- 25 Haziran 2015
- 791
- 570
- 103
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
-
Canım içinden gelmese de, Allah bilir ama hayırlı olan bu gibi görünüyor.Kızlar nerden başlasam bilmem şu saat oldu gözüme uyku girmiyor abimib anlatıklarınndan dolayı abim evleneli 4 ay oldu ve eşi ile ilk günden beri kavgaa ediyorlar. Nişanlı iken çok sıkıntılı idiler hep evlenince geçer dedik aah demez olaydık düğüne 1 hafta kala nişan atılıyordu abime git konuş anlaş dedik anlaştı ayrılmadılar ah keşke ayrılsalarmış. Nişanlı ikrn abimle tek muhabbeti altın ev para mobilya oldu. Ne istedi ise yaptık tek oğlan diye heveslenip.Sorun şu ki nişanlılıktaki problemleri öne sürerek ilk zamanlar abimle birlikte olmamış 4 aydır yanına yaklaştırıyormuş abimi ve abime 40 günlük evli iken erkek olaydın da zorla yapaydın demiş abim sinir krizi geçirmiş bizim hiç haberimiz yok. İlk zamanlar annemler yeni evliler diyerekden sürekli gidip gelmek istemediler onu sorun yapmış senin ailen beni istemiyor senin ailen şöyle böyle diyerekten neyse bizimkiler bu sefer yakın durdu gidip geldi geçen annem dişinden ameliyat olmuş abimde demiş annnemi getirim bize çorba yap kalsın evde tek kalmasın telefonda abime ben senin ailenin hizmetçisi miyim demiş. Biz evine gidiyoruz bize çok güzel davranıyor ama arkamızdan abimle kavga ediyor. Abim gece olunca dokununca dokunma bana diye bagırıyormuş dün gece abimi yataktan kovmuş sen kimsin diye şoktayım. Biz ailecek abim mutlu olsun diye sustuk bugune kadar alttan aldık görmezden geldik ne yapacagımı şaşırdım abimin psikolojisi bozulmuş iyice annemi babamı üzmek istemediği için sorunları hep alttsn almış bugun bana ben napım bacım dedi ne diyecem bilemedim. Ne demeliyim içimden boşan gitsin demek geçiyor ama diyemiyorum of.
Bu kız ciddi sorunlu sanırım, birlikte olmak istemediği adamdan ne diye çocuk sahibi olmak ister ki bir insan.Abime diyormuş ki çocuk yapalım ama şey yapmadan sen yap bi şekilde . abimde diyor kesinlikle yapmıcam ama bu aralar çocuk yapsam düzelirmi diyor sakın dedim annesi ve ablası kızlarını mukemmel görüp sürekli abime vicdan baskısı yapıyorlar kafayı yemek üzereyim bunları annemle babama anlatmalıyı mıyım
Al karşına ciddi ciddi konus sorun varsa birlikte üstesinden geliriz sen istediğin müddetçe ama sorun yok diyerek bu şekilde davranmaya devam edersen yollarımızı ayıralım daha fazla katlanamıyorum diyebilirBen şimdi abime ne diyim mesela siz olsanz ne dersiniz ?
cok skcisiniz cidden insani boguyorsunuzŞükürler olsun ki böyle bir abi kardeş ilişkim yok çok şükür ki eşim kardeşiyle bayağı mesafeli bugünde şükredecek birşey buldum sağolun üyeler sizin gibi düşünmemek gerçekten huzur verici.
Kimse dayak yemeği haketmez ama o haketmiş tövbe estafurullah boşansın kardeşim bizimde var bitane hamile şimdi anamızı ağlattıAbime diyormuş ki çocuk yapalım ama şey yapmadan sen yap bi şekilde . abimde diyor kesinlikle yapmıcam ama bu aralar çocuk yapsam düzelirmi diyor sakın dedim annesi ve ablası kızlarını mukemmel görüp sürekli abime vicdan baskısı yapıyorlar kafayı yemek üzereyim bunları annemle babama anlatmalıyı mıyım
En çok korktugum şey çocuk olunca mecbursunuz bana havasına girip daha da beter olacak. Abimle konuşup annemle babamla konuşmasını söylicem.Konu sahibi bizde bin turlu imtihanlar yasadik.. kardesim hicbirseyi anlatmadi hep sustu sustu gizledi en sonunda is cok kotu yerlere gitti. Halbuki anlatmadigi seyler ne kadar onemli ve buyuk seylermis. Erkekler kolay kolay anlatmaz bircok seyi. Simdi ortada bir cocuk ve bosanma cabalari.. yani bak biz cok agir yasadik bazi seyleri ve bircok seyi Anlatamam ama gidipte laftan anlamayacak hatalarini kabul etmeyecek insana tek kelime laf etmedim.ustelik beni de cok sevdigini soyler? Ama kurnaz olan insanlarin stratejileri cok farklidir hatalari kabul etmezler surekli karsi tarafi suclarda o kadar elle tutulmayan bahaneleri vardir ki karsindakini salak zannederler. Ama insan salakligindan degil kisiliginden susar. Cocuk yuzunden hep ustu kapanmaya calisildi ama yok hersey kotuye gitti ki psikolojik sorunlari da cabasi. Bi suru bi suru sorunlar.anlatsin tabiki susmak hicbirseye care degil ustu kapanan seyleri karsi tarafi akillandirmiyor aksine daha da uste cikarmak icin bi suru yalanlar vs. Senin yapabilcegin sey abinin ve ailenin yaninda olmak ve destek olmak. Nisanliyken filan hersey belli oluyor da iste insanin agzi dili baglaniyor kör oluyor evlenenler laf dinlemiyor.. birtanecik yigenimiz var onun icin cok uzulduk agladk ona bakamayan onu perisan eden bi annesi oldu hep.. biz buyuttuk onu da.. yavrum kucuk yasinda cok seyler yasadi.. ya cocuklara yazik etmesinler asla cocuk olmadan siyrilin yoksa is cok zorlasiyor
Aynen de öyle benim göremediğim düşünemediğim şeyler mi var beni bi dinlr Bacim diyerek başladı söze bu saat oldu hala uyumadımBoşanacak tatlım.Boşanmam diyorsa da tek adres evlilik terapisti.Sakın çocuk yapmasın.Zaten kendin yap demiş nasıl çocuk yapılıyor sanıyorsa.
Sana anlatması da abes değil.Onu anlatma,bunun için sus diye diye insanlar bir çaresizlik girdabında dönüp duruyor.Her ailenin yapısı da bir olmak zorunda değil.Seni yakın görmüş anlatmış.Sen çöz diye değil,belki kendi düşünemediği bir aklı sen düşünebilirsin diye.
Buraya da konu açılıyor.Biz mi çözüyoruz sanki.Akıl akıldan üstündür mantığıyla fikir soruyoruz.
Neyse,dediğim gibi böyle evlilik zor canım.Siz çok içlerine girmeyin.Biz çözücez diye görev edinmeyin.Ya uzman yardımı alsınlar ya da ayrılsınlar.Yazık ikisinin de ömrüne.
Senin hatta ailenin halledebilecegi birsey degil. Ailelerle kimse yetemiyor bu konulara.Yardim alin evlilik yurutulmek isteniyorsa tasin altina her ikiside koyar. Istenmiyorsa da yapcak birsey yok ayrilik kacinilmaz olur.hakkinizda hayirlisi cok zor isler sonucta kimse yuvayi hemen yikmak istemez elinizden geleni yapin baktiniz zorla olmuyor caresine bakin. Ilginc ilginc insanlar varya sergiledigi tavirda cok tuhaf ama.kimse gercegi saklayamaz elbet cikar. Karslikli hatalsr varsa duzeltilirEn çok korktugum şey çocuk olunca mecbursunuz bana havasına girip daha da beter olacak. Abimle konuşup annemle babamla konuşmasını söylicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?