Ablamın yaptıkları

Bence kendinizi asla suçlu hissetmemelisiniz.
Ablanız da enişteniz de çok kötü insanlar.
Umarım bir gün karşılığını çekerler.

Maalesef var Milana...
Üzülerek söylüyorum ki durumu bende yasadim. Başından beri kanamali gecen hamileligimde annemi yanima cagirdigim zaman en fazla bikac gun izin verdi ablam anneme :) dusun. Kanamama bide yüksek ates, kanda iltihap eklenince izin verdi oda sag olsun. Aylarca bi sehirde yalnizdim kanamali hamilelik gecirdim o sekilde surekli... o zaman zaten annemin gelmesi ablama gore gereksizdi. Ama artik en son anne cok kötüyüm gelmen lazim diyince bi sekilde gelebildi annem bikac günlüğüne.
Anneye yakin olan abla anneyi parselliyor maalesef bu sekilde. Ablam cok sorun cikartti annemin gelmek istedigi zamanlarda. Ara ara gelebildi annem dogumumdan sonra. 1 hafta veya 2-3 gun seklinde.
Ablamda ayni sekilde kvsine baktirabilirdi ama onun bakmasini istemedigi icin ki elle tutulur bi sebep yok iyi bi kadin kvsi.
Neyseki bebegimi kucagima alabildim Allaha sukur.
Demem o ki maalesef gercek hayatta varlar

Ablanız çok bencil. Annem dokuz ay kalmıştı. Farklı sehırlerdeydık. Daha yeni taşınmıştık. Herşeyi bıraktı apar topar gitti. Siz de annenizi yanınıza alın. Satsın evini yerleşsin yanınıza. Madem öyle.

Oyleymis , konu sahibi yazdi zaten benim mesajimi alintilayip hak verdim kendisine
Ama bence abladan ziyade cocuklari arasinda denge kuramayan anneler asil suclu
Size de gecmis olsun

Belki anneniz için böylesi daha hayırlı olur. Ablaniz da kv sine yaklaşarak eski günleri yad eder ve annesini uzmenin karşılığını görür. Gerçekten çok yazık. Benim kardeşim aynı durumda olsa ben annemi zorlarim anne sana ihtiyacı var gitmen lazım diye. Benzerini yaşadık cunku.

Kim yapar böyle seyi ki... Evler cok pahalandı satsa geri alamaz sil baştan bi yastan sonra imkansız...

Ablan normal değil , herhangi bir psikolojik sorunu olmalı.
Bence psikolojik sıkıntıdan ziyade cekememe güçlük cıkarma karşıdaki insanı düşman görme var... Her ailede var ne yazıkki.. Bazen kadın oluyorlar bazen erkek. . Gerci evt psikolojik evt... Benim kaynımda tutturdu kv me, bana içli köfte yapacaksın diye.. Kv bana dogum için gelmişti oysa.. Dediğin gibi psikolojik..

Valla bi yanım üzülür bir yanım sevinir yaşattığını yaşasın istiyorum yani

ablanız büyük ihtimalle sizde olup kendisinde olmayan birşeyi uzun zamandır çekememekte bana kalırsa. bunu iyi düşünün ve analiz edin tüm herşeyinizi, mutlaka bir şey bulursunuz.

başka türlü size böylesine hassas bir döneminizde bu denli zarar vermek için kendini canpare paralayamazdı.

On asla ablanın çocuğuna 1 aydan fazla bakmaz sanmıyorum, o da gittiği gibi geri döner annesinin yanına. Ne kadar kötü bir ablan var ya, seni mi kıskanıyor neden bu kadar tepkili?

Annemi benden kıskanıyo oraya gittiğimdede annem Benim için ne yapsa sıkıntı çıkardı

On asla ablanın çocuğuna 1 aydan fazla bakmaz sanmıyorum, o da gittiği gibi geri döner annesinin yanına. Ne kadar kötü bir ablan var ya, seni mi kıskanıyor neden bu kadar tepkili?
Galiba kıskanıyor ama eskiden asla böyle biri değildi beni çok severdi hatta çevresinde kardeşin senden güzel diyenlere evet Benin kardeşim der bana sarılırdı mutlu olurdu ablama sonradan birşeyler oldu ne oldu bilmiyorum ama çok kötü biri oldu

Öfkeyle kalkan zararla oturur.su an sizin bakıma ihtiyacınız var.dogumdan sonra da annenize ihtiyaciniz olacak zaten 1 aylık mesele değil sizinki.madem bulmuş evi gitsin tasinsin.isabet olmuş.kusura bakmayin ama nefret ediyorum sadece kendini düşünen insanlardan

Hiiiç de üzülmeyin o gerçekten abla olsaydı sizin durumu öğrenir öğrenmez kendisi annenizle konuşup anne ben idare ederim sen kardeşime koş demeliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…