- 25 Haziran 2015
- 791
- 570
- 103
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
-
Sizin taktiginizi anlayamadim ?3 maymunu mu oynasin yada abisini mi suclasin.Valla burda taktiğin allahını bilen hatunlar var. Dah neler öğrenicez bakalım
Valla burda taktiğin allahını bilen hatunlar var. Dah neler öğrenicez bakalım
Yok kız bwn aynı şehirde bile değilim şimdi ziyarete geldimdw ondan haberim vaarSizin ailenin oğlunuzun uzerinden elini cekeceğini hiç sanmıorum. Basta sen bırakmazsın peşlerini
Oda ayrı bi dert hiç anlatmımBir yerde bir terslik var 10 gün balayında hiç mi birşey olmamış olmusta devamı mi gelmemiş çok meraklı gibi oldu kusura bakma ama hani aklıma başka birşey geldi abin bekarete önem veren biriyse gelin hanım bundan mı çekinip dengesiz tavırlar sergileyip abini püskürtüyor
Sizde bir hoş sunuz. Bu durumda bu gelin haklı onun yaptıklarını neden yaptı diye sorgulayip bir yol bulmaya çalışan buzlar taktik bilen hatun
Ay dur bende uygulayayim madem faydam dokunsun kendime dimi
Kızı linç etmiyoruz dimi ozaman siz kız tarafından cevap verin bu olaya neden sizce ?İyi de yol bulmaya calışmak boyle olmaz. Gelini dinlemeden yargısız infaz bu. Senaryolar da hep kötü. O zaman abisi üzerinden de aynı seyi soyleyebiliriz, amacı acaba gelini bilmemne vs vs yapmak mı diye
Bakire değilse anlaşılmaması için yanına yaklaştırmıyor olabilir yani tasvip etmiyorum ama bunun için cinayet işleniyor maalesef böyle bir gerçekte var. Çünkü 100 binlik takı 200 binlik ev her dediğine eyvallah denilen bir eş. Varsayım yapıyorum kestirmeden boşanmak için zemin hazırlıyor varsa eger bekaret sorunu ortaya çıkmadan ben adamı kendimden uzaklaştırıp hayatıma bakayım yada aklından zoru var başka aklıma birşey gelmiyorOda ayrı bi dert hiç anlatmım
Kızı linç etmiyoruz dimi ozaman siz kız tarafından cevap verin bu olaya neden sizce ?
Hayır bekaret konusunda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum bu kadar özeline ve günahına giremem gerçekten vajinimus oldugunu düşünüyorum ama bunu kabul etmek istemiyor. İstemediği içinde kocayla kavga çıkarıp konuyu saptırıyorBakire değilse anlaşılmaması için yanına yaklaştırmıyor olabilir yani tasvip etmiyorum ama bunun için cinayet işleniyor maalesef böyle bir gerçekte var. Çünkü 100 binlik takı 200 binlik ev her dediğine eyvallah denilen bir eş. Varsayım yapıyorum kestirmeden boşanmak için zemin hazırlıyor varsa eger bekaret sorunu ortaya çıkmadan ben adamı kendimden uzaklaştırıp hayatıma bakayım yada aklından zoru var başka aklıma birşey gelmiyor
Nişan bunun için var zaten güzel kardeşim anlaşamıyorlarsa hiç devam etmeyeceklerdi çünkü ortada büyük bir aşk sevgi bağlılık Yok zorlama ile evlenen iki taraf var en mantıklısı boşanmaları olurAsıl sıkıntm nişanlı iken evlenince düzelir dedik hep abime şimdide aaman kendileri halletsinler zamanla düzelir deyip bi kenara geçsem acaba daha da kötü mü olur herşey of
Ahhh keşke gelin ne düşünüısa bile bilsem inan abimib haksız olmasını isterim şu durumdaNe biliim..Gorumce hanım sadece abisinin anlattıklarını aktardı. Gelinin de konu açması lazım :)
:)))Ne biliim..Gorumce hanım sadece abisinin anlattıklarını aktardı. Gelinin de konu açması lazım :)
Bunun çözümü gelin hanımda abin zorlama ile birşey yapamaz maalesef güzellikle yaklaşacak sorunu çözmek için sabırlı davranacak maalesef 2-3 ayda çözümü zor tedavi olmaya ikna olmalıAaaaman şiştim iyice
Hayır bekaret konusunda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum bu kadar özeline ve günahına giremem gerçekten vajinimus oldugunu düşünüyorum ama bunu kabul etmek istemiyor. İstemediği içinde kocayla kavga çıkarıp konuyu saptırıyor
Yok kız bwn aynı şehirde bile değilim şimdi ziyarete geldimdw ondan haberim vaar
Aslında evet hata orda yapılıyor. sürekli zamanla değişir kavramı. Yok öyle birşey kimse kendini kandırmasın. Kişilik bellidir. 20yasinda da 50yasinda da değişmez malesefNişan bunun için var zaten güzel kardeşim anlaşamıyorlarsa hiç devam etmeyeceklerdi çünkü ortada büyük bir aşk sevgi bağlılık Yok zorlama ile evlenen iki taraf var en mantıklısı boşanmaları olur
Yahu yüz yüze konuştum bunları ziyarete gelnce telefondan konusulur mu böyle şeyler senceSenin yazdıklarında da çelişki var. Bi diyorsun abimle sırdaşız herseyiz vs şimdi de haberim bile yoktu diosun...
Evet zorlama ile olmaz bu işler gönül meselesi insanın karakteri neyse odur değişmez ama törpüler en fazla oda bu kadar oluyor işte dağ gibi sorun yumağıAslında evet hata orda yapılıyor. sürekli zamanla değişir kavramı. Yok öyle birşey kimse kendini kandırmasın. Kişilik bellidir. 20yasinda da 50yasinda da değişmez malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?