Abimin eşi ve çözülmeyen konular

Ailenizle konuşun kızıda alın karşınıza ne derdi varmış öğrenin çok ayıp yaptığı. Belliki kızda evliliği yürütmek istemiyor. Bukadar sorunlu bir insan düzelirmi bilmiyorum.

abiniz daha yeni evliymiş
size eşi ile aralarında yasadıgı sorunları neden anlatıyor ki
tamam karısı sorunlu gibi ama abinizin de bunları size asla anlatmaması gerekir

Abin sizinle nasıl özelini konuşur diye size kızanlar olmuş ne alaka yani ortada özel denilecek bir durum mu var? Vajinusmus problemi yaşamış biri olarak bir noktadan sonra yaşadıklarınız ağır geliyor, çözüm bulma umuduyla çevrenizdekilere anlatmaya başlıyorsunuz. Benim sorunumu annem, babam, abim, birkaç arkadaşım, birkaç komşum biliyordu sağolsunlar maddi manevi verdikleri desteklerle ben bu sorunu aştım. Şimdi hepimiz sapık mi olduk?

Konu sahibi Allah abinize kolaylık versin, abinizin eşi kendine çeki düzen vermediği sürece bu evlilik yürümez. Çocuk olması işleri daha da çıkmaza sokar. Zaten abinizle birlikte olmuyormuş birde çocuk olursa daha hiç yanaşmaz. Her kavgada çocuğu koz olarak kullanma potansiyeli de var.

Abin evliliğinin sonunu göremiyorsa bir gün bile zaman kaybetmesin.

Ben hiçkimseyle bu muhabbete girmem çok aşağılayıcı her iki taraf içinde iki insanın yatak odasıda bilinirse ne özeli kalır?
Neden siz her konuda böyle sivri yorumlar yapıyorsunuz bilerek mi..??
Ortalık gerilsin aksiyon olsun diye mi..

Bence ailen ke paylaşın ortak bi yol bulun böyle evlilikmi olur anlattığına göre abın kan susup kızılcık şerbeti içiyo d

konu sahibi o kız abinden zaten boşanacak muhtemel kamuflaj amaçlı evlendi adı evlendi ayrıldı olsun diye benden demesi ..hayırlı günler.

Abimle konuşup evlilik terapistine gitmelerini söylicem eşi inatla kabul etmeyip hala aynı davranıyorsa da tez vakitte boşanmasını söylicem.

Şimdi çok fazla soru var kafamda...
Bir kere tek taraflı dinliyorsunuz abinize düşkünsünüz doğal olarak doldunuz.
Abin biraz abartmış olabilir onu da şundan dolayı söylüyorum; hiç bir kadının erkeksen yapsaydın demesini aklım almıyor. Yani açıkça BANA TECAVÜZ ET! diyor.
Bu gerçekse eğer kadın bana tecavüz etti diye polise de gidebilir bunu da düşünün.
Asla çocuk düşünmesin hiç birşey düzelmez size daha çok çektirir, boşanır ev bark ne varsa üzerine almaya çalışır.
Çocuğa yazık zaten herşeyden önce bu sağlıklı bir evlilik değil.
Kadınla konuşmanın bir yolunu bulmalı ama abinle konuştuğunuzu belli etmeden...

Bir de nişanlıyken atılmışsa yüzük barıştırmayacaksın işte o dönemde herkesin gerçek yüzü ortaya çıkıyor

Tek sorun vajinumus olsa idi abime sabret der olumlu konuşurdum abime eş görevini yapmadığı gibi ailemi ve akla gelecek en ufak şeyleri dde sıkıntı yapıyor abim o konu çözülse bile mutlu olamıcak

Mesela 2 gün orda kaldım eşimle aramdaki muhabbeti anlattım kayınvalidem ile ilğili sorunjm vardı söyledim eşine söylsene dedi ne munasebet ben eşime ailesini kötüleyip yada ailesnin hakkında kötü söz söyleyip eşimi üzmem dedim hımm dedi başks bişey demedi . alttan alta baxı konuları konuştum . işine geleni alıyor işine gelmeyeni almıyot bunu anladım

Abimle konuşup evlilik terapistine gitmelerini söylicem eşi inatla kabul etmeyip hala aynı davranıyorsa da tez vakitte boşanmasını söylicem.
Ne yaparsan yap boşan sözü senden çıkmasın.Herşey unutulur,sen yaptın olursun.Sadece terapist öner.Gerisi kendilerine kalmış.

Ya kardesim yazmim yazmim dedim ama insani zorluyorsunuz. Herkes hem fikir olmak zorunda degil. Size göre yanlis bana göre dogru. Gidip arkadaslariylami paylassin adam? KARDESIII CANIII KANIIII. Adam belliki COK ZOR bir durumdaki kardesine patlayarak anlatmis. Adam dememiski iste surasini elliyorum istemiyor, kapali bir sekilde anlatmis. Derdine derman ariyor napsin. Ayni durumda olmadan böyle konusan insanlara fitil oluyorum. Ne biliyorsunuz adamin piskolojisi ne durumda diye. Saolun bende sayenizde sükür ediyorum, kafamin sizin gibi calismamasindan.

Gelin vajinismus olabilir. Sinirli ve aşırı tepkileri ile bunun ustunu bilincsiz bir sekilde kapatiyor gibi geldi bana. Bence vajinismus uzerinde durun, tedavi, terapi artik her neyse bunun icin cozum alternatiflerini sunsun abiniz eşine

Tek sorun vajinumus olsa idi abime sabret der olumlu konuşurdum abime eş görevini yapmadığı gibi ailemi ve akla gelecek en ufak şeyleri dde sıkıntı yapıyor abim o konu çözülse bile mutlu olamıcak
Abinizin eşinin vajinusmus olduğunu pek sanmıyorum. Vajinusmusu olanlar eşi cinsel birliktelik için dokunsa kendini kasıp kapatıyor. Gel bana tecavüz et demesi mümkün değil. Normal bir kadın bile eşine, ilk birlikteliğinde bu sözü söylemez iken vajinusmuslu asla söylemez.

Bir üyenin yazdığı gibi, yengeniz bu şekilde davranıp başka konuları örtbas ediyor olabilir.

saygısızlık değil bu dertleşmek
herhalde en ince ayrıntısına inmemiştir abisi

konu sahibi arkadaşım yenge sanki abinizle altın mal mülk için evlenmiş gibi
biran önce çaresine bakacak ya da uzman yardımı aldıracak eşine

hiç sormuş mu beni sevmiyor musun diye abiniz?

Bu kadar sizi celallendiren nedir ortada detaya dökülmüş bir durum yokki iki kardeş dertlesmis sakin olun

Ya kötü düsünmek istemiyorum ama aklima sebep olarak sey geliyor. Gelin hani önceden birseyler yasadi ama abinize söylemedi veya söyliyemedi. Ve kavgalar cikararak abinizin yaklasmamasini saglamaya calisiyor diye düsündüm ama günahini almim.

Bildiğin psikolojik vaka işte altın için eşya için evlendi pisman oldu çirkeflik yapıp işi bitirme derdinde bosanirsada bin türlü iftirayla nafakasini alır böyledir bu tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…