Aç karnımı doyuruyormuş.

Annenin Babanın yanında eşin de varken bu konuyu aç bence yerin dibine sokun onu ailecek o anasına kaplan gözükmek için seni harcamış sende onu ez ailenle

Kendi ayaklarınızın üstünde durup paranızı kazanmadığınız müddetce bu erkeklerin ağzına laf vemiş oluyorsunuz.
Ne yazık ki durum bu.

konuyu okuyunca aklıma geldi yıllar önce okumuştum. mantıklı demiştim.bende bunu uygulucam. hatırladığım kadarıyla yazıcam.
sormuşlar nasıl başardınız bu kadar evli kalabilmeyi.
adam veya kadın demiş:
eşimi asla başkalarının yanında rendice edicek, onu kıracak bir söz söylemedim.
konu sahibi inş mesaj alınmıştır
ilk başta siz başlatmışsınız eşinizde geri kalmamış.

Haklısınız.
Çalışmak zorunda değilsiniz. Bu konuda baştan mutabık olduysanız size yaptıklarını şimdi başınıza kakamaz. Ayıp. Terbiyesiz!
Evde hiçbir iş yapmayın. Ben senin kirli donlarını yıkamıyorum, yemek de yapmıyorum, aç karınını kendin doyur deyin bakalım.
İşe giderken ütülü gömlek bulamayınca kim kime ne yapıyormuş anlar!

O kadar haklısınız ki...

12 yillik evliligim boyunca son 7 aydir çalışmıyorum sadece o da sehir degiiskligi yaptigimiz icin mecburiyeten isten ayrildim.su an is bakiyorim.ben calisirken esimle hic anlasamazdik bana özelikle yemek konusunda yardimci oldugu halde ben barut gibi yorgunluktan ona sarar dururdum.simdi pamuk gibiyim calismadigim icin evimin isi duzenli gidiyor ve biz daha iyiyiz cok sukur.kadin calsimak zorunda değil.ne calisanlar gordum eşleri kiymet bilmiyor ne calismayanlar gordum esleri el ustunde taşıyan.ben calisiyorsam yasam kalitemi yukseltmek icindir.esim onu dmeesin bunu dmesin diye degil.
Konu sahibi esiniz haksiz.cok agir laf etmis.

Lütfen bir iş bulun çalışın da kocanızın gözünde "kaşık düşmanı" olmayın....

Ayrıca annesinin yanında böyle konusan adamın annesiyle de asla muhatap olmazdım bir daha....asla

Kalabalıkta efelik edenin tenhada özrü kabul olmaz. Anasının yanında efelendiyse anasının yanında özür dileyecek

bana göre sizee sacmalamisiniz.. yok hamile iken bir bisluvi almamismis belki sana karpuz alir. Eliniz ayaginiz tutmuyormu? kendiniz biskuvi alamadiniy mi? Cocugun cani cektiyse git kendin al?! sizde bos yere kapris yapiyorsunuz

Bu adamlara anaları yanındayken bi özgüven geliyor
Evet ya analari yaninda huylari degisiyor. Esim isten gelince takim elbisesini dolaba hep kendisi asar kv bizde olunca bana as kirismasin diye emrediyor. Konu sahibi esiniz cok buyuk ayip etmis tabi

Bunlar nasıl üsluplar ya
Gerçekten çok ilginç geliyor bana

Merhaba cnm bir kere eşim de annesinden cesaretlenip bir laf demişti bu kadar ağır değil di tabi. Orda öyle bir bozdum ve konuşmadım. Sonra özür diledi ve ona bir daha anasının yanında aynını yaparsan alırım 3 çocuğumu giderim yüzümüze hasret grberirsin dedim.daha da o oldu. Yerse açsın ağzını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…