- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.934
- 333
- 35
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
-
abiniz daha yeni evliymişKızlar nerden başlasam bilmem şu saat oldu gözüme uyku girmiyor abimib anlatıklarınndan dolayı abim evleneli 4 ay oldu ve eşi ile ilk günden beri kavgaa ediyorlar. Nişanlı iken çok sıkıntılı idiler hep evlenince geçer dedik aah demez olaydık düğüne 1 hafta kala nişan atılıyordu abime git konuş anlaş dedik anlaştı ayrılmadılar ah keşke ayrılsalarmış. Nişanlı ikrn abimle tek muhabbeti altın ev para mobilya oldu. Ne istedi ise yaptık tek oğlan diye heveslenip.Sorun şu ki nişanlılıktaki problemleri öne sürerek ilk zamanlar abimle birlikte olmamış 4 aydır yanına yaklaştırıyormuş abimi ve abime 40 günlük evli iken erkek olaydın da zorla yapaydın demiş abim sinir krizi geçirmiş bizim hiç haberimiz yok. İlk zamanlar annemler yeni evliler diyerekden sürekli gidip gelmek istemediler onu sorun yapmış senin ailen beni istemiyor senin ailen şöyle böyle diyerekten neyse bizimkiler bu sefer yakın durdu gidip geldi geçen annem dişinden ameliyat olmuş abimde demiş annnemi getirim bize çorba yap kalsın evde tek kalmasın telefonda abime ben senin ailenin hizmetçisi miyim demiş. Biz evine gidiyoruz bize çok güzel davranıyor ama arkamızdan abimle kavga ediyor. Abim gece olunca dokununca dokunma bana diye bagırıyormuş dün gece abimi yataktan kovmuş sen kimsin diye şoktayım. Biz ailecek abim mutlu olsun diye sustuk bugune kadar alttan aldık görmezden geldik ne yapacagımı şaşırdım abimin psikolojisi bozulmuş iyice annemi babamı üzmek istemediği için sorunları hep alttsn almış bugun bana ben napım bacım dedi ne diyecem bilemedim. Ne demeliyim içimden boşan gitsin demek geçiyor ama diyemiyorum of.
Agziniza saglik veya parmaklariniza. Yorumunuz birazda olsa sinirimi aldi :)Boşver tatlım bunlar anlamaz, herşey bunlarca ayıp hep susalım konuşmayalım
Tacizide konuşmayalım tecavüzüde cünki ayıp, hayatımız boyunca içimize atalım dimi
Gece gece sinirlendim
Neden siz her konuda böyle sivri yorumlar yapıyorsunuz bilerek mi..??Ben hiçkimseyle bu muhabbete girmem çok aşağılayıcı her iki taraf içinde iki insanın yatak odasıda bilinirse ne özeli kalır?
konu sahibi o kız abinden zaten boşanacak muhtemel kamuflaj amaçlı evlendi adı evlendi ayrıldı olsun diye benden demesi ..hayırlı günler.Kızlar nerden başlasam bilmem şu saat oldu gözüme uyku girmiyor abimib anlatıklarınndan dolayı abim evleneli 4 ay oldu ve eşi ile ilk günden beri kavgaa ediyorlar. Nişanlı iken çok sıkıntılı idiler hep evlenince geçer dedik aah demez olaydık düğüne 1 hafta kala nişan atılıyordu abime git konuş anlaş dedik anlaştı ayrılmadılar ah keşke ayrılsalarmış. Nişanlı ikrn abimle tek muhabbeti altın ev para mobilya oldu. Ne istedi ise yaptık tek oğlan diye heveslenip.Sorun şu ki nişanlılıktaki problemleri öne sürerek ilk zamanlar abimle birlikte olmamış 4 aydır yanına yaklaştırıyormuş abimi ve abime 40 günlük evli iken erkek olaydın da zorla yapaydın demiş abim sinir krizi geçirmiş bizim hiç haberimiz yok. İlk zamanlar annemler yeni evliler diyerekden sürekli gidip gelmek istemediler onu sorun yapmış senin ailen beni istemiyor senin ailen şöyle böyle diyerekten neyse bizimkiler bu sefer yakın durdu gidip geldi geçen annem dişinden ameliyat olmuş abimde demiş annnemi getirim bize çorba yap kalsın evde tek kalmasın telefonda abime ben senin ailenin hizmetçisi miyim demiş. Biz evine gidiyoruz bize çok güzel davranıyor ama arkamızdan abimle kavga ediyor. Abim gece olunca dokununca dokunma bana diye bagırıyormuş dün gece abimi yataktan kovmuş sen kimsin diye şoktayım. Biz ailecek abim mutlu olsun diye sustuk bugune kadar alttan aldık görmezden geldik ne yapacagımı şaşırdım abimin psikolojisi bozulmuş iyice annemi babamı üzmek istemediği için sorunları hep alttsn almış bugun bana ben napım bacım dedi ne diyecem bilemedim. Ne demeliyim içimden boşan gitsin demek geçiyor ama diyemiyorum of.
Aynen de öyle psikolojisi alt üst olmuş durumda dün geceki halini unutamıyorum .Bence ailen ke paylaşın ortak bi yol bulun böyle evlilikmi olur anlattığına göre abın kan susup kızılcık şerbeti içiyo d
Tek sorun vajinumus olsa idi abime sabret der olumlu konuşurdum abime eş görevini yapmadığı gibi ailemi ve akla gelecek en ufak şeyleri dde sıkıntı yapıyor abim o konu çözülse bile mutlu olamıcakAbin sizinle nasıl özelini konuşur diye size kızanlar olmuş ne alaka yani ortada özel denilecek bir durum mu var? Vajinusmus problemi yaşamış biri olarak bir noktadan sonra yaşadıklarınız ağır geliyor, çözüm bulma umuduyla çevrenizdekilere anlatmaya başlıyorsunuz. Benim sorunumu annem, babam, abim, birkaç arkadaşım, birkaç komşum biliyordu sağolsunlar maddi manevi verdikleri desteklerle ben bu sorunu aştım. Şimdi hepimiz sapık mi olduk?
Konu sahibi Allah abinize kolaylık versin, abinizin eşi kendine çeki düzen vermediği sürece bu evlilik yürümez. Çocuk olması işleri daha da çıkmaza sokar. Zaten abinizle birlikte olmuyormuş birde çocuk olursa daha hiç yanaşmaz. Her kavgada çocuğu koz olarak kullanma potansiyeli de var.
Abin evliliğinin sonunu göremiyorsa bir gün bile zaman kaybetmesin.
Mesela 2 gün orda kaldım eşimle aramdaki muhabbeti anlattım kayınvalidem ile ilğili sorunjm vardı söyledim eşine söylsene dedi ne munasebet ben eşime ailesini kötüleyip yada ailesnin hakkında kötü söz söyleyip eşimi üzmem dedim hımm dedi başks bişey demedi . alttan alta baxı konuları konuştum . işine geleni alıyor işine gelmeyeni almıyot bunu anladımŞimdi çok fazla soru var kafamda...
Bir kere tek taraflı dinliyorsunuz abinize düşkünsünüz doğal olarak doldunuz.
Abin biraz abartmış olabilir onu da şundan dolayı söylüyorum; hiç bir kadının erkeksen yapsaydın demesini aklım almıyor. Yani açıkça BANA TECAVÜZ ET! diyor.
Bu gerçekse eğer kadın bana tecavüz etti diye polise de gidebilir bunu da düşünün.
Asla çocuk düşünmesin hiç birşey düzelmez size daha çok çektirir, boşanır ev bark ne varsa üzerine almaya çalışır.
Çocuğa yazık zaten herşeyden önce bu sağlıklı bir evlilik değil.
Kadınla konuşmanın bir yolunu bulmalı ama abinle konuştuğunuzu belli etmeden...
Bir de nişanlıyken atılmışsa yüzük barıştırmayacaksın işte o dönemde herkesin gerçek yüzü ortaya çıkıyor
Ne yaparsan yap boşan sözü senden çıkmasın.Herşey unutulur,sen yaptın olursun.Sadece terapist öner.Gerisi kendilerine kalmış.Abimle konuşup evlilik terapistine gitmelerini söylicem eşi inatla kabul etmeyip hala aynı davranıyorsa da tez vakitte boşanmasını söylicem.
Ya kardesim yazmim yazmim dedim ama insani zorluyorsunuz. Herkes hem fikir olmak zorunda degil. Size göre yanlis bana göre dogru. Gidip arkadaslariylami paylassin adam? KARDESIII CANIII KANIIII. Adam belliki COK ZOR bir durumdaki kardesine patlayarak anlatmis. Adam dememiski iste surasini elliyorum istemiyor, kapali bir sekilde anlatmis. Derdine derman ariyor napsin. Ayni durumda olmadan böyle konusan insanlara fitil oluyorum. Ne biliyorsunuz adamin piskolojisi ne durumda diye. Saolun bende sayenizde sükür ediyorum, kafamin sizin gibi calismamasindan.Valla sorun çıkaran sağolsun hep eşimin ailesi oldu sayelerinde tiksindim onlardan son olarak tanıdık yüzyüze geldiğim birine dedikodumu yapmış annesi aylardır konuşmuyordum yüzlerini görmüyodum en doğru kararı vermişim sağolsun bu hareketiyle ispat etmiş oldu.
Kesinlikle böyle birşeyin anlatılmasına normal bakılamaz bence şükür ki bizde böyle bir durum olmaz.
Abinizin eşinin vajinusmus olduğunu pek sanmıyorum. Vajinusmusu olanlar eşi cinsel birliktelik için dokunsa kendini kasıp kapatıyor. Gel bana tecavüz et demesi mümkün değil. Normal bir kadın bile eşine, ilk birlikteliğinde bu sözü söylemez iken vajinusmuslu asla söylemez.Tek sorun vajinumus olsa idi abime sabret der olumlu konuşurdum abime eş görevini yapmadığı gibi ailemi ve akla gelecek en ufak şeyleri dde sıkıntı yapıyor abim o konu çözülse bile mutlu olamıcak
saygısızlık değil bu dertleşmekHiçkimseye anlatmamalı.Nasıl konuşuyorsunuz böyle şeyler iki yıllık evli olmanız bu konuda uzman olduğunuz anlamına mı gelir?Abinizin tek suçu eşine gram saygısı olmaması ve böyle adama ne yapılsa az.
Bu kadar sizi celallendiren nedir ortada detaya dökülmüş bir durum yokki iki kardeş dertlesmis sakin olunHiçkimseye anlatmamalı.Nasıl konuşuyorsunuz böyle şeyler iki yıllık evli olmanız bu konuda uzman olduğunuz anlamına mı gelir?Abinizin tek suçu eşine gram saygısı olmaması ve böyle adama ne yapılsa az.
Bildiğin psikolojik vaka işte altın için eşya için evlendi pisman oldu çirkeflik yapıp işi bitirme derdinde bosanirsada bin türlü iftirayla nafakasini alır böyledir bu tiplerAbinizin eşinin vajinusmus olduğunu pek sanmıyorum. Vajinusmusu olanlar eşi cinsel birliktelik için dokunsa kendini kasıp kapatıyor. Gel bana tecavüz et demesi mümkün değil. Normal bir kadın bile eşine, ilk birlikteliğinde bu sözü söylemez iken vajinusmuslu asla söylemez.
Bir üyenin yazdığı gibi, yengeniz bu şekilde davranıp başka konuları örtbas ediyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?