- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
- Konu Sahibi Minicikfzt
-
Bosverin ya ailenizi gerçekten bksverin strese girip kendinizi üzmeyin ve bir seyleri toparlamaya onlara yakın olmaya çalışmayın lütfen . Siz eşinizle bu günlerin tadını çıkarınBeni annemin yaptığı da çok üzdü. Normalde annemin her seyinde yanında olan benim ama benim hamile olduğumu öğrendikten sonra anneme de birşeyler oldu anlamıyorum çok garip davraniyo beni hep bu şekilde kırıyo. İlk kanamam oldugunda eşimi aradım geldi beni işten aldı doktora gittik falan ne kadar korktuk eve geldik eve gelince aradım haber vermek için kanamam oldu ama korkma doktor bebeğe zarar vermemiş dedi dedim ben seni birazdan ariyim şimdi dışardayım dedi yarım saat sonra aradı. Ya insan hiç mi merak etmez dışarda da napıyo sanki?
Bu ne sacmalik ben ona bulastirmam mi? Onun elinde miymis kime bulastiracagi. Bosverin siz ustune gittikce iyice simariklik yapacak ablaniz. Yaptigi simariklik annenizde canak tututyor gibi gorunuyor.Merhaba kızlar ben yaklaşık 7 haftalık hamileyim. Ablam da şehir dışında evli ziyarete geldi haftasonu için geldiğinde hastaydı baya öksürüyodu sesi kısılmıştı.Ben dün ablam geldi diye iş çıkışı direkt aileme gittim ve gece orda kaldım sabah eşim geldi beraber kahvaltı yaptık. Ablam bana sürekli sarılıp öpünce eşim rahatsız oldu hastasın acaba biraz uzak mı dursan bulaşır dedi. Ablam kıyameti kopardı ben ona bulaştırmam zaten dikkat ettim hep diye ağlamaya başladı eşime bağırdı eşim uzatmak istemedi sustu ama kısa süre sonra da kalkmak istedi kalktık eve geldik içime sinmedi birkaç saat sonra annemi aradım hem yarın sabah kahvaltıya çağırdım hem de ablamı sordum ağlıyo mu diye. Annem kahvaltıya gelemeyiz dedi ablama da arkandan da ağladı ama onu sevdik sakinleştirdik dedi ve nerdeyse telefonu suratıma kapattı. O kadar zoruma gitti ki anlatamam ben ne yaptım Allah aşkına biri bana söylesin eşim de ne yaptı? Riskli bı hamilelik geçiriyorum kanamam oluyo eşim korktu diye bu kadar tavır alınır mı? Bu kadar mı değersizim ben ablam neden böyle davranıyo?
Biz onu sevdik mi dedi cidden. Ablaniz 4 yasinda falan sanirim annenizin muamelesi o sekilde en azindan. Ayrica aglamak nedir ablaniz garip ciddenMerhaba kızlar ben yaklaşık 7 haftalık hamileyim. Ablam da şehir dışında evli ziyarete geldi haftasonu için geldiğinde hastaydı baya öksürüyodu sesi kısılmıştı.Ben dün ablam geldi diye iş çıkışı direkt aileme gittim ve gece orda kaldım sabah eşim geldi beraber kahvaltı yaptık. Ablam bana sürekli sarılıp öpünce eşim rahatsız oldu hastasın acaba biraz uzak mı dursan bulaşır dedi. Ablam kıyameti kopardı ben ona bulaştırmam zaten dikkat ettim hep diye ağlamaya başladı eşime bağırdı eşim uzatmak istemedi sustu ama kısa süre sonra da kalkmak istedi kalktık eve geldik içime sinmedi birkaç saat sonra annemi aradım hem yarın sabah kahvaltıya çağırdım hem de ablamı sordum ağlıyo mu diye. Annem kahvaltıya gelemeyiz dedi ablama da arkandan da ağladı ama onu sevdik sakinleştirdik dedi ve nerdeyse telefonu suratıma kapattı. O kadar zoruma gitti ki anlatamam ben ne yaptım Allah aşkına biri bana söylesin eşim de ne yaptı? Riskli bı hamilelik geçiriyorum kanamam oluyo eşim korktu diye bu kadar tavır alınır mı? Bu kadar mı değersizim ben ablam neden böyle davranıyo?
Ablanız düşüncesizmiş. Siz kafanızı takmayın. Sizin ya da bebeğinizin sağlığını düşünmüyorlarsa neden gelmiyorlar diye kendinizi üzmeyin. Ağlayan ağlasın. Biz hasta olduğumuzda diğer insanlardan uzak duruyoruz bulaşmasın diye sizin ablanız hamile kadını öpüp duruyor.Merhaba kızlar ben yaklaşık 7 haftalık hamileyim. Ablam da şehir dışında evli ziyarete geldi haftasonu için geldiğinde hastaydı baya öksürüyodu sesi kısılmıştı.Ben dün ablam geldi diye iş çıkışı direkt aileme gittim ve gece orda kaldım sabah eşim geldi beraber kahvaltı yaptık. Ablam bana sürekli sarılıp öpünce eşim rahatsız oldu hastasın acaba biraz uzak mı dursan bulaşır dedi. Ablam kıyameti kopardı ben ona bulaştırmam zaten dikkat ettim hep diye ağlamaya başladı eşime bağırdı eşim uzatmak istemedi sustu ama kısa süre sonra da kalkmak istedi kalktık eve geldik içime sinmedi birkaç saat sonra annemi aradım hem yarın sabah kahvaltıya çağırdım hem de ablamı sordum ağlıyo mu diye. Annem kahvaltıya gelemeyiz dedi ablama da arkandan da ağladı ama onu sevdik sakinleştirdik dedi ve nerdeyse telefonu suratıma kapattı. O kadar zoruma gitti ki anlatamam ben ne yaptım Allah aşkına biri bana söylesin eşim de ne yaptı? Riskli bı hamilelik geçiriyorum kanamam oluyo eşim korktu diye bu kadar tavır alınır mı? Bu kadar mı değersizim ben ablam neden böyle davranıyo?
Ablanız kedi mi?onu sevdik sakinleştirdik
Değersizlikle ne ilgisi var bunun aşağıda biri drama Queen yazmış bence asıl drama Queen siz ve eşiniz. Abla yani ozleyebilir opebilir eşinize ne oluyor da araya giriyor kız vebali mi korona mi? Koronaysa hastaysa siz neden gidiyosunuz? Madem bu kadar eşiniz sizi düşünüyor niye gitmenize müsade edip sizle geliyor? Niye kahvaltıya cagriyorsunuz? Drama yaratmaya gerek yok ben ablanın yerinde olsam mesafe koyar görüşmem.
Bu abla covid olduğunu hiç mi düşünmedi.Aslında size hastayım bu sefer görüşmeyelim demesi gerekirdi.Nasıl bu kadar hafife alınıyor.Siz de hasta insanın yanına iyi niyetle gitmişsiniz.Her taraf mikrop kaynıyor.Herkesi bırakın sadece kendinizi ve çocuğunuzu düşünün.Kendinizi korumaya alın.Onlara da bunu söyleyin.Kırılan kırılır.Siz herşeyden önemlisiniz.Merhaba kızlar ben yaklaşık 7 haftalık hamileyim. Ablam da şehir dışında evli ziyarete geldi haftasonu için geldiğinde hastaydı baya öksürüyodu sesi kısılmıştı.Ben dün ablam geldi diye iş çıkışı direkt aileme gittim ve gece orda kaldım sabah eşim geldi beraber kahvaltı yaptık. Ablam bana sürekli sarılıp öpünce eşim rahatsız oldu hastasın acaba biraz uzak mı dursan bulaşır dedi. Ablam kıyameti kopardı ben ona bulaştırmam zaten dikkat ettim hep diye ağlamaya başladı eşime bağırdı eşim uzatmak istemedi sustu ama kısa süre sonra da kalkmak istedi kalktık eve geldik içime sinmedi birkaç saat sonra annemi aradım hem yarın sabah kahvaltıya çağırdım hem de ablamı sordum ağlıyo mu diye. Annem kahvaltıya gelemeyiz dedi ablama da arkandan da ağladı ama onu sevdik sakinleştirdik dedi ve nerdeyse telefonu suratıma kapattı. O kadar zoruma gitti ki anlatamam ben ne yaptım Allah aşkına biri bana söylesin eşim de ne yaptı? Riskli bı hamilelik geçiriyorum kanamam oluyo eşim korktu diye bu kadar tavır alınır mı? Bu kadar mı değersizim ben ablam neden böyle davranıyo?
Millet artik test olmuyor bile. Grip diye gecistiriyor. Ablasi gayet de corona olabilir. Öküz olmayan hasta haliyle hamile kadina sarilip öpmez. Yoksa öpmesi esinin umrunda olmazdi
Sucu sizde buldum. Koca kadinsiniz, hamilesiniz. Kendinizi korumayi kendinizin akil etmesi gerekiyordu. Esinize birakmadan kendiniz uygun bir sekilde uyarmaliydiniz ablanizi.Merhaba kızlar ben yaklaşık 7 haftalık hamileyim. Ablam da şehir dışında evli ziyarete geldi haftasonu için geldiğinde hastaydı baya öksürüyodu sesi kısılmıştı.Ben dün ablam geldi diye iş çıkışı direkt aileme gittim ve gece orda kaldım sabah eşim geldi beraber kahvaltı yaptık. Ablam bana sürekli sarılıp öpünce eşim rahatsız oldu hastasın acaba biraz uzak mı dursan bulaşır dedi. Ablam kıyameti kopardı ben ona bulaştırmam zaten dikkat ettim hep diye ağlamaya başladı eşime bağırdı eşim uzatmak istemedi sustu ama kısa süre sonra da kalkmak istedi kalktık eve geldik içime sinmedi birkaç saat sonra annemi aradım hem yarın sabah kahvaltıya çağırdım hem de ablamı sordum ağlıyo mu diye. Annem kahvaltıya gelemeyiz dedi ablama da arkandan da ağladı ama onu sevdik sakinleştirdik dedi ve nerdeyse telefonu suratıma kapattı. O kadar zoruma gitti ki anlatamam ben ne yaptım Allah aşkına biri bana söylesin eşim de ne yaptı? Riskli bı hamilelik geçiriyorum kanamam oluyo eşim korktu diye bu kadar tavır alınır mı? Bu kadar mı değersizim ben ablam neden böyle davranıyo?
Bu abla covid olduğunu hiç mi düşünmedi.Aslında size hastayım bu sefer görüşmeyelim demesi gerekirdi.Nasıl bu kadar hafife alınıyor.Siz de hasta insanın yanına iyi niyetle gitmişsiniz.Her taraf mikrop kaynıyor.Herkesi bırakın sadece kendinizi ve çocuğunuzu düşünün.Kendinizi korumaya alın.Onlara da bunu söyleyin.Kırılan kırılır.Siz herşeyden önemlisiniz.
İnanın yakınım basit bir gripte corona çıktı...
Aynen öyle.
Ve covidin gebeler üzerindeki etkilerinden haberleri bile yok çoğu insanın.
Ben gebeyken covid geçirdim erken doğum yaptım o yüzden.bulaşıcı hastalıklar konusu geçince hala gözlerim doluyor o kadar zor vakitlerdi ki. İnsanın en sevdiği, kanı canı düşünmesi gerekirken...
Begenmeyenler hepsi tipik gelinlerden hahahhaahhahahaDeğersizlikle ne ilgisi var bunun aşağıda biri drama Queen yazmış bence asıl drama Queen siz ve eşiniz. Abla yani ozleyebilir opebilir eşinize ne oluyor da araya giriyor kız vebali mi korona mi? Koronaysa hastaysa siz neden gidiyosunuz? Madem bu kadar eşiniz sizi düşünüyor niye gitmenize müsade edip sizle geliyor? Niye kahvaltıya cagriyorsunuz? Drama yaratmaya gerek yok ben ablanın yerinde olsam mesafe koyar görüşmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?