Abimin Nişanlısı

Annem bana köyde gel bana erişte keserken yardım et dedi ben de edemem gelinin etsin dedim annem bunu abime abim de kısa söylemis kız durumda yazmış ki hani annen önemliydi neden hizmetini yapmıyorsun
konusmalari at konusmalari. cidden bak bekliyoruz burda tüm kk olarak

Keşke o gelin adayına ulaşıp; sakın bu aileyle olma diyebilsem..
Kıza çok acıdım çok..

Allah o geline sabır versin şimdiden kıza bilevlenmissin kimse kimseye bakmak zorunda değil bence sen otur annene bak elin kızının başını yakmayın

evine ayda yilda bir giderim, ictigim cay bardagini kaldiririm. o kadar. evime gelirse her misafire ettigim hizmeti ederim.
Tamam şimdi çıkıp huşu ile bi köşede tövbe et ve beni onlara layık gelin et diye allaha dua et
Annem bana köyde gel bana erişte keserken yardım et dedi ben de edemem gelinin etsin dedim annem bunu abime abim de kısa söylemis kız durumda yazmış ki hani annen önemliydi neden hizmetini yapmıyorsun
Evet neden yapmıyorsun hayırsız evlat?
Erişteleri yiyecek misin ha

Kusura bak lütfen fazla çirkefsin. Kıskançlık seni yemiş bitirmiş ama olmaz böyle.
Kız daha evlenmeden anneme bakamaz ne demek yaaa şaka misin Allah askina . Kız insallah abinle çok mutlu olur sende izlersin öyle

Ya inanmayanlara whataapp konuşması atayim diyor diger konudada telefon numarası verin atayim diyordu:) amac belli

Ayy allahım kadının yapacağı çocuğa kadar karışmış vücudu bozulacak olan kariyeri olan sen değilsin ayy çok sinirlendim bu gerçek olamaz buraya kendini taşlatmak için mi yazdın bunları

Aynı konu abimin hadsiz nişanlısı diye 2018 de açılmış. Amme hizmeti olarak link de koyayım. Fake

Niye fake olduğumu sanıyorsunuz fake değilim bu kız abimin gerçekten nişanlısı. Ben balayına gittim diye kışın ortasında o da gidecekmiş. Düğünleri kışın.
Belki kış tatili seviyorlar, kayak yapacaklar. Nereden biliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…