- 15 Şubat 2015
- 13.353
- 47.106
- 798
- Konu Sahibi Minicikfzt
-
Bende begenmedim yazdığınızı. Ben hamileyken sokaga cikma ve toplanma yasagi vardi. Koskoca devlet toplanma yasagi koymus, millet altin günü yapip beni cagirdi, gitmedim. Akliniza gelebilecek her yere davet ettiler, yine gitmedim. Bilmem kimleri evime misafir etmedim diye kirilmislar hatta. Bu yuzden bana pimpirikli ve anksiyeteli muamelesi yaptilar. Beni cagiranlar topluca 23 kisi coluk cocuk 1 ay boyunca evde yatti. Bense birkez korona oldum. Kizimi cocuk acile goturduk, maske takamayacagim kadar kucuktu, ondan bana bulasti. Hala maskemi takarim, sarilma olayini bitirdim, her gittigim yerde pencereyi acarim. 3 senedir burnum bile akmadı. Sapir supur opusmeye gerek yok. Ustelik konu sahibi hamile 2 kat daha dikkat etmeli.Begenmeyenler hepsi tipik gelinlerden hahahhaahhahaha
mss 10 gündür hastayımmm.çıkıp gel de beni bir sev bir sakinleştir.kafamı kafamı okşa.Aynen bende böyle düşünüyorum ilk yorumuma yazdım kıskançlık sezdim diye
Uzakta olup annesi ve kardeşinin sürekli görüşmesi esin ilgisi derken fırsatta ariyorsa
Içindeki fesatligi kustu bence
Araya soğukluk girdi
Birde çocuk gibi pış pışland ohhh
Evin gülü yazık solmasınAnne de tuhaf otur b*k yeme hamile kıza niye öyle yaptın diyeceğine sevdik sakinleştirdik diyor
Benim aklıma ilk bu geldi yani dediğin gibi aşırı tepkiler var. Bi alınganlık içerleme olsa hadi derim abla hassas bi dönemden geçiyo lâkin şu tepkiler karşısında aksini düşünmek zorAslinda bu bile olabilir. Kendi evliliginde ilgi gormuyor belki, konu sahibinin eşi birazcik sakininca kotu hissedip patladi belki. Cunku aglama, bagirma vs çok aşiri tepkiler şu durum için.
Ay bu ailelerin bazı çocuklarını saçma salak pohpohlanmasi tahammül edilecek gibi değil ya. Birde bu saçma çocuklarına herkesin aynı muameleyi yapmasını bekliyorlar.Evin gülü yazık solmasın
Yüzüne de teli kapatmış
Hahhaha oysa adam gripsin demiş ama abla garipmis
Geçmiş olsun ama gelemem ceyceycimmss 10 gündür hastayımmm.çıkıp gel de beni bir sev bir sakinleştir.kafamı kafamı okşa.
Cok geçmiş olsun neden ameliyat oluyorsun inşaallah ciddi değildirGeçmiş olsun ama gelemem ceyceycim
Asıl bakıma muhtaç sevgiye muhtaç benim
Gelin sevin beni çünkü ameliyat olucam
Benim kızkardeş var hamile ne o beni ne ben onu öpebilirim
aaa şimdi öğrendim.hayırlısıyla kolayca atlat ameliyatı.tmm ben gelir senin başını okşarımm söz.Geçmiş olsun ama gelemem ceyceycim
Asıl bakıma muhtaç sevgiye muhtaç benim
Gelin sevin beni çünkü ameliyat olucam
Benim kızkardeş var hamile ne o beni ne ben onu öpebilirim
şey değil mi bu yaAblani geçtim annene anlam veremedim
Kesin konu sahibinin ablasisiniz. Bu dusuncesizlik seviyesinin baska bir aciklamasi olamaz cunkuDeğersizlikle ne ilgisi var bunun aşağıda biri drama Queen yazmış bence asıl drama Queen siz ve eşiniz. Abla yani ozleyebilir opebilir eşinize ne oluyor da araya giriyor kız vebali mi korona mi? Koronaysa hastaysa siz neden gidiyosunuz? Madem bu kadar eşiniz sizi düşünüyor niye gitmenize müsade edip sizle geliyor? Niye kahvaltıya cagriyorsunuz? Drama yaratmaya gerek yok ben ablanın yerinde olsam mesafe koyar görüşmem.
şu an hastayım ya ben.sıraya girin hepinizi öpeceğim şapur şupur.neden sadece tek ben hasta oluyorum?Kesin konu sahibinin ablasisiniz. Bu dusuncesizlik seviyesinin baska bir aciklamasi olamaz cunku
Aynen. Hatta surekli sarilip opmesi de kiskacliktan. Bakin ennn tatli en sempatik ennn cok seven benim, ennn cok da ben sevilmeliyim ama o her seye sahip tribi buşu am hastayım ya ben.sıraya girin hepinizi öpeceğim şapur şupur.neden sadece tek ben hasta oluyorum?şaka bir yana konu sahibinin ablası da aynen bunu yapıyor kardeşine.
hayır dikkat et öpme deyince de bir tiyatro sergilemiş resmen.hem de oscar lık.abla tehlikeli valla.Aynen. Hatta surekli sarilip opmesi de kiskacliktan. Bakin ennn tatli en sempatik ennn coknseven benim, ennn cok da ben sevilmeliyim ama o her seye sahip tribi bu
Tabi ki; cunku istedigini alamadi, kardesi de daha cok sevilmeye devam edildihayır dikkat et öpme deyince de bir tiyatro sergilemiş resmen.hem de oscar lık.abla tehlikeli valla.
Eşiniz çok çok haklı. Ablanizda çok düşüncesiz biri malesef. Bu insanlar neden bukadar hafife alıyor herşeyi anlamıyorum ya. Dusuncesizliginden davranıyor neden olcakMerhaba kızlar ben yaklaşık 7 haftalık hamileyim. Ablam da şehir dışında evli ziyarete geldi haftasonu için geldiğinde hastaydı baya öksürüyodu sesi kısılmıştı.Ben dün ablam geldi diye iş çıkışı direkt aileme gittim ve gece orda kaldım sabah eşim geldi beraber kahvaltı yaptık. Ablam bana sürekli sarılıp öpünce eşim rahatsız oldu hastasın acaba biraz uzak mı dursan bulaşır dedi. Ablam kıyameti kopardı ben ona bulaştırmam zaten dikkat ettim hep diye ağlamaya başladı eşime bağırdı eşim uzatmak istemedi sustu ama kısa süre sonra da kalkmak istedi kalktık eve geldik içime sinmedi birkaç saat sonra annemi aradım hem yarın sabah kahvaltıya çağırdım hem de ablamı sordum ağlıyo mu diye. Annem kahvaltıya gelemeyiz dedi ablama da arkandan da ağladı ama onu sevdik sakinleştirdik dedi ve nerdeyse telefonu suratıma kapattı. O kadar zoruma gitti ki anlatamam ben ne yaptım Allah aşkına biri bana söylesin eşim de ne yaptı? Riskli bı hamilelik geçiriyorum kanamam oluyo eşim korktu diye bu kadar tavır alınır mı? Bu kadar mı değersizim ben ablam neden böyle davranıyo?
yoo hic de tipik gelinlerden degilim kaldi ki tipik gelinlerden olmayi cok isterdim lakin yazdiginiz sey gercekten tuhaf.Begenmeyenler hepsi tipik gelinlerden hahahhaahhahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?