Abimin eşi ve çözülmeyen konular

Konu sahibi diyorki abim normalde cok ketun biridir. Kolay kolay anlatmaz diyor. Bu cok onemli bir detay birada hem erkek olmasinin vermis oldugu careszlkle boyle bir olayi gelip kardesine anlatiyor. Gercekten anlatmasi zor bir durum masum taraf aci ceken taraf kesinlkle erkek diye dusunuyorum.

Canım içinden gelmese de, Allah bilir ama hayırlı olan bu gibi görünüyor.

Bu kız ciddi sorunlu sanırım, birlikte olmak istemediği adamdan ne diye çocuk sahibi olmak ister ki bir insan.
Canım çocuk yokken ayrılmaları daha iyi olmaz mı, şimdi keşke nişanlıyken ayrılsalardı dersiniz, yarın keşke çocuk olmadan ayrılsalarmış demeyin,
Ailenize de anlatın, büyükler bilmeli bence.

Nasıl anlatmış, neden anlatmış diyen gençler;
Adam cinsellik deneyimlerini danışmamış, genel olarak dertleşmiş kardeşiyle.
Herkesin samimiyeti farklıdır, aile bağları, yapısı farklıdır.
Herkesi kendinizle kıyaslamayı bırkmalısınız.
Eleştirecek konu aramak yerine, yardımcı olacak fikirleriniz varsa sunmanız yoksa fikirlerinizi kendinize saklamanız dha güzel olurdu sanıyorum.

Ben şimdi abime ne diyim mesela siz olsanz ne dersiniz ?
Al karşına ciddi ciddi konus sorun varsa birlikte üstesinden geliriz sen istediğin müddetçe ama sorun yok diyerek bu şekilde davranmaya devam edersen yollarımızı ayıralım daha fazla katlanamıyorum diyebilir

Acep vajinismus mu? Bende vajinismustum geçen sene psikolojisi kötüdür bu hastalığın o sebeple yani.İnsanın aklına manyak manyak şeyler geliyor.Şırıngayla hamile kalma bilmem ne gibi ... Ahh Ahhh ne günlerdi.

Tamam durum abinizin anlattığı gibiyse eşinin psikolojik sıkıntıları var demektir. Kardeşler de birbirine içini döker ama abinizin yatak odasını böyle anlatması bana aşırı sevimsiz geldi. Özel sıkıntılarımız var der geçer bu kadar ayrıntıya girmesi hoş değil. Vay erkek kardeş kız kardeşe anlatmasın çirkinliği yapmıyorum bi kocanın bunları üçüncü bi kişiye anlatması hoş değil. Bi de daha ne aklı istiyor ki ya terapiste gider çözüm ararlar karı koca ya da boşanırlar . Sizden ne gibi bi akıl bekliyor ki

Konu sahibi bizde bin turlu imtihanlar yasadik.. kardesim hicbirseyi anlatmadi hep sustu sustu gizledi en sonunda is cok kotu yerlere gitti. Halbuki anlatmadigi seyler ne kadar onemli ve buyuk seylermis. Erkekler kolay kolay anlatmaz bircok seyi. Simdi ortada bir cocuk ve bosanma cabalari.. yani bak biz cok agir yasadik bazi seyleri ve bircok seyi Anlatamam ama gidipte laftan anlamayacak hatalarini kabul etmeyecek insana tek kelime laf etmedim.ustelik beni de cok sevdigini soyler? Ama kurnaz olan insanlarin stratejileri cok farklidir hatalari kabul etmezler surekli karsi tarafi suclarda o kadar elle tutulmayan bahaneleri vardir ki karsindakini salak zannederler. Ama insan salakligindan degil kisiliginden susar. Cocuk yuzunden hep ustu kapanmaya calisildi ama yok hersey kotuye gitti ki psikolojik sorunlari da cabasi. Bi suru bi suru sorunlar.anlatsin tabiki susmak hicbirseye care degil ustu kapanan seyleri karsi tarafi akillandirmiyor aksine daha da uste cikarmak icin bi suru yalanlar vs. Senin yapabilcegin sey abinin ve ailenin yaninda olmak ve destek olmak. Nisanliyken filan hersey belli oluyor da iste insanin agzi dili baglaniyor kör oluyor evlenenler laf dinlemiyor.. birtanecik yigenimiz var onun icin cok uzulduk agladk ona bakamayan onu perisan eden bi annesi oldu hep.. biz buyuttuk onu da.. yavrum kucuk yasinda cok seyler yasadi.. ya cocuklara yazik etmesinler asla cocuk olmadan siyrilin yoksa is cok zorlasiyor

Kadın sorunlu belli.
Mal mülk meraklısıysa evlenmeden belli etmiş ama sizin yönlendirmeniz ile gidip evlenmiş. Böyle adamın evliliği bu kadar olur zaten. Bence bu size müdaheleci olmamanız gerektiğinin ispatıdır.
Yatak odasını herkesin diline düşüren abinizden bir cacık olmaz.
Beğenmiyorsa eşini boşanır.
Bu saatten sonra onlar iyi olsa bile siz bunları unutmazsınız iyi olamazsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse dayak yemeği haketmez ama o haketmiş tövbe estafurullah boşansın kardeşim bizimde var bitane hamile şimdi anamızı ağlattı

Uzatmanin anlami yok. Bence gec bile kalmis abin. Bosansinlar. Cocuk mocuk hicbirsey duzeltmez. Nisanli iken bitmeliymis. Hatta o bile olmamaliymis.

uzman olmaya gerek yok.evliligi macera olarak yaşamaya çalışmak saglıksız birey olmanın belirtisidir.
kimseye boşan demem ama abiniz boşanmalı.
anne/babanıza anlatın onları ikna edin.evlilik nekadar helalse boşanmakta okadar helaldir.
mutsuz yuva mutsuz insanlar...

Boşanacak tatlım.Boşanmam diyorsa da tek adres evlilik terapisti.Sakın çocuk yapmasın.Zaten kendin yap demiş nasıl çocuk yapılıyor sanıyorsa.

Sana anlatması da abes değil.Onu anlatma,bunun için sus diye diye insanlar bir çaresizlik girdabında dönüp duruyor.Her ailenin yapısı da bir olmak zorunda değil.Seni yakın görmüş anlatmış.Sen çöz diye değil,belki kendi düşünemediği bir aklı sen düşünebilirsin diye.

Buraya da konu açılıyor.Biz mi çözüyoruz sanki.Akıl akıldan üstündür mantığıyla fikir soruyoruz.

Neyse,dediğim gibi böyle evlilik zor canım.Siz çok içlerine girmeyin.Biz çözücez diye görev edinmeyin.Ya uzman yardımı alsınlar ya da ayrılsınlar.Yazık ikisinin de ömrüne.

En çok korktugum şey çocuk olunca mecbursunuz bana havasına girip daha da beter olacak. Abimle konuşup annemle babamla konuşmasını söylicem.

Aynen de öyle benim göremediğim düşünemediğim şeyler mi var beni bi dinlr Bacim diyerek başladı söze bu saat oldu hala uyumadım

En çok korktugum şey çocuk olunca mecbursunuz bana havasına girip daha da beter olacak. Abimle konuşup annemle babamla konuşmasını söylicem.
Senin hatta ailenin halledebilecegi birsey degil. Ailelerle kimse yetemiyor bu konulara.Yardim alin evlilik yurutulmek isteniyorsa tasin altina her ikiside koyar. Istenmiyorsa da yapcak birsey yok ayrilik kacinilmaz olur.hakkinizda hayirlisi cok zor isler sonucta kimse yuvayi hemen yikmak istemez elinizden geleni yapin baktiniz zorla olmuyor caresine bakin. Ilginc ilginc insanlar varya sergiledigi tavirda cok tuhaf ama.kimse gercegi saklayamaz elbet cikar. Karslikli hatalsr varsa duzeltilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…