Olay ceyiz falan degil ki. Ben her gittigimde yardim ediyorum, o kilini bile kipirdatmiyor. Hadi bana yapmasin, anneme de yapmiyor. Asiri huysuz, her soylenene negatif.Abinizin eşiyle herkesin içinde kavga etmesi hiç hoş olmamış. Ama bunun haricinde bir sorun göremedim.
Yardım etmek zorunda değil, kendi evinde size iş yaptırmıyorsa sorun nerede? Veya belki ailesinin durumu yok, belki görmemişler de kıza çeyiz yapmamışlar bunun sizin yengenizi sevmekle alakası nedir?
Su an iyiler, gectigimiz gunlerde cok problem vardi.Sevmedigin biriyle olmak çok zor bilirim. Arada abinin gönlü olsun diye bir iki görüş sonra görüşme.
Fakat abinle eşi kavga ettiler diye evlilikleri tamamen mutsuz denemez. Abim eşini seviyor demek ki hala evliler
Abimin hatri icin her sey..Siz ona yardım etmeyin oda size etmiyormuş zaten sorun ortadan kalkar
Birde hatır denen şey varya işte o çok önemli Zeyneb in hatrı yoksa abinizin var
Kavgalarinin detaylarini yazmayacagim ama olayi baslatan zeynepti zaten. Abim cok sabirli bir insandir, bana bir baska birine bagirdigini bile bilmem. Sabrin da bir siniri var ve zeynep o kadar fisekledi ki abim de artik son damlasiyla cileden cikti. Ben hep sicaktim, o itiyor. Kendisi laflari sokup sokup bir kenara cekiliyor, sonra sicaklik mi bekliyor?E siz de kiz yardim etmiyor diye demediginizi birakmadiniz. Abinizle esinin kavgasi sizi ilgilendirmez de abinizin yaptigi cok cirkin. Esyalarini toplayip kapinin onune koymak nedir ya ?
Kizi da dusundunuz mu ? Esinin ailesinin yaninda bu muameleye maruz kalmak kolay olmasa gerek.
Kotu enerjisine kadar yazmissiniz, bence siz de cok sicak degilsiniz kiza karsi.
Madem oyle her iki tarafin da selameti icin esiyle gorusmeyin, olsun bitsin. Bir de esiyle de empati kurun derim. 2 tabak kaldirmamak , o gittiktn sonra evde esyanin kirilmasi vs bir insani kotu yapmaz.
Hiç doldurmayın kendinizi herkes yaptığından utansın deyip geçin ve asla tartıştıklarında taraf olmayın zaman zaman bütün evliliklerde ipler Kopçak gibi oluyor vay tartışıyorlar deyip abartmayınAbimin hatri icin her sey..
Taraf olmadim asla, hatta duzelir olur boyle seyler deyip kiza destek oldum. Ama hala laf sokma derdinde. Bu tavirlarina gicik oluyorum zaten. Abim de bulasmiyor hic, agzini acsa 1 sene onceki konulara bagliyormus konusup kapattiklari.Hiç doldurmayın kendinizi herkes yaptığından utansın deyip geçin ve asla tartıştıklarında taraf olmayın zaman zaman bütün evliliklerde ipler Kopçak gibi oluyor vay tartışıyorlar deyip abartmayın
Ayrıca hoşlanmadığınız kişiyle çok sık görüşmek zorunda değilsiniz belkide abiniz durumu fark edip yanlış bulduğu şeyleri söyler düzeltir durumu
Ben ve ailem zeyneple hic kavga etmedik, bize yakismaz. Detaylari yazsam destan olur :)Sen de ona yardım etme. Evine gidince otur hiç kalkma .arada kavga gürültü çıkarmayın abin üzülür .ben çok dişe dokunur sebep göremedim
Tesekkur ederim yorumunuz icin, yol gosterici oldu bana :) her seyin fazla zararli haklisiniz, bastan ben hata yaptim. Cok tanimadan her seyine kostum yardim ettim, biraz huyunu suyunu ogrenmeliymisim.Siz fazlasıyla yardım ettiğiniz için karşılık bekliyorsunuz bence fazla yardım ederek yanlış yapmışsınız. Belki doğru olan odur mecbur değil yardım etmeye bişeyler yapmaya. Sizde yapmayın karşılık beklememiş olursunuz.
Heryere birlikte gitmek zorunda değilsiniz kim alınırsa alınsın burda annenizinde hatası var sizin adınıza karar verip fikir veremez. Belki siz özel geçirmek istiyor olabilirsiniz bence vicdan yapmayın.
Biri gözünüze batmaya başladığında haliyle enerjiniz düşer mecbur katlandığınız ortamlar negatif olur. Bu ondan değilde sizin o ortamda bulunmamak istemediğiniz için yaydığınız enerjiden oluyor. Kendinizi şartlayın görmezden gelin yada sadece iyi huylarına odaklanın enerji akışı tersine dönsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?