- 27 Nisan 2012
- 15.901
- 19.244
- 498
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
-
ben mi cahilim bu konudaGecenin bu saatinde bi yalan için uyanığım şuan size bunları yazarak zevk alıyorum abim bana direk bu cümleyi demedi tabiki eşi bana çocuk istediğini yaza çocuk planladığını söyledi abimde biz daha bişey yaşamadık deyince dedim çocuk iatiyor eşin o da bana o başka yollardan istiyor dedi bende bu anlamı çıkardım
anlamadım ben sizi gerçektenEee madem sorunlu dilden dile dolaşsın o zaman bu yatak odası mevzusu bunu haketmiş devam.
Cinsel tercihi mi farklı acaba ? Çok normal gelmedi tavırları ..Ben burda abim yatak odasnda mutsuz diye dert edinmiyorım tek sıkıntı o olsa idi abime her evlilikte olur sabır göster eşine saygı duy derdim konuyu kapatırdım. Ama sırf yatak odasında akşam olunca benden birşey istemesin diye kavga çıkaran bi eşi var ve abim gerçekten çok durumda
Daha önceden başka biriyle birliktelik yaşamış da olabilir, belki bunun açığa çıkacağından çekiniyordur. Boşanma olursa evlendim ayrıldım deyip yoluna devam edebilir.Bildiğin psikolojik vaka işte altın için eşya için evlendi pisman oldu çirkeflik yapıp işi bitirme derdinde bosanirsada bin türlü iftirayla nafakasini alır böyledir bu tipler
+1Daha önceden başka biriyle birliktelik yaşamış da olabilir, belki bunun açığa çıkacağından çekiniyordur. Boşanma olursa evlendim ayrıldım deyip yoluna devam edebilir.
Görücü usulüyle evlenmiş olsalardı, belki başka birini seviyordu ailesinin zoruyla evlendi, eşinin onu terk etmesi için yapıyor derdim. Kadın ağır sorunluya benziyor.
Mesela 2 gün orda kaldım eşimle aramdaki muhabbeti anlattım kayınvalidem ile ilğili sorunjm vardı söyledim eşine söylsene dedi ne munasebet ben eşime ailesini kötüleyip yada ailesnin hakkında kötü söz söyleyip eşimi üzmem dedim hımm dedi başks bişey demedi . alttan alta baxı konuları konuştum . işine geleni alıyor işine gelmeyeni almıyot bunu anladım
Anlatır ne var adam sanki sex hayatını anlatmış ne tuhafdinz haAbiniz size yatak odasını nasıl anlatır yaaa???
Yatak odasını anlatmamis hala anlamayamadin herhaldeeBen hiçkimseyle bu muhabbete girmem çok aşağılayıcı her iki taraf içinde iki insanın yatak odasıda bilinirse ne özeli kalır?
Su anda Şu konuyu sırf sizin yorumlarınz için okudum bir insan anlamamakta bu kadar israrci mi olurŞükürler olsun ki böyle bir abi kardeş ilişkim yok çok şükür ki eşim kardeşiyle bayağı mesafeli bugünde şükredecek birşey buldum sağolun üyeler sizin gibi düşünmemek gerçekten huzur verici.
valla mor sever kusura bakmada sende en az konu sahibinin yengesi kadar acayipsinŞükürler olsun ki böyle bir abi kardeş ilişkim yok çok şükür ki eşim kardeşiyle bayağı mesafeli bugünde şükredecek birşey buldum sağolun üyeler sizin gibi düşünmemek gerçekten huzur verici.
Mesela 2 gün orda kaldım eşimle aramdaki muhabbeti anlattım kayınvalidem ile ilğili sorunjm vardı söyledim eşine söylsene dedi ne munasebet ben eşime ailesini kötüleyip yada ailesnin hakkında kötü söz söyleyip eşimi üzmem dedim hımm dedi başks bişey demedi . alttan alta baxı konuları konuştum . işine geleni alıyor işine gelmeyeni almıyot bunu anladım
Konunuzun sadece basini okuyabildim. Bu durumda olan cok fazla tanidigim var. Nisanliyken birseyler kotu gidiyorsa inanin bu bir isarettir uzatmanin anlami yok.ayni sizin dusuncenizle onlarda evlenince yoluna girer dediler ama maalesef... biri bosanma asamasinda bir cocukla digeri 2 cocukla hayati zindan... karar abinizin ama olmuyorsa olmuyor. Zorlamanin anlami yok..Kızlar nerden başlasam bilmem şu saat oldu gözüme uyku girmiyor abimib anlatıklarınndan dolayı abim evleneli 4 ay oldu ve eşi ile ilk günden beri kavgaa ediyorlar. Nişanlı iken çok sıkıntılı idiler hep evlenince geçer dedik aah demez olaydık düğüne 1 hafta kala nişan atılıyordu abime git konuş anlaş dedik anlaştı ayrılmadılar ah keşke ayrılsalarmış. Nişanlı ikrn abimle tek muhabbeti altın ev para mobilya oldu. Ne istedi ise yaptık tek oğlan diye heveslenip.Sorun şu ki nişanlılıktaki problemleri öne sürerek ilk zamanlar abimle birlikte olmamış 4 aydır yanına yaklaştırıyormuş abimi ve abime 40 günlük evli iken erkek olaydın da zorla yapaydın demiş abim sinir krizi geçirmiş bizim hiç haberimiz yok. İlk zamanlar annemler yeni evliler diyerekden sürekli gidip gelmek istemediler onu sorun yapmış senin ailen beni istemiyor senin ailen şöyle böyle diyerekten neyse bizimkiler bu sefer yakın durdu gidip geldi geçen annem dişinden ameliyat olmuş abimde demiş annnemi getirim bize çorba yap kalsın evde tek kalmasın telefonda abime ben senin ailenin hizmetçisi miyim demiş. Biz evine gidiyoruz bize çok güzel davranıyor ama arkamızdan abimle kavga ediyor. Abim gece olunca dokununca dokunma bana diye bagırıyormuş dün gece abimi yataktan kovmuş sen kimsin diye şoktayım. Biz ailecek abim mutlu olsun diye sustuk bugune kadar alttan aldık görmezden geldik ne yapacagımı şaşırdım abimin psikolojisi bozulmuş iyice annemi babamı üzmek istemediği için sorunları hep alttsn almış bugun bana ben napım bacım dedi ne diyecem bilemedim. Ne demeliyim içimden boşan gitsin demek geçiyor ama diyemiyorum of.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?