Ablam yarın Doğum yapıyor ve ben söz verdiğim halde yanında olamayacağım

Yeni doğum yapmış kadının evinde kalmayacak di mi eşiniz?
Hayır insan o haliyle kendine fazla gelirken bir de eniştesini çekemez.
Bir de söz verdiğiniz zaman yapacağınıza eminseniz verin. Gidemeyeceğinizi duysa kadın ne yapacağinı şaşırır.

Karısını defalarca aldatmış, ona önem vermeyen, işsiz ve sorumsuz kişinin yanına eşinizin göndermemesi normal bence.Evde huzur var mı belli değil. Evi biri mi basar evde kavga mı çıkar belli değil. Sadece adamın kadına yürümesi olarak görmemeli bence. Ama abla sonuçta söz verilmiş. Aileme yardım yaptım yapıyorum da fazlasıyla. Ancak abla bile bile lades diyor herşeye ben olsam maddi yardım etmezdim.

Anladım ,isteme durumları olsada maalesef üstümde yok eşin bukadarını düşünmüştür heralde demelisiniz.
Dicem de kadın yeni doğum yapmış olacak ve nasıl söylenir bende bilemedim.
Şöyle bir durum da var ablamı hastaneden çıkarmaya biz gideceğiz enişte gelmezse parayı ödemeden hastaneden çıkamıyorsun benim bildiğim

ne kadar ince hesap yapmışsınız siz ve eşiniz.yok yol masrafı yok masrafları size yıkarlarsaymış. eşi evet gitmiş ama işle ilgili acil bir durum belki, gitmek zorunda kaldı belki. ya da sorumsuz bir adam demek ki o vurmuş bir tekme siz de sözünüzü tutmayarak aynı şeyi yapacaksınız.bu ay 1000 lira eksik birikse evsiz kalmazsınız sanırım. bu kadar kasmayın kendinizi.

Anneniz neden gelmekistemiyo anlamış değilim tabi eşinle daha rahat edersin

Şöyle bir durum da var ablamı hastaneden çıkarmaya biz gideceğiz enişte gelmezse parayı ödemeden hastaneden çıkamıyorsun benim bildiğim

Eşinin hastane masraflarını karşılamayacak aciz bir insan ise alın götürün Allah aşkına nasıl bir zihniyet bu ya !!!

çok afedersin ama bildiğin sülük bu enişte kocan haklı göndermemekte

Küçük ablamla bizim sinir olduğumuz konu da eşi her şeyi yaptı hala yapıyor ama çocuğa isim koyma konusunu ablama bıraktı diye ablam benim kocam hepinizin kocasından anlayışlı diyor keşke çalışsa çabalasa evine baksa da isim konusunda dediği dedik olsa hiç laf etmeyiz diğer her şey tam da sanki

Ben daha önce yalnız giderdim ablamın evine bekarken sıkıntı olmazdı ama evlenince özgür olamıyorsun işte bir de benim gittiklerinde ablamın evine ya haciz gelirdi ya ev sahibi kira istemeye inşallah bu kez eşimin yanında böyle bir şey olmaz ha daha önce hiç eşimle gitmedim evlendikten sonra yani küçük ablamla veya annemle gidiyordum

Olumlu yönlerini görmeye çalışıyo sanirim insanın kendi kendini teselli etmesi çok yazik :/

adam ablanı yağlayıp gönlünü alıyo belliki kandırmış kadını ama siz kardeşler olarak gözünü açın ama bunu kocasını kötüleyerek değilde kırmadan olması gerekeni anlatarak yapmaya çalışın bence.

Ablanizdaki deli cesareti bilemiyorum ben olsam en başından söz vermezdim
Lakin siz söz vermişsiniz son dakika dönmek olmaz mecbur gideceksiniz
Ablanizin da gram akli yok bunu da belirtmek istiyorum,dogurmak kolay olan öyle vasifsiz cigeri bes para etmeyen adama bu kadar dogurmak neye? Hadi dogurdun nasıl bakacaksin yokluk icinde yazık günah değil mi
İstedigi tablet bile teyzeye kitlenmeye calisiyor bu hikayede sadece çocuklara üzüldüm.

Son çocuk konusunda öğrenince biz de karşı çıktık ama karar vermişler yapmışlar üç ay sonra falan söyledi bize de hatta annemler baya tepki gösterdiler ama artık yapacak birşey yok

Karar verip yapmışlarsa hastane masrafını da ayırmışlardır.
Yani umarım.
İnsanlardaki bu cesaret beni benden alıyor.
Ben olsam eşimi razı eder giderim.

ailece tuhafsınız valla.
ablanın doğumuna gitmek için eşinden izin alıyorsun. kaldı ki söz vermişsin.
annen gitmiyor. neden?? babaanne ayağını kırmış. ee birkaç gün başka evladı baksın babaanneye.
enişten sorumsuz. ablan böyle adam 3 tane çocuk yapıyor. nerden tutsan elde kalıyor. ama ben olsam giderdim. hastane parası içinde bana kalır gibi olursa abla bizim ödeyecek bütçemiz yok. önceden olsa belki halledebilirdik deyip ödemezdim.

Evet ben de öyle düşünüyorum dediğiniz gibi zaten yalnız bir de ben yalnız bırakamam

Siz de eşinizi haklı bulmak için enişte bahanesi yapmayın bence ...o sizin kardeşiniz ve bunu unutmaz bence yanında olun..para çok önemli değil böyle durumlarda..

Hem başlık hem içerik bunu anlatıyor, arka planı bilemeyiz.

Kocası olsun olmasın o senin ablan yanında ol mutlaka ne para gidicek.insan o zamanlarda maddiden çok manevi olarak ihtiyaç duyuyor insan birbirine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…