Ablam neden böyle yaptı?

Türkiye'de de durum hiç farklı değil.Ama çoğu insan grip diye önemsemiyor geçiştiriyor.O nedenle herkes kendini koruyacak; toplu taşım ve kalabalıkta bu kış da maske ile devam.Burada iki tarafda biraz umursamaz davranmış.Bırakın coronayı grip& hasta olan bir insan hamile kardeşe sarılmaz öpmez.Üstelik şimdi bir de covid var.Nasıl akla gelmez.Herkesin hamile kişinin kendi dahil çok dikkatli olması lazımken,öpme diyen eş suçlu oluyor. Daha ilginci hamile kızları da suçlu oluyor.Ben de bir büyük olarak anlamıyorum bu kafaları..

Begenmeyenler hepsi tipik gelinlerden hahahhaahhahaha
Gelin değilim ama begenmedim. Çünkü konu sahibi de esi de cok hakli( bilmiyorum belki adam uyarmadan konu sahibinin kendisi uyarmasi gerekiyordu ama demek ki kocası korkmuş ). Kadınin riskli bir hamileliği var o olmasa bile daha hamileligin ilk ayları normalde de her sey olabilir diye biliyorum. Kadin hamile hamile hasta olup hem kendisi hem bebeği niye ağrı çeksinler?

Niye gitmiş? Niye evine cagirmis?

Bazilari bunu hamilelik nazi diye görebilir, ama yeni arastirmalar Coronanin erken plasenta ayrilmasina ve ölü dogumlara yol actigini gösteriyor. Millete hala laf anlatamiyoruz. Cünkü aslinda sorumsuzlar. Konu sahibi de hastalarin yanina gitmemeli

Sorulardaki mantığa gel ?

Değişik

Saçmalıyor ablanız..Eşiniz en doğru olanı yapmış...Hamilelikte ilaç kullanmakta bi yere kadar tehlikeliyken hadi onu da geçtim göz göre göre gerek var mı ya hu? Bu nasıl kardeşlik...Anneye de bravo yani.."Kızım ne var bunda hamile eşi korkuyor doğal olarak demek yerine tavır mı alıyor"

Bırakın ya gerçekten bırakın ...Eşinize sarılın ve kendi hayatınıza bakın onlarda sabaha kadar ağlasın ...

Bir bencil karakterli de sizsiniz sanırım

Kıskanç bi ablan var! Hamileliğini 'de eşinin sana olan ilgisini 'de kıskanıyo! Annenide etkisi altına alıyo

Aslinda bu bile olabilir. Kendi evliliginde ilgi gormuyor belki, konu sahibinin eşi birazcik sakininca kotu hissedip patladi belki. Cunku aglama, bagirma vs çok aşiri tepkiler şu durum için.

Aslinda bu bile olabilir. Kendi evliliginde ilgi gormuyor belki, konu sahibinin eşi birazcik sakininca kotu hissedip patladi belki. Cunku aglama, bagirma vs çok aşiri tepkiler şu durum için.
Bi sevip sakinleştirmişler anne babası. Buna da bi ürktüm.

Bulastiracagi insanlari secebiliyo muymus?Premium hastalik paket herhalde onunki
Sevdik sakinlestirdik ne ya bideAblaniz tekir mi?Sevince sakinlesiyo dkdkkd

Hem sizi özlemiş hem de hasta. İnsan hastayken daha alıngan oluyor. Zaten ağlamış bi sürü.
bu sene ki grip soğuk algınlıkları çok ağır geçiyor haberiniz yok galiba.10 günü geçti hala toparlanamadım ben hamile falan da değilim.ne hakla abla bile olsa hamile kadına risk getirebilir?kadın gebe antibiyotik falan da kullanamaz.

Kıskanç bi ablan var! Hamileliğini 'de eşinin sana olan ilgisini 'de kıskanıyo! Annenide etkisi altına alıyo
Aynen bende böyle düşünüyorum ilk yorumuma yazdım kıskançlık sezdim diye
Uzakta olup annesi ve kardeşinin sürekli görüşmesi esin ilgisi derken fırsatta ariyorsa
Içindeki fesatligi kustu bence
Araya soğukluk girdi
Birde çocuk gibi pış pışland ohhh

Anne de tuhaf otur b*k yeme hamile kıza niye öyle yaptın diyeceğine sevdik sakinleştirdik diyor

Ailecek garip davranışlarınız var.
En garip olan da anneniz. Sonrası da genetik biliminin açıklaması gereken konular olabilir.
Ablanız ilk çocuk mu? Genelde ilk çocuklara annelerin tuhaf bir bağımlılığı oluyor, rahmetli abimden biliyorum.
Ne yaparsa yapsın hep arkasında durulur, yaptığı hiçbir hata göze batmaz onların.
Sizde durum bambaşka da olabilir, ablanız en basitinden şımarık biri olabilir. Hayatı boyunca mutsuz olmuş olabilir ve kıskançlık edebilir. Belki evliliği kötüdür, kocası ilgisizdir. Annenize o yalnız gelmiş hasta haliyle ama siz eşinizle gitmişsiniz. Yetmemiş, eşiniz sizi savunmuş. Bunu kıskanmış olabilir, kendi eşi hiçbir zaman onun yanında böyle bir duruş sergilememiştir belki.
Belki gelin/damatlara bakış açıları, "el kızı-el adamı" sığlığındadır. Bazı aileler bir türlü aileden biri gibi görmez evlatlarının/kardeşlerinin eşlerini.
Madem hamileliğiniz riskli, önce bebeğinizi düşünüp üzülmeyi bırakın.
Biz onu sevdik sakinleştirdik nedir yahu? Evcil hayvan mı bu, koskoca kadın.
Haklılık, haksızlık tartışmayacağım. Eşinizin sizden ve doğacak bebeğinden yana olması akla yatkın. Onun dışındaki tüm tepkiler çok garip.
Hem kırılıyorsunuz, hem hâlâ gönül alma derdindesiniz.
İyi niyetin fazlası, kişinin kendi kul hakkına girmesidir derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…