebegimiz olucak.. hele ki muayene parasini biriktirmeye çalışıyorum. bana diyo ki sende benim için kredi çek ödersin para yok iki maaşla gül gibisin diyo.
ne bilim güvenemedim abime.. güvensem abim için eşimden habersiz kredi çeksem geç öderse içim bu sefer vicdanim rahat etmiycek..
siz olsaydin ne yapardiniz ne düşünürdün?? yorumlariniz bekliyorum.
sakın verme ödemez...ben abıme cektım salak gibi her ay ara msj at delırttı beni.ablamlar ödeyiver nolcak dedi paracı dediler,karısı cekmedı kredı ben cektım.ödemiyorlar abıde olsa kız kardeste olsa kefil olma istisnalar var tabı.merhaba arkadaşlar.
sorun şu Abim..
yaza düğün olacak kısmetse... fakat bende maddi yardim istiyor. araba alacakken eşimden habersiz ev için benden kredi çekmemi ve o krediyi ödeyecegini söledi KABUL ETMEDİM. çünkü arabaya ihtiyacim vardi eşimden de habersiz iş de yapmadim...
halada bana sölüyor çok gücüme gitti.. ev alacaksan sen bana yardim etmedin düğün için de yardim et bari diyor dile kolay.
yine düğün kredisi çekecekmiş..düğünü için acele ediyor. bizi de dinlemiyor işde
hele benden yardim istedi malum borçlar var Allahın izinyle bebegimiz olucak.. hele ki muayene parasini biriktirmeye çalışıyorum. bana diyo ki sende benim için kredi çek ödersin para yok iki maaşla gül gibisin diyo.
ne bilim güvenemedim abime.. güvensem abim için eşimden habersiz kredi çeksem geç öderse içim bu sefer vicdanim rahat etmiycek..
abının yapacagı evlenmek ıcın bıraz beklemek 2 yıl kadar.sız esınızle çok fazla mı maas alıyorsunuz kı.alıyorsan da bıraz yardım edebılırsın kredı degıl de hedıye gıbı ama çok zorlanacak gibi abınız maddı yonden bence beklemelımerhaba arkadaşlar.
sorun şu Abim..
Annem biliyor zaten.. Ev kredisi için beni zorladiydi Abim.. Bizde araba alcaktik o parayi araba için kredi cekmisim. İste Abim o krediyi vermemi istedi bende vermedim. Arabaya ihtiyacım vardi. Eşimden de gizli yapmami istedi. Bende dinlemedim. Esimde razi gelmedi. Araba aldik laf sokuyor bana hala.. Eve yardim etmedin gibisinden beni ezmeye calisiyor. Halada soluyor sikildi. Düğün geldi şimdi ona yardim et diyor bende para yok çocuğum olucak abi dedim muayene parasini biriktirmeye calisiyorum hele de doğum parasi da lazim çocuğa masrafim olucak dedim öyle deyince birşey demedi. Parasi var diye düşünup kullandirtmam kendimi. İste o kendini düşünüyor. Düğünü kredi çekecek oduycek mecburen ailemden bekledi. Ailem de kendiniz yapin dedi. Kiza mi soleyemedi haberi varmi hic bilmiyorum. Acele etmeyin diyorum anlamiyor yaşim geciyor Eee zamanında birikseydi harcamasaydin banane yani.Önce kendi annenle konuş
Abim böyle böyle diyo de
Eşine söyşeme diyo anne çok zor duruma sokuyo beni de. Eşin duyarsa güvenini sarsarsın bence. Madem çok evlenmek istiyo. Gitsin evlenmek istedigi kişi kimse ona çektirsin krediyi
Eşinin haberi var. Razi değil.. Ben eğer eşinden gizli yapsaydim cinnet koparirdi.. Oda aynisini evlenecek kizkardesine yapsaydi bana hesabini sorardi.. Öyle değilmiAsla esinden gizli is yapma esine bahset durumdan
Kusura bakmada iyi sabır var sendede. Ne yüzsüzmüş oda.Annem biliyor zaten.. Ev kredisi için beni zorladiydi Abim.. Bizde araba alcaktik o parayi araba için kredi cekmisim. İste Abim o krediyi vermemi istedi bende vermedim. Arabaya ihtiyacım vardi. Eşimden de gizli yapmami istedi. Bende dinlemedim. Esimde razi gelmedi. Araba aldik laf sokuyor bana hala.. Eve yardim etmedin gibisinden beni ezmeye calisiyor. Halada soluyor sikildi. Düğün geldi şimdi ona yardim et diyor bende para yok çocuğum olucak abi dedim muayene parasini biriktirmeye calisiyorum hele de doğum parasi da lazim çocuğa masrafim olucak dedim öyle deyince birşey demedi. Parasi var diye düşünup kullandirtmam kendimi. İste o kendini düşünüyor. Düğünü kredi çekecek oduycek mecburen ailemden bekledi. Ailem de kendiniz yapin dedi. Kiza mi soleyemedi haberi varmi hic bilmiyorum. Acele etmeyin diyorum anlamiyor yaşim geciyor Eee zamanında birikseydi harcamasaydin banane yani.
Borç oduyoruz zaten kalani çocuğa birktiriyorum. Bi anda birşey cikiveriyo belli bile değil..abının yapacagı evlenmek ıcın bıraz beklemek 2 yıl kadar.sız esınızle çok fazla mı maas alıyorsunuz kı.alıyorsan da bıraz yardım edebılırsın kredı degıl de hedıye gıbı ama çok zorlanacak gibi abınız maddı yonden bence beklemelı
biz kendimiz düşünüyoruz evlenmisim artik kocamla konuşup ne yapacagiz ne edeceğiz beraber karar veriyoruz. O benden habersiz is yapmaz bende ondan.. Gizli mizli hic yok aramizda. Olsaydi güven gitmiştir... Evlilikte esler güven çok önemli.. Birbirnizden saklamamali.. Adam saklarsa kadin güvenmez kadin saklarsa adam güvenmez... Öyle degilmiÖdeyecek olan sizde 2 maaş var gül gibi geciniyorsunuz demez zaten..
Esin istemiyor sen de öyle.. kesin bir dille Hayır diyin.. Muayene parası biriktiren kardeşe kredi çek diyorsa zaten sizi düşünmüyor.. siz de düşünmeyin..
oyle aynen sureklı bır masraf cıkıyorBorç oduyoruz zaten kalani çocuğa birktiriyorum. Bi anda birşey cikiveriyo belli bile değil..
Aynen iste herşey masraf.. Evlilik herşey sorumluluk istiyor. Hayat kolay değiloyle aynen sureklı bır masraf cıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?