Abimin eşi ve çözülmeyen konular

ben mi cahilim bu konuda
cinsel ilişki olmadan nasıl yapacakmış çocuk
tüp bebek falan mı?

Eee madem sorunlu dilden dile dolaşsın o zaman bu yatak odası mevzusu bunu haketmiş devam.
anlamadım ben sizi gerçekten
bence artık bir susun!!

insanız kardeşiyle dertleşmek istemiştir ne yapayım diye
ne yapsın elin insanlarına mı anlatsın?
bence gayet normal

Cinsel tercihi mi farklı acaba ? Çok normal gelmedi tavırları ..

Ailene anlat ,abin de insan yada abin net bir konuşma yapsın eşiyle .. böyle devam etmek istemiyorum , kendine çekidüzen vermezsen ayrılığı bile düşünebilirim diye inceden ayar versin ..

Bildiğin psikolojik vaka işte altın için eşya için evlendi pisman oldu çirkeflik yapıp işi bitirme derdinde bosanirsada bin türlü iftirayla nafakasini alır böyledir bu tipler
Daha önceden başka biriyle birliktelik yaşamış da olabilir, belki bunun açığa çıkacağından çekiniyordur. Boşanma olursa evlendim ayrıldım deyip yoluna devam edebilir.

Görücü usulüyle evlenmiş olsalardı, belki başka birini seviyordu ailesinin zoruyla evlendi, eşinin onu terk etmesi için yapıyor derdim. Kadın ağır sorunluya benziyor.

+1
aynen bana da böyle geldi

Siz sakın kendi sıkıntılarınızdan bahsetmeyin kullanır daha sonra.
Siz taş atmışsınız susmuş ama yine de anlatmayın

Hepsini okumadım ama,
Gelin vajinismus olabilir diyen olmuş.
Öyle olsa 40 günlük evliyken
‘Erkek olaydın da zorla yapaydın’ diyemez.

Konu sahibi siz de aaıl problem bu degil ailemin yüzüne gülüp arkasındna konuşması demişsiniz.
Hayır. Asıl problem bu.
Cinsel birliktelik olmadan ve taraflar çözüm aramadan evlilik olmaz.
Kız sizi sevmiyor olabilir, ama yüzünüze kötü davransa terbiyesizlik olacak...
Eğer size karşı böyle bir durum varsa abiniz de bile bile annenizi getirmemeli.
Biraz ona zaman vermeli bu aile mevzusunda.
Görüşme sıklığını 15 te bir yapsın bakalım belki iç içe olmak istemiyordur...
Abiniz kendi gitsin gelsin istediği gibi.

Abi-kardeş bu gibi konularda dertleşebilir bana göre de. Asıl konuşmamak problem. 1 seferlik bir şeyi anlatmıyor adam, 4 aylık evlilikten bahsediyor.

Amaaa, işin iç yüzü abinizin anlattığı kadar mı bilemezsiniz.
Belki kıza ilişkiye girmeden önce bir şey söyledi, belki korkuyordu ve abiniz küstü gitti, belki abiniz hakaret etti, zorlamadı ama laf soktu vs...

O yüzden kıza bu konuda da temkinli yaklaşmak

Ailenize veya bir başkasına bir şey söylemeyin.
Abinize görüşme sıklığının15 te bir yapmasını söyleyip, terapist fikrini eşi ile öyle konuşmasını söyleyin.
Kadın hala reddediyorsa da boşansınlar
İkisini de Yazık. Böyle evlilik olmaz.

Su anda Şu konuyu sırf sizin yorumlarınz için okudum bir insan anlamamakta bu kadar israrci mi olur

valla mor sever kusura bakmada sende en az konu sahibinin yengesi kadar acayipsin

En büyük hatası cocuk yapmak olur.
Yol yakınken düşünmeden ayrılsın. Psikolojik sorunları olan birisi çünkü belli.
Çocuk yaparsa dönüşü olmaz

Bunu da şimdi gördüm
bana yeni evlin çiftin evine yatıyla gidilmesi yanlış geliyor mesela
Yada hayati bir durum olmayan diş mevzusunda abinizin annenizi yatıya çağırması da garip.
Bir çorba içer,ardından Ağrı kesici, yatar uyur kadın. Ne gerek var başkasının evinde kalsın?

Kadın haklı yapsın demiyorum ama sizin asıl problem dediğiniz şey biraz abi kaynaklı.
Gelini ailesi ile bu kadar yüz göz etmeye zorlamamalı.
15 te bir idealdir. He durum bu olmasa haftada 1 derdim. O da onlar size gelsin siz gitmeyin.

Size düşen bu, sorun çözmek adına.

Bana göre asıl sorun aralarındaki ilişki.
Abi ile olan da terapiste gidip denesinler.

Konunuzun sadece basini okuyabildim. Bu durumda olan cok fazla tanidigim var. Nisanliyken birseyler kotu gidiyorsa inanin bu bir isarettir uzatmanin anlami yok.ayni sizin dusuncenizle onlarda evlenince yoluna girer dediler ama maalesef... biri bosanma asamasinda bir cocukla digeri 2 cocukla hayati zindan... karar abinizin ama olmuyorsa olmuyor. Zorlamanin anlami yok..

Derhal kötü görümce olun,görsün hanyayi konyayi abinizi bastırmış,siz bı haddini bildirin densizin. Şu var ben kötü günler geçirdim ablama dahi anlatmadim anlatmam mahrem konulari,bazı arkadaşlar takılmış kalmış bende yazayım dedim,acilen yol verin çocuk olmadan.

bu olayda şu dersi çıkarmalıyız bana kalırsa nişanlılık dönemindeki sorunlar evlenince bitmiyormuş.Düğün sihirli değnek değil.Nişanlılara duyurulur.

Konunuza gelince bir yanlış değil çok yanlış var. çözüm için uzman desteği alınmalı.

Burda ben kesınlıkle problemlı bır evlilik goruyorum. Ama abınız nasıl olur da size yatak odası probleminizi anlatır bunu cok garıpsedım. Ve evlılıklerındeki her detayı..

Sıze saygısızlık etmıyormus gıttıgınızde, sız bırebır konusmayın derım. Abınızı olumlu destekleyın, beraber cozebıleceklerı konusunda zaten nısanlıyken de cok guzel desteklemıssınız aynı seyı sımdı de yapın, ınsallah duzelır herkes mutlu olur bu evlılıkte

Abim ve eşi..

Yengeniz haklıdır belki.. Görümcemlere göre de abileri ve kendileri melek sıkıntı çıkaran bendim.. Birde eşim gidecek görümceme anlatacak.. Neden? O kadar biliyorsa doktor olaydı derim..

Eşim neyseki zamanla anlamaya başladı beni..

Aralarındaki mevzuyu da doktor ve kendileri çözelebilir..

Haklarında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…