Abimin Nişanlısı

Senaryo zayıf ve inandırıcılıktan uzak, biraz daha gayret etmelisin iyi bir senarist olmak için

bence sen hasetlikten çatlamak üzeresin kalbini biraz temiz tut onlar mutlu olsun sana yetmez mi

Her yaz başlayan saçma ötesi yaz dizilerinin senaristleri bu konuyu görse vay be biz neymişiz abi der
O derece vasat bir senaryo seninki

bu ne scmalıksonuna kadar okudum bide yaa

psıkologa gıdın lutfen

Sz gerçekten şaka mısınız
Ban yersem yiyeyim ama yazıcam
Bir kere bi kadının açık veya kapalı olması sizi ilgilendirmez kimseyi ilgilendirmez sadece Allah ve kendi arasındadır bu durum.
Sırf açık diye olmasın diyemezsiniz. O kadınla siz değil abiniz evlenecek. Ayrıca açık kapalı olmasını bırakın da bi hayırlısını isteyin. İnsanları giydiklerine göre yargılamak kimseye düşmez.
Onun dışında köye gelemez demişsiniz gelmek zorunda da degil zaten abiniz hepsini biliyor ve anlaşmışlar buna da karışamazsınız
Zihniyetinize bi bakın önce size bir şey yapmamış bu kadın nedir bu düşmanlığınız ona karşı sadece biraz fazla ukala konuşabilir bunu takmayın bence
Onun dışında abim terk erkek fazla çocuk yapması lazım nedir ya
Ne yaşıyorsunuz siz. Size ne ister doğurur ister doğurmaz. Bir başkasının bedenine karışmazsınız.
Bi kadının zayıflığı şişmanlığı sizi ilgilendirmez.
Tabiki de takılan bilezigi vermiyecek çünkü o onların hakkı buna da karışamazsınız.
Siz eşinize veriyormuşsunuz kimse size karışıyor mu.
Ayrıca haklı oldugunuz konudakim olursa olsun konuşun.
25 yaşında evde kalmış lafı ne ya gerçekten fake misiniz
Sizene bi kadının yaşından evlenecegi yaştan evde kalıp kalmamasından size ne
Ayrıca kendi evine gelen maaşı da size vermek zorunda degil çok zor bi durum olmadığı sürece.
Siz önce bi kendi zihniyetinizi bi düzeltin.
Bu nedir ya !
Karşındaki senin hemcinsin farkında mısın
Hani sürekli aşağılanan tacize uğrayan eziklenen
Bizim birbirimize destek olmamız gerekirken şu yaptığınıza bakın önce

İnanmayanlara WhatsApp konusmalarını atabilirim
At hadi inanalim , gerceksen eger ciddi ve acilen kendini gelistirmen lazim, hayir bu cahillikle nasil yasiyosun ben anlamiyorum, insan beynini niye kullanmaz. Yazik günah Allah beynin hesabini da sorucak haberin olsun.

Niye fake olduğumu sanıyorsunuz fake değilim bu kız abimin gerçekten nişanlısı. Ben balayına gittim diye kışın ortasında o da gidecekmiş. Düğünleri kışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…