Abimin Eşi

He yarfım etmişsin onları ylüyorsunya
Beni sizin gibi bu tarz olaylari yasayanlar anlayabiliyor, disardan konusmasi o kadar kolay ki. Gorumceyiz ya, hep suclu biziz, gelinler sutten cikma ak kasik.
gelin olarak size cevap yazmak istedim... bende konuşmuyorum bir sene olacak iki görümceylede sebep sınır ve had bilmeslikleri ve eşimle aram kötü olsa önce onlar sevinir... siz iyi niyetli olsanız emin olun sorun yaşamazsınız ki ben 8 seneden sonra tamamen ipleri kopardım hep iyi niyetle yaklaşmanın sonucu ne kadar fitne fesat oldukları ortaya çıkarak kv kp eşim ve tüm sülale ne kadar kıskanç olduklarına tanık olunca noktaladım ilişkiyi şimdi kimse o sebeple bana ses çıkaramıyor neden konuşmuyorsun diyemiyorlar haklıyım ve haklılığım herkes tarafından onaylandı vicdanen rahatım çünkü bu zamana kadar benim çabamla yürüdü ilişki onlar hep biz çabalıyoruz ayyüzlüm bize yanaşmıyor ayağı yaparak yılları geçirdiler ama yalandı bu her olayı yalan yanlışla kendi lehlerine çevirmeye çalıştılar ama ayaklarına öyle bir dolandı ki çok şükür... doğru gidene her zaman güzel yollar açılır unutmayın... iyi olan sizseniz bu ilişkide oda çıkar ortaya...

Büyük konusuyorsunuz görümce egosu bu ☺
Beni hic tanimiyorsunuz ki.. kavganin detayini vermicem, bana cok uzak seyler. Ben esimin anne ve babasinin yaninda o tarz seyler soyleyemem utanirim. O kadarini soyleyeyim size. Kavga etmem demiyorum, kendimi o duruma sokmam diyorum.

Vallahi yorumları şaşkınlıkla okudum. Ciddi ciddi art niyetli gelinler Yok mu? Görümce denilince herkes bi tırnaklarını çıkarıyor maşallah...
İki taraflı hatalarda olabilir ama Yok haddinizi bilin, Yok siz kıskançsınız, yok siz anlayışsınız diye bilip bilmeden direk yafta yapıştırmak gerçekten hoş değil. Vurun abalıya oldu resmen.

Ben Zeynep'e hak verdim.Tüm aile bir olmuş kızın üzerinden kazan kaynatıyor gibi geldiniz bana.Bir adamla evlendi diye kız sizi sevmek zorunda değil , iş yapmak zorunda da değil siz de görüşmek zorunda değilsiniz.Zorla güzellik olmaz.Abinizin özel hayatına da çok karışmayın bence.Sürekli göz hapsine almışsınız , ilişkilerini inceleyip çıkarım yapıyorsunuz.Çok rahatsız edici bir durum açıkcası.

Sevmiyorsanız görüşmeyin.Ben hem gelin hem görümceyim , olaya her açıdan bakabilirim ve görümceliği de biliyorum gelinliği de.

Nezaketen iş yapmak denmiş de gösteriş amaçlı bir çatalı kaldırsa siz bu kez de sadece göstermelik bir çatalı kaldırdı dersiniz.Ben de eşimin ailesinin evinde hiç iş yapmam , misafir gibi takılırım ama evime gelirlerse de iş yaptırmam iş beklemem kimseden.Kimse kimsenin evinde iş yapmak zorunda değil , evin düzenini bilmek zorunda da değil.Bence Zeynep'i biraz rahat bırakın.

Kızı tanımıyoruz etmiyoruz, haklı da olabilirsiniz sonuçta, ama baharatlıklarina kadar aldık diyorsunuz ya, onlar çok çok sevdiğiniz abinizin de baharatlıklari oluyor, yani zeynebin değil, abinizin de evini kuruyorsunuz.
Bir de aldatma yada büyük bir yalan olmadığı sürece karısını kapının önüne koyan adama ben yorum yapamam, hos değil..
Hele ki aile önünde..
Bende eşimin ailesine çay koymak kahve yapmak vs hiç haz etmem..
Haklı sebeplerim var, belki onun da bir sebebi vardır..
Gerçekten anlattiginiz gibi nemrut ve geçimsiz biriyse de mesafeli olun geçin..
Anlattiginiz kadarıyla saygısızlık yoksa idare edilir..
Bu arada görümcem yok, kimseye gicikligim yok belirteyim :)

Yasadigimiz sehirlerin birer ucunda oturuyoruz, nasil kazan kaynatabilir iliskilerine mudahele edebiliriz acaba? Bu sizin gorgu kuraliniz, bizim gorgu kurallarimiz farkli. Hizmetci degil nezaket beklemem de cok normal.

Kizlar beni burda "yengem"den daha cok gerdiniz, daha fazla yorum yapmayacagim hatta gelen cevaplari okumayacagim bile. Ya ben derdimi anlatamiyorum ya da siz anlamiyorsunuz, bilemiyorum. Elbette hicbir sey tek tarafli olmaz bunu biliyorum, son soyleyecegim sey umarim bu tarz insanlarla karsilasip sorun yasamazsiniz, yasarsaniz da beni anlarsiniz. Selametle..

Yasadigimiz sehirlerin birer ucunda oturuyoruz, nasil kazan kaynatabilir iliskilerine mudahele edebiliriz acaba? Bu sizin gorgu kuraliniz, bizim gorgu kurallarimiz farkli. Hizmetci degil nezaket beklemem de cok normal.
Valla o kazan kaynatılmak istenirse isterseniz uzayda otursunlar yine kaynatırsınız.Sürekli gelini gömüyorsunuz abinizi alttan alta yüceltmişsiniz sabırlı vs. diye.Sabırlı insan eşinin eşyalarını kapının önüne koymaz ne olursa olsun üstelik ailesinin gözleri önünde.Görgü kuralı demişsiniz de böyle bir şey yapan birinin kardeşisiniz yani.Görgü kurallarından önce insanlık da gerekli demek ki.Madem çok sinirlendi çıksın hava alsın gelsin ne biliyim eşinin eşyalarını kapı önüne koymak nasıl bir hareket? Gelininizi rahat bırakın biraz.Aralarındaki ilişki de sizi ilgilendirmez ayrıca.Çiftlerin hayatına karışan 3. kişiler sevilmezler zaten.Gelin sizi sevmiyorsa da haklı.

Benim abimin eşini anlatmışsın sanki kardeşim olabilirmisin benimde basimda var bu anlattığın kişiden malesef ve ben abime abimde bana çok düşkündü aramıza girdi kara kedi kıskançlıktan fesatliktan naptigini bilmez. Iyilik yaramaz. Herşeyine ben koştum kıymet bilmedi bikere teşekkür bile etmedi. Allah akıl fikir versin böylelerine de millete can sıkıntısı olmaktan vazgecsinler

Ben eltimi sevmiyorum ama katlanıyorum. Saçma salak cümlelerine hadsizliğine kendini bir şey sanmalarına.

Artık görmezden geliyorum ortamda onlada iletişim kuruyorum ama sınırlı 3-4 cümle 5. Cümlede cevap vermeyip gıcık gıcık gülümsüyorum:))

Çok yüz göz olmayın bence laf dalaşı vs girmemeye çalışın evinizde iş yapmasını istiyorsanız emrivaki yapın ben bizimkini şımarttım tatlım otur tatlım bırak hallederiz diye baktım benden kaç yaş küçük kız çayını ayağına istiyor Yemeğe çağırdıysam salatayı yapar mısın kuzum dedim :) yaptı.

Şu zeynep'i savunanlar tuhaf geldi bana. Kendi içlerinde böyle insanlar olsa kıza yapmadıklarını bırakmazlar. Siz hoşlanmıyosunuz diye burda sizi haksiz görüyolar. Kız 4-4lükte olsa bazı insanlarin enerjileri kesinlikle uyusmuyo yani yapcak bişey yokk.. abinin yaptigini ayiplamislar buraya konu açan zeynep değil ki bize ne ondan

Pis gözlü zeynep :)) takmışsınız kıza. Ne yapmış anlamadım ama sevmiyorsanız görüşmeyin.

Ben Zeynep’in bir hatasını göremedim burada kimse kimseye yardım etmek zorunda değil ki. Belkide kız annenizle birlikte yaptığınız için yardım etmeyi gerek görmemiştir. Ona karşı önyargılı ve peşin hükümlü olduğunuzu düşünüyorum. Öz eleştiri yapmalısınız bence :)

Biraz da ev isine katilmak icin siz teklif edin. Benim gorumcem cogu seyi begenmez ve ciddi anlamda kotu yorumda bulunur. Ben o yüzden cekimser davranirim. Misal gecen misafiri vardi. Sordum ne yapayim diye o ne dediyse onu yaptim fazlasina karismadim. Sizde teklif edin. Salatayi yaparmisin, corbalari koyar misin. Hadi biz bulasiklari toplayalim vs

Amma takilmişsiniz. Çok merak ediyorum, abiniz ile Zeynep misafirliğe geliyormuş. Peki abiniz kendi tabağını mutfağa götürüyor mu?
Sofrayı siliyor mu?
Tabii ki hayır. Peki bu gözünüze batıyor mu?
Ataerkillik yemiş valla tüm hücrelerimizi.
Kadın=hizmetçi.
Şahsen ben birini yemeğe cagirsam kalksa eline bez alıp sofrayı silsin istemem. Ne var ne yok tıkarim mutfağa, misafirim gittikten sonra gece zaten yıkarım. Yemeğe davet ettiğim insan bir de sofrayı ki kaldırsın, çay servisi mi yapsın? O evin kadını, evin erkeği ve ev sahibinin abisi dururken yani, gerçekten gelen misafir geline mi kaliyor çay servisi yapmak?
Ne ayıp...
Aynı ülkede yaşıyoruz ama şu anlattığıniz şey bizde hiç hoş karşılanmaz.
En basitinden dün gece ablamda kaldım, iki kadın salonda masa oyunu oynadık, evin erkeği işten geldiği halde bize meyve dilimledi.
Gittiğim bir evde benden hizmet bekleseler daha da gitmem herhalde :))

Höst! Abinle aranıza kimse girmemiş abiniz evlenmiş karısı, evi yuvası var artık. Bi rahat bırakın evli çiftleri artık

Vallah bi dahakine böyle kavga ederseler birak kapinin önüne koysun abin de mutsuz herhalde ama arada bi abinle basbasa disari cikin o da yalniz hissediyordur, o gelin denecek ne bileyim ya birazcik yardim etseymis fazlasi degil zaten bilmiyorum ya abin seviyordur esiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…