Hep derim kızkardeş gibisi yoktur diye.3 kız kardeşiz biz.Aramızda 1.5 yaş var üçümüzünde.Kavga etsekte tartışsakta iyi günümüzdede kötü günümüzde de hep yanyanayız.Erkek kardeşler daha uzak ve soğuklar tabi bu genel bir durum.
Zorla güzellik olmaz diye klişe bir laf vardır ya,sizinki de o hesap...
Bazı insanlar yapı gereği soğuk olabiliyor yada evlendiği kişinin ailesine karşı en başta mesafeyi koyabiliyor.
Ya da kıskanıyor;artık bunun betimlemesi her ne ise...
Siz yakınlığı göstermişsiniz o buna cevap vermiyorsa boşverin gitsin.
Aramıyorsa aramasın...
Gelmiyorsa gelmesin...
Konuşmuyorsa konuşmasın, takmayın hiç.
Ben açıkcası sizin yerinizde olsam aramıyorsa ben de üstüne düşüp bir daha aramazdım.
Hani tamam kimse kimseyi sevmek/samimi olmak zorunda değildir ama bir adap vardır...
Onu da yapmıyorsa kendi ayıbıdır.
Zaten anlattığınız kadarıyla böyle birinden ne dost olur ne abla...
En iyisi sizde bundan sonra mesafenizi koruyun. Böyle insanlarla samimi olsanız ne olur olmasanız ne olur.
Şurda 3 günlük dünya; onun bunun densizlikleri için can sıkmaya değer mi...
Sallayın gitsin...
bence abinizle aranızda mesafe olduğu için sizde kendinizi çekmişsiniz.. şimdi benim daha 12 yaşında erkek kardeşim var ilerde onun karısı öyle yapsa yırtarımhelede kardeşimide engelliyosa görüştürmüyosa vay halineee.. bebekkene okadar b.klu kıçını boşamı temizledik
nasıl bir durum içinde bulunduğunu tahmin ediyorum..ama hiç ağlamana dertlenmene değmez..
Allahım dirliğini düzenini bozmasın senin yeter..
bunlar neden kaynaklanıyor dersende, çünkü sen annenin bitanecik kızısın onun için.. çekememezlik var yani
Annenle aynı şehirde mi oturuyorsun canım?Yani mesela annende buluşabilirsiniz. Ne bileyim benim kayınvalidem de her hafta beni ve görümcemi ailecek yemeğe alır. Bizler de böylece görüşmüş oluruz. Annen hep beraber sizi çağırabilir veya ne bileyim sen ara haftasonu geliyoruz oturmaya abi de sonra onları çağır ne bileyim adım at biraz.
Bu ne kıskançlık ne başka bir şey
Yengeniz kafasında ben eşimin ailesinden uzak olacağım diye bir şey kurup evlenmiş
Ee abiniz de soğuk bir insanmış bunu yapması daha da kolay olmuş
Onun kafasında bu düşünce varken sen istediğin kadar iyi ol, iyi yaklaş o hep mesafeli olacaktır
Bu da onun tercihi yanlış da olsa öyle istemiş işte gördükleri, yaşadıkları onu böyle bir tercihe itmiş
Belki görümcesi değil arkadaşı, komşusu olsan seni çok sevecek görüşmek isteyecek hep ama o bu işe baştan ön yargılı
İnsan tabi ki de ister samimi olmayı ama o bunu tercih etmiş baştan
Boşver resmiyet içinde görüşün gitsin takılma
hiçüzme kendini canım benim yengemde aynı
hiç konuşmaz suratı hep asıktır,zaten ayda yılda bir görürüm hiçte umurmda değil valla
keyfi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?