Ablamın yaptıkları

Ne güzel, kayınvalidesinin oraya taşınsın anneniz de doğuma kadar size baksın. Harika denk gelmiş bence. İcinizi rahat tutun. Sizi bu halinizde düşünmeyen ablanızı siz hiç düşünmeyin. Bebeğinize odaklanın. Annenizin de özgür iradesi var ve dünürünün de bakabileceği bir çocuga bakmaktansa, bakıma muhtaç olan kızını tercih etmiş. Ablanız fesatlık yapmış.

Bunları yapan kişi abla sıfatını hak etmiyor. İnşallah haksız kızgınlığı geçtikten sonra pişman olur ve özür diler. Anneniz sizin de anneniz ve tabiki zor zamanlarınızda yanınızda olacak. Üzmeyin kendinizi.

Ben öyle ablayı çok net "yolarım"
Kendi baksın bebesine...
Ananiza mı güvendi...
Hastasiniz bebeginiz riskli durumda...
Anneniz ablanıza ciddi kızmalı bu durumda sana ne oluyor diye...

O enişte oğlumun yüzünü morartacak. Direk eşime söylerdim. Gücü yeten yetene ise sonuç böyle olur. Düşününce bile kan beynime sıçrıyor. Uyku sersemi çocuğa neler yaşatmışlar vahşiler. Bazı insanlar dünya sadece kendi etraflarında dönüyor sanıyor.
Benim kardeşimde bencildir sildim attım 5 yıldır konuşmuyorum. Kafam rahatladı.

Ondan başka iki Ablam daha var hepsi çalışıyor ve kendi işleri bırakıp gelemiyorlar ben yerimden kıpırdayamam erken Doğum riskim var sadece tuvalete kalkıyorum yolculuk imkansız üstelik 11 saat mesafe var aramızda yani en münasibi annem oluyo bu durumda Ablam içinde 1 aylığına teyzem bakıyım demiş üstelik kvdesinede bırakabilirdi yani o kendisi işi yokuşa sokmak istedi

İnanın bende sildim görüşmüyorum ama eşim o enişteyle zaten arası kötü söylemiş olsam bana pahalıya patlardı bu sefer memleketime göndermeyecekti bunlarıda düşündüm

Ben öyle ablayı çok net "yolarım"
Kendi baksın bebesine...
Ananiza mı güvendi...
Hastasiniz bebeginiz riskli durumda...
Anneniz ablanıza ciddi kızmalı bu durumda sana ne oluyor diye...
Annem kendini hiç savunamıyoki aslında çok eli maşalı bi kadındı çok korkardık ondan sonra bişiler oldu heleki babam öldükten sonra iyice çekingen kendini ezdiren biri oldu depresyon ilaçları kullanıyor onlarda değiştirdi annemi

ablanin yaptigi sacmalik ve bencillik
yalniz size bir sey soylemek istiyorum biliyorum bu sartlarda insan yasayabilecegi haftaya kadar hesaplayip konusuyor allah insallah 40 haftayi doldurmasini nasip etsin ama premature dogarsa cok zorlanirsiniz daha gecen hafta abimin bebegi 28 haftalik dogdu ve inanin deli gibi insana ihtiyaclari var
nobetlese annenin yaninda kalindi 1 hafta boyunca kuvezde kalacak bebek ona hergun sut goturmeniz gerekecek
bunlar zor seyler hele evde bir cocuk daha varmis bunun icin strese girip sallantida olan gebeliginizi iyice strese sokmayin
bakici tutma durumunuz yokmu?
yada sizin kaynananiz yokmu?
esiniz devlet dairesi calisaniysa refakatci izni alabilir
bu sartlarin hic birini olusturamazmisiniz?

Annen ablanin bu yaptigina tepki gostermiyor mu , "cocuk gibi bencil davranma" demiyor mu ona ? Onun bu hirçinligini sadece annenin tavri söndürür. Annen haksiz olanin yaninda olursa , sirf o şimarik diye küsüyor diye sana gelmemezlik yaparsa ablanin kuklasi olur. Sen bebegini yasatmak icin ugrasiyorsun , o keyfini dusunuyor. Kardeşlik bu degildir. Annen asla ablana taviz vermemeli bu konuda.

Benim okadar erken doğmadı ama oğlumda 36 haftalık doğdu daha kaşı kipriği çıkmamıştı üstelik sarılık oldu sonrasında bi kaç günde küvezde kaldı hepsini az çok biliyorum ama ne yapayım en kötü ihtimalle en azından bi olasılık Yaşar diyorum kayınvalidem yok yanımda olsada hasta kendisi sürekli doktorda yanımda kalabilecek hiçkimse yok

Vermedi zaten buraya gelicek yarın fakat ablam toplandı pılını pırtısını evini taşıyıo

Yok cnm diyomuşki beni ortada bıraktın onun çocuğu ölcekse ölür senmi tutacan gidipte diyomuş bence çok şeyler diyoda annem babam söylemiyo gibi geliyo

Allah ıslah etsin gerçekten kalbine ışık versin iyilik versin. Gerçekten iyi niyetlisiniz kendinizde suçu arıcak kadar ben olsam ablamı arar ağzıma geleni sayardım olmaz olsun öyle. Kendinize yüklenmeyin gebeliğinize konsantre olun herkes ettiğini bulur.
İnşALLAH Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi

Böyle abla olmaz olsun kardeşinin çocuğunun hayatı için yaşaması için vicdansızzzzzzzzzzzzzzzz

Amin Allah razı olsun hepimizinkini inşallah bende ablamı aramayı çok istedim ama annem müsade etmedi boşver değmez üzülürsn hamilesin yıpratma kendini dedi bende sessiz sedasız olanları izliyorum anneme üzülüyorum aceba diyorum hatamı ettim annemi arada bıraktım ve düzenlerinin bozulmasına sebeb oldum ondan üzülüyorum birazda

ne güzel yürekli insansın bana sıkıntı bastı okurken. hala üzülüyorum diyorsun.
kalbine göre verir Allah. sen sağlıkla kucağına alırsın ablan kv yanında görür gününü..

Senlik üzülecek bi durum yok kendini yıpratma ablan seni kıskanmış bence..yıllardır birlikteler sende annenin bi evladısın sana da yardım edilmesi lazım. Ablan calısıyorsa kv si varmıs bakar...menfaat dünyası bacım sağlıgına özen ver burda sen haklısın

Her alemde her naneyiyiyip de haklı olan var...bugünün ne zaman A kadar giderse...

Üzülmeyin anneniz de yapması gereken fedakarlığı yapmalıydı hep bana hep bana olmaz. O da haksız görse emin olun gelmezdi hastayım der vs. Doğum yapıcaksınız zaten gelmesi bir süre kalması gerekiyordu.
Bırakın böyle olması daha iyi annenizin yakasından düşmüş oldu. Kv ile uğraşsın üç günde burnundan getirsin görürüm ben onu herkes kalbinin ekmeğini yer.
Lütfen siz suçluluk hissetmeyin onun kadar sizinde anneniz bebeğe odaklanın sadece..

Vermedi zaten buraya gelicek yarın fakat ablam toplandı pılını pırtısını evini taşıyıo
Bu yaptigi tamamen onun çocukca davranmasi işte. Kendisi zararda , ofkeyle kalkan zararla oturur. Keşke der ama geç olur. Sen canini sıkma hiç, cunku kimseye bir haksizlik yapmiyorsun Allah senin yaninda olacak. Senin de annende hakkin var, annen yalnız onun annesi degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…