Ablamın yaptıkları

İnan ki üzülme hiç, ablanız ergenler gibi davranıyor. Siz haksız olsanız anneniz bir şekilde gelemiyorum derdi size,ablanızla kötü olmayı göze alamazdı. Ablan seni kıskanmış, herkes ona pervane olsun hep ön planda olan o olsun isteyen tiplerden. Bırak pisliğinde boğulsun, kayınvalidesine gitsin de görsün gününü. Gerçi öyle tipte biri kaynanasından kazık yiyince de size atar suçu, beni ona mecbur bıraktınız diye. Ne yapsan suçlu çıkaracak zaten, onun için hiç ablanı düşünme bebeğine odaklan. Annenize yük oluyordu belki de çocuk bakmak, kadının kafası rahatlar biraz bırak taşınsın ablan.

Çok doğru söylüyosunuz anneme simdiden sen beni ortada bıraktın senin yüzünden ona muhtaç oldum tarzı konuşuyomuş bile

Çok doğru söylüyosunuz anneme simdiden sen beni ortada bıraktın senin yüzünden ona muhtaç oldum tarzı konuşuyomuş bile
Mutlaka konuşur canım, o anlayışlı bir abla olsa kendi annenize derdi git anne kalabildiğin kadar kal yardımcı ol kardeşime diye. Bir iki ay da idare ederdi , kayınvalidesi bir iki ay çocuk baksa ölmezdi ablanız. Ama bencil hep bana hep bana derse sonuçlarına da katlanır. Allah herkesin kalbine göre versin valla, bencil insan dolu ortalık.

Bırakın kendi demeyi anneme beni ortada bıraktın onun çocuğu ölecekse ölür senmi tutacan da gidiyon demiş

ablanız sosyopat olabilir
ciddi anlamda psikolojik sorunları var
bence ablanızın taşındığı yere siz geçin iyice delirsin ruh hastası...

Ben kardeşime de çocuğuna da canımı veririm. O ne biçim abla ya. O nasıl bi bencillik. Defolsun gitsin madem kaynanasının yanına tabiri caizse. Ne biçim insanlar var ya midem bulandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…