Abimin eşi hiç sevmedi beni

Bizde öyleyiz şimdiye kadar hiç kardeş sorgulamadım
Abim olsun demedim
Tek kız olanlardan çok duymuşumdur keşke bir ablam yada kız kardeşim olsaydı dediğini

Hiç bişeyde yapamazsın
Bişey dediğinde kötü görümce olur çıkarsın
Böyle durumlarda kişiliği oturmuş insan gerekir
Buda şanstır

ne dramatize etmişsiniz, eğer yengem soğuk birisi olsaydı vakit ayarlar abimle göruşurdum yuzyuze ben de onu yok sayardım. ne yani? benimle samimi değil diye ağlamak?

Yapma. İyilik haketmeyene yapılmaz. Bir yaptın iki yaptın. Artk yapma. Biraz ağırdan al kendini

Abimizle ilişkileriniz i sıcak tutmak isteğinizi ve kız kardeş isteğinizi anladım. Ama gelini kız kardeş seçme işini anlamadım. Belki sizi sevmiyor itici buluyor. Belki kendi itici gıcık bir insan. Yani ağlayacak kadar niye üzülüyorsunuz. Abilerinizi arayın sorun ama sizden uzak durmak isteyen insan için dert tasa etmeyin. Etrafta kız kardeş olacak çok iyi arkadaşlar var. Aynı zamanda geliniz sizinle arkadaş gibi olmak zorunda değil. Herkes yoluna gitsin şunu da söyleyim benim görümcemin yaşı büyük ve bana ablalık yapmaya çalıştı ne kadar iyi niyetle yapsada benim ablaya ihtiyaçım yoktu. Sürekli akıl verip durdu söylediklerini yapmayınca bana tavır aldı. Ben saygısızlık etmek istemedim ama çok şükür benim aklımda var fikrim de var kendi kararımı kendim almak isterim..

Canım bak, forumdaki eski bir konuya yorum yapacağımız zaman konu güncel mi, değilse bile konu sahibi forumda aktif mi, son giriş zamanı ne zmaan diye bakıyoruz ki, hortlattığımız konu hortladığına değsin.

Abin seni iyi anlatmıyor olabilir mi yani ruh hastası olabilir insanın tanımadan tepkili olması bence abin seni çok da iyi anlatmıyor yengenize tabii o da kalbini açmamış sana tanımaya çalışmamış her ne yaşanırsa yaşansın eşin ailesine büyük saygı duyuyorsa sen de saygı duyarsın ama o alaşağı ederse daha tanımadan tepkili olursun

Abinizin eşine çok fazla anlam yüklemişsiniz. Demek ki baştan mesafe koymak istedi kendisi. Sizin de aileniz var işte yalnız değilsiniz ki, eşinize odaklanın geline odaklanmak yerine.

Aynı durumu ben de dayımın eşiyle yaşadım .Dayımla kardeş gibiyiz yakınız,yaş aramız 10.Cok güzel bir ilişkimiz var.Ben de yengemle aynı durumdayım .İlk evlendigi sene ,neredeyse 14 yıl oluyor ,evine gittik ,kovulduk desek yeridir ,biz oradayken sürekli dayima bağırdı.Atiyorum çayı niye koydun ,onu niye aldın falan,yanımda anneannem var rahmetli,kalk gidelim kızım o bize yapıyor dedi sessizce ,kalktık gittik.Hosgeldin derdim yüzünü cevirirdi,sürekli laf sokardi,neler neler..Bizim ailenin çoğu ile konuşmuyor.Evine bir daha hiç gitmedim.Dayimla konuştuğumda neden diye ,kıskanıyormus,dayımın ondan başkasını sevmesini kaldiramiyormus, elinde değilmiş dedi.Doktora gitmiş bırakmış ,Teyzem ,dayım ben çok iyiyiz ,teyzemle de konusmaz,.Biz dayımla görüşüyoruz ama ben dayıma hala kızıyorum içten içe bize bu muameleyi yapmasına izin verdi diye ...ama yapacak bişey yok,dayımla iyiyiz onu yok sayıyoruz,arada laf gönderiyor cevap bile vermiyorum öyle diyeyim.Duzelmez ,siz kardeşimize iyi olun ,onu da yok sayın ,konuşmak için uğraşmayın ,yüz vermeyin.

Madem bu kadar kafanıza takıyorsunuz, uygun bir zamanda konuşmayı deneyin. Benim ablam yok, ben seni ablam olara görüyorum ve seni cok swviyorim ama senden yana bana karsi bir sogukluk hissediyorum, bu durum beni cok üzüyor gibilerinden açılmayı deneyin. Normalde ben de cok sıcak kanlı samimiyet kurmayı seven bir insan degilimdir ama gorumcelerim aksine bana sizin yengenize yaklastiginiz gibi yaklasirlar. Sirf onlari kirmamak adina ben de onlara yakın ve sıcak davranıyorum. Sizin bu sekilde hissettiginizi bilse durun daha farklı olur diye düsünüyorum.

bırakın iletişim falan da kurmayın size sevmeyeni siz hiç sevmeyin,hayırlı geceler

Ya konuşmayıverin ne olacak. Demek ki samimi olmayı sevmiyor. Siz de amma abartmissiniz yok kız kardeşim yerine koyacaktım yok bilmem ne. Telefona istemeler falan. Ve onun evi onun kınası tabi konusmayacaksinız normali bu. Valla abiniz de gelini zorlamamış helal olsun. Erkek kardeşlerim evlense görünce selam selam o kadar. Öyle özel olarak arayıp konuşmam. Ben evlensem görümcemin iki de bir beni aramasını samimi olmak istemesini de istemezdim. Muhtemelen samimiyet dedikodu getirir diye düşünüyor haklı da.

Başlığa istinaden
Birazda abi eşleri sevmesin sizi hep siz mi abi eşlerini sevmeyeceksiniz

Sizde kendimi gördüm iki kardeşiz bi tek abim var yani 9 yaş var aramızda ama severim abimi çok iyidir yengeme abla diyorum yenge bile değil ama aramızdaki buzlar kırılmadı en son nişanımda herkesin içinde bu aile hiç beni sahiplenmiyo diye rezil etmeye kalktı bizimkileri alakası bile yok annemler en son 30 bin yardımda bulundular bana yapmadılar bile gözümde yok hiç ama insan bi teşekkür eder karşılığı bu mu hatta gene tuzlu kahve yaptığımda herkesin içinde bn eşime kıyıp kahveye tuz koymadım falan diye beni yerdi bu son olanlardan sonra artık bn de uzlaşan taraf olmaktan vazgeçtim hatta bn konuşmama kararı aldım faydası bi yana zararı olmasın bari bana

Ona başka turlu gorumce lazımmış siz kendinizi uzmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…