Ablalarım kardeşlerim benim eltim düğünümü mahvetti?

Ay cok tatlısınız gercekten akrabalik isleri siyaset gerektirir o yuzden bende görüşmüyorum onlar istedikleri seyi düşüncesizce söylediler bana karşı bende gidip gelmiyorum bayran seyran evime de almiyorum

Oncelikle nerde hamile kaldığı onun hayatı sizi ilgilendirmez. Bu konu üzerine konuşmaya bile gerek yok. Belli ki sıkıntılı biri nolursa olsun size bağırmaya hakkı yok kaldı ki düğün gününüz de ve annenize yaptığı affedilir değil. Ama bu kadına bulaşmak intikam pesine düşmek yapacağınız en büyük hata olur. Böyle insanlara en büyük intikam esinizle çok mutlu olmak güzel bir evlilik sürdürmek mutlu biri olarak hayatınızız devam etmek

Eltim yanıma eşiyle birlikte geldi eşi yanındaydı yani herseye canlı şahit. Kimse ona git x'e bak dememiş kendi keyfine çıkıp gelmiş. Kendisi yıllardır benimle uğraşıyor du zaten laf sokma olsun küçük düşürmeye çalışma olsun. Sadece benimle değil herkesle bir olayı var. Diğer eltimlerle bayramlaşma için köye gidecekleri eltimin arabasında gidiyorlarken kavga çıkmış s... sizin arabanıza demiş diğer eltim şok geçirmiş. Kayinvalideninde üstüne yürümüş dövmeye kalkmış. Böyle bir yapısı var. Evlenmeden önceki yaptıklarını da çılgın biri olduğunu ifade etmek için yazdim

Aynısınız
Saba nerdesin dediğinde
Olay çıkarmana be gerek vardı ki hem de kendi düğününde
Burdayım deyip umursamadan geçseydin salona
Ozaman hımmm sen aklıbaşında biriymişsin derdim
Burda eltin hakkında dökmediğin ayrıntı kalmadı yazıyla yazdın bir de,konuşabilsen daha çok şey dökerdin
Senin günlük yaşantında bu eltin için gece gündüz dedikodu yaptığın az çok belli oluyor burdan

Evlendigimiz gün birçok şey bana da yapıldı görümcem kardeşimle durduk yere tartıştı vs herkese birsürü şey yapılyor ama o özel günümüz mahvolmasın diye görmezden geliyoruz hepimiz "kendimi ezdirmen" falan diye konuşacak ne yeri ne zamanı olayı çıkaran siz olmuşsunuz bana göre..

Karşınızdaki dengesizse sizde onun gibi davranıyorsanız ne farkınız kalır ondan?

Son düzenleme:

Aynenn...
Herkes hikayeyi kendi tarafndan anlatır.

Elti nedir yaa..
İnsan niye elti elti diyip takar hiç anlamam. Kuaförde suratsizmis blaaa blaa blaaa..
E benimki kuaforde yoktu, dugunde de hic konusmadık, evime de gelmedi. Ben? Bu durumdan gayet memnunum.
Sorun bende mi çözemedim arkadaş takcak bukadar şey varken hayatta banane eltid
en.

Valla yok suratı asıkmış da yok oynamamış da.
Belki oynama huyu yok, zorunda mı?
Baştan beri kendi kendizi bilemişsiniz.
Annenizin de kıza iddia ettiğiniz gibi sakin sakin sormadığına nedense eminim, kadın düğün telaşıyla nerdesin sen diye sormuş, siz de annenizi bileyip üstüne salmışsınız.
Forumda kadına iyice cephe alınsın diye hamile kalma ayrıntısını vermeniz nasıl biri olduğunuz hakkında ipucu veriyor zaten.

Biseyler biraz eksik anlatılıyor sanki teyze anne üstüne gelse benim kizımdan ne istiyorsun dese hesap sorsa kendimi savunurum üstüme yürürlerse elimle de iterim. Orada değildik olay nasıl oldu acaba tanimadigim eltiyi savunamam ama benim aklımda böyle bir sahne canlandı nedendir.

Bağırma olayını anlamadim niye düğününüz mahvoldu milletin içinde mi bağırdı wcde olduğunuzu belli etmek için bak o saçma evet kuğu giyin süslen millet wcde olduğunu bilsin o an. Ha düğün mahveder mi bu olay yeterli değil biraz utanir üstünde durmaz eglenmeme bakardim.

Ama diğer türlü bağırm seslenme şeklindeyse bu düğünü mahvetmez

Herşeyi çok coşkulu karşılamayın intikam ne ya çocuk musunuz siz gidin saçını çekin kaçın bari

Sizde az değilsiniz bence...eltinizin evlenmeden once hamile kaldığını bilmemiz onun karakteri hakkında onyargida bulunmamizi sağlamaz canım düğününe kendin dolu bir şekilde gitmissin bakarsa bakisin hatta kiskanirsa kiskansin siz sukunetle yaklasmaliydiniz

Sizde az değilsiniz bence...eltinizin evlenmeden once hamile kaldığını bilmemiz onun karakteri hakkında onyargida bulunmamizi sağlamaz canım düğününe kendin dolu bir şekilde gitmissin bakarsa bakisin hatta kiskanirsa kiskansin siz sukunetle yaklasmaliydiniz

Eltinizin size yaptıklarıyla hamile kalmış olmasının ne alakası var acaba. Kına gecesinde oynamak zorunda mı ? Oynamadı diye kocanıza aşık mı olmuş oluyo. Siz kendi kendinizi doldurmuşsunuz ona karşı.
Düğün gününe gelince , bağırması hoş olmamış. Ama annenizle arasında geçen diyalogta iki kişi bir olup bi kişiyi resmen gelin odasında sıkıştırmışlar. Aralarında neler geçtiğini bilemezsiniz. Sadece size anlatılan kadarını bilebilirsiniz.

Sende hala mişli geçmiş zaman kullanıyorsun. Sen yaşamadın o olaylara tanık değilsin belki de bilendiğin için laf sokma olarak algılıyorsun davranışlarını. Düğününde yaptığınla zaten ondan aşağı kalır yanın kalmadığının kanıtı .

Kimsenin gormedigi yerde birbirinizden hoslanmadiginizi belli etmeniz neyse de dugun yerine indiginizi okuyunca cok sasirdim. Eltinn karakteri ortada oldugu icin sucu yok, hep oyleymis.hata sizde . Kendi kendinizn dugununu mahvetmissiniz. Dugun yerine inmek ne demek keske sabretseydiniz. Sabretmeliydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…